Rokubet

Azoknak a felhasználóknak, akik a játékok lenyűgöző választékát szeretnék élvezni, a Rokubet kiváló szolgáltatást kínál. Ez a márka jelenleg az egyik legnépszerűbb online fogadóiroda. A játékosok számára azonnal felismerhetővé teszi népszerűségét, köszönhetően a kifogástalan szolgáltatási minőségnek. A szórakozás, a promóciók és a hasznos funkciók sokasága továbbra is vonzza a játékosok tömegét. Emellett a legújabb szoftverek használata még izgalmasabbá teszi az innovatív lehetőségeket kereső ügyfelek számára. Függetlenül a résztvevők státuszától a platformon belül, a Rokubet mindenkinek sokat kínál.

Működési engedély

A Rokubet a 8048/JAZ számú engedéllyel rendelkezik, amelyet a Curaçao Gaming Commission jóváhagyásával kapott meg. Jelenleg minden tevékenységét a Striking Singray Cyprus Limited engedélyezett jogilag, szabályozott és irányít. Az ügyfelek biztonsága a bukméker számára egyre fontosabbá válik. Ezért a személyes és pénzügyi adatok védelmének biztosítása érdekében titkosítási rendszert vezettek be. Ezenkívül a véletlenszám-generátor megléte megdönthetetlen bizonyíték a játékok tisztességes voltára. A Rokubet professzionális szerencsejáték-weboldalként a felelős játékpolitikát követi.

Mobil alkalmazás

A Rokubet portálra bejelentkezve minden mobiltulajdonosnak lehetősége lesz mobilalkalmazás telepítésére. Az Android és iOS operációs rendszerekkel egyaránt kompatibilis program letölthető a hivatalos weboldalról. Legnagyobb előnyei közé tartozik a különböző fordítási eszközök támogatása, a reszponzív design, a kényelmes navigáció, valamint a webes szolgáltatások és funkciók elérhetősége. A mobil weboldallal a játékosok kivételes játékélményt élvezhetnek, a nap bármely szakában, helytől függetlenül. A játékok az okostelefon vagy a táblagép böngészőjén keresztül lesznek elérhetőek. Ráadásul a Rokubet optimalizálta ezt a verziót bármilyen képernyőformátumra.

Felhasználói regisztráció

A leendő Rokubet-tagok számára a fiók létrehozásának folyamata mindössze néhány másodpercet vesz igénybe. A regisztráció végső szakaszába való eljutáshoz mindössze a következő lépéseket kell követnie. A hivatalos weboldalhoz való csatlakozás után az első lépés a regisztráció gombra kattintás és a “Csatlakozás most” fül aktiválása. Amint megjelenik az űrlap, töltse ki a mezőket helyesen a szükséges adatokkal, beleértve az e-mail címet és a jelszót. Ezt követően a profiljának azonosítása során ellenőrzésre van szükség. Kérjük, adja meg az üzemeltető által küldött üzenetben szereplő megerősítő kódot. A nyeremény megszerzéséhez is elengedhetetlen a hitelesítési eljárás. Megkérjük, hogy nyújtsa be személyazonosságát igazoló okmányai egyikének másolatát (jogosítvány, útlevél vagy születési anyakönyvi kivonat). Már csak a fogadások elindítása van hátra, amint a Rokubet érvényesíti a dokumentumokat.

Bónuszok és promóciók

Az új tagok jutalmazása érdekében a Rokubet kétféle bónuszt ad:

  • 100%-os üdvözlő bónusz akár 7.500 INR vagy ennek megfelelő valutában kifejezve sportfogadásra. A bónusz megszerzéséhez a játékosnak legalább 500 INR-t kell befizetnie, 20-szor kell játszania a játékot 1,8-as vagy annál nagyobb nyereményszorzóval, és mindezt a 30 napon belül kell megtennie;
  • 100%-os kaszinójátékokra érvényes üdvözlő bónusz akár 22 500 INR vagy azzal egyenértékű összeggel. A játékosnak 40 dobást kell végeznie, és 7 napig kell felhasználnia a pénzt.

Ezeken az ajánlatokon kívül a Rokubet számos más promócióval is rendelkezik, hogy az előfizetők maximalizálhassák nyerési esélyeiket. A legérdekesebbek közé tartozik a pénteki újratöltési bónusz, a RokuCasino Check-in hűségbónusz, amely ingyenes pörgetésekből vagy készpénzes nyereményekből áll. A VIP-program inkább a hűséges felhasználók számára készült, és csak meghívás útján érhető el. A magas szintű látogatottság lehetővé teszi számukra, hogy megkapják ezt, és könnyebben csatlakozhassanak a klubhoz. Ha az ügyfél integrálódott, számos kiváltságot élvezhet, például személyes számlavezetőt, további bónuszokat, különböző versenyeket, valamint gyorsabb kifizetési időt.

A fogadási és szerencsejáték-piac

A Rokubet sportfogadási katalógusa figyelemre méltó eseménylistát tartalmaz. Az oldal közel 30 különböző sportágat tartalmaz számtalan fogadási lehetőséggel. A kategóriák népszerűségük szerint vannak felosztva, a foci, a tenisz, a kosárlabda, a jégkorong és a röplabda áll a középpontban. Emellett számos más, kevésbé népszerű sportágban, például krikettben és autóversenyzésben is rendeznek versenyeket. Ugyanakkor a bukméker arra ösztönzi az internetfelhasználókat, hogy a saját érdekeiken túlmutató fogadással politikai és televíziós műsorokra is fogadjanak. Másrészt, az élő fogadásoknak szentelt tér a piacok nagyobb változatosságát halmozza fel, és a legigényesebbek számára is teljes elégedettséget nyújt. Ez a hírnév sokkal izgalmasabbá teszi a fogadási élményt, mivel lehetőség van arra, hogy valós időben nézzük a mérkőzések alakulását. Az esélykülönbségek is változnak.

Az online kaszinó területe nagyon gazdag játékkönyvtárral rendelkezik, és úgy tűnik, hogy megfelel az ügyfelek elvárásainak. Akár az asztali felületet, akár a mobil verziót választja, a felhasználók a játékok széles választékát élvezhetik, amelyeket olyan vezető szoftverszolgáltatók terveztek, mint a Microgaming vagy a Pragmatic Play. A könyvtárban a játékok népszerűségük szerint vannak rendezve. Egyszerűen állítsa be a szűrőt úgy, hogy egy adott játékfejlesztő megjelenjen. Egy nemrégiben végzett felülvizsgálat szerint körülbelül 100 nyerőgép található az élő kaszinó szekcióban. Ez az oldal egyik legnagyobb előnye. A tartalom sem hagyja ki a rajongók meglepetését a rengeteg asztali játék révén. Ezt a részt leginkább a blackjack, a rulett és a baccarat számos változata képviseli.

Elérhető fizetési módok

A Rokubet számos lehetőséget kínál a számlára történő befizetésre és a számláról történő pénzfelvételre teljes biztonságban. A leggyakoribbak a következők:

  • Visa, MasterCard, AstroPay ;
  • Skrill, Sticpay e-pénztárcák;
  • Neteller, ecoPayz, CashtoCode, Interac fizetési rendszerek;
  • Kriptopénzek Bitcoin, Tron, stb. ;
  • Banki átutalás.

Általában a Rokubet egy külön oldalt jelenít meg, amelyen a fizetésekkel kapcsolatos összes lényeges adat látható. Ezek közé tartoznak az egyes országok minimális és maximális tranzakciós limitjei, a tranzakciók feldolgozási ideje és a pénzátutalás időtartama.

Ügyfélszolgálat

A Rokubet ügyfélszolgálatának minősége a bukméker egyik erőssége. A különböző csatornák, amelyeket egy érzékeny és hozzáértő csapat kezel, segítik a problémákkal küzdő játékosokat problémáik megoldásában. Az élő chat a legnépszerűbb kommunikációs eszköz, valószínűleg a szolgáltatás spontaneitásának köszönhetően. Másrészt a megoldás akkor jut el a felhasználóhoz, ha e-mailt kíván küldeni az oldalon megadott címre. Egy értékelés szerint a tanácsadók a nap 24 órájában, a hét minden napján, a lehető legrövidebb időn belül foglalkoznak minden kéréssel.


Rokubet FR Rokubet Portugal Rokubet RU Rokubet ελλαδα Rokubet AM Rokubet българия Rokubet BY Rokubet فارسی Rokubet GE Rokubet KG Rokubet KZ Rokubet MK Rokubet MN Rokubet HU Rokubet TJ Rokubet UA
Rokubet_logo

100% bónusz 500 EUR

Regisztráció Regisztráció