Smarkets

Smarkets →Smarkets →


A Smarkets egy 2008-ban Londonban alapított fogadóiroda. Leginkább hagyományos sportfogadásáról ismert, de a világ egyik legnagyobb online fogadási cserehálózatával is büszkélkedhet. További információkért kérjük, tekintse meg a kapcsolódó részt a főoldalon. Terjeszkedésével az üzemeltető rengeteg alkalmazottat állított a szolgálatába, és ma már több mint 30 millió felhasználója van világszerte. Napjainkban az ügyfelek a Smarkets-et az egyik legjobb fogadási oldalnak tartják. Legtöbbjük stratégiailag mind a sportfogadást, mind a fogadási tőzsdét használja a maximális élmény érdekében. Ezenkívül pedig minden tag ellenőrizheti az összehasonlító táblázatot az oldalon. Az oldal az angol mellett portugál és svéd nyelven is elérhető. Menjünk most egy gyors túrára és ismerjük meg együtt a weboldalt.

📃 Működési engedély

A Smarkets két engedéllyel rendelkezik, hogy bizonyítsa megbízhatóságát. A jóváhagyásokat a Máltai Szerencsejáték Hatóság és az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága adta ki. Mindkét joghatóság sokéves tapasztalattal rendelkezik a világ legelismertebb fogadási oldalainak ellenőrzésében. A weboldal szigorúan követi a szervek által előírt követelményeket és előírásokat. Így, a felhasználók zökkenőmentes játékélményben vehetnek részt.

🌎 A mobil alkalmazásról

2017 óta a Smarkets kifejlesztett egy mobilalkalmazást, amely kompatibilis az Android és iOS operációs rendszerekkel. A platformnak már jóval korábban volt egy mobilverziója, amely bármilyen típusú kis képernyős eszközre optimalizált volt. Ez még inkább ösztönzi a felhasználókat arra, hogy mobiltelefonjukról tegyenek fogadásokat, függetlenül a tartózkodási helyüktől. Ezen kívül a játékosoknak lehetőségük van váltani a teljes oldal és a mobilbarát elrendezés között. Eddig tehát azt mondhatjuk, hogy minden tökéletesen működik.

Smarkets →Smarkets →

🤠 Regisztrációs folyamat

A Smarketsnél a fiók létrehozása nagyon egyszerű, és általában nem tart tovább 10 percnél. A kezdéshez lépjen a webhely főoldalára az URL beírásával. Ezután kattintson a képernyő jobb felső sarkában található “Fiók létrehozása” fülre. A következő lépés az alapadatok megadása, beleértve az e-mail címet, a jelszót, majd a megerősítést, a születési dátumot, a számla pénznemét és az ajánlási vagy promóciós kódot, ha van ilyen. Ezután meg kell adnia személyes adatait, beleértve a keresztnevét, vezetéknevét, telefonszámát, lakóhelye szerinti országát és irányítószámát. A regisztráció véglegesítése pedig az első befizetéssel történik meg. Ezen a ponton aktiválhatja a befizetési limiteket is, ha szeretné.

Előnyök / hátrányok
 • Sportfogadások és e-sport fogadások széles választéka
 • Kényelmes és funkcionális weboldal
 • 24 órás felhasználói támogatás
 • Android és iOS alkalmazás
 • Kis bónusz a regisztrációhoz
 • Nem sok esemény a niche ligákban
 • Az oldal több nyelven is elérhető

⭐ Bónuszok és promóciók

Minden új regisztráló üdvözlő bónuszt kap a Smarkets számlájának aktiválásakor. A minimum 20 £-os első befizetés esetén további 10 £-ot nyerhet, ha nem sikeres az első szériája. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a teljes visszatérítést a bónusz kiadásától számított 7 napon belül fel kell használnia. Ezután a fennmaradó pénzeszközök használhatatlanná válnak. Ezen kívül 10 fontot is kap egy ingyenes fogadás formájában. Később pedig, 2% jutalékot is kap a nyereségéből. A Smarkets fogadási kalkulátor képes automatikusan elemezni a nyereményeit, függetlenül a megtett fogadás típusától (back, lay, csere vagy bukméker). Ez a technika segít gyorsan azonosítani a bevételeit, valamint a kifizetett jutalékokat. A részletek áttekintését a “Smarkets fogadási kalkulátor” címszó alatt találja.

▶️ Fogadási ajánlatok

A Smarket fogadási piacokban és lehetőségekben nincs hiány, és mind az új, mind a tapasztalt fogadóknak megfelelnek. A lista élén leggyakrabban a futball és a lóverseny áll. Ezen események népszerűsége miatt a fogadók túlnyomó többsége az ilyen típusú szórakozásra teszi meg fogadásait. Természetesen ezen kívül is találhat fogadásokat amerikai futballra, teniszre, baseballra, kosárlabdára, rögbire, motorsportokra, krikettre, bokszra és sok más kategóriára is. A rendelkezésre álló piacok sokfélesége sokkal határozottabbá teszi a fogadókat a szerencsejáték fázisában. A résztvevők kíváncsiságának felkeltése érdekében a Smarkets a tévéműsorokra, a politikára (brit, amerikai, európai és világpolitikai), az IMF vezérigazgatójával vagy a Bank of England következő kormányzójával kapcsolatos különböző hírekre vonatkozó fogadási oddsokat is integrált. A platform még a BBC Év sportolói vagy az elnökválasztás esélyeit is biztosítja fogadás formájában, és még sok minden mást is. Hogy biztosan ne keveredjen össze, ne felejtse el megnézni a csere szolgáltatást sem. Csak kattintson a “Piacok megtekintése” szakaszra. A Smarkets élő fogadási szolgáltatásai kiváló oddsokat is tartalmaznak, a játékosok jó élményeinek biztosítása érdekében. A margók a főbb sportágakra, például a labdarúgásra, a krikettre, a baseballra és a teniszre összpontosítanak. Az “In-Play” opció nem tűnik teljesnek, de az összes standard piacot megtalálja. A nagyobb átláthatóság érdekében pedig a Smarkets egy “Instant Match” funkcióval egészítette ki platformját. Mielőtt a számláló visszaállna, a fogadóknak előnye van, hogy a kért áron fogadjanak.

Smarkets →Smarkets →

💵 Fizetési módok

Akár feltölteni szeretné számláját, akár pénzt szeretne felvenni, a Smarkets a legnépszerűbb módszereket kínálja a tranzakciók megkönnyítésére. Megkülönböztetünk :

 • Visa, MasterCard, Maestro bankkártyákat;
 • Skrill, Paypal e-pénztárcákat;
 • Neteller fizetési rendszereket;
 • Banki átutalást.

A minimális befizetési limit a választott fizetési opciótól függ, és 10 és 20 £ között változik. Ezért a tranzakcióért a Smarkets nem számít fel semmilyen díjat, és a pénzösszeg azonnal átutalásra kerül az Ön számlájára. A nyeremények kifizetésekor a feldolgozási idő az alkalmazott módszertől függően változik. Az üzemeltető jutalékot számít fel, ha kártyás tranzakcióról van szó. Az átutalás időtartama 1 és 6 munkanap között van. A banki átutalás pedig akár 10 napot is igénybe vehet.

🆗 Támogatási szolgáltatás

A Smarketsnek egy mindig elérhető ügyfélszolgálati csapata van minden kérdésére vagy probléma esetén. A hozzáértő és gyors csapat mindent megtesz annak érdekében, hogy megfelelő választ adjon a kéréseire. Többféle módon is kapcsolatba léphet valamelyik tanácsadójukkal. Az élő csevegésen kívül, amely a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető, de az e-mailben, telefonon, a postai úton és a közösségi médián történő kommunikáció nem érhető el folyamatosan.

Smarkets →Smarkets →

✅ Népszerű kérdések a Smarketekkel kapcsolatban:

✅ Legálisan működik a Smarkets fogadási tőzsde?

A kezdőknek nem kell aggódniuk a Smarkets fogadási tőzsde megbízhatóságáért. A szolgáltatásokat a webhelyen keresztül biztosítjuk a felhasználóknak. Működéséhez engedélyt szereztek az Egyesült Királyság (helyi engedély) és Málta (nemzetközi engedély) regisztrátoraitól. A fogadók minden kérdése a hét minden napján, 24 órában működő támogatáson keresztül megoldódik.

💵 Mekkora díjazást kapnak az újoncok a Smarketstől?

A Smarkets felhasználói két kezdő bónusz közül választhatnak. Először is, 60 napon belül eltávolíthatja az összes nyeremény 2%-os jutalékát. Másodszor, kapja vissza a vesztes fogadását 20 euróig vagy annak megfelelő összegig. Az üdvözlő bónuszról többet megtudhat a fogadóirodák honlapján.

📱 Mik a Smarkets mobilalkalmazás funkciói?

A Smarkets fejlesztőcsapata mobilalkalmazást kínál a felhasználóknak Android és iOS rendszerre. Letölthető a fogadóirodák hivatalos piacáról, és automatikusan telepíthető. Az alkalmazás lehetővé teszi profiljának kezelését, fizetések lebonyolítását, események elemzését, fogadások megkötését és a mérkőzések online nézését. A program támogatja a weboldal összes funkcióját.

💳 Milyen fizetési lehetőségeket támogat a Smarkets?

A Smarkets fogadási tőzsde lehetőséget biztosít a felhasználóknak bankszámlán, Mastercard és Visa kártyákon, Skrill és Neteller e-pénztárcákon, Trustly és PayPal fizetési rendszereken keresztül pénzt be- és kivenni. Az átutalások feldolgozási idejére és a fizetési limitekre vonatkozó információk a felhasználó személyes fiókjában találhatók.

Bónusz 20 euró vesztes fogadásért

Regisztráció Regisztráció