PowerPlay

A Powerplay egyike az online fogadási piacon legálisan működő szabályozott létesítményeknek. Ezt a szívességet a curacaói székhelyű Deck Entertainement B.V.-nek köszönheti. A 2018-ban alapított kanadai fogadóiroda felhasználóbarát oldalakkal és csodálatosan megtervezett funkciókkal várja látogatóit az élő fogadások minden típusához.

A platform mindent megtesz annak érdekében, hogy ezen a szórakozási  úton a lehető legjobb hangulatot hozza Önnek. További részleteket az alábbiakban talál.

A funkcionalitásról

A PowerPlay a tökéletes elrendezésnek köszönhetően könnyen felismerhető felülettel rendelkezik. A honlapon a platform két fő menüpontban jelenik meg. Egyrészt a hozzáférés öt fő játékkategóriához, beleértve a sportfogadásokat, a virtuális sportokat, a kaszinót, az online kaszinót és a nyerőgépeket. A második menü az ügyfélszolgálat és a különböző promóciók elérésén kívül áttekintést nyújt a legnépszerűbb sporteseményekről is.  Ahhoz, hogy lehetséges legyen pontosan Önre szabni a játékrepertoárt, az oldal angol, francia, portugál, spanyol és német nyelven működik.

Másrészt a PowerPlay számos érdekes eszközt vezetett be, amelyek célja, hogy jobban ellenőrizze az Ön fogadásainak az eredményét (cash-out), hogy Ön megismerje a folyamatban lévő mérkőzések eredményeit, vagy minden egyes lebonyolított mérkőzés teljes adatainak a lekérdését.

Bónuszok és promóciók

Minden új résztvevő üdvözlő bónuszt kap a PowerPlay-nél. Ennek kihasználásához tegye meg az első két fogadását, minimum 5 CAD dollárral, 3-nál nagyobb szorzóval. Ezután két ingyenes fogadást kínálunk Önnek, melyek értéke egyenként legfeljebb 125 CAD dollár. Ezen kívül számos olyan promóció van, amely a kevésbé kíváncsiakat is megragadja, beleértve az NCA bónuszt, MLS promóciót, US Sports vagy UFC multi-bet, NBA, NFL futball, tenisz, virtuális sportok és sok más sportesemény promóciót. Másrészt az ajánlatok további listáját az “Akciók” részben találja. Az oldal rendszeresen frissül az új bónuszokkal. Íme egy lista, amelyet nemrégiben a PowerPlay-en találtunk:

  • Keddi ingyenes pörgetések. Ha 5 egymást követő napon 20 CAD dollárt tesz fel, összesen 100 ingyenes pörgetést kap, minden kedden 20 pörgetésre elosztva;
  • VIP-bónusz. Közvetlenül 10% bónuszt kap a befizetésére, feltéve, hogy VIP taggá válik és hűséges Powerplay-ügyfél marad. Ez a jutalom akár 200 CAD dollár is lehet;
  • NCA bónusz. Lehetősége lesz arra, hogy növelje egyenlegét és nyerjen 500 CAD dollárt, ha meggyőzi egy barátját, hogy csatlakozzon az online kaszinóhoz.

Feliratkozási eljárások

Ha regisztrálni szeretne, menjen a PowerPlay weboldalára, és kattintson a “Regisztráció” ikonra a honlap jobb felső sarkában. Ezután adja meg teljes nevét, születési dátumát, e-mail címét, jelszavát, telefonszámát és a számla pénznemét. Ne felejtse el megemlíteni, hogy elmúlt 18 éves, miután elfogadta a feltételeket és az adatvédelmi szabályzatot. Adja meg, hogy SMS-ben vagy e-mailben szeretne-e különleges ajánlatokat, ingyenes fogadásokat és promóciókat kapni. Az utolsó lépés a regisztráció hitelesítése.

Milyen fizetési módok léteznek?

A PowerPlay minden felhasználójának nagyon hatékony rendszert garantál, ami a személyes adatok védelmét illeti. A bukméker számos módszert kínál a számlára történő befizetésre és pénzfelvételre. A leggyakoribbak közé tartoznak:

  • Visa, MasterCard és Vanilla bankkártyák;
  • MuchBetter és Skrill e-pénztárcák;
  • EcoPayz, Neteller és Interac fizetési rendszerek;
  • Kriptopénzek Bitcoin, Litecoin, Ethereum stb.

A PowerPlay nem számít fel jutalékot minden tranzakció után, kivéve a Vanilla fizetési lehetőséget. A minimális átutalási limit a befizetéshez 10 dollár, vagy ennek megfelelő összeg az Ön pénznemében. További információkért görgessen le a honlap aljára, és válassza a “Fizetési lehetőség” részt.

Elérhető fogadási ajánlatok

A PowerPlay számos népszerű sportfogadási piacot lefed. A kategóriák emellett a kosárlabda, a labdarúgás, a baseball és a jégkorong eseményeire összpontosítanak.

A sportesemények mellett próbálja meg megnézni a “Kaszinó” szekciót is.Ez az oldal az élő játékok egész sorát mutatja be, amelyeket az élő játékok piacvezetője, az Evolution Gaming biztosít. Meg fogja különböztetni az asztali játékokat (Villám rulett, blackjack party…), pókert (Texas Holdem vagy karibi), Games Shows -t (Dream Catcher, Football studio…). A platformon a játékosok a nap 24 órájában elérhető valódi krupiékkal léphetnek kapcsolatba. A maga részéről Ön már tudni fogja teljes mértékben élvezni a hangulatot.

Ügyfélszolgálat

Ha segítségre van szüksége, a PowerPlay professzionális tanácsadókból álló csapatot kínál. A honlap tetején található “Súgó” gombra kattintva e-mailben, vagy telefonon is kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal. A válaszokat a lehető leghamarabb megküldik. Alternatívaként bármikor választhatja az élő chatet, amely csak angol nyelven működik.

Mobil alkalmazás

Bár a PowerPlay még nem rendelkezik mobilalkalmazással, a fogadásokat okostelefonról is megteheti. Az URL megadása után automatikusan megjelenik a PowerPlay mobil verziója, amely mobiltelefonja vagy táblagépe böngészőjén keresztül érhető el. Összességében a fő előnye a kényelmes navigáción alapul, a képernyő bal felső sarkában található gombnak köszönhetően. A modern felület meghívja Önt élő mobil sportfogadásra, kaszinójátékokra, bónuszok igénylésére és chatelésre az ügyfélszolgálattal. A program egyébként a választott böngészési médiumtól függetlenül a klasszikus verzióhoz hasonló funkcionalitással rendelkezik.

Ránézésre

Míg a PowerPlay platformon folyamatosan játszanak amerikai sportágakat, a gael futball és a gael hurling mindig is a kihívás része lesz. Az egyetlen hátránya, hogy úgy tűnik, két fontos esemény hiányzik: a lóverseny és az e-sport. A jövőben kétségtelenül megfontolás tárgyává válik a megoldás.

BÓNUSZ A jelenlegi bónusz a fogadóiroda oldalán található