Rolletto

Rolletto →Rolletto →


Ön telhetetlen a sportfogadás vagy az online kaszinójátékok iránt? A Rolletto valószínűleg pont az, amire szüksége van. Ez a fiatal orosz bukméker, amely most Svájcban is bemutatkozott, a Curaçao Gaming Authority által kiadott engedély alapján működik. Nagyon modern felülettel fogadja látogatóit. A honlap tetején található átfogó menü segítségével könnyedén navigálhat a platform különböző részei között. A képernyő bal oldalán egy oszlopban szűrheti ki a kedvenc lehetőségeit. Az Ön kényelme érdekében az oldal angol, francia, német, és spanyol nyelven érhető el.

A kényelem, a megbízhatóság és a nagyvonalúság a fő tényezők, amelyek a Rolletto-t a piac egyik leghitelesebb platformjává teszik. Mit szólna egy kis elmélyüléshez, ezt tesztelni?

⏹️ Sportfogadási index

A Rollettónál működő játékosok a sportesemények széles választékát élvezhetik. Összesen körülbelül 24 sportág létezik. A legnépszerűbbek közé tartozik a futball, a kosárlabda, a tenisz, a jégkorong, a boksz… és a lista folytatható. Minden típusú mérkőzés előtti és élő fogadásra fogadhat, mielőtt elkezdené a játékot. Ezenkívül minden e-sportesemény 6 fajta szórakozási lehetőséget is tartalmaz: Counter-Strike, Dota 2, League of Legends, Warcraft3, Call of Duty és Valorant.

Jelenleg a fogadóiroda rendelkezik egy területtel az online kaszinójátékoknak. Mostantól a játékosok egy teljes játékkönyvtárra számíthatnak, amelyet olyan neves eGaming fejlesztők készítettek, mint a Play’n Go, vagy a MicroGaming. Ezen kívül több száz nyerőgép van itt, amelyek számos része progresszív jackpotokkal van ellátva. Ha érdeklik az élő játékok, a Casino Live várja Önt. Az első 3 befizetésér akár 6000 € üdvözlő bónuszt is kaphat. Ráadásul rengeteg ingyenes pörgetést kínálnak az új nyerőgépeken. Ezen kívül van egy külön terület a póker, a rulett, a bingó és más szerencsejátékok számára.

Bár a Rolletto eddig nem integrálta a cash-out rendszert, a bukméker számos eszközére támaszkodhat. Lehetősége lesz arra, hogy megtekinthesse az egyes mérkőzésekre vonatkozó statisztikák listáját, amely tartalmazza az összecsapások történetét, a legutóbbi eredményeket, a különböző rangsorokat és az egyéni teljesítményeket. Ugyanakkor a bukméker egy élő területről folyamatosan tájékoztatja Önt a nap legfrissebb eredményeiről. Néhány perc alatt megtudhatja az Ön fogadásai eredményeit.

🎁 Elérhető bónuszok

Amikor a bónuszokról van szó, a Rolletto nagyon lelkes a felhasználókért. Az év során minden új regisztráló két üdvözlő bónuszban, valamint számos más vonzó promócióban részesül. A bukméker 100%-os jutalmat kínál az első befizetésre, maximum 200 euróig. Akár hagyományos sportokra, akár e-sportokra szeretne fogadni, ezek az ajánlatok lehetővé teszik, hogy a bukméker alkalmazkodjon az egyes fogadók elvárásaihoz.

Úgy tűnik, hogy minden feltétel ugyanaz, függetlenül attól, hogy milyen bónuszt választ. Az ajánlatra való jogosultsághoz legalább 20 € befizetést kell teljesítenie. Ezenkívül 10 fogadást kell megtennie legalább 1,30-as szorzóval ahhoz, hogy nyereményét kivehesse. Végül, használja fel a bónuszt 30 napon belül.

A Rolletto által kínált ingyenes fogadások közül a 3+1 Freebet kétségtelenül felkelti a figyelmét. Három, legalább 10 euró értékű fogadást kell megtennie, legalább 1,50-es szorzóval. A fő előnye: a legalacsonyabb tétjének megfelelő összegű ingyenes fogadást kap. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a bónusz annyiszor érvényes, ahányszor akarja.

Rolletto →Rolletto →

✅ Hogyan kell regisztrálni

Az alábbi lépéseket nem szabad kihagynia, hogy véglegesítse a regisztrációját a Rollettonál:

  • Menjen a bukméker weboldalára, és írja be a www.rolletto.com URL címet;
  • Kattintson a honlap jobb felső sarkában található “regisztráció” ikonra;
  • Adja meg a teljes nevét, telefonszámát, e-mail címét, becenevét, születési dátumát, a számla pénznemét és jelszavát;
  • Egyetért a bukméker feltételeivel és adatvédelmi szabályzatával, és megerősíti, hogy betöltötte a 18. életévét;
  • Tegye meg a fogadásait, miután regisztrációját érvényesítették.

🖥️ A mobil alkalmazás

A Rolletto még nem rendelkezik mobilalkalmazással, de ez valószínűleg a közeljövőben megoldódik. Az oldal mobil verziójának köszönhetően azonban továbbra is lehetősége van okostelefonról, vagy táblagépről is fogadásokat kötni. Ne aggódjon, mivel az eszköz pontosan lemásolja a forrásváltozat funkcionalitását. Az oldal eléréséhez mindössze annyit kell tennie, hogy beírja a www.rolletto.com címet a telefonja böngészőjébe.

🔽 Ügyfélszolgálat

Ha bizonytalan a fogadásaival kapcsolatban, vagy bármilyen kételye van a tranzakciókkal kapcsolatban, hívja a Rolletto ügyfélszolgálatát. A rendkívül profi tanácsadók mindent megtesznek, hogy kevesebb mint 10 perc alatt megválaszolják a kérdéseit. A felhasználók teljes megelégedésére a platform a nap 24 órájában, a hét minden napján fogadja a panaszokat. Az üzemeltetőkkel e-mailben a megadott címre írva, vagy élő chat-en keresztül közvetlenül a postafiókba lépve léphet kapcsolatba.

✳️ Fizetési módok

A Rolletto még megnyugtatóbb akkor, ha a számla biztonságáról van szó. A legfejlettebb technológiák segítségével a bukméker képes megvédeni a pénzügyi tranzakciókat, de az összes fogadó személyes adatait is. Ezért különböző szolgáltatások állnak majd rendelkezésére a számlájára történő befizetéshez és a számlájáról történő pénzfelvételhez. A legelterjedtebbek közé tartozik a Visa és a MasterCard, majd a népszerű kriptopénzek, a Bitcoin, az Ethereum, a Monero, a Litecoin, a Tether és az XRP. Jelenleg az elektronikus pénztárcák és más fizetési rendszerek nem támogatottak.

A nyeremények kifizetése a kiválasztott fizetési módtól függ. Míg a tranzakciók a kriptovaluták esetében azonnaliak, addig a bankkártyák esetében meglehetősen hosszú, becslések szerint 24 és 48 óra közötti feldolgozási idővel kell számolni.

Rolletto →Rolletto →

BÓNUSZ A jelenlegi bónusz a fogadóiroda oldalán található

Regisztráció Regisztráció