Sky Bet

A Sky Bet 2002-ben alakult, és a tekintélyes brit Sky Betting & Gaming online szerencsejáték-szolgáltató vállalat része. A sportfogadás, a kaszinó és a póker üzletágak egyik legnagyobb szereplője. Nemrégiben, 2018-ban felvásárolta a The Star Group, és az Egyesült Királyság egyik legjobb bukmékereként honosította meg magát, és nagy márkákat hív meg a webre. Készüljön fel a piacok hatalmas választékára a kezében. Ami a funkciókat illeti, a platform lehetővé teszi, hogy mindössze egy kattintásnyira tegyen fogadást, akár laptopról, okostelefonról vagy táblagépről. Tudjon meg többet, ha először próbálja ki.

Működési engedély

A Sky Bet a 38718-as számú, az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága által kiadott engedély alapján működik. A szolgáltatót az Alderney Gambling Control Commission is engedélyezte és szabályozza. Megbízhatósága a kiváló minőségű tapasztalatokban tükröződik, és kiemelkedik a magas színvonalával és teljesítményével.

Sky Bet mobilon

A Sky Bet Android és iOS operációs rendszerekkel kompatibilis mobilalkalmazást biztosít a felhasználók számára. Az oldalt úgy optimalizálták, hogy a mobil verziónak köszönhetően könnyedén válthat egyik platformról a másikra. Ez a funkció hasonló az asztali változathoz, de egy kicsinyített változatban jelenik meg. Ugyanakkor a kezdőlapon különböző linkeket találsz, amelyek a kaszinó, a bingó, a póker könyvtárakhoz és különböző más szekciókhoz vezetnek. Az alján az olasz és német fordításhoz vezető linkek találhatók.

Felhasználói regisztráció

A Sky Betnél a fiók létrehozása mindössze néhány percet vesz igénybe az Ön idejéből. Mindössze annyit kell tennie, hogy követi a folyamatot, asztali vagy mobileszközön keresztül. Itt vannak a különböző lépések, amelyeket ki kell töltenie, ha csatlakozni szeretne a klubhoz:

 • Kattints az oldalon található linkek egyikére, amely a regisztrációs oldalra vezet;
 • Kattints a honlap jobb felső sarkában található “Regisztráció” fülre;
 • Nyomja meg a ‘Regisztráció’ gombot, majd adja meg személyes adatait az űrlapon, megadva a teljes nevét, születési dátumát, mobilszámát és a számla pénznemét. Egy kis tipp: az “Postai irányítószám keresés” funkcióval megadhatja címét. Ha nem, akkor adja meg kézzel;
 • Hozzon létre egy felhasználónevet, majd egy 4 számjegyű kódot bejelentkezési adatként;
 • Kattintson a “Tovább” gombra, miután átment a biztonsági kérdésen;
 • Fejezze be a regisztrációt a fizetési lehetőség kiválasztásával, a játéklimitek beállításával és a regisztrációs ajánlat megemlítésével.

Megkérjük, hogy igazolja személyazonosságát, hogy megerősítse, hogy számlája véglegesen megnyílt. Az adatainak (életkor, cím) automatikus ellenőrzése után hozzáférhet a Sky Bet összes szolgáltatásához és különleges ajánlatához, amint a profilját érvényesnek nyilvánították.

Bónuszok és promóciók

Amint regisztrál, a Sky Bet 20 £ ingyenes fogadást kínál Önnek. Ennek kihasználásához tegyen 5 £ kezdeti befizetést egy 1/1-nél nagyobb oddsú fogadásra. A két egyenlő részre osztott jutalom 30 nap múlva jár le, és csak egy vagy több fogadásra vehető igénybe. Fel kell hívni a figyelmet arra, hogy az ingyenes fogadás tétje nem számít bele a nyereményedbe, amikor felhasználod. Ez a fajta bónusz csak új tagok számára érhető el. Másrészről viszont számos online promócióhoz férhetnek hozzá, ha konzultálnak a weben elérhető kategóriák egyikével. Mindegyikhez tartozik egy üdvözlő bónusz és különböző kivételes ajánlatok. Íme egy kis ízelítő a platform által kínált promóciókról:

 • “Díjnövelők. A Sky Bet minden nap lehetőséget kínál arra, hogy növelje a fogadások esélyeit, hogy növelje nyereményét bármely piacon. Ez az egyes választásoktól függően változik;
 • “A szombati futball díjnövelés. A játék lényege, hogy a legalább 3 futballcsapatra tett fogadások elhelyezésével jackpotot lehet nyerni;
 • “Szuper 6. Ön 250 000 fontot nyerhet 6 előre kiválasztott szombati mérkőzés eredményének helyes megjóslásáért;
 • “ITV 7. A lóversenyen alapuló versenyen akár 250 000 fontot is nyerhet. Mindössze annyit kell tennie, hogy a 7 tervezett lóverseny mindegyikének végső győztesére fogad;
 • “Fantasy Football. Küzdj meg az 50 000 font értékű első helyért, és állítsd össze saját futballcsapatodat, hogy a lehető legtöbb pontot gyűjtsd össze. Azt is tudhatod, hogy a második helyért 10 000 fontot ér a jutalom. A harmadik helyezésért pedig 1000 fontot kapsz.

Mielőtt elköteleznéd magad egy fogadás mellett, figyelmesen olvasd el a Sky Bet által előírt feltételeket, amelyek a platformon elérhető összes ajánlatra vonatkoznak.

A fogadási és játékpiac

Ha már a sportfogadásnál tartunk, a Sky Bet jól felszerelt katalógussal rendelkezik. Tartalmazza az összes fogadható esemény listáját, összesen 38 sportágat, beleértve a virtuális sportokat is. A jelenlegi naptárban a piac inkább az olyan brit sportágakra összpontosít, mint a labdarúgás, a lóverseny, a golf és a jégkorong. Ezután a tenisz, a kosárlabda, a röplabda és más események legnépszerűbb mérkőzései következnek. A platform egyelőre mindent megtesz a lista naprakészen tartása érdekében. Ennek ellenére egy pillantásra szinte teljes repertoárt találsz, számos nemzetközi bajnokság versenyeit, kiváló oddsokat és fogadási lehetőségek széles választékát. A játékosok teljes megelégedésére a bukméker a Sky Sports televíziós csatornáknak köszönhetően élőben közvetíti a mérkőzéseket. Az oldal azonban a lóversenyek kivételével nem támogatja az élő közvetítést.

Ami a szerencsejátékot illeti, a Sky bet gondoskodott arról, hogy a felület sokkal gördülékenyebb legyen. Valójában különböző szekciók vannak, amelyek lehetővé teszik, hogy hozzáférjen a kedvenc lehetőségeihez. Ezek közé tartoznak a nyerőgépek, a rulett, a blackjack, a videó póker megfelelő lapjai, amelyek hozzáadódtak az elérhető promóciók listájához, valamint a klubtagsági programról szóló rész. Mindezeket a kategóriákat a megfelelő fülekre kattintva érheti el.

Elérhető fizetési módok

Ha pénzt szeretne befizetni vagy kivenni, a Sky Bet számos különböző módszert kínál a pénzügyi tranzakciók teljes biztonságban történő lebonyolításához. Ezek a következők

 • Visa (hitel, debit, Electron), MasterCard, Solo, Maestro bankkártyák;
 • Paypal elektronikus pénztárca;
 • Neteller fizetési rendszer.

A Sky Bet a minimális befizetési limitet 5 euróban határozza meg. A nyeremények kivétele általában gyorsan történik. A feldolgozási idő néhány másodperctől maximum két óráig terjed.

Ügyfélszolgálat

Ha bármilyen nehézségbe ütközik a Sky Bet oldalán, görgessen lefelé az oldalon az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvételhez, majd válassza ki a problémájával kapcsolatos előzetes kérdések egyikét. Miután ezt befejezte, a gyors megoldás érdekében a következő kommunikációs eszközökhöz férhet hozzá:

 • Élő chat. Lépjen a “Kapcsolatfelvétel” részre, és válassza ki a témát, ami gondot okoz Önnek;
 • Telefon, amely reggel 8 órától éjfélig elérhető;
 • E-mail. Töltse ki az űrlap kötelező mezőit, miután az e-mail logóra kattintott. Egy operátor felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán