PokerStars Sport

PokerStars Sport →PokerStars Sport →


A PokerStars Sports, eredetileg a 2020-as évekig  BetStars néven működő bukméker, az online póker egyik globális referenciáját jelöli meg. A fogadási oldalt a The Stars Group tette közzé, ismertebb nevén az Amaya Gaming, amelynek székhelye Montreal külvárosában található.

Ma a bukméker virágzik és tovább bővíti tevékenységét. Sikerét tovább fokozta Hervé Mathoux, a Canal Football Club híres házigazdája. Nagykövetként bemutatkozva nagyban hozzájárult a vállalat fejlődéséhez. A PokerStars Sports az elit profi játékosok otthona is. Ez egy igazi áldás az új tagok számára, mivel ez az egyetlen hely, ahol lehetősége van a Team PokerStars Pro csapatát nézni és vele versenyezni. De előbb nézzük meg a portál főbb jellemzőit.

📰 Működési engedély

A PokerStars Sports 2016 júniusa óta rendelkezik az ARJEL (jelenleg 2020 júniusától ANJ) által kiadott hivatalos engedéllyel. Ez a dokumentum tanúsítja a bukméker megbízhatóságát, és teljes felhatalmazást ad neki a legális működésre. Ez a bizalmi garancia azonnal arra ösztönözte a felhasználókat, hogy bizalommal fogadjanak az oldalon.

A kockázatos magatartás korlátozása érdekében a PokerStars Sports a felelős szerencsejáték-politika elfogadásával igyekszik megelőzni a szerencsejátékot. Számos szervezet szoros együttműködésével a bukméker beleegyezik abba, hogy saját maga határozza meg a játék gyakoriságát és korlátait. További információkért keresse ki a: “Felelősségteljes játék” és a „Szerencsejáték-terápia” részeket.

▶️ PokerStars Sport és alkalmazás

A PokerStars Sports a fejlődése érdekében egy mobilalkalmazást tervezett, amely lehetővé teszi a felhasználói számára a hatékonyabb regisztrációt, a fogadások elhelyezését és a pókeroldal elérését. Bárhonnan, bármikor, teljes kényelemben használhatja erre a célra az okostelefonját. A program ingyenesen letölthető a Play Store-ból és az Apple Store-ból az Android, illetve az iOS operációs rendszerekre. A telepítés befejezése után minden funkció elérhető a bukméker weboldalán.

PokerStars Sport →PokerStars Sport →

🛡️ A fogadási ajánlat

Ön akár egy szakértő, vagy akár egy kezdő a fogadások világában, ki ne álmodna arról, hogy játszhat és megnyerheti a jackpotot néhány kattintással? A PokerStars Sports a szórakozás széles skáláját kínálja, ahol a figyelme központjában  állnak a nagyon népszerű fő bajnokságok és a fontos sportágak. Többféle rendezvény létezik, többek között a futball, a tenisz, a kosárlabda, a baseball, az asztalitenisz, a jégkorong vagy az amerikai futball és még sok más. A fogadások nagyon változatosak, az egyszerűektől kezdve a rendszerekig, beleértve egészen a kombinációkig. A fogadások jobb áttekinthetősége érdekében egy műszerfal mutatja a mérkőzések folyamatának az összes összefoglalóját és a fogadásainak az eredményét. A cash-out használata mellett a platform lehetőséget kínál egy élő mérkőzés megszervezésére is. Ez a sportfogadási oldal azonban több trükköt is tartogat a tarsolyában. A ‘Spin & Bet’ lehetőségnek köszönhetően tízszeresére növelheti a nyereményeit, ha a tét 10%-át befizeti egy poolba. Akárhogy is, a siker esélyeit azzal is maximalizálni tudja, hogy kombinálja és egyesíti az előrejelzéseit az áttekintéseivel.

A kaszinó platformja arra ösztönzi Önt, hogy fedezze fel a játékok széles választékát, és szórakozzon anélkül, hogy unatkozna. Hogy felkeltse a kíváncsiságát, a PokersStars Sports a világ legkeresettebb játékszoftvereivel szerelte fel repertoárját. Ezek közé tartoznak: A CashZuma, Midas, Book of Dead, Gonzos’s Quest, Frog of Fortune, és még sok más téma felpörgeti az Ön adrenalinszintjét. Néhány pörgetés a nyerőgépeken még a legzavartalanabb játékosok ösztöneit is felébresztik. Mindenki számára itt valami található: Rise of Merlin, Stars Genie, Octopus Treasure, Wild O’clock, Crazy Cows és a lista még tovább is folytatódhatna. A pókeroldalon mutassa meg az energiáját a résztvételével a tornákon, mint a Hold’em, készpénzes játékok, No Limit Hold’em és számtalan sorozatokban.

🏆 A PokerStars sportbónusz

Minden új játékos, aki regisztrál a PokerStars Sports-nál, 100 euróig terjedő üdvözlőbónuszt kap. Ez az alap egy 70 eurós ingyenes fogadásra és egy 30 eurós ingyenes pókerbónuszra oszlik. A bukméker megkéri,  hogy Ön az első fogadását 2,0-s szorzóval minimum 10 euró értékben tegye meg. Másrészt, ha Ön a maximális elérhető bónuszt szeretné megkapni, legalább 50 eurót kell befizetni a számlájára. Abban az esetben, ha a játék nem sikerül, ne essen pánikba. A bukméker ingyenes fogadások formájában téríti meg az összeget, legfeljebb 50 euró erejéig.

Ha az első előrejelzésétől számított 90 napon belül 300 euró értékben fogad sportfogadásokra, akkor két 10 eurós ingyenes fogadást nyerhet, valamint ugyanennyiért három pókerjegyet. Ezeket a nyereményeket a játékos számláján történő jóváírástól számított 7 napon belül kell felhasználni. Felhívjuk azonban a figyelmét, hogy legyen óvatos, a Neteller és a Skrill fizetési rendszerek nem használhatóak, ha ki szeretné használni a PokerStars Sport bónuszát.

PokerStars Sport →PokerStars Sport →

☑️ Regisztrációs folyamat

Legyen a PokerStars Sports tagja mindössze néhány perc alatt, és használja ki a szolgáltatásai teljes skálájának előnyeit. Mindössze annyit kell tennie, hogy :

  • Csatlakozzon a pokerstarssport.com weboldalhoz;
  • Töltse ki a lényeges információkat. A lakóhely szerinti ország, az e-mail cím, a bejelentkezés és a jelszó elegendő;
  • Adja meg banki adatait;
  • Hitelesítse számláját a kért dokumentumok benyújtásával.

Az üzemeltető által küldött aktiváló kód megadása után Ön véglegesen regisztrálva lesz.

⚽ PokerStars Sport ügyfélszolgálat

Mivel a PokerStars Sports nem rendelkezik azonnali üzenetküldővel vagy telefonos ügyfélszolgálattal, a GYIK szekció szolgál majd vitaeszközként. Biztos, hogy megtalálja a megfelelő választ a platformmal kapcsolatos alapvető kérdéseire. Segítségre van szüksége a fogadásaival kapcsolatban? A fogadási előrejelzésekkel kapcsolatos különböző tippeket és statisztikákat tartalmazó szekciót tekinthet meg.

🪙 Elérhető fizetési módok

A PokerStars Sports komolyan részt vesz a felhasználói adatainak védelmében. Ezenkívül számos lehetősége van arra, hogy különböző módszerekkel fizessen be vagy vegyen ki pénzt a számlájáról. Ezek közé elsősorban ezek tartoznak:

  • Visa és MasterCard bankkártyák;
  • Skrill, Paypal, stb. elektronikus pénztárcák;
  • Neteller fizetési rendszer;
  • Paysafecard, Prémium előre fizetett kártyák;
  • Banki átutalás.

A PokerStars Sports nem számít fel jutalékot semmilyen pénzügyi tranzakcióért. A banki átutalás azonban az egyetlen tranzakciós mód a számláról való kifizetés lebonyolítására. Ezen kívül az üzemeltetőnek szüksége lesz az Ön személyazonosító okmányának másolatára (útlevél, személyi igazolvány vagy vezetői engedély) és egy bankszámlakivonatra, ha a  nyereményét szeretné kifizettetni a számlájáról.

PokerStars Sport →PokerStars Sport →

A jelenlegi bónusz a fogadóiroda oldalán található

Regisztráció Regisztráció