Placard

Placard →Placard →


Az online sportfogadási iparágban a piacok folyamatosan fejlődnek. Pontosan ez a helyzet a Placard bukméker esetében. Napjainkban ez a portugál platform egyre növekszik, és napról napra egyre jobb szolgáltatást nyújt, óriási nyereményekkel kecsektetve, így Ön, mint játékos bármikor megütheti a jackpotot. Mi több, a Placard lett a Porto Football Club hivatalos sportfogadási szponzora. De először próbáljuk meg megérteni a Placard felépítését és működését.

▶️ Működési engedély

A Placard a SAS APOSTAS SOCIALS vállalat része, amely Portugáliában a sportfogadás területén engedélyezett. Jelenleg az oldal a 013-as számú nemzeti engedélyt használja, amelyet az SRIJ (Serviço de Regulação e Inspeção de Jogos do Turismo de Portugal) adott ki. Az április 29-i 66/2015. sz. törvényerejű rendelettel jóváhagyott dokumentum jogilag tanúsítja a Placard biztonságosságát és megbízhatóságát.

💻 Weboldal és mobilalkalmazás

A Placard lehetőséget kínál ügyfeleinek, hogy mobilon keresztül játszhassanak és fogadásokat köthessenek. A weboldal mobilalkalmazásokat kínál, amelyek mind az Android, mind az iOS operációs rendszerekkel kompatibilisek. Alapvetően az eljárás lényege, hogy letöltse a megadott programot a Play Store-ból, majd aktiválja a telepítést külső forrásból, hogy élvezhesse a Placard teljes funkcionalitását. Egyszerűen kattintson a “Mobilalkalmazás” fülre, és válassza ki a készülékéhez tartozó ikont. Itt pedig részletes utasításokat talál a szoftver telepítésére vonatkozóan. A mobiloldal azonban sokkal kevésbé tűnik intuitívnak, mint a natív alkalmazás.

Placard →Placard →

📃 Felhasználói regisztráció

Általában kevesebb mint öt perc alatt létrehozhat egy fiókot a Placardon. A regisztrációs oldal eléréséhez nyomja meg a képernyő jobb felső sarkában található “Regisztráció” gombot. Először is győződjön meg róla, hogy a böngészője nem blokkolja a felugró ablak megnyitását. Javasoljuk továbbá, hogy kapcsolja ki ezt a blokkoló funkciót. A folyamat több különböző lépésre oszlik. Először ki kell töltenie az űrlapot a személyes adataival, beleértve a vezeték- és keresztnevét, e-mail címét, telefonszámát és születési dátumát.

A folytatás előtt be kell jelölnie a jelölőnégyzetet, amely szerint betöltötte a 18. életévét, és elfogadja a Placard használati feltételeit és adatvédelmi szabályzatát. Itt jelezheti továbbá, hogy szeretne-e értesítést kapni az üzemeltető promóciós ajánlatairól. Egyéb információk, amelyeket fel kell tüntetni: az Ön elérhetősége, levelezési címe és játékosszámla-adatai. A regisztráció általában akkor fejeződik be, amikor megjelenik a “Regisztráció” gomb. Ha rákattint, a Placard megerősíti az Ön profiljának érvényesítését.

🎁 Bónuszok és promóciók

Jelenleg nincsenek üdvözlő bónuszok a Placardnál, de nem kell aggódnia, a platform tele van olyan promóciókkal, amelyekre jó eséllyel nem is gondolna. Összességében ezek az ajánlatok inkább arról szólnak, hogy növeljék az esélyeit a játékban. Kitartással például atalmas jackpotra számíthat. Hogy ezt teljes mértékben kihasználhassa, tartsa nyitva a szemét és figyelje a szuper esélyeket hirdető bannereket. Nyerjen többet, ha ügyesen tippel a sporteseményekre, legyen szó akár egyszeri vagy többszörös fogadásról. Ezenkívül a Placard partnerprogramhoz való csatlakozással jutalékot is kaphat. A játékosok által generált havi nettó bevétel egy százalékát kapja meg, ha Önön keresztül regisztrálnak a játékosok. Ha többet szeretne megtudni erről, olvassa el a feltételeket a Partnerprogram részben. Ezenkívül a “Promóciók” részre kattintva minden ajánlatról részletesen tájékozódhat, mind a sportfogadásnál, mind a kaszinónál.

Placard →Placard →

🃏 A fogadási és szerencsejáték-piac

A Placard online sportfogadási katalógusa esélyek és fogadási piacok széles választékát kínálja. Más márkákhoz képest azonban az esélyek piaca valamivel kisebbnek tűnik. A világ minden tájáról származó sportesemények különböző kategóriákba vannak sorolva, a legnépszerűbbektől kezdve, mint a labdarúgás, tenisz, kosárlabda, a kevésbé ismert sportágakig, mint a jégkorong, golf, MMA, kerékpározás, futsal, kézilabda, krikett vagy snooker. Itt a Placard a játékosok számára biztosítja azt az előnyt, hogy a folyamatban lévő játékokra fogadhatnak. Az élő  fogadások rajongói közvetlenül az ‘Élő’ részre léphetnek. Ha a bukméker közvetíti az eseményeket, akkor egyidejűleg követheti a mérkőzés menetét és kezelheti fogadásait.

A Placard Casino nemrég nyílt, de ennek ellenére egyre több felhasználót vonz, és folyamatosan növekszik. Összességében a felület nem különösebben vonzó, kivéve a számos játéknak szentelt menüpontokat. A nyerőgépek szekcióban a nyerőgépek nagy gyűjteménye található, beleértve a legújabb ajánlatokat is. A Jackpotok szekció nyerőgépszerű szórakozást kínál. Egy dolog biztos, a játékosok soha nem fognak unatkozni. A rulett terület kevésbé jól felszerelt, és jelenleg a klasszikus rulett mellett két változatot (prémium francia és európai) ajánlatot kínál. Az idő múlásával egyre több innovatív ajánlat és program kerül a repertoárba. Jobb kilátásokkal a Placard nagyon sikeres jövőt ígér a szerencsejátékok terén. Állítólag csak idő kérdése, hogy a jövőbeli projekt megvalósuljon.

💰 Elérhető fizetési módok

Mivel a Placard egy legális online fogadási platform, a felhasználók a következő módszerekkel fizethetnek be és vehetnek ki pénzt a számlájukról:

  • Visa, MasterCard ;
  • ATM banki fizetési rendszer;
  • SEPA banki átutalás.

Meg kell jegyezni, hogy az első fizetési lehetőséget kell használnia, ha a nyereményét ki akarja utalni. Az ilyen típusú tranzakciók esetében az átutalás a Placard jóváhagyását követően akár 48 órát is igénybe vehet.

⏺️ Helpdesk

A Placard nagyon komolyan veszi az ügyfelek visszajelzéseit és kéréseit, így azt is, ha probléma merül fel a bukmékernél. Ezért az üzemeltető egy hozzáértő csapattal várja a platformján az felhasználókat, hogy a lehető leghamarabb megoldást nyújtson számukra. Az alábbiakban a honlapon rendelkezésre álló kommunikációs eszközöket ismertetjük meg:

  • Élő chat, a hét 7 napján 11 és 20 óra között. Ez a leggyorsabb lehetőség, mivel másodperceken belül választ kaphat ezen az úton. A chat funkció közvetlenül az oldal felső menüsora alatt található. Mindössze annyit kell tennie, hogy rákattint;
  • E-mailben, az oldalon felsorolt címek egyikére küldött üzenettel;
  • Telefonon, a megadott telefonszámokon. Az élő chathez hasonlóan ez a szolgáltatás is minden nap ugyanabban az időben áll az ügyfelek rendelkezésére.

Ha többet szeretne megtudni, kattintson az oldal alján található “Súgó” és “Kapcsolat” részre. Másrészt talál egy másik, a hozzászólásoknak szentelt részt, amelynek címe “Gyakran ismételt kérdések”. Csak görgessen felfelé és a képernyő bal oldalára, hogy ezt a részt elérhesse.

Placard →Placard →

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán

Regisztráció Regisztráció