Spin Sports

A Spin Sports, amely bukméker csak a nemrégiben került be a sportfogadási iparágba, több okból is felkeltette a játékosok figyelmét. Legyen szó akár a fogadásai erősítéséről felülmúlhatatlan ajánlatokkal, vagy a legdinamikusabb piacokhoz való hozzáférésről, a bukméker igazi titka a szorzók varázsában rejlik. A Spin Sports, amelyet Málta engedélyezett, büszke arra, hogy egyikéhez a legnagyobb vezetők közül tartozik az online fogadási oldalakon. Manapság a hírneve azzal van növelve, hogy a Spin Palace Kaszinó szerves része, amely 2001 óta van jelen a szerencsejáték-iparban. Bármelyikre is essen a választása, válasszon egy innovatív felfedezést.

Spin Sport navigáció

A Spin Sports egyedi designt és intuitív navigációt választott, hogy vonzó legyen ügyfelei számára, legyenek azok rendszeres játékosok vagy újonnan érkezők. A bukméker előnye a színválasztékban rejlik, együtt a leglátványosabb promóciós bannerekkel párosulva, amelyeket nem felejtünk el egyhamar. A Spin Sports két terméket hoz össze egyetlen felületen, miközben elkerüli, hogy különálló webhelyterületeken tartja őket. Összességében a bukméker szemet gyönyörködtető és vizuálisan kellemes dizájnnal ismerteti meg felhasználóit. Az oldal tetején található vízszintes menüsor lehetővé teszi a gyors hozzáférést a platform összes fő részéhez. A Spin Sports összes részletét megtalálhatja, ha a bejelentkezési gombbal szemben található oldalsó menüre kattintva egy listát görget lefelé. Számos alkönyvtár segíti Önt a fogadások megtalálásában.

Spin Sport és fogadási ajánlat

Manapság a Spin Sports sportfogadási kínálata az egyik legnagyobb a piacon.

A népszerű sportesemények között szerepel a labdarúgás, a kosárlabda, az amerikai sportok, a jégkorong, az asztalitenisz és számos más sportág. Ezek exkluzív fogadási lehetőségeket kínálnak magasabb szorzókkal. Kiválasztani a lehetőséget az egyszeri és a kombinált fogadásokra, a cash-out lehetőség egyszerűen egy ideig Önt foglalkoztatni fogja. Élvezni fogja az összes lehetséges fogadási lehetőséget a hendikepekre, az összes gólra, a statisztikákra és természetesen a végeredményre tett fogadások eredményére.

A Spin Sports élő fogadási szekciója lehetőséget kínál arra, hogy egyedülálló pillanatokat élhessen át mobileszközén vagy PC-s platformján keresztül. Gyors csatlakozással a honlapon található “Élő fogadások” fülhöz maximalizálja a nyerési esélyeit azzal, hogy jobb szorzzókkal tesz fogadásokat. A sportesemények kiválasztásában nincsenek korlátok, éppen ellenkezőleg. A statisztikákon alapuló animációk még jobban elmerítik a látogatókat az izgalmas hangulatba.

A “Gyorsfogadás” a Spin Sports alapvető lehetősége és további előnye is. Könnyen megtalálja a fogadószelvénye alatt. Ez a funkció lehetővé teszi megjeleníteni a legnépszerűbb sporteseményeket és az üzemeltető által ajánlott piacokat. Másrészt a gyors fogadások segítenek Önnek kiszűrni a lehetséges nyereményeket a fogadott összeg alapján.

Ha a sportfogadás világa ennyire érdekli Önt, várjon, amíg meglátja, mit tartogat Ön számára a kaszinó. Önök, akik szerencsejáték- kedvelők, a játékkönyvtár tárt karokkal fogadja Önöket, sőt, még élő verzióban is létezik. A szórakozás egész sora várja Önt: nyerőgépek, kártyajátékok vagy asztali játékok, minden esetben itt mindenki talál majd kedvére valót.

Spin Sports bónusz

Üdvözlésül minden új tagnak 100%-os üdvözlőbónuszt kínál a Spins Sports. Ez megegyezik az első befizetés összegével, de legfeljebb 200 euróig, vagy az Ön pénznemének megfelelő összegig. A bónusz felszabadításához 5 szörösen fogadni kell vele legalább 1,3 szorzóval 7 napon belül a jutalom megszerzése után. A bukméker felhatalmazza Önt, hogy a nyereményét kivegye, ha minden feltételt teljesített.

A Spin Sports ajánlatai azonban nem korlátozódnak csak a bónuszra a regisztrálásért. Például a megnövelt szorzók a naponta kínált mérkőzésekre. Keressen új tapasztalatokat és optimalizálja a nyereményeit alacsonyabb költségek mellett rendszeres látogatásával a promóciókkal foglalkozó részbe.

Regisztrációs eljárások

A regisztrálásnál a  Spin Sportshoz nem kell tenni semmi különöset. Csak követni kell fokozatosan a lépéseket és kattintani a Bejelentkezés > Nincs fiókja? > Számlanyitás gombokra. Ezután töltse ki a regisztrációs űrlap mezőit, megadva az országot, a bejelentkezési címet, az e-mail címet és a jelszót. Az Ön személyes adatainak tartalmazniuk kell az Ön teljes nevét, születési dátumát, a számla pénznemét, telefonszámát, postai címét, városát, régióját és irányítószámát. Az utolsó lépésben egy jelölőnégyzetet kell kipipálnia, amely igazolja, hogy elfogadja a bukméker általános szerződési feltételeit. Engedélyezze az értesítéseket, ha beleegyezik abba, hogy a bukméker legújabb bónuszajánlatokat és promóciókat küldjön Önnek.

Spin Sport Mobil

A mobil verzió a Spin Sports másik csúcspontja. Jelenleg a bukméker elfogadja ezt a kihívást és hasonló funkciókkal áll rendelkezésre, mint a klasszikus verziónál. Ezzel a programmal a navigáció sokkal gördülékenyebbnek tűnik a mobiltelefonról. Mindössze annyit kell tennie, hogy választ a számos biztonságos játéklehetőség közül, mint például a sport vagy a speciális piacok. Használatához egyszerűen írja be okostelefonja webböngészőjébe a “Spin Sports” szót.

A mobilalkalmazást a weboldalról is letöltheti a “Spin Sports letöltés” menüpontra kattintva, vagy a központi Play Store és App Store áruházakból. Ez a szoftver lehetővé teszi, hogy kezelje fogadásait, miközben a mérkőzést nézheti egy kis képernyőn vagy a számítógépén.

Fizetési módok

A Spin Sports a fizetési módok széles skálájának elfogadásával igyekszik kielégíteni a játékosok igényeit. A hitelkártyáktól kezdve az elektronikus pénztárcákon át az azonnali banki átutalásokig ezek az általános módszerek a pénz befizetésére és a számlájáról történő pénzfelvételre. A Visa, MasterCard, Trustly, PaySafecard, Neteller, Skrill és Ecopayz a leggyakrabban használt szolgáltatások közé tartoznak.

A minimális befizetési limit 10 dollár. A nyeremények kifizetésekor körülbelül három nap feldolgozási időt kell hagynia. Nem kell aggódnia pénzügyi adatainak biztonsága miatt, a Spin Sports nagyon kifinomult titkosítási rendszerrel rendelkezik.

A Spin Sports ügyfélszolgálata

Annak érdekében, hogy ne zavarja össze a látogatókat, a Spin Sports professzionális ügyfélszolgálatot biztosít számukra. Akár problémája van az oldal elérésével, vagy kérdései vannak a bukmékerrel kapcsolatban, az ügyfélszolgálat mindent megtesz, hogy a megfelelő válaszokat adja.

Ne habozzon felvenni a kapcsolatot a tanácsadókkal szüntelenül a nap 24 órájában és a hét 7 napján, akár telefonon,  e-mailben vagy élő chaten. Javasoljuk azonban, hogy előzetesen olvassa el a GYIK részt. Az ott található kérdések és válaszok többsége sokkal világosabb és pontosabb megoldásokat adhatnak.

A jelenlegi bónusz a fogadóiroda oldalán található