Replatz.it

A Replatz egy online szerencsejáték-oldalt ír le, amely számos olaszországi szárazföldi fogadóirodáról ismert. A Replatz Srl cég alapította 2000-ben. Az évek során a vállalat a helyi közönség nagy részét megnyerte magának. Az oldal célja, hogy nemzetközi szinten is impozáns hivatkozási pont legyen ügyfelei számára. Termékkínálata az egyik legátfogóbb a piacon, tevékenysége pedig egyre bővül. A Replatz jelenlegi kínálatában a szórakozás széles skálája szerepel, így a platform az egyik legelőremutatóbb az ágazatban. Eddigi terjeszkedése az internetezők hatalmas tömegének figyelmét kelti fel.

A Replatz.it dizájnját tekintve sok dicséretet kapott a felhasználóitól. Egyrészt a weboldal felhasználóbarát kialakítása miatt, másrészt a legújabb technológia magas teljesítménye miatt. Fő jellemzői azonnal tükröződnek szolgáltatásainak minőségében, amely minden versenytársával dacolhat. A Replatz másik erőssége, hogy a játékosokat lehetőséget biztosít arra, hogy számláikat offline, fizikai számlákon keresztül kezeljék.

Működési engedély

Mint minden olasz bukméker, a Replatz is az Agencia delle Dogane e dei Monopoli által engedélyezett és szabályozott. Az üzemeltető nemzeti engedélyt használ, hogy legálisan kitűnhessen. Az AAMS által előírt előírások szerint a létesítmény szigorú intézkedéseket fogad el a 18 év alattiakkal szemben.

Mobil alkalmazás

A mobiltelefon-tulajdonosok számára a Replatz kifejlesztett egy Android és iOS operációs rendszerekkel kompatibilis alkalmazást. Ez a program minden képernyőformátumhoz igazítható, de kizárólag a sportfogadásra szánt program. Mindazonáltal a mechanizmus hasonló a klasszikus asztali verzióhoz, ugyanakkor jobb minőséget kínál. Az eszköz könnyen letölthető és telepíthető okostelefonra vagy tabletre. Másrészt léteznek más típusú alkalmazások is, amelyek póker- és kaszinójátékokhoz alkalmasak. Ezek jelenleg csak Androidos eszközre érhetőek el. Másrészt a Replatz kiváló funkciókkal rendelkező mobilverziót kínál a Windows Phone felhasználók számára.

Felhasználói regisztráció

A Replatz egy praktikus útmutatót nyújt minden leendő játékosnak, aki profilt szeretne létrehozni a platformon belül. A kezdéshez kattintson a regisztráció fülre a honlap jobb felső sarkában. Amikor megjelenik a regisztrációs űrlap, töltse ki helyesen a szükséges mezőket. Ezeknek többek között tartalmazniuk kell a kereszt- és vezetéknevét, születési dátumát, nemét, származási országát, városát, születési helyét és adószámát. Ezután kérjük, hogy a megfelelő négyzetek bejelölésével, megerősítésként fogadja el az oldal használati feltételeit. A zökkenőmentes tranzakciók biztosítása érdekében a Replatz felkéri Önt, hogy adjon meg egy heti feltöltési limitet. Ez egy lényeges lépés a költségvetés ellenőrzése során. Az utolsó lépés a regisztráció gomb aktiválása, hogy lehetővé tegye az első befizetést és a fogadások megkezdését.

Bónuszok és promóciók

Minden új regisztráló üdvözlő bónuszt kap a Replatz-tól. A jutalom, amely csak a nyerőgépekre érvényes, 5 euróban van meghatározva, 10 eurós minimum befizetés mellett. Ez viszonylag alacsony arány más online fogadási oldalakhoz képest. Ennek ellensúlyozására a fogadóiroda az első befizetés 10%-áig terjedő cashback bónuszt kínál. A százalékos arány a hét során a fogadási események számától függ. A becsült érték 2% a legalább 3 eseményre tett fogadások esetén. A játékos azonban a felajánlott maximális összeget kapja meg, ha a fogadást 21 és 30 esemény között helyezi el. A promóció előnye az állandó nyeremények lehetősége. Az ajánlatok teljes kínálatáról a honlapon található promóciós oldalon tájékozódhat. A lista időről időre szezonális ajánlatokkal bővül, amelyek segítenek maximalizálni a nyerési esélyeket mind a kaszinóban, mind a sportfogadásban.

A fogadási és szerencsejáték ajánlat

A sportfogadási részleg a Replatz egyik erőssége, mivel a platform igen széles katalógussal rendelkezik. Az események népszerűségük szerint vannak rangsorolva, a lista élén a labdarúgás áll. A lista számos más piacot is tartalmaz, mint például a darts, a krikett, az asztalitenisz és a golf, amelyek hiánypótló sportágaknak számítanak. A játékosok sikerének esélyei az esélyek előrejelzésén alapulnak. A piacon ezek sokkal versenyképesebbnek tűnnek, mint más fogadási oldalaké. Másrészt a játékosok a végtelenségig élvezhetik a strukturált és könnyen kezelhető elrendezést. Az élő fogadási szekció tökéletesen megfelel a legtapasztaltabb játékosok igényeinek is, köszönhetően a vonzó grafikus felületnek. Ez egy nagyon jó minőségű weboldalt eredményez. A különböző meccsstatisztikák megjelenítését a nyerő fogadás elhelyezésének céljával tervezték.

A Replatz kaszinó szekciót teljes mértékben a People’s Casino Microgame játékszolgáltató kezeli. Jelenleg több mint 300, nagy hírű szolgáltatók által kifejlesztett szoftverprogram tartja fenn a platform zavartalan működését. Ezek közé tartozik a Betsoft, az Yggdrasil és a Play’n Go, hogy csak néhányat említsünk. A szórakozási típusok közé tartoznak a lottójátékok és a kaparós sorsjegyek. A lobbyban több mint 100 nyerőgép található különböző témákkal és high-tech hangsávokkal. Ez a siker az olasz gyártmányú szoftverek (Klondike Fever, Stardust Evolution) sorozatának köszönhető, amelyek a legnépszerűbb címekhez, mint a Jewel, Box, Twin Spin, Gonzo’s Quest és Fruit Zen, hozzáadódtak. Az asztali játékoknak szentelt terület a “Jackpot” repertoár mellett számos rulett, blackjack és baccarat változatot tartalmaz. A pókerhez hasonlóan a bingónak is van egy külön terület, amely letisztult, világos dizájnnal rendelkezik. A “Teszt” panelre kattintva néhány ingyenes játékhoz lehet hozzáférni. Ezen kívül különböző asztali játékok, Live Monopoly, Crazy Time, Games Shows képviselik az élő kaszinót.

Fizetési módok

A Replatz különböző módszereket biztosít ügyfelei számára, hogy pénzt fizessenek be és vegyenek ki a számlájukra. Ezek közé tartoznak a következők:

  • Visa, MasterCard;
  • PostePay fizetési kártya;
  • Skrill e-pénztárca;
  • A postai szolgáltatások;
  • Banki átutalás;
  • Engedélyezett értékesítési pontok.

A Replatz egyike az Olaszországban működő bukmékereknek, és köteles betartani az ADM által meghatározott szabályokat. Ez különösen a minimális és maximális fogadási limitekre vonatkozik. Ezért minden felhasználónak javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el a szerencsejáték-szerződés feltételeit.

Ügyfélszolgálat

A Replatz ügyfélszolgálata mindent megtesz az igényes ügyfélkör kielégítésére, és képes megfelelni az elvárásoknak. Egy egyszerű kérdéstől a nagyobb problémáig, egy hozzáértő csapat mindent megtesz, hogy minden kérést a lehető leggyorsabban kezeljen. A szolgáltatás a nap 24 órájában, a hét 7 napján működik, és a következő lehetőségek közül választhat:

  • Élő chat, amely csak olasz nyelven működik, azonnali válaszidővel. A megrendelés gomb az oldal bal alsó részén található;
  • E-mail. A szolgáltatás maximum 72 órán belül megoldást nyújt.

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán