Royal Panda

A Royal Panda, amely kiemelkedik a kaszinó területén, a csúcshoz tartozik a fogadási weboldalak között, amelyek nemzetközi hatókörrel tevékenykednek. Ahogy a neve is sugallja, a bukméker a híres emlősből ered, amely a béke, a szelídség és a nyugalom szimbóluma. A fő célja az, hogy minden felhasználó számára maximális kényelmet biztosítson a kiváló és felhasználóbarát kialakításával.

A Royal Panda két különböző engedély alapján működik: az egyiket a Máltai Szerencsejáték Hatóság, a másikat az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága adta ki. A játékosok biztonsága érdekében ezek a szervek szigorú előírásokat írnak elő a helyszínre vonatkozóan. Mivel az oldalnak nincs francia fordítása, a játékot brit módban kell kezdenie. A platform azonban számos nyelven elérhető, többek között portugálul, kínaiul, finnül, lengyelül és németül. Ez a fogadóiroda eddig nem rendelkezik engedéllyel Franciaországban és az Egyesült Államokban.

Jelenleg a Royal Panda a sportfogadási platformjának fejlesztésén dolgozik. Egyelőre csak az Egyesült Királyságban játszók vehetik igénybe a szolgáltatásait.

Jellemzők

A szoftverfejlesztők, köztük a Microgaming, a NetEnt és az 1X2 gaming egyek a Royal Pandával. A platformon elérhető összes játékot rendkívül megbízható véletlengenerátorok működtetnek. Ez a kilátás minden valószínűség ellenére ahhoz vezet, hogy a felhasználók nagy száma bizalommal teszi meg fogadásait.

A Royal Panda különösen nagylelkű a játékosokkal. A vállalat lehetővé teszi számukra, hogy felfedezzék ingyenesen a játékfelületét, anélkül, hogy regisztrációs eljáráson kellene keresztülmenniük. A teszteléshez mindössze annyit kell tennie, hogy rákattint a ‘Play for fun’ gombra. Azonban nem férhet hozzá az összes szórakozási lehetőséghez, beleértve az élő játékokat és a nyerőgépeket.

A felelős játékpolitika optimalizálásával a Royal Panda sosem szűkölködik forrásokban és információkban a résztvevőkkel kapcsolatban.

Bónuszok és promóciók

A Royal Panda stílusosan üdvözli az új regisztrálókat, 100%-os bónuszt írva jóvá nekik. A bukméker megduplázza a kezdeti befizetés összegét, ami akár 100 dollárig vezethet. Ahhoz, hogy hozzáférhessen a nyereményeihez, a bónuszösszeg 35-szörösével kell fogadásokat  tenni.

Trükkökből nincs hiány, hogy a lehető legtöbb játékost magukhoz vonzzák. A Royal Panda számos ajánlatot készített számukra, amelyeket kedvükre élvezhetnek a szabadidejükben. A legkeresettebb promóciók közé tartoznak:

  • Ingyenes pörgetések bizonyos nyerőgépeken;
  • További bónuszok a számla pénteki feltöltéséért;
  • Különleges bónusz blackjackre minden hónap 21-én.

A VIP-klub tagjaként tovább növelheti játéklehetőségeit. A kör lehetőséget ad arra, hogy növekedjen a hűségprogramjában azzal, hogy minél több pontot gyűjtsön össze. Ezeket nagyszerű nyereményekre válthat be, például utazási csomagokra, tokokra okostelefonokra, tabletekre, laptopokra és sok más ajándékra.

Fogadási ajánlatok

A Royal Panda legnagyobb büszkesége a nyerőgépek. A teljesen feltöltött könyvtárban körülbelül 400 cím található, köztük több mint 300 videojáték és 30 retro kinézetű nyerőgép. A Gonzo’s Quest, a High Society, az Emoticoins, a Hot as Hades és a Lucky Twins csak egy kis részét képviselik a repertoárnak. A progresszív jackpotok szerelmeseinek remek hangulatot biztosít, elég csak kipróbálni a King Cashalot, Major Millions, Mega Moolah és Arabian Nights játékokat.

A klasszikus játékoknak szentelt területen igazi élvezetben lesz része. A Royal Panda bővelkedik az eredetiségben, és rendkívüli variációkat kínál, hogy megfűszerezze a játékot: többhengeres rulett, speed rulett, kétgolyós rulett, VIP blackjack, party blackjack, squeeze baccarat és még egy egész sor más. A póker videós változata még szórakoztatóbb módját kínálja a játék elsajátítására.

A Royal a valódi krupiékkel való kapcsolatának is köszönheti az előnyét. A helyszínen a szolgáltatás minősége a videoátvitel zökkenőmentességében és a képek tökéletességében is tükröződik. Itt mindenféle szerencsejáték megtalálható, köztük az “Álomfogó (Dream Catcher)”, ami a szerencsekerék által inspirált játék. A Royal Panda újraéleszti az élményt az élő közvettítésből, és kiegészíti a listáját a magával ragadó asztali játékokkal.

A játékos regisztrálása

Alapvetően csak néhány percet vesz igénybe egy fiók létrehozása a Royal Pandánál. A regisztrációs folyamatot a weboldaluk honlapjáról indíthatja el. Első lépésként kattintson a képernyő jobb felső sarkában található “Csatlakozás most” gombra. Amikor az űrlap megnyílik, töltse ki a mezőket a személyes adataival, megadva a teljes nevét, születési dátumát, érvényes e-mail címét, polgári címét, bejelentkezési nevét és jelszavát, telefonszámát és a számla pénznemét.

Az ellenőrzést követően a következő lépésben arra kérik, hogy töltse fel személyi igazolványa másolatát, majd az e-mailben található azonosító linkre kattintva véglegesítse a jelentkezést. Mindenekelőtt egyértelműen említse meg, hogy elmúlt 18 éves.

Mobil weboldal

A közelmúltban a bukmékerek körében a mobiljátékok felé fordult a trend, és ez alól a Royal Panda sem kivétel. Ma már az oldal mobil verziója egyre több embert ösztönöz arra, hogy útközben is játsszon. A fogadások kiszámításának idején a program lehetővé teszi felfedezni az örömet a fogadásból minden hordozható eszközről. Az eszköz több mint 200 érintőképernyőre optimalizált játékot jelenít meg, ami elég ahhoz, hogy egész nap elszórakoztassa Önt.

A klasszikus oldal tökéletesen alkalmasnak tűnik, úgy dönt, hogy szórakoztatja Önt a táblagépen. Ha azonban mobiltelefonja van, két lehetősége van: beolvashatja a QR-kódot az oldalon, vagy beírhatja az URL-címet a böngészőjébe.

Ügyfélszolgálat

A Royal Panda nem adja fel, ha ügyfelei jólétéről van szó. Annak érdekében, hogy a fogadóiroda közelebb kerüljön a felhasználóihoz, minden szükségeset megtesz azért, hogy minden egyes kérésre megfelelő megoldást nyújtson. Az ügyfélszolgálat, amely komoly és profi csapatból áll össze, a lehető leghamarabb választ ad Önnek.

Az üzemeltetőkkel e-mailben és chaten keresztül megszakítás nélkül lehet kapcsolatba lépni. A telefonos ügyfélszolgálat csak angol nyelven érhető el, és csak bizonyos időkereteken belül. Elfogyott a türelme? Kérjen hívást egy tanácsadótól, úgy, hogy meghagyja egy üzenetben az adatait.

Fizetési módok

A Royal Panda számlájáról könnyen befizethet és ki is veheti nyereményeit. Íme a bukméker által kínált leggyakoribb befizetési módszerek:

  • Visa, MasterCard és Paysafecard fizetési kártyák;
  • Skrill elektronikus pénztárca;
  • Neteller fizetési rendszer;

Az üzemeltető a minimális befizetési és kifizetési limitet 10 dollárban határozza meg, további díjak nélkül. Ennél a két műveletnél a maximális díj a választott szolgáltatástól függően változik. Felhívjuk figyelmét, hogy az átutalás 1-5 munkanapot vehet igénybe, ha egy összeget kíván felvenni.

A jelenlegi bónusz a fogadóiroda oldalán található