Rabona

A Rabonának keveset lehet kifogásolni, inkább csak pozitívumokat fogunk találni. A Rabona nagy érdeklődésnek és elégedettségnek örvend a játékosok körében, így a tapasztalt fogadóknak, de a teljesen kezdőknek is ajánlható.

A fogadás sok ember egyik kedvenc tevékenysége. A mai online környezetben a fogadás nagyon egyszerű, mindössze néhány perc elég a regisztrációhoz, a pénz feltöltésére, és máris elkezdhet nyerni vagy szintén veszíteni is. A fogadáshoz kockázatok is társulnak, de amíg nem esik rabjá a fogadásnak, akkor szórakoztató és jó adrenalin lehet. A fogadás nagyon népszerű szerte a világon az összes lehetséges generáció körében, és ez a környezet az új játékosok javára szól a piacon.

Mi az a Rabona?

Természetesen nem a foci cselre gondolunk, hanem a Rabona online fogadóirodára.

Mondjunk tehát valamit a Rabonáról. A Rabona egy online fogadóiroda és kaszinó, amely 2016-ban kezdte meg működését Romániában. Kezdetben a Rabona főként a hazai piacra, azaz Romániára összpontosított. Növekedésével és a fogadók számának növekedésével a Rabona a külföldi piacokra is terjeszkedett. Ma a Rabona Németországból, Ausztriából, Portugáliából, a Cseh Köztársaságból és számos más európai országból származó játékosokat szolgál ki. Amerikában is működik, például Brazíliában vagy Kanadában, és nagy hangsúlyt fektet a latin-amerikai piacra. Elmondható azonban, hogy globálisan működik, és olyan országokban is kínálja szolgáltatásait, mint Japán, Ausztrália, vagy szintén India.

Megbízható a Rabona?

A Rabona fogadóiroda rendelkezik minden szükséges engedéllyel a fogadások és kaszinószolgáltatások működtetéséhez az EU-ban. A vállalat azonban Brazíliában és más országokban, ahol tevékenykedik, szintén kapott engedélyt a szolgáltatásai működtetésére, így megbízható fogadási cégnek számít. Számos labdarúgócsapatot is szponzorál, például a Portót, az Atletico Madridot és másokat.

Hogyan elkezdeni a fogadást a Rabona-val ?

Mindenekelőtt természetesen szükséges a www.rabona.com oldalon történő regisztráció, a regisztráció a mobilalkalmazásban is megkezdődhet, amely a Google Playen és az AppStore-ban található. A regisztráció egy e-mail címen keresztül lehetséges, és a szokásos kérdéseket tartalmazza, beleértve a személyazonosság ellenőrzését is. A regisztráció során meg kell adnia e-mail címét, keresztnevét, vezetéknevét, lakcímét, születési dátumát és állampolgárságát. Fel kell töltenie a személyazonosságát igazoló dokumentumot, és igazolnia kell a lakóhelyét az országban, ami nagyon fontos a fogadásokkal kapcsolatos előírások miatt, végül, de nem utolsósorban pedig el kell fogadnia a cég általános szerződési feltételeit, és meg kell ismerkednie az adatvédelem alapjaival.

Rabona weboldal vagy mobilalkalmazás ?

A fogadások, a számla ellenőrzése, a sportesemények megtekintése és a pénzösszegek hozzáadása mint a weboldal, úgy a mobilalkalmazáson keresztül is lehetséges, így mindenki maga döntheti el, hogy mit használ ki. Egyik lehetőség sem szegényebb alapvetően a másikhoz képest, azonban a weboldal felülmúlja a mobilalkalmazást.

Rabona befizetés és kifizetés

A befizetések a szokásos Visa és Mastercard hitelkártyákkal, illetve a Klarna, GiroPay, Trustly és PayPal internetes pénztárcákon keresztül történhetnek. A pénznek a hitelkártyák esetében rövid időn belül meg kellene jelennie a számláján. A kriptovaluták jelenleg nem használhatók betétekre vagy kifizetésekre. A Rabona nem számít fel díjat a fizetések feldolgozásáért. A pénzfelvételhez használhat bankszámlát vagy az internetes pénztárcákat, amelyek fent voltak említve.

Mire lehetséges fogadni a Rabona.com-on?

Fogadni a legtöbb sportágra lehetséges, amelyet csak ismerünk, és amelyeket más fogadóirodák is kínálnak, nem kizárva a legnépszerűbbeket, mint a labdarúgás, a jégkorong, a kosárlabda, valamint a legtöbb csúcs verseny és nemzetközi mérkőzés. Több mint 1000 mérkőzés előtti és online sporteseményre lehet fogadni. Természetesen sportesemény közben is lehet online fogadni, és figyelni a jelenlegi állapotot és a fejleményeket. A Rabona lehetőséget kínál a virtuális sportfogadásra is, gaming-re, amely jelenleg nagy népszerűségnek örvend. A fogadóiroda lóversenyekre is kínál fogadásokat, amelyek a múltban a legtöbbet fogadott sportágak közé tartoztak, és a ma ismert fogadások előfutárának mondhatók. Egy másik érdekes lehetőség a kaszinó szolgáltatás, beleértve annak az online változatát is. A játékterem nyerőgépeket és sok más játékot kínál, de nem kínál kártyajátékokat, ami egy kisebb mínusz.

Rabona promóciók

Érdemes megemlíteni a vállalat újonnan regisztrált játékosoknak szóló promócióit is. Akár 100 euró összegig is kínálja a bónuszt. A bónusz csak az első befizetésre vonatkozik, és úgy működik, hogy a játékosnak ugyanazt az összeget adja, amit a számlájára befizetett. A bónusz jóváírásának minimális összege 20 euró. A bónusz igénybevételének minden egyéb feltétele megtekinthető a weboldalon. A Rabona azonban nem feledkezik meg hűséges játékosairól sem, és számukra is számos bónuszt kínál.

Rabona ügyfélszolgálat

A Rabona ( mint Bet365 ) nagyon jó ügyfélszolgálatot kínál, beleértve a GYIK oldalt is, a weboldal és az alkalmazás magyar lokalizációja miatt ez nagyon hasznos. Van egy online chat lehetőség is, amely sajnos nem magyar nyelven működik, de a legtöbb világnyelven, köztük angolul is elérhető. A Rabona munkatársaival e-mailben, Facebookon vagy telefonon is kapcsolatba lehet lépni. A legtöbb kérdést 24 órán belül megpróbálják megoldani.

Befejezésül a Rabonáról

A Rabonával kapcsolatban nem sok mindent lehet kifogásolni, inkább csak pozitívumokat találunk itt, mint például a kényelmesen megtervezett webes felület, amely nagyon felhasználóbarát, számos nyelvváltozatot kínál, és ezért alkalmas a világ minden tájáról érkező felhasználók számára. Egy jól működő, botrányoktól mentes vállalatról van szó, amely minden szükséges engedéllyel rendelkezik a működéséhez. A fogadási funkciók is jó színvonalúak, és nem fogunk semmilyen problémával találkozni, minden világos még a kezdő felhasználók számára is. Pozitívum a belépőbónusz az új fogadók számára, a már aktív felhasználók számára is kínál bónuszokat. A fogadási közösségben a Rabona nagy érdeklődésnek és elégedettségnek örvend, így a tapasztalt fogadóknak, de a teljesen kezdőknek is ajánlható.


Rabona FR Rabona Portugal 22bet Rabona Rabona ελλαδα Rabona AL Rabona AZ Rabona българия Rabona BY Rabona KZ Rabona MN Rabona HU Rabona UA
Rabona_logo

100% bónusz 100 EUR

Regisztráció Regisztráció