Rokubet

ROKUBET →ROKUBET →


Azoknak a felhasználóknak, akik a játékok lenyűgöző választékát szeretnék élvezni, a Rokubet kiváló szolgáltatást kínál. Ez a márka jelenleg az egyik legnépszerűbb online fogadóiroda. A játékosok számára azonnal felismerhetővé teszi népszerűségét, köszönhetően a kifogástalan szolgáltatási minőségnek. A szórakozás, a promóciók és a hasznos funkciók sokasága továbbra is vonzza a játékosok tömegét. Emellett a legújabb szoftverek használata még izgalmasabbá teszi az innovatív lehetőségeket kereső ügyfelek számára. Függetlenül a résztvevők státuszától a platformon belül, a Rokubet mindenkinek sokat kínál.

📄 Működési engedély

A Rokubet a 8048/JAZ számú engedéllyel rendelkezik, amelyet a Curaçao Gaming Commission jóváhagyásával kapott meg. Jelenleg minden tevékenységét a Striking Singray Cyprus Limited engedélyezett jogilag, szabályozott és irányít. Az ügyfelek biztonsága a bukméker számára egyre fontosabbá válik. Ezért a személyes és pénzügyi adatok védelmének biztosítása érdekében titkosítási rendszert vezettek be. Ezenkívül a véletlenszám-generátor megléte megdönthetetlen bizonyíték a játékok tisztességes voltára. A Rokubet professzionális szerencsejáték-weboldalként a felelős játékpolitikát követi.

💻 Mobil alkalmazás

A Rokubet portálra bejelentkezve minden mobiltulajdonosnak lehetősége lesz mobilalkalmazás telepítésére. Az Android és iOS operációs rendszerekkel egyaránt kompatibilis program letölthető a hivatalos weboldalról. Legnagyobb előnyei közé tartozik a különböző fordítási eszközök támogatása, a reszponzív design, a kényelmes navigáció, valamint a webes szolgáltatások és funkciók elérhetősége. A mobil weboldallal a játékosok kivételes játékélményt élvezhetnek, a nap bármely szakában, helytől függetlenül. A játékok az okostelefon vagy a táblagép böngészőjén keresztül lesznek elérhetőek. Ráadásul a Rokubet optimalizálta ezt a verziót bármilyen képernyőformátumra.

ROKUBET →ROKUBET →

©️ Felhasználói regisztráció

A leendő Rokubet-tagok számára a fiók létrehozásának folyamata mindössze néhány másodpercet vesz igénybe. A regisztráció végső szakaszába való eljutáshoz mindössze a következő lépéseket kell követnie. A hivatalos weboldalhoz való csatlakozás után az első lépés a regisztráció gombra kattintás és a “Csatlakozás most” fül aktiválása. Amint megjelenik az űrlap, töltse ki a mezőket helyesen a szükséges adatokkal, beleértve az e-mail címet és a jelszót. Ezt követően a profiljának azonosítása során ellenőrzésre van szükség. Kérjük, adja meg az üzemeltető által küldött üzenetben szereplő megerősítő kódot. A nyeremény megszerzéséhez is elengedhetetlen a hitelesítési eljárás. Megkérjük, hogy nyújtsa be személyazonosságát igazoló okmányai egyikének másolatát (jogosítvány, útlevél vagy születési anyakönyvi kivonat). Már csak a fogadások elindítása van hátra, amint a Rokubet érvényesíti a dokumentumokat.

Előnyök / hátrányok
 • Stílusos és funkcionális weboldal
 • Mérkőzések és játékok nagy választéka
 • Magas kezdő bónusz
 • Mobil alkalmazás Android és iOS rendszerre
 • Nem fogad játékosokat a FÁK-ból
 • Társasjátékok kis választéka
 • Az oldal néhány nyelvi változata

🎁 Bónuszok és promóciók

Az új tagok jutalmazása érdekében a Rokubet kétféle bónuszt ad:

 • 100%-os üdvözlő bónusz akár 7.500 INR vagy ennek megfelelő valutában kifejezve sportfogadásra. A bónusz megszerzéséhez a játékosnak legalább 500 INR-t kell befizetnie, 20-szor kell játszania a játékot 1,8-as vagy annál nagyobb nyereményszorzóval, és mindezt a 30 napon belül kell megtennie;
 • 100%-os kaszinójátékokra érvényes üdvözlő bónusz akár 22 500 INR vagy azzal egyenértékű összeggel. A játékosnak 40 dobást kell végeznie, és 7 napig kell felhasználnia a pénzt.

Ezeken az ajánlatokon kívül a Rokubet számos más promócióval is rendelkezik, hogy az előfizetők maximalizálhassák nyerési esélyeiket. A legérdekesebbek közé tartozik a pénteki újratöltési bónusz, a RokuCasino Check-in hűségbónusz, amely ingyenes pörgetésekből vagy készpénzes nyereményekből áll. A VIP-program inkább a hűséges felhasználók számára készült, és csak meghívás útján érhető el. A magas szintű látogatottság lehetővé teszi számukra, hogy megkapják ezt, és könnyebben csatlakozhassanak a klubhoz. Ha az ügyfél integrálódott, számos kiváltságot élvezhet, például személyes számlavezetőt, további bónuszokat, különböző versenyeket, valamint gyorsabb kifizetési időt.

📑 A fogadási és szerencsejáték-piac

A Rokubet sportfogadási katalógusa figyelemre méltó eseménylistát tartalmaz. Az oldal közel 30 különböző sportágat tartalmaz számtalan fogadási lehetőséggel. A kategóriák népszerűségük szerint vannak felosztva, a foci, a tenisz, a kosárlabda, a jégkorong és a röplabda áll a középpontban. Emellett számos más, kevésbé népszerű sportágban, például krikettben és autóversenyzésben is rendeznek versenyeket. Ugyanakkor a bukméker arra ösztönzi az internetfelhasználókat, hogy a saját érdekeiken túlmutató fogadással politikai és televíziós műsorokra is fogadjanak. Másrészt, az élő fogadásoknak szentelt tér a piacok nagyobb változatosságát halmozza fel, és a legigényesebbek számára is teljes elégedettséget nyújt. Ez a hírnév sokkal izgalmasabbá teszi a fogadási élményt, mivel lehetőség van arra, hogy valós időben nézzük a mérkőzések alakulását. Az esélykülönbségek is változnak.

Az online kaszinó területe nagyon gazdag játékkönyvtárral rendelkezik, és úgy tűnik, hogy megfelel az ügyfelek elvárásainak. Akár az asztali felületet, akár a mobil verziót választja, a felhasználók a játékok széles választékát élvezhetik, amelyeket olyan vezető szoftverszolgáltatók terveztek, mint a Microgaming vagy a Pragmatic Play. A könyvtárban a játékok népszerűségük szerint vannak rendezve. Egyszerűen állítsa be a szűrőt úgy, hogy egy adott játékfejlesztő megjelenjen. Egy nemrégiben végzett felülvizsgálat szerint körülbelül 100 nyerőgép található az élő kaszinó szekcióban. Ez az oldal egyik legnagyobb előnye. A tartalom sem hagyja ki a rajongók meglepetését a rengeteg asztali játék révén. Ezt a részt leginkább a blackjack, a rulett és a baccarat számos változata képviseli.

ROKUBET →ROKUBET →

💰 Elérhető fizetési módok

A Rokubet számos lehetőséget kínál a számlára történő befizetésre és a számláról történő pénzfelvételre teljes biztonságban. A leggyakoribbak a következők:

 • Visa, MasterCard, AstroPay ;
 • Skrill, Sticpay e-pénztárcák;
 • Neteller, ecoPayz, CashtoCode, Interac fizetési rendszerek;
 • Kriptopénzek Bitcoin, Tron, stb. ;
 • Banki átutalás.

Általában a Rokubet egy külön oldalt jelenít meg, amelyen a fizetésekkel kapcsolatos összes lényeges adat látható. Ezek közé tartoznak az egyes országok minimális és maximális tranzakciós limitjei, a tranzakciók feldolgozási ideje és a pénzátutalás időtartama.

⚽ Ügyfélszolgálat

A Rokubet ügyfélszolgálatának minősége a bukméker egyik erőssége. A különböző csatornák, amelyeket egy érzékeny és hozzáértő csapat kezel, segítik a problémákkal küzdő játékosokat problémáik megoldásában. Az élő chat a legnépszerűbb kommunikációs eszköz, valószínűleg a szolgáltatás spontaneitásának köszönhetően. Másrészt a megoldás akkor jut el a felhasználóhoz, ha e-mailt kíván küldeni az oldalon megadott címre. Egy értékelés szerint a tanácsadók a nap 24 órájában, a hét minden napján, a lehető legrövidebb időn belül foglalkoznak minden kéréssel.

ROKUBET →ROKUBET →

❓ Gyakran ismételt kérdések a Rokubetről:

✅ Milyen licencekkel rendelkezik a Rokubet?

A Rokubet bukméker 2 licencet használ működéséhez. Mindkettő offshore, és lehetővé teszi a vállalat számára, hogy szolgáltatásait szerte a világon nyújtsa. A máltai és curacaói anyakönyvvezetők engedélyeiről beszélünk. Az iroda azonban korlátozott számú országból fogad felhasználókat. Ez a márkafejlesztés sajátosságaiból adódik.

💵 Van kezdő bónusz a Rokubet portálon?

Az új játékosok, miután regisztráltak a Rokubet weboldalán, 100%-os bónuszt kaphatnak első befizetésükkor. A jutalom maximális összege legfeljebb 500 euró vagy hasonló összeg más pénznemben. Ez egy meglehetősen nagy bónusz, amelyet egy hónapon belül érdemes visszanyerni. A jutalom megtételének feltételei a bukméker weboldalán találhatók.

📱 Hol szerezhetem be a Rokubet mobilalkalmazását?

A fogadóirodák honlapján található egy rész, amely a mobil fogadási alkalmazás leírását tartalmazza. A program Android és iOS operációs rendszeren támogatott. Letöltheti a telepítőfájlt a Rokubet (Rokubet) bukméker webhelyéről, és manuálisan telepítheti. Ezenkívül az iPhone felhasználók a hivatalos piacon is megtalálják az alkalmazást.

💳 Hogyan lehet pénzt be- és kivenni a Rokubet weboldalán?

A BC Rokubet felhasználói az összes népszerű fizetési móddal befizethetnek pénzt, és felvehetik azt személyes számlájukra. Ilyenek a banki átutalás, a Mastercard és Visa kártyák, a Paysafecard előre fizetett kártyák, a Skrill és a Neteller e-pénztárcák, az ecoPayz, az AstroPay fizetési rendszerek, valamint a kriptovaluták. A fizetési szolgáltatások teljes listája a játékos személyes fiókjában található.

Rokubet_logo

100% bónusz 500 EUR

Regisztráció Regisztráció