PlanetWin365

PlanetWin365 →PlanetWin365 →


A PlanetWin365, amelynek székhelye jelenleg Ausztriában van, egy online sportfogadási oldal, amely elsősorban az olasz piacra összpontosít. Mivel a Hive Poker Network táplálja a webet, az egész platform egy tökéletesen strukturált játékrendszert eredményez. Ezen kívül a bukméker számos nyelven működik, és képes fogadni minden fogadási eseményt a világ minden tájáról. A póker és a kaszinó szerelmeseinek a PlanetWin365 sok meglepetést tartogat.

📝 Oldal jellemzői

Összességében a PlanetWin365 egy nagyon elegáns és könnyen kezelhető kialakítású felületet tár a látogatók elé. Fő előnye pedig a praktikus navigáción alapul. Az oldalon található különböző funkciók segítségével néhány kattintással megtalálhatja kedvenc szórakozását. A PlanetWin365 szolgáltatásai közé tartozik a chat-szolgáltatás, az élő mérkőzéseknek szentelt rész, a napi mérkőzésre való fogadási rész, valamint a legutóbbi nyerteseket felsoroló könyvtár.

📌 Működési engedély

A PlanetWin365 a Máltai Szerencsejáték Hatóság és az olasz hatóságok engedélyével rendelkezik. Ma a márka szigorúan betartja a szabályozó testület által kért feltételeket. Ez az engedélyezés a vállalatot számos európai országgal szemben legális és megbízható fogadási oldallá teszi. A további biztonsági intézkedések végrehajtása garantálja tevékenységeinek zavartalan működését. Ezenkívül az ügyfelek személyes és pénzügyi adatait a legmodernebb, bolondbiztos technológiának köszönhetően távol tartják az illetéktelenektől.

PlanetWin365 →PlanetWin365 →

🖥️ A mobil alkalmazásról

A PlanetWin365 felhasználóit arra kérik, hogy használják a QR-kódot, ha le szeretnék tölteni az oldal mobil verzióját. A programot kifejezetten a kis képernyős eszközökhöz igazították. Teljesítményét tekintve a szoftver ugyanazt a funkcionalitást kínálja, mint a klasszikus verzió. Az eszköz támogatja a Blackberry okostelefonok bizonyos típusait, de az Android és iOS operációs rendszerű mobiltelefonokat is.

💰 Felhasználói regisztráció

Elvileg a PlanetWin365-nél egy fiók létrehozása csak néhány percet vesz igénybe. A folyamat a következő:

  • Menjen a hivatalos weboldalra a link segítségével, és válassza a “Regisztráció” gombot az oldal jobb felső sarkában;
  • Amikor megjelenik a regisztrációs űrlap, válassza ki felhasználónevét, jelszavát, és adja meg e-mail címét és mobiltelefonszámát;
  • Adja meg személyes adatait, beleértve a címet, születési dátumot, teljes nevet és telefonszámot. Ezután a szükséges dokumentumok feltöltésével meg kell adnia a személyazonosságát igazoló dokumentumok (útlevél, vezetői engedély vagy személyi igazolvány) adatait;
  • Kattintson a “Fiók megnyitása” gombra a regisztráció megerősítéséhez.

⭐ Bónuszok és promóciók

A PlanetWin365 minden új regisztrálója 500 € üdvözlő bónuszt kap jutalmul. Ahhoz, hogy megkapja, a regisztrációkor meg kell említenie és meg kell adnia a felhasználandó bónuszt. Másrészt a bukméker kiemelkedik a fogadásoknak szentelt promóciójával. A jelenlegi ajánlat egy hihetetlenül vonzó bónuszra összpontosít. A PlanetWin365 3%-kal növeli a nyereségét, ha legalább 7 eseményre fogad. Ahogy többet játszik, a jutalmak annál nagyobbak lesznek, minél több választást végez. Kitartással biztosan megnyerheti a maximális, 365%-os bónuszt. Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden egyes választáshoz 1,20 feletti odds szükséges. Ez a promóció nem érvényes a “ante-post” fogadásokra és a bónuszpénzzel megtett fogadásokra.

PlanetWin365 →PlanetWin365 →

🎲 Fogadás és szerencsejáték piactér

A PlanetWin365 jól felszerelt sportfogadási katalógussal rendelkezik. A rendezvények nagy száma között amerikai és európai eredetű sportágak is szerepelnek. Egy becslés szerint egy-egy mérkőzésre akár 700 fogadás is köthető, függetlenül a sportágtól. A gyakran fő attrakciónak számító labdarúgás mellett a bukméker kiterjeszti fogadási kínálatát az esportra, a baseballra, a röplabdára, a teniszre, a rögbire, a jégkorongra, a golfra, az MMA-ra, a krikettre és a lóversenyekre is. Ugyanakkor lehetőséget ad arra is, hogy ritka versenyekre, például téli sportokra, snookerre és motorsportokra tippeljen. Az “In-play” szekciót az élő rajongóknak szenteltük. A piacok széles választékát találja, beleértve a speciális fogadásokat is. A Multi-Goals, Chance Mix, Combo fogadások és az ázsiai hendikep a további fogadási lehetőségek. Ezenkívül nagyon vonzó nyereményszorzók is rendelkezésre állnak, amelyeket maximális értékek vagy időintervallum alapján szűrhet.

A PlanetWin365 kaszinójátékok tekintetében a jelenlegi technológia nagyon hatékony keresési és szűrési lehetőséget kínál a felhasználóknak. Ez a funkció lehetővé teszi számukra, hogy nehézség nélkül elérjék a szerencsejáték-szekciót. Különböző nyerőgépek, rulett és blackjack egészítik ki a klasszikus játékok kínálatát. Azok pedig, akik szeretnék megtapasztalni egy valódi kaszinó örömeit, nézzék meg az “Élő kaszinó ” szekciót. A hangulat fokozása érdekében egy élő pókerasztal hívja meg Önt, hogy valódi osztókkal lépjen kapcsolatba. Játszon akár az Omaha, Hold’em, 32 lapos póker és a Telestina közül választva. Alternatívaként próbálj szerencsét az InstaPokerrel, egy szuper-instant játékkal, amellyel akár 100 000 eurót is nyerhet.

💡 Fizetési módok

A PlanetWin365 többféle módon is lehetővé teszi, hogy pénzt fizessen be vagy vegyen ki. Néhány a leggyakoribbak közül:

  • Visa és MasterCard bankkártyák;
  • Paysafecard előre fizetett jegy;
  • Skrill e-pénztárca;
  • Neteller, EcoPayz, Postepay, ClickandBuy, Ukash fizetési rendszerek;
  • Banki átutalás.

A PlanetWin365 által meghatározott befizetési limit 10 € és 20 000 € között helyezkedik el, a választott fizetési módtól függően. Viszont a országonként további díjakat számítanak fel. A kifizetési kérelemhez biztonsági ellenőrzés jóváhagyása szükséges. Az ilyen típusú tranzakciók feldolgozási ideje 24-48 órát vehet igénybe. A weboldal viszont csekken történő készpénzfelvételt is kezel.

🤠 Ügyfélszolgálat

A PlanetWin365 ügyfélszolgálatával többféleképpen is kapcsolatba léphet. Bármikor elérhet egy tanácsadót, aki végigvezeti Önt a folyamaton, vagy nehézségek esetén. Választhat telefonos vagy élő csevegés között, és lehetőség van videochat használatára is.

PlanetWin365 →PlanetWin365 →

Az aktuális bónusz a bukméker weboldalán létezik

Regisztráció Regisztráció