Sportaza

Sportaza →Sportaza →


A Sportaza a jövő játéktechnológiák lényegének bizonyult. Ez az innovatív fogadóiroda, amely frissen sorolódott a fogadási iparágba, egyszerű, de élénk dizájnával mutatkozik be Önnek. A bizonyíték a támogatásról a kínálatban elhelyezett néhány kategóriában rejlik, amelyek lehetővé teszik, hogy Ön intuitív módon navigáljon az oldalon. A bukméker tovább is folyamatosan növekszik és számos fogadót tud meglepni.

▶️ Működési engedély

A Sportaza a Curaçao-i székhelyű Szerencsejáték Bizottság engedélye által működik. Az ilyen jóváhagyás megszerzése egy fogadási katalógus létrehozását, egy 100%-ban biztonságos webhely létrehozását és egy felelős játékpolitika elfogadását eredményezte. A társaság megalapozottsága érdekében ez a fogadási oldal biztosítja, hogy a felhasználók védve legyenek bármilyen csalásoktól. Ezenkívül az SSL-titkosítási rendszer fejlesztésének a célja leleplezni bármilyen rendellenességet a személyes és pénzügyi adataikban.

🎁 Bónuszok és promóciók

Minden új regisztráló automatikusan kap egy 100%-os bónuszt, amikor csatlakozik a Sportazához. Az alap összege megegyezik az első befizetés összegével, amely 100 euróra vagy ennek megfelelő összegre becsülhető. A bukméker követelményeinek megfelelően a standard formula szerint a minimális befizetési összeg 20 euró, a maximális bónuszfogadás pedig 50 euró. A játékosnak az első fogadásra 1,50-nél nagyobb értékű szorzóval kell fogadást tennie, és a bónuszösszeg ötszörösével kell fogadnia. A Skrill és Neteller fizetési módok nem jogosultak erre az ajánlatra. A feltételekkel kapcsolatos további információkért kérjük, lépjen közvetlenül az üdvözlő bónusz oldalára. Ezen kívül itt hozunk Önnek egy kis áttekintést a Sportaza jelenleg elérhető ajánlatairól:

 • Heti 50% bónusz. Minden héten akár 500 € jutalmat is nyerhet, hogy növelje a befizetését;
 • 500 euró nyeremény a virtuális sportokon. Szerezzen akár 500 € ingyenes fogadásokban, ami a fogadásainak a 10%-a az adott játékkategóriában;
 • 10% Boost akkumulátor. Szerezzen bónusz készpénzt a nyereményei összegéhez, ha kombinált “Multibet” fogadást tesz;
 • 22 500 eurós jackpot. A jackpotból akkor kap részesedést, ha sikerül megtippelnie az összes eredményt a játékszelvényen;
 • Cashback rendszer. A Sportaza bónuszként visszaadja veszteségei 10%-át, legfeljebb 500 euróig.

Az összes ilyen ajánlat megtekintéséhez nézze meg az “Akciók” részt. Maradjon folyamatosan résen, ha szeretné kihasználni az új lehetőségeket.

Sportaza →Sportaza →

📃 A fiók létrehozása

A Sportaza platformon történő fogadások szisztematikusan aktív számlanyitást igényelnek. A regisztrációs folyamatot néhány perc alatt befejezheti. A lépések a következőkből állnak:

 • Lépjen a hivatalos weboldalra az egyik átirányító link segítségével;
 • Kattintson az oldal jobb felső sarkában található “Fiók létrehozása” gombra;
 • Válassza ki az üdvözlő bónuszt;
 • Töltse ki a regisztrációs űrlap mezőit;
 • Tegye meg első befizetését, és kezdjen el fogadni.

✅ Fogadási ajánlatok a Sportaza-nál

Jelenleg a Sportaza fogadási kínálata az egyik a legnagyobbakból a piacon. A gazdag katalógus által lehetősége van készíteni előrejelzéseket számos sportágra az olyan népszerű bajnokságok versenyein, mint a Davis-kupa, az NBA, a Bajnokok Ligája, az olimpiai játékok, az alpesi sí világbajnokság, hogy csak néhányat említsünk. Minden rendezvényben mások között szerepel a labdarúgás, a tenisz, az asztalitenisz, a jégkorong, a virtuális sportok, a lovassportok és számos más esemény. Az oldal ergonómiája, valamint ehhez a tökéletesen kialakított keresősávok lehetővé teszik felfedezni a Sportaza teljes kínálatát, nem megfeledkezve a politikai, zenei és sok más témájú fogadásokról sem. A fő eszközei közé tartoznak majd azok a kiegészítő további funkciók, amelyek a Sportazát valóban működőképes oldallá teszik. A játékosok teljes megelégedésére a platform olyan szolgáltatásokat kínál, amelyek a cash-out lehetőségre valamint az élő pontszámokra összpontosítanak. Ezenkívül egy statisztikai táblázat segítségével Ön meghatározhatja a virtuális sportmérkőzések eredményét.

A rulett, a baccarat, a nyerőgépek és más szerencsejátékok rajongói számára a platform otthont ad az egyik legjobb kaszinónak, mint amilyet valaha láthatott. A webhelyen felkérik Önt, hogy lépjen a felületre, és jelentkezzen be ugyanabba a játékfiókba. Ugyanúgy, mint a sportfogadások szekcióban, a kaszinó is számos előnyt kínál, amikor a legelső befizetést teljesíti. Ezek között megjegyezzük:

 • 500 € regisztrációs bónusz, valamint ehhez 200 ingyenes pörgetés;
 • Játékkönyvtár demó funkcióval, beleértve több mint 1600 játékból álló választékkal;
 • Magasan képzett szoftverszolgáltatók, mint például a Microgaming és az Evolution;
 • Rendszeres akciók széles választéka.

Meg kell azonban jegyezni, hogy a játékosok csak egy üdvözlő bónuszra jogosultak. A szórakozási lehetőség kiválasztása csak az Ön döntésén múlik.

Sportaza →Sportaza →

💻 A mobil alkalmazásról

A Sportaza egyelőre letölthető alkalmazás nélkül működik, de szolgáltatásait egy rendkívül hatékony mobilverzión keresztül kínálja. Az iOS és az Android operációs rendszerekkel egyaránt kompatibilis program közvetlen hozzáférést biztosít a számlájához okostelefonján vagy táblagépén keresztül. Mindössze annyit kell tennie, hogy a szokásos böngészőjéből bejelentkezik a mobiloldalon keresztül. A csökkentett látványtól eltekintve ugyanazt a láthatóságot, gördülékenységet és funkcionalitást élvezheti, mint a klasszikus verzióban.

💰 Elérhető fizetési módok

A Sportaza egy nagyon erős titkosítási rendszernek köszönhetően teljesen biztonságos fizetési platformmal rendelkezik. A bukméker a következő megoldásokat kínálja Önnek a pénzügyi tranzakciók gondnélküli elvégezéséhez:

 • Visa és MasterCard hitelkártyák;
 • Paysafecard előre fizetett kártya;
 • Skrill vagy Skrill 1Tap elektronikus pénztárca;
 • Neteller fizetési rendszer;
 • MiFinity, Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple stb.

A legtöbb ilyen módszer azonnali, és lehetővé teszi, hogy ellenőrizze egyenlegét, a bankroll befizetését és a nyeremények kifizetését. Érdemes tudni, hogy ehhez az utóbbi művelethez személyi igazolvány bemutatása szükséges, valamint egy 3 hónapnál nem régebbi tartózkodási hely igazolása, ha a játékfiókja érvényes.

📈 Ügyfélszolgálat

A Sportaza ügyfélszolgálata a nap 24 órájában, a hét minden napján támogatást nyújt a felhasználóinak. A támogatással való kommunikáció többféle módon is lehetséges, a francia nyelv kivételével több nyelven is. Az élő csevegés által bármikor elkezdheti a beszélgetést rákattintva a kapcsolatfelvételi buborékra. Ha az e-mail küldését választja, az üzemeltetők igyekezni fognak a lehető legkorábbi válaszra. Ezen kívül a GYIK rész lehetővé teszi, hogy időt takarítson meg a látogatók által gyakran feltett kérdések megtekintésével.

Sportaza →Sportaza →

A jelenlegi bónusz a fogadóiroda oldalán található

Regisztráció Regisztráció