Premier Bet

A Premier Bet 2013-ban indult Afrikában. Ma már a kontinentális online fogadási piac egyik óriása. Mint a fő weboldalon látható, mostantól összesen 18 afrikai francia és angol nyelvű ország fér hozzá a bukméker kínálatához: Angola, Ghána, Mali, Szenegál, Tanzánia, Csád, Kamerun, Guinea, Mozambik, Sierra Leone, Zambia, Kenya, Uganda, Malawi, Kongói Demokratikus Köztársaság, Kongó Brazzaville, Ruanda és Nigéria. A Premier Bet minden egyes országban, ahol működik, partnerségben áll a szerencsejáték-szabályozó szervekkel, és ezért teljesen legális.

Egy könnyen használható bukméker

A nyelvtől eltekintve, amely attól függ, hogy melyik területen tartózkodik, az oldal felülete a bukmékernél regisztrált összes országban ugyanaz. A Premier Bet oldalakat a zöld és sárga színsémájukról ismerheti fel. A szakaszok jól ki vannak emelve és könnyen navigálhatók. A sportfogadási szekciókban a kategóriákra való felosztás, valamint a szűrők lehetővé teszik a kiválasztás finomítását. A szorzók megtekintéséhez egyszerűen csak jelölje be a bajnokságot vagy a versenyt.

A Premier Bet regisztrációhoz kattintson a honlap jobb felső sarkában található “Regisztráció” menüpontra. Adja meg e-mail címét és telefonszámát, majd töltse ki az űrlapot személyes adataival. A regisztráció hitelesítése után hozzáférhet a fogadószelvényéhez, valamint a Premier Bet kaszinóhoz.

Fizetési módok a Premier Bet-nél

A Premier Bet megkönnyíti a felhasználók életét azzal, hogy általában az afrikai lakosság körében elterjedt összes fizetési módot elfogadja. A klasszikus kártyák (Visa, Mastercard stb.) mellett ezek leggyakrabban a helyi mobiltelefon-társaságokkal partnerségben létrehozott mobilpénzrendszerek. Így az országtól függően használhatja a :

 • Orange Money
 • Airtel Money
 • MTN Mobile Money
 • Tigo Cash
 • Wari,stb.

A francia nyelvű országokban a pénznem elsősorban a CFA frank, kivéve Guineát, ahol a guineai frankot használják. A különböző fizetési módok egyaránt vonatkoznak a befizetésekre, és a kifizetésekre. Vannak más, kevésbé népszerű tranzakciós módok is, mint például az “utalvány”, amely egy Premier Bet ügynökség által kibocsátott utalvány, kupon vagy egyéb igazoló dokumentum felhasználásából áll.

Fogadások minden ízlésre

A Premier Bet ugyanolyan gazdag fogadási katalógust kínál, mint más bukmékeri oldalak. Körülbelül húsz sportágra fogadhat, többek között labdarúgásra, kosárlabdára, ökölvívásra stb., de különböző e-sportokra is, mint például a Dota 2, a League of Legends vagy a Counter-Strike. A fogadásokat a játék előtt és közben is meg lehet tenni, és különböző típusok léteznek: egyéni, kombinált, hendikep, 1N2 stb.

Új élményekért próbáljon meg fogadni virtuális sportokra, például agár- vagy lóversenyekre, virtuális futballbajnokságokra, teniszre, golfra, tollaslabdára, íjászatra stb.

A Premier Bet a Premier Vegas névre keresztelt kaszinó szekciójában a játékok széles választékát kínálja három kategóriába sorolva:

 • Nyerőgépek: Star Joker, I am the Law Symbols of Egypt, Tome of Madness, Origins of Lilith, Buffalo Fortune, Classic Fruit stb.
 • Asztali és kártyajátékok: rulett, blackjack, póker, Monopoly, baccarat stb.
 • Kaparós sorsjegyek: Keno, Bingo, Diamond Rush, Panda Gold stb.

Néhány címet élőben játszanak. Emellett a nemzetközi politikára is vannak speciális fogadások.

Felejtse el a bónuszokat, inkább használja ki a Premier Bet promóciók előnyeit

A Premier Bet csak a Kongói Demokratikus Köztársaságban, Kamerunban és Szenegálban kínál üdvözlő bónuszokat, így más országoknak nincs szerencséjük! Szerencsére a bukméker a promócióival kárpótol:

 • Használja a Premier Bet készpénzkifizetést, hogy biztosítsa nyereményeit és korlátozza veszteségeit.
 • Használja ki a labdarúgó-mérkőzések során a megnövelt szorzókat. Tartsa szemmel a híreket, ha rendszeresen látogatja az oldalt. A Boostokat általában a nagy nemzetközi versenyek, például az Afrikai Nemzetek Kupája vagy a Bajnokok Ligája idején indítják el.
 • Használja ki a Bolt Bónuszt, amely 10 és 100% között mozog a nyereményeire a kumulált fogadásokra.
 • Tegye félre a promóciós kódokat, a Premier Bet “Cashback”-el jutalmazza Önt a hét folyamán befektetett összegnek megfelelően. Ez a bónusz egy ingyenes fogadás formájában érkezik a következő hétfőn.
 • A futballszezon folyamán lehetősége van megnyerni a jackpotot hat mérkőzés végeredménynek a tippelésével.

Alapvető, de rugalmas ügyfélszolgálat

A Premier Bet ügyfélszolgálatának eléréséhez a kapcsolatfelvételi űrlapot kell használnia. A bukméker még nem kínál élő chatet, sem közvetlen e-mail címet. Alternatívaként közvetlenül is fordulhat az Ön országában található Premier Bet fiókhoz, hogy gyors választ kapjon kérdéseire. A márka számos kioszkot telepít azokon a területeken, ahol jelen van. Használni szeretné az érintésmentes kártyát, de a gyakorlatban ez nem egyszerű a felhasználók számára.

Ezen kívül a honlapon található egy GYIK rész, amely a leggyakoribb kérdésekre ad választ, de továbbra is hiányos (például a fizetési határértékek és limitek nincsenek feltüntetve).

Premier Bet Mobile, csak Android felhasználók számára

Eddig csak az Android okostelefonok tulajdonosai férhettek hozzá a Premier Bet mobil élményéhez. Az iPhone- és iPad-tulajdonosoknak egy kicsit tovább kell várniuk az alkalmazás iOS-re történő fejlesztésére. Azonban a weboldal mobil verzióját is felkereshetik, amely szintén nagyon jól megtervezett, gördülékeny és intuitív. Bárhol is tartózkodik, és amennyiben stabil internetkapcsolattal rendelkezik, okostelefonján vagy táblagépén is használhatja a Premier Bet összes szokásos funkcióját. Ne feledje azonban, hogy a fogadás magában hordozza a függőség kockázatát. Tegye meg fogadásait, de tegye ezt felelősségteljesen.

100% ACCA Sports üdvözlő bónusz