Partypoker

Partypoker →Partypoker →


A Partypoker az online póker egyik nagy neve. Tevékenységei évek óta részben a versenyekre és a készpénzes játékokra összpontosítanak, különböző promóciókkal. A vállalat folyamatosan fejlődik, és folyamatosan diverzifikálja és fejleszti termékkínálatát. Ezt bizonyítja, hogy a közelmúltban egy sportfogadással és egy online kaszinóval bővült a platform. Még nem tudni, hogy a márka valójában mit fog kínálni.

▶️ Működési engedély

Online pókermárkaként a partypoker egy ideje a piac egyik legbiztonságosabb márkájaként van kijelölve. A vállalat a számos funkciójának köszönhetően szigorúan betartja az egyes szabályozó szervek által előírt szabványokat. Ma a Partypoker az UKGC, a Máltai Szerencsejáték Hatóság és a New Jersey Division of Gaming Enforcement engedélyével rendelkezik. A számos auditálás mellett az oldal véletlenszám-generátort használ, hogy a játékok tisztességesek maradjanak. Emellett az SSL-titkosítás bevezetése biztosítja, hogy a platformon tárolt összes adat anonim legyen. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók teljes bizalommal játszhatnak és tehetik meg tétjeiket.

Main page partypoker

💻 Mobil alkalmazás

Jelenleg a Partypoker kizárólag a pókerjátékosok számára rendelkezik natív alkalmazással. Másrészt a bukméker rendelkezik egy mobil weboldallal, amely teljesen optimalizált a kis képernyőméretekre, és lehetővé teszi a mobil böngészőn keresztüli hozzáférést. Összességében a felület felhasználóbarát és könnyen megtanulható. Az igazi fénypont az a lehetőség, hogy útközben is lehet fogadni. Ugyanakkor a játékosok számára elérhetővé válik a sporttal kapcsolatos események és piacok listája.

Partypoker →Partypoker →

📃 Felhasználói regisztráció

A partypoker számlájának létrehozása egyszerűnek tűnik. Itt vannak a sikeres regisztrációhoz követendő lépések:

  • Kattintson a “Csatlakozás most” gombra, amint a hivatalos weboldalon van;
  • Töltse ki a mezőket az alapvető adatokkal, beleértve az országot, az e-mail címet, a vezetéknevet, a keresztnevet és a bónuszkódot, ha van ilyen;
  • Folytassa a személyes adatokkal, beleértve a felhasználónevet, a kettős jelszó megadása, a biztonsági kérdés kiválasztása egy válasszal, a számla pénzneme és a születési dátum alapján. Ezt követően a játékosnak meg kell erősítenie nagykorúságát.

Nagyon fontos, hogy a következő számlaellenőrzés helyes adatokat igényel a felhasználótól. Az utolsó szakasz elérése után a fiók azonnal aktiválásra kerül. A bukméker útmutatóként szemléltető képekkel jeleníti meg az irányelveket. Az újonnan érkezők bevezetése érdekében a webhely felajánlja nekik, hogy letöltsék és telepítsék a pókerteremhez vezető linket. További részletekért kattintson a ‘Játék letöltése’ gombra. Csatlakozáskor az új regisztrálók előnye, hogy ingyenes pókerversenyeken vehetnek részt, és zsetonokkal játszhatnak. Ehhez azonban szükség van egy kezdeti befizetésre, ha a játékosok valódi játékélményben gondolkodnak.

🎁 Bónuszok és promóciók

Egy felmérés szerint a Partypoker ajánlatai rendszertelennek tűnnek, de sok van belőlük. Az utóbbi időben különböző típusú bónuszok segítették az újonnan érkezőket a platformon való elindulásban:

  • A 25 dollárig terjedő, befizetés nélküli bónusz, amelyet a regisztrációkor adnak. Ez a jutalom 3 részre oszlik, 10 dollár a kaszinójátékokra, 10 dollár a készpénzes pókerasztalokra és 5 dollár a high roller pókerjátékokra;
  • Egy 100%-os kiegyenlített befizetési bónusz 1000 dollárig.
  • Egy 100%-os bónusz 600 dollárig és további 30 dollár ingyenes játék.

Ezeken kívül a partypoker egyéb promóciókat is kínál a törzsvendégeknek. Ezek közé tartoznak az 5,50 $ értékű ingyenes jegyek a sportfogadásra, az 50 000 $-os nyereményalapból való részesedés az e-sportok és a póker esetében. Még érdekesebb a hűségprogram, amellyel 3000 dollár készpénzvisszatérítést nyerhetnek, a megszerzett pontoktól és az elért szinttől függően. Ezen kívül az aktuális póker, kaszinó és sport ajánlatok is megtalálhatók a promóciók szekcióban, de egy feltétellel. A hozzáféréshez a pókerplatform meglátogatása szükséges.

Partypoker →Partypoker →

✅ A fogadási és szerencsejáték piac

A póker vonalon kívül, amely sok fogadó számára a fő fókuszt jelenti, a Partypoker tervezi, hogy áttekintést ad a két kiegészítő szekciójáról. Az első a sportágak és piacok széles választékát tartalmazó katalógust tárja fel az esélynöveléssel. Mintegy 40 sportág van, amelyek szinte mindegyike a rajongók által jól ismert sportágakon alapul, mint például a labdarúgás, a tenisz, a kosárlabda, a rögbi és a röplabda. Az odds boost használatával tovább növelhető a nyertes fogadásokból származó potenciális nyereség. Az eseménytől függően számos fogadási lehetőség körvonalazódik, beleértve a hendikepet és az over/under-t. Az e-sport versenyek, valamint a szórakoztatásra és a politikára összpontosító speciális fogadások is szerepelnek a kínálatban. A sportfogadás élő fogadási szekciót is tartalmaz. Itt a játék közbeni fogadások számos izgalmas piacra nyitva állnak. Ugyanakkor valós időben képet kaphatunk a különböző sportágak mérkőzéseiről.

A Partypoker online kaszinója egy nagyon intuitív kialakítású játékkönyvtárral ismerteti meg minden rajongóját. A játékok rendkívül gyorsak, a grafika pedig a legjobb minőségű. Az oldal ezt a kiváló teljesítményt olyan neves szoftverfejlesztők szakértelmének köszönheti, mint a NetEnt és az Evolution Gaming. Bár a Partypoker egy pókerplatformról van szó, a játéklehetőségek átfogó választékát integrálta. Több mint 600 nyerőgép foglalja el a lobby egy részét, és a kategóriák számos címet és különböző témát tartalmaznak, a klasszikustól a jackpotig. A szórakozás egyéb típusai közé számos asztali játék tartozik. Az élő kaszinó részleg egy igazi játékteremhez méltó hangulatot kínál. Ezt leginkább a rulett, a blackjack és a baccarat változatok képviselik többek között.

📈 Elérhető fizetési módok

Ami a pénzügyi tranzakciókat illeti, a Partypoker kiemelkedik a többi oldal közül a módszerek lenyűgöző listájával. A több mint 50 lehetőség között megtalálhatóak a személyes csekkek, hitelkártyák, e-pénztárcák, banki átutalások és átutalások. Ezeket az alternatívákat a számlára történő befizetésre vagy pénzeszközök lehívására lehet használni. Ezen kívül az üzemeltető a minimális befizetési limitet 10 dollárban határozza meg, de a maximálisan megengedett összegről nem közöl részleteket. Meg kell jegyezni, hogy a fizetési mód használata a fogadó tartózkodási helyétől függ. Ezt mindenképpen ellenőrizni kell a döntés meghozatala előtt.

⏺️ Helpdesk

A Partypoker különböző kommunikációs csatornákat kínál ügyfelei megsegítésére. Emellett e-mailben, postai úton vagy élő chat-en keresztül is kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal. Különböző okokból a létesítmény átmenetileg felfüggesztette a telefonvonalat. Hogy ne vesztegesse az idejét, a GYIK szekcióban gyorsan megtalálhatja a megfelelő megoldást a problémára. Számos vélemény szerint az e-mailes levelezés továbbra is a legnépszerűbb lehetőség a felhasználók számára, köszönhetően a személyzet professzionalizmusának és reagálókészségének.

Partypoker →Partypoker →

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán

Regisztráció Regisztráció