Scommettendo

Scommettendo →Scommettendo →


A Scommettendo az iGaming iparágban szerzett 20 éves tapasztalatáról ismert. Bár ez a bukméker csak Olaszországban működik, a többszemélyes online kaszinóként szerzett hírneve nem kerüli el a helyi sportfogadók bizalmát. A további fejlődés részeként a weboldal átfogó és innovatív termékkínálatot emel ki ügyfelei számára. Annak érdekében, hogy megerősítse részesedését az olasz szerencsejáték-piacon, a Scommettendo számos erőforrás segítségével igyekszik betörni a piacra. Mivel erőfeszítései folytatódnak, már csak a valódi potenciáljának meghatározása van hátra.

⏹️ Az oldal rövid áttekintése

A Scommettendo nagyon egyszerű és lineáris felépítése ellenére egy elegáns és intuitív kialakítású platformot tár elénk. A kezdőlap tetején találhatók a fő részek, amelyek kategóriákra vannak felosztva. A weboldal fő előnye a kényelmes navigáció és az összes szolgáltatáshoz való gyors hozzáférés. Egy elemzés szerint úgy tűnik, hogy a felhasználók nagy részét nagyon érdekli a sportfogadásnak szentelt terület, ezért került a felső menüsor első helyére.

🆗 Működési engedély

A többi olasz online fogadási oldalhoz hasonlóan a Scommettendo is megszerezte a nemzeti ADM engedélyt. Korábban AAMS néven ismert, ez a dokumentum bizonyítja, hogy valóban megbízható létesítményről van szó. Ezért a játékosok bizalommal játszhatnak és tehetnek fogadásokat a platformon. E hírnév fenntartása érdekében a márkának be kell tartania az illetékes hatóságok által előírt előírásokat. A személyes adatok garantálásának és az ügyfelek pénzügyi tranzakcióinak zökkenőmentes lebonyolításának bizonyítékaként a Scommettendo a legmodernebb technológiát használja, amely tévedhetetlen.

Scommettendo →Scommettendo →

🖥️ Mobil alkalmazás

A Scommettendo kifejlesztett egy natív alkalmazást azok számára, akik mobiltelefont szeretnének használni. Az Android és iOS operációs rendszerekkel egyaránt kompatibilis program lehetővé teszi az oldal összes funkciójához való hozzáférést, beleértve a játékosfiókot is. A sportfogadás és a kaszinó külön szoftverrel rendelkezik, amely letölthető az App Store-ból vagy a Google Play-ből. Egy nemrégiben készült értékelés megerősíti az eszközök kiváló teljesítményét, a teljes felhasználói elégedettség mellett. Az ESA Gaming és a Scommettendo közötti új megállapodást követően az üzemeltető mostantól az EasySwipe portfólióját HTML5 mobilcímekből kínálja.

✅ Felhasználói regisztráció

A Scommettendónál történő regisztrációs folyamathoz egy fiók létrehozása szükséges. Összességében a szükséges lépések a portálra való belépés, az oldal URL-jének beírása és a “Regisztráció” gombra való kattintás. Az űrlapnak tartalmaznia kell többek között a leendő tag kereszt- és vezetéknevét, a postacímet, egy érvényes e-mail címet, egy felhasználónevet és egy jelszót. A honlaphoz való végleges hozzáférés előtt el kell küldeni egy személyazonossági okmány másolatát ellenőrzés céljából.

🎁 Bónuszok és promóciók

A Scommettendo a bónuszajánlatok variálásával építi az ügyfelek hűségét. Az új tagok számára a jutalmak az 50 € értékű üdvözlő bónusztól kezdve a sportfogadásra vonatkozó 50 € értékű üdvözlő bónuszon át a 200 € értékű, 40 hétig érvényes regisztrációs bónuszig terjednek. Általában legalább 10 € befizetés és egy kód megadása szükséges az összeg felhasználásához, az érvényes szabályoknak megfelelően. A kaszinó új regisztrálói is élvezhetik az üdvözlő bónuszt, amikor az első befizetést teljesítik a számlájukra. A jelenlegi ajánlat becsült összege 500 euró, azonban rendszeres ellenőrzés szükséges, mivel az összeg időről időre változik. Ezen kívül itt van néhány az oldalon elérhető érdekes promóciók közül:

  • Cashback sportfogadásra. A Scommettendo 25% cashbacket ad több fogadásra, mérkőzés előtti és élő eseményekre. Ez az ajánlat a regisztrációt követő első 5 hónapban használható fel;
  • Multibonus. Ha egy többes fogadáson elveszítesz egy választást, akkor a téted egy részéből visszatérítést kapsz, 50 és 100 euró közötti értékben. Meg kell jegyezni, hogy a visszatérítés összege a fogadószelvényhez hozzáadott események számától függ.

Állandó és szezonális ajánlatok egész sora áll rendelkezésre minden ügyfél számára, státuszától függetlenül. Ha érdekli a teljes lista, böngésszen bátran a promóciók között.

Scommettendo →Scommettendo →

🔽 Fogadási és szerencsejáték ajánlatok

A Scommettendo célja, hogy maximális érdeklődést keltsen a felhasználókban. Az utóbbi időben az online fogadások egyre nagyobb teret nyertek, így a kaszinó az egyik legismertebb és legirigyeltebb márkává vált a sportrajongók körében. A sportfogadás szekció közönséges grafikával rendelkezik, de nem akadályozza meg a fogadókat abban, hogy elhelyezzék tétjeiket. Mint teljes értékű olasz fogadóiroda, a platform a futballfogadások túlsúlyával tündököl. A katalógus azonban számos olyan eseményt kínál, amelyekre fogadni lehet, beleértve a kosárlabdát és a jégkorongot, hozzáadva az olyan kevésbé kihasznált sportágakhoz, mint a rögbi, a baseball, a motokrossz, a strandfoci és még sok más. Az élő fogadások szekciója sokat kínál a felhasználóknak a jóslatok tekintetében, ami a piacok bőségében is tükröződik. A Scomettendónak azonban van egy nagy hátránya. Sajnos a platformról hiányzik az élő közvetítés funkció, annak ellenére, hogy az erre irányuló nagy igény egyelőre kielégítetlen marad.

A Scommettendo kaszinójának nincs mit irigyelnie más versenytársaktól. A felület hangsúlyos esztétikája mögött a legjobb játékszolgáltatók kifogástalan munkája rejlik. A legismertebb szolgáltatók közé tartozik a Habanero, a Pragmatic Play, a Play n’Go, a NetEtnt és a PlayTech. A részleg több mint ezer játékot tartalmaz, különböző kategóriákba sorolva. A könyvtár egyik része a nyerőgépek nagy gyűjteményét tartalmazza, a klasszikus gyümölcsgépektől a progresszív jackpotokig, az olyan Drop and Wins nyerőgépektől, mint a Sweet Bonanza, az olyan kifinomultabbakig, mint a Megaways vagy a Fireblaze. Ezen kívül egy tucat hagyományos asztali játék, valamint néhány videó póker opció (All Races, Jacks or Better…) teszi teljessé a lobbit. Az élő kaszinó részleg viszont külön figyelmet érdemel. Széles körű szórakozást kínál, amelyet elsősorban az asztali játékok képviselnek a rulett, a blackjack és a baccarat számos változatával. Ez a terület lehetőséget nyújt a játékosoknak arra is, hogy profi krupiékkal lépjenek kapcsolatba. A szórakozás egyéb formái közé tartozik a Casino Hold’em, a Sic Bo, a Side Bet City és a Dream Catcher, hogy csak néhányat említsünk.

💳 Fizetési módok

A Scommettendo az Európában széles körben használt klasszikus módszereket alkalmazza az összes pénzügyi tranzakció megkönnyítésére. Ezek a következők

  • Visa, MasterCard ;
  • PostePay fizetési kártya;
  • Skrill, Paypal e-pénztárcák;
  • Banki átutalás.

A Scommettendo a saját és a játékosok bevételeinek feltöltése érdekében nem határoz meg fizetési korlátokat. Működése során az üzemeltető mindig kedvező véleményt kapott a kifizetési időkkel kapcsolatban.

✳️ Helpdesk

A nehézségekkel küzdő játékosok a Scommettendo ügyfélszolgálatához fordulhatnak. A szolgálat igyekszik a lehető leggyorsabban kezelni a kéréseket. A csapattal való kapcsolatfelvételhez a platform a következő lehetőségeket kínálja:

  • Élő chat. Ez a kommunikációs eszköz lehetővé teszi a látogatók számára, hogy egy csapattaggal csevegjenek 4 nyelven: olaszul, angolul, franciául és spanyolul. Az operátorok részmunkaidőben, időkeretben dolgoznak;
  • E-mail, az említett címre küldött üzenettel;
  • Telefonon, a megadott telefonszámon. Az élő chathez hasonlóan ez a szolgáltatás is meghatározott időpontban érhető el.

Scommettendo →Scommettendo →

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán

Regisztráció Regisztráció