PMU

A “Pari Mutuel Urbain”, vagy PMU, ha valaki így ismeri, fontos szerepet játszik a fogadási iparágban, és globális eléréssel rendelkezik. A fogadók körében népszerű oldal, de egyben a történelem egyik legismertebb lófogadási intézménye is. Állami tulajdonú márkaként az évtizedek során valóságos monopóliumot tartott fenn ezen a területen. A hagyományos lóversenyek mellett a sportfogadás és a pókerterem is a legfontosabb szolgáltatásai közé tartozik. Fő erősségei közé tartozik a kezdőlap moduljainak, a fogadási paramétereknek vagy a számlakezelésnek a testreszabási lehetősége. A PMU sikeréhez hozzájáruló legfontosabb tényezőkre viszont még nem derült fény.

Működési engedély

A PMU az ANJ (Autorité nationale des Jeux) által kiadott engedélynek köszönhetően szabadon kínálhatja tevékenységét. Ez a korábban ARJEL néven ismert francia szerencsejáték-felügyeleti hatóság felelős a sportfogadási műveletek jogszabályoknak megfelelő irányításáért. Mivel a PMU a kormány felügyelete alatt működő ügynökség, elengedhetetlen, hogy a vállalat biztosítsa az illetékes hatóságok által meghatározott előírások betartását, ami megdönthetetlen bizonyítéka a megbízhatóságának. Másrészt, minden fogadó játszhat, amennyiben betöltötte a törvényes korhatárt.

A mobil alkalmazásról

Napjainkban a mobiltelefon-tulajdonosok körében valóban trenddé vált az útközbeni fogadás. A PMU két kényelmes módszert kínál, amelyek közül választhat, ha szeretné kihasználni minden funkcióját. Egyrészt bármilyen készüléket használhat a játékok és a fogadások elérésére. Elég néhány kattintás ahhoz, hogy ingyenesen telepítse a programot az App Store-ból, ha iOS készülékről van szó. Az androidos változat viszont a beállítások módosítását igényli, mivel az alkalmazást a szolgáltató által biztosított linken keresztül kell letölteni. A PMU viszont útmutatót biztosít a felhasználók számára, amennyiben a folyamat meglehetősen bonyolultnak tűnik. A beállítás után az eszköz közvetlen hozzáférést biztosít a sportfogadáshoz a kezdőképernyőn keresztül. A másik alternatíva az, hogy egyszerűen betölti a mobil weboldalát a telefon böngészőjébe. Az előző lehetőséghez képest a funkcionalitás figyelemre méltóan hasonló funkciókat mutat. A kényelmes navigáción kívül a felület számos előnyt kínál az ügyfelek számára. Ezek közé tartozik az összes fogadási piac, promóciók, banki szolgáltatások és sok más lehetőség.

Új tagok regisztrációja

A PMU-nál a regisztráció nagyon gyors és egyszerű, és általában nem tart tovább három percnél. Miután a honlapon a “Számlanyitás” fülre kattintott, kell követnie az utasításokat az összes szükséges mező kitöltésével. A létrehozott fiók aktiválásához a regisztrációtól számított 30 napon belül be kell nyújtani a biztonsági dokumentumokat. Miután minden lépést elvégeztek, a PMU egy visszaigazoló e-mailben generálja a további információkat, köztük a számlaszámot. A következő bejelentkezéskor csak annyit kell tennie, hogy megnyomja a “Bejelentkezem” gombot, és máris igénybe veheti a PMU összes szolgáltatását.

Bónuszok és promóciók

A PMU háromféle üdvözlő bónuszt kínál az új regisztrálóknak. Megkülönböztetünk :

  • A bónusz akár 200 €-ig terjedő bónusz a lóversenyeken. Ezt a HIPPIQUE kód használatával kapja meg az első befizetéskor;
  • Az akár 100 € bónusz sportfogadásra, minimum 5 € befizetéssel. Veszteség esetén ez az összeg készpénzvisszatérítésként jár. Használja a SPORT kódot, hogy élvezhesse;
  • A pókerre vonatkozó bónusz maximum 50 €.

Meg kell jegyezni, hogy mindezen ajánlatokhoz saját feltételek tartoznak. Javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el őket, mielőtt elkötelezné magát. Továbbá a CombiMax bónusz és az Ajánlj egy barátot bónusz a legnépszerűbb promóciók a PMU-nál. A feltételek és kikötések érvényesek.

A fogadási és játékpiac

A pókerversenyek szekció mellett, az online vagy az üzletekben indított lófogadási szekció mellett a PMU-n belül elérhető fogadási piacok számos sportágat jelenítenek meg olyan népszerű ligákban, mint az NFC, NFL, National League, World Series, American League vagy MLB divíziók. Ennek a szekciónak nincs mit irigyelnie más bukmékerektől, és számtalan eseményen keresztül tárul fel a világ minden tájáról. Mivel az amerikai futball és a baseball áll a középpontban, sosem lesz hiány a fogadható meccsekből, de a könyvtárban még sok más sportág is megtalálható. Annak érdekében, hogy jobb képet kapjon arról, hogy mire számíthat a platformon, a katalógus számos fogadást gyűjtött össze más sporteseményekre is, például röplabdára, jégkorongra, golfra, motorsportokra, ökölvívásra és kézilabdára. Ezen kívül a vitorlázás, a petanque, a snooker, a tollaslabda és a biliárd a legkevésbé népszerűek ezek közül, de még így is sikerül egy maroknyi résztvevőt vonzaniuk.

A PMU erőssége az élő közvetítési funkcióban rejlik. Ennek a funkciónak köszönhetően számos videón valós időben, non-stop követhető a mérkőzések alakulása. Emellett egy naptárral is rendelkezik, amely felsorolja a közelgő mérkőzéseket, és lehetőség van az összes korábbi eredmény és statisztika megtekintésére. Alternatívaként a PMU kétféle fogadási típust fejlesztett ki, hogy jobb hozzáférést biztosítson a különböző képletekhez. Egy nemrégiben készült elemzés szerint a PMU hatalmas látogatottságot tudott regisztrálni, ami az online sportfogadási ágazat erőteljes növekedéséhez vezetett.

Elérhető fizetési módok

A PMU elvileg nagyon együttműködő, amikor az ügyfelek pénzügyi tranzakcióiról van szó. Az összes tranzakció zökkenőmentes és biztonságos lebonyolítása érdekében számos különböző módszert kínálnak a számlájukra történő befizetésre vagy pénzfelvételre. Ezek közé tartoznak a következők:

  • Visa és MasterCard bankkártyák;
  • Paysafecard, Ticket Premium prepaid kártya;
  • Skrill, Paypal, Neosurf e-pénztárcák;
  • Banki átutalás.

A PMU a minimális és maximális befizetési limitet átutalásonként 5 € és 750 € között határozza meg. Ehhez ellenőrzés szükséges, de a legtöbb megoldás magas fokú titkosságot garantál. Másrészt a PMU-nál a kifizetés sem bonyolult. Minden lehetőség kivétel nélkül érvényes marad. A banki átutalások példáját véve a minimális kifizetési összeg továbbra is 1 euró. Ehhez a művelethez egy ügyfél naponta legfeljebb öt kérésre jogosult. A feldolgozási idő 1-3 munkanapot vehet igénybe, feltéve, hogy a játékos számlájának hitelesítése előzetesen megtörténik.

Helpdesk

A jobb kiszolgálás érdekében a PMU nagyon érett az ügyfeleivel szemben. Az első osztályú szolgáltatással az ő jólétük továbbra is elsődleges prioritás marad. Számos csatorna áll rendelkezésre a megfelelő időkeretekkel a rendszergazdával való kommunikáció kialakítására, legyen szó akár egy hibáról, akár egy egyszerű kérdésről. Ehhez görgessen le az oldal aljára, és álljon meg a “Kapcsolatfelvétel” résznél. Beszélgetést indíthat az élő csevegésen, a kapcsolatfelvételi űrlapon vagy a telefonvonalon keresztül is. A “Segítség és közösség” részen kívül a PMU létrehozott egy olyan részt is, amely a a siketeknek és nagyothallóknak szól. Bármilyen módon is szeretne kapcsolatba lépni, egy professzionális és érzékeny csapat megtalálja a megoldást az Ön igényeire.

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán