SpeedyBet

A SpeedyBet, amely fogadóirodát 2018 óta a Hero Gaming Group irányítja, egyike azok a fogadási oldalak közül, ahol a felhasználók aktív számla létrehozása nélkül játszhatnak. Hogy a látogatók beáramlása növekedjen, ez a svéd származású bukméker számukra az online kaszinóra szentelt területen kívül  a sportágak széles skáláját is kínálja.

A felhasználók teljes bizalmának elnyerése érdekében ez a fogadási oldal az SSL titkosítási technológia használatával gondoskodik az ügyfeleiről annak érdekében, hogy elkerülje a nyilvánosságra hozatal minden formáját. A “no fuss betting” szlogennel a cég azt állítja, hogy a gyors kifizetési rendszerük lehetővé teszi a játékosok számára, hogy mindössze 43 másodperc alatt milliomossá váljanak. Térjünk rá a részletekre minden további nélkül.

Engedély

A SpeedyBet egy biztonságos online fogadási platformot mutat be leendő tagjainak. A máltai és svéd joghatóságok által kiadott engedélyeknek köszönhetően ez az oldal legálisan működik. Az autonóm ügynökségek felügyelik és biztosítják a bukméker megfelelő működését. Ez a biztonsági garancia több játékost motivál arra, hogy bizalommal tegyék meg fogadásait. Következésképpen a SpeedyBet hitelessége a szolgáltatási minőségén alapul.

Jellemzők

A honlapon a SpeedyBet csodálatos dizájnnal rendelkezik, fekete, szürke és fehér színösszeállítással. A praktikus navigációnak köszönhetően lehetősége van felfelé és lefelé lapozni a sporteseményeknek szentelt különböző részekben. A képernyő tetején számos link vezet a kaszinójátékokhoz, az élő virtuális asztalokhoz, az online lottóhoz és a sportkatalógushoz. A főmenüben található gomb segítségével a különböző szolgáltatásokat tartalmazó oldalsó címtárakat találja, köztük egy oldalt, amely felsorolja a fogadóirodához kapcsolódó összes feltételt. Mivel a SpeedyBet egy “pay and play” (fizessen és játszon) oldal, csak annyit kell tennie, hogy rákattint a “Play now”  (játszon most) gombra, amely egy másik fül a weboldal jobb felső sarkában. Ezenkívül az oldal angol, svéd, finn és német nyelven is működik.

A felhasználók regisztrációja

Itt vannak a SpeedyBet regisztrációjának befejezéséhez szükséges lépések:

  • Kattintson a főmenüben megjelenő gombra, és indítsa el a folyamatot;
  • Adja meg az e-mail címét, és adja meg, hogy manuális módban kívánja-e regisztrálni magát;
  • Állítsa be a jelszavát és telefonszámát;
  • Adja meg a nevét, születési dátumát, címét, lakóhelye szerinti országot, nemét és irányítószámát.

Miután elvégezte a formalitásokat, az utolsó lépés a regisztrációs űrlap benyújtása.

Bónuszok

A SpeedyBethez való csatlakozáskor minden új regisztráló 200 euróig terjedő bónuszt kap. Ehhez az ajánlathoz nincs szükség kódra, de a feltételek szerint a bónuszösszeg 16-szorosával kell fogadni, ha ki szeretné venni a nyereményét. A pontosság kedvéért, a megközelítő érték, amely a bónuszra való megújításra volt kiszámolva, körülbelül 250%-ra becsülhető.

Fogadási ajánlat

Összességében a SpeedyBet számos sporteseményt kínál. Napjainkban a labdarúgás határozza meg a legnépszerűbb sportágat a bukmékerek szintjén, beleértve számos népszerű bajnokságot, mint például az Európa Ligát, a Bajnokok Ligáját és a Premier League-et. Másrészt a jégkorong is nagyon kedvelt sportágnak bizonyul a játékosok számára. Az előrejelzéseit elkészítheti a kedvenc csapatai kiválasztásával a legfontosabb jelenlévő sportszövetségek közül, amelyek a: National Hockey League és az Australian Hockey League. Másrészt a platform Önt invitálja a résztvételre az NBA-versenyeken, ha Ön egy kosárlabda-rajongó. Ebben a sportágban egy külön szekcióban állandóan lehetőséget kínál fogadni különböző európai és ázsiai kosárlabda-bajnokságokra. A SpeedyBet tagjaként kétségtelenül élvezni fogja a teniszt, különösen az ATP Róma, WTA Róma és a Grand Slam-tornákon.

A kaszinójátékok tervezésével kapcsolatban a SpeedyBet különböző fejlesztőket szólított meg. A legrégebbi és legelismertebb szoftverszolgáltatók között a NetEnt szó szerint az egyike. A játékok e hatalmas választéka mellett a Play n Go, az Yggdrasil és a Big Time Gaming által kifejlesztett különböző típusú szórakozási lehetőségek is rendelkezésre állnak. Míg a lobby számos online nyerőgépet kínál (Gonzo’s Quest, Dead or Alive…), addig a jackpot szekció a játékváltozatokkal (Pirates Plenty, Hall of Gods, Lady of Fortune…) is biztosan meglepi Önt.

Egy másik rész az asztali játékokat csoportosítja, ahol a rulett és a blackjack változatok külön kategóriákba vannak rendezve. Megkülönböztetünk itt egy többfolyamos automata rulettet, Casino Stud Pokert, European Blackjacket, First Person Crapset és Sic Bo-t. Ha közvetlenül a krupiékkal szeretne kapcsolatba lépni, válasszon a Speedy VIP Blackjack, az Instant Roulette és a Mega Sic Bo közül.

A fogadások jellemzői

Napjainkban a SpeedyBet piacán az élő fogadások foglalják a kiemelkedő helyet. Ez a lehetőség Önnek segít részletesen elemezni az aktuális mérkőzéseket, és ezután képet adni arról, hogyan alakulnak a következő mérkőzések. Ez a szekció ábrázolja a lehetőségek minden változatát a fogadásokra a futballra, teniszre, jégkorongra, kosárlabdára, krikettre, rögbire és e-sportokra (Counter Strike GO, Dota 2, Raibow 6). A rendkívül praktikus műszerfalon kívül egy hatékony megfigyelő eszköz is rendelkezésre áll, amellyel valós időben követheti a fontos eseményeket.

A jobb értékelés érdekében a bukméker a választott sportágtól függetlenül decimális formátumú kijelzőt alkalmaz. Ha megszorozza a szorzót a tét nagyságával, annak az az előnye, hogy előre láthatja a teljes nyereményét a belépő lapon. Ezen kívül bármikor dönthet úgy, hogy befejezi a fogadásokat és kiveszi a nyereményét a kifizetési funkció segítségével. Ez nem csak az új szorzók megtekintését teszi lehetővé, hanem a fogadási ajánlat elfogadását vagy elutasítását is.

A mobil

A SpeedyBetnél még nem áll rendelkezésre mobilalkalmazás, de az oldal mobilverzióját továbbra is használhatja. A kis és érintőképernyőkre optimalizált program hasonló kezelési módokat mutat, mint a klasszikus verzióban. Ezenkívül az eszköz közvetlen hozzáférést biztosít a sportfogadás minden kategóriájához, valamint a virtuális kaszinójátékokhoz. Magától értetődik, hogy a fogadók minden nehézség nélkül élvezhetik a SpeedyBet összes funkcióját. A mobil rendszer fő előnyei közé tartozik a pénzügyi tranzakciók egyszerűsége és a hatékony ügyfélszolgálat.

Fizetési módok

Mivel egy Fizessen és játszon platformról van szó, a SpeedyBet csak egy módszert fogad el a pénz befizetésére és kivonására: ez a Trustly fizetési rendszer.

Ügyfélszolgálat

További információért a SpeedyBetről a bukméker ügyfélszolgálatához e-mailben vagy élő chat-en keresztül fordulhat.

A jelenlegi bónusz a fogadóiroda oldalán található