PMU

PMU →PMU →


A “Pari Mutuel Urbain”, vagy PMU, ha valaki így ismeri, fontos szerepet játszik a fogadási iparágban, és globális eléréssel rendelkezik. A fogadók körében népszerű oldal, de egyben a történelem egyik legismertebb lófogadási intézménye is. Állami tulajdonú márkaként az évtizedek során valóságos monopóliumot tartott fenn ezen a területen. A hagyományos lóversenyek mellett a sportfogadás és a pókerterem is a legfontosabb szolgáltatásai közé tartozik. Fő erősségei közé tartozik a kezdőlap moduljainak, a fogadási paramétereknek vagy a számlakezelésnek a testreszabási lehetősége. A PMU sikeréhez hozzájáruló legfontosabb tényezőkre viszont még nem derült fény.

▶️ Működési engedély

A PMU az ANJ (Autorité nationale des Jeux) által kiadott engedélynek köszönhetően szabadon kínálhatja tevékenységét. Ez a korábban ARJEL néven ismert francia szerencsejáték-felügyeleti hatóság felelős a sportfogadási műveletek jogszabályoknak megfelelő irányításáért. Mivel a PMU a kormány felügyelete alatt működő ügynökség, elengedhetetlen, hogy a vállalat biztosítsa az illetékes hatóságok által meghatározott előírások betartását, ami megdönthetetlen bizonyítéka a megbízhatóságának. Másrészt, minden fogadó játszhat, amennyiben betöltötte a törvényes korhatárt.

💻 A mobil alkalmazásról

Napjainkban a mobiltelefon-tulajdonosok körében valóban trenddé vált az útközbeni fogadás. A PMU két kényelmes módszert kínál, amelyek közül választhat, ha szeretné kihasználni minden funkcióját. Egyrészt bármilyen készüléket használhat a játékok és a fogadások elérésére. Elég néhány kattintás ahhoz, hogy ingyenesen telepítse a programot az App Store-ból, ha iOS készülékről van szó. Az androidos változat viszont a beállítások módosítását igényli, mivel az alkalmazást a szolgáltató által biztosított linken keresztül kell letölteni. A PMU viszont útmutatót biztosít a felhasználók számára, amennyiben a folyamat meglehetősen bonyolultnak tűnik. A beállítás után az eszköz közvetlen hozzáférést biztosít a sportfogadáshoz a kezdőképernyőn keresztül. A másik alternatíva az, hogy egyszerűen betölti a mobil weboldalát a telefon böngészőjébe. Az előző lehetőséghez képest a funkcionalitás figyelemre méltóan hasonló funkciókat mutat. A kényelmes navigáción kívül a felület számos előnyt kínál az ügyfelek számára. Ezek közé tartozik az összes fogadási piac, promóciók, banki szolgáltatások és sok más lehetőség.

PMU →PMU →

☑️ Új tagok regisztrációja

A PMU-nál a regisztráció nagyon gyors és egyszerű, és általában nem tart tovább három percnél. Miután a honlapon a “Számlanyitás” fülre kattintott, kell követnie az utasításokat az összes szükséges mező kitöltésével. A létrehozott fiók aktiválásához a regisztrációtól számított 30 napon belül be kell nyújtani a biztonsági dokumentumokat. Miután minden lépést elvégeztek, a PMU egy visszaigazoló e-mailben generálja a további információkat, köztük a számlaszámot. A következő bejelentkezéskor csak annyit kell tennie, hogy megnyomja a “Bejelentkezem” gombot, és máris igénybe veheti a PMU összes szolgáltatását.

Előnyök / hátrányok
 • Sportmérkőzések széles választéka
 • 3 kezdő bónusz (egyet választhat)
 • Nagy számú részvény
 • Mobil alkalmazás Android és iOS rendszerre
 • A bukméker Franciaországban és Monacóban működik
 • Alacsony fogadási szorzók
 • A pókeren kívül nincs más szerencsejáték

⭐ Bónuszok és promóciók

A PMU háromféle üdvözlő bónuszt kínál az új regisztrálóknak. Megkülönböztetünk :

 • A bónusz akár 200 €-ig terjedő bónusz a lóversenyeken. Ezt a HIPPIQUE kód használatával kapja meg az első befizetéskor;
 • Az akár 100 € bónusz sportfogadásra, minimum 5 € befizetéssel. Veszteség esetén ez az összeg készpénzvisszatérítésként jár. Használja a SPORT kódot, hogy élvezhesse;
 • A pókerre vonatkozó bónusz maximum 50 €.

Meg kell jegyezni, hogy mindezen ajánlatokhoz saját feltételek tartoznak. Javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el őket, mielőtt elkötelezné magát. Továbbá a CombiMax bónusz és az Ajánlj egy barátot bónusz a legnépszerűbb promóciók a PMU-nál. A feltételek és kikötések érvényesek.

📩 A fogadási és játékpiac

A pókerversenyek szekció mellett, az online vagy az üzletekben indított lófogadási szekció mellett a PMU-n belül elérhető fogadási piacok számos sportágat jelenítenek meg olyan népszerű ligákban, mint az NFC, NFL, National League, World Series, American League vagy MLB divíziók. Ennek a szekciónak nincs mit irigyelnie más bukmékerektől, és számtalan eseményen keresztül tárul fel a világ minden tájáról. Mivel az amerikai futball és a baseball áll a középpontban, sosem lesz hiány a fogadható meccsekből, de a könyvtárban még sok más sportág is megtalálható. Annak érdekében, hogy jobb képet kapjon arról, hogy mire számíthat a platformon, a katalógus számos fogadást gyűjtött össze más sporteseményekre is, például röplabdára, jégkorongra, golfra, motorsportokra, ökölvívásra és kézilabdára. Ezen kívül a vitorlázás, a petanque, a snooker, a tollaslabda és a biliárd a legkevésbé népszerűek ezek közül, de még így is sikerül egy maroknyi résztvevőt vonzaniuk.

A PMU erőssége az élő közvetítési funkcióban rejlik. Ennek a funkciónak köszönhetően számos videón valós időben, non-stop követhető a mérkőzések alakulása. Emellett egy naptárral is rendelkezik, amely felsorolja a közelgő mérkőzéseket, és lehetőség van az összes korábbi eredmény és statisztika megtekintésére. Alternatívaként a PMU kétféle fogadási típust fejlesztett ki, hogy jobb hozzáférést biztosítson a különböző képletekhez. Egy nemrégiben készült elemzés szerint a PMU hatalmas látogatottságot tudott regisztrálni, ami az online sportfogadási ágazat erőteljes növekedéséhez vezetett.

PMU →PMU →

💳 Elérhető fizetési módok

A PMU elvileg nagyon együttműködő, amikor az ügyfelek pénzügyi tranzakcióiról van szó. Az összes tranzakció zökkenőmentes és biztonságos lebonyolítása érdekében számos különböző módszert kínálnak a számlájukra történő befizetésre vagy pénzfelvételre. Ezek közé tartoznak a következők:

 • Visa és MasterCard bankkártyák;
 • Paysafecard, Ticket Premium prepaid kártya;
 • Skrill, Paypal, Neosurf e-pénztárcák;
 • Banki átutalás.

A PMU a minimális és maximális befizetési limitet átutalásonként 5 € és 750 € között határozza meg. Ehhez ellenőrzés szükséges, de a legtöbb megoldás magas fokú titkosságot garantál. Másrészt a PMU-nál a kifizetés sem bonyolult. Minden lehetőség kivétel nélkül érvényes marad. A banki átutalások példáját véve a minimális kifizetési összeg továbbra is 1 euró. Ehhez a művelethez egy ügyfél naponta legfeljebb öt kérésre jogosult. A feldolgozási idő 1-3 munkanapot vehet igénybe, feltéve, hogy a játékos számlájának hitelesítése előzetesen megtörténik.

⏺️ Helpdesk

A jobb kiszolgálás érdekében a PMU nagyon érett az ügyfeleivel szemben. Az első osztályú szolgáltatással az ő jólétük továbbra is elsődleges prioritás marad. Számos csatorna áll rendelkezésre a megfelelő időkeretekkel a rendszergazdával való kommunikáció kialakítására, legyen szó akár egy hibáról, akár egy egyszerű kérdésről. Ehhez görgessen le az oldal aljára, és álljon meg a “Kapcsolatfelvétel” résznél. Beszélgetést indíthat az élő csevegésen, a kapcsolatfelvételi űrlapon vagy a telefonvonalon keresztül is. A “Segítség és közösség” részen kívül a PMU létrehozott egy olyan részt is, amely a a siketeknek és nagyothallóknak szól. Bármilyen módon is szeretne kapcsolatba lépni, egy professzionális és érzékeny csapat megtalálja a megoldást az Ön igényeire.

PMU →PMU →

*️⃣ Gyakran ismételt kérdések a PMU.FR-ről (PMU):

✅ Mely országokban működik a PMU (PMU.FR)?

A PMU bukméker (PMU.FR) kizárólag Franciaország, Monaco állampolgárainak és az ezekben az országokban legálisan tartózkodó külföldieknek nyújtja szolgáltatásait. A regisztráció az iroda honlapján vagy a földi irodákban lehetséges, ha rendelkezik a szükséges dokumentumokkal. Ez a hivatalhoz kapott engedély sajátosságaiból adódik.

💵 Milyen bónusz várja az újoncokat a PMU-tól (PMU.FR)?

A kezdők a regisztrációs szakaszban választhatnak egyet a 3 PMU kezdő bónusz (PMU.FR) közül. Mindegyiket jóváírják az első befizetésnél, és a fogadások irányától függenek. A „Lóverseny” részben 275 eurót, „Sportfogadásban” – 100 eurót, „Pókerben” – 50 eurót és 5 eurót kaphatnak a játékosok a számlanyitásért. A kapott jutalmat a kézhezvételtől számított 30 napon belül meg kell fogadni.

📱 Hol szerezhetem be a PMU.FR (PMU) mobilalkalmazást?

A PMU.FR (PMU) bukméker mobilalkalmazást kínál a felhasználóknak. Sportfogadásra alkalmas, de nem tartalmaz pókert. A program letölthető a Google és az Apple piactereiről. Ennek köszönhetően az alkalmazás telepítése automatikusan megtörténik, és nincs szükség a készülék biztonsági beállításainak kézi manipulálására.

💳 Milyen fizetési lehetőségeket támogat a PMU (PMU.FR)?

A PMU (PMU.FR) fogadóiroda felhasználói banki átutalással, Mastercard és Visa kártyákkal, Revolut és PayPal fizetési rendszerekkel, valamint PPP pénztárakkal tölthetik fel befizetéseiket vagy vonhatják ki nyereményüket. Ezenkívül önkiszolgáló terminálokon keresztül is befizethet pénzt számlájára. A fizetéssel kapcsolatos teljes információ a felhasználó személyes fiókjában érhető el.

Bónusz 100 euróig sportfogadásban

Regisztráció Regisztráció