Rabona

A Rabonának keveset lehet kifogásolni, inkább csak pozitívumokat fogunk találni. A Rabona nagy érdeklődésnek és elégedettségnek örvend a játékosok körében, így a tapasztalt fogadóknak, de a teljesen kezdőknek is ajánlható.

A fogadás sok ember egyik kedvenc tevékenysége. A mai online környezetben a fogadás nagyon egyszerű, mindössze néhány perc elég a regisztrációhoz, a pénz feltöltésére, és máris elkezdhet nyerni vagy szintén veszíteni is. A fogadáshoz kockázatok is társulnak, de amíg nem esik rabjá a fogadásnak, akkor szórakoztató és jó adrenalin lehet. A fogadás nagyon népszerű szerte a világon az összes lehetséges generáció körében, és ez a környezet az új játékosok javára szól a piacon.

Mi az a Rabona?

Természetesen nem a foci cselre gondolunk, hanem a Rabona online fogadóirodára.

Mondjunk tehát valamit a Rabonáról. A Rabona egy online fogadóiroda és kaszinó, amely 2016-ban kezdte meg működését Romániában. Kezdetben a Rabona főként a hazai piacra, azaz Romániára összpontosított. Növekedésével és a fogadók számának növekedésével a Rabona a külföldi piacokra is terjeszkedett. Ma a Rabona Németországból, Ausztriából, Portugáliából, a Cseh Köztársaságból és számos más európai országból származó játékosokat szolgál ki. Amerikában is működik, például Brazíliában vagy Kanadában, és nagy hangsúlyt fektet a latin-amerikai piacra. Elmondható azonban, hogy globálisan működik, és olyan országokban is kínálja szolgáltatásait, mint Japán, Ausztrália, vagy szintén India.

Megbízható a Rabona?

A Rabona fogadóiroda rendelkezik minden szükséges engedéllyel a fogadások és kaszinószolgáltatások működtetéséhez az EU-ban. A vállalat azonban Brazíliában és más országokban, ahol tevékenykedik, szintén kapott engedélyt a szolgáltatásai működtetésére, így megbízható fogadási cégnek számít. Számos labdarúgócsapatot is szponzorál, például a Portót, az Atletico Madridot és másokat.

Hogyan elkezdeni a fogadást a Rabona-val ?

Mindenekelőtt természetesen szükséges a www.rabona.com oldalon történő regisztráció, a regisztráció a mobilalkalmazásban is megkezdődhet, amely a Google Playen és az AppStore-ban található. A regisztráció egy e-mail címen keresztül lehetséges, és a szokásos kérdéseket tartalmazza, beleértve a személyazonosság ellenőrzését is. A regisztráció során meg kell adnia e-mail címét, keresztnevét, vezetéknevét, lakcímét, születési dátumát és állampolgárságát. Fel kell töltenie a személyazonosságát igazoló dokumentumot, és igazolnia kell a lakóhelyét az országban, ami nagyon fontos a fogadásokkal kapcsolatos előírások miatt, végül, de nem utolsósorban pedig el kell fogadnia a cég általános szerződési feltételeit, és meg kell ismerkednie az adatvédelem alapjaival.

Rabona weboldal vagy mobilalkalmazás ?

A fogadások, a számla ellenőrzése, a sportesemények megtekintése és a pénzösszegek hozzáadása mint a weboldal, úgy a mobilalkalmazáson keresztül is lehetséges, így mindenki maga döntheti el, hogy mit használ ki. Egyik lehetőség sem szegényebb alapvetően a másikhoz képest, azonban a weboldal felülmúlja a mobilalkalmazást.

Rabona befizetés és kifizetés

A befizetések a szokásos Visa és Mastercard hitelkártyákkal, illetve a Klarna, GiroPay, Trustly és PayPal internetes pénztárcákon keresztül történhetnek. A pénznek a hitelkártyák esetében rövid időn belül meg kellene jelennie a számláján. A kriptovaluták jelenleg nem használhatók betétekre vagy kifizetésekre. A Rabona nem számít fel díjat a fizetések feldolgozásáért. A pénzfelvételhez használhat bankszámlát vagy az internetes pénztárcákat, amelyek fent voltak említve.

Mire lehetséges fogadni a Rabona.com-on?

Fogadni a legtöbb sportágra lehetséges, amelyet csak ismerünk, és amelyeket más fogadóirodák is kínálnak, nem kizárva a legnépszerűbbeket, mint a labdarúgás, a jégkorong, a kosárlabda, valamint a legtöbb csúcs verseny és nemzetközi mérkőzés. Több mint 1000 mérkőzés előtti és online sporteseményre lehet fogadni. Természetesen sportesemény közben is lehet online fogadni, és figyelni a jelenlegi állapotot és a fejleményeket. A Rabona lehetőséget kínál a virtuális sportfogadásra is, gaming-re, amely jelenleg nagy népszerűségnek örvend. A fogadóiroda lóversenyekre is kínál fogadásokat, amelyek a múltban a legtöbbet fogadott sportágak közé tartoztak, és a ma ismert fogadások előfutárának mondhatók. Egy másik érdekes lehetőség a kaszinó szolgáltatás, beleértve annak az online változatát is. A játékterem nyerőgépeket és sok más játékot kínál, de nem kínál kártyajátékokat, ami egy kisebb mínusz.

Rabona promóciók

Érdemes megemlíteni a vállalat újonnan regisztrált játékosoknak szóló promócióit is. Akár 100 euró összegig is kínálja a bónuszt. A bónusz csak az első befizetésre vonatkozik, és úgy működik, hogy a játékosnak ugyanazt az összeget adja, amit a számlájára befizetett. A bónusz jóváírásának minimális összege 20 euró. A bónusz igénybevételének minden egyéb feltétele megtekinthető a weboldalon. A Rabona azonban nem feledkezik meg hűséges játékosairól sem, és számukra is számos bónuszt kínál.

Rabona ügyfélszolgálat

A Rabona ( mint Bet365 ) nagyon jó ügyfélszolgálatot kínál, beleértve a GYIK oldalt is, a weboldal és az alkalmazás magyar lokalizációja miatt ez nagyon hasznos. Van egy online chat lehetőség is, amely sajnos nem magyar nyelven működik, de a legtöbb világnyelven, köztük angolul is elérhető. A Rabona munkatársaival e-mailben, Facebookon vagy telefonon is kapcsolatba lehet lépni. A legtöbb kérdést 24 órán belül megpróbálják megoldani.

Befejezésül a Rabonáról

A Rabonával kapcsolatban nem sok mindent lehet kifogásolni, inkább csak pozitívumokat találunk itt, mint például a kényelmesen megtervezett webes felület, amely nagyon felhasználóbarát, számos nyelvváltozatot kínál, és ezért alkalmas a világ minden tájáról érkező felhasználók számára. Egy jól működő, botrányoktól mentes vállalatról van szó, amely minden szükséges engedéllyel rendelkezik a működéséhez. A fogadási funkciók is jó színvonalúak, és nem fogunk semmilyen problémával találkozni, minden világos még a kezdő felhasználók számára is. Pozitívum a belépőbónusz az új fogadók számára, a már aktív felhasználók számára is kínál bónuszokat. A fogadási közösségben a Rabona nagy érdeklődésnek és elégedettségnek örvend, így a tapasztalt fogadóknak, de a teljesen kezdőknek is ajánlható.


Rabona FR Rabona Portugal Rabona AR 22bet Rabona Rabona ελλαδα Rabona AL Rabona AZ Rabona българия Rabona BY Rabona KZ Rabona MK Rabona MN Rabona HU Rabona RS Rabona TJ Rabona UA
Rabona_logo

100% bónusz 100 EUR

Regisztráció Regisztráció