Parimatch

Parimatch →Parimatch →


Annak ellenére, hogy az online szerencsejáték-iparban nehezen indult, a Parimatchnak sikerült talpra állnia 25 év után. Ez az orosz bukméker soha nem szűnt meg látogatók ezreit vonzani a világ minden tájáról. Ma, a takaros kialakításával és barátságos megjelenésével ez a kaszinó pedig hajlamos arra, hogy népszerűséget szerezzen a kelet-európai piacon is. Az intimitás hullámán kívül, amely annyira egyedivé teszi, nézzük meg, mi az, ami miatt a szerencsejátékosok annyira szeretik a Parimatchot.

📌 Rövid leírás a weboldallal kapcsolatban

Mivel a Parimatch nemrég adta ki weboldalának új verzióját, a design első ránézésre igazán kiváló. A felület kialakítása egy színpalettára épül, kiemelve a főbb részeket. Az oldal bal oldalán található a fő menüsor. A felső részen külön könyvtárak találhatók, ahol kiválaszthatja az Ön által választott kategóriákat a játékhoz vagy a fogadások elhelyezéséhez. Balra található egy ablaktábla, amely különböző gyorslinkeket tartalmaz a különböző szekciókhoz és sportágakhoz. Van egy interaktív csúszka is, amely a legfrissebb ajánlatokról és eseményekről tájékoztat. Közvetlenül alatta pedig található egy terület a legnépszerűbb Parimatch-játékokkal. A fogadószelvényt a képernyő jobb oldalán találja. Itt az összes, az aktív fogadásaival kapcsolatos információ megtalálható.

📝 Működési engedély

A Parimatch érvényes engedéllyel rendelkezik, amelyet a Curaçao kormánya állított ki. A rendszeres ellenőrzések és auditok lehetővé teszik, hogy világszerte számos joghatóságban működjön. Ez az engedély teljes mértékben bizonyítja az online fogadási oldal jogszerűségét. Mi több, a játékosok teljes mértékben megbíznak a cégben, ha úgy döntenek, hogy regisztrálnak a weboldalon.

Parimatch →Parimatch →

🖥️ Parimatch mobilon

Mivel a Parimatch célja, hogy elégedetté tegye ügyfeleit, a bukméker kifejlesztett egy natív alkalmazást, amely kompatibilis az Android és iOS eszközökkel. Bárhol és a nap bármely szakában tartózkodik is, a program lehetőséget nyújt a szórakozásra okostelefonján vagy táblagépén keresztül. Az eljárás a mobil operációs rendszerétől függ, ha telepíteni szeretné. Mindössze annyit kell tennie, hogy megkeresi és ellenőrzi a megadott linket, majd elindítja a letöltést. Mivel az Android nem érhető el a Google Play Store-ban, kérjük, látogasson el a Parimatch weboldalára, és kövesse az utasításokat. Az iOS-telefonok tulajdonosai az App Store-t tudják majd használni a művelet elvégzéséhez. Nem lesz különbség az általános kialakításban, éppen ellenkezőleg. Az asztali verzióhoz hasonló élményt és funkcionalitást fog tapasztalni.

🔑 Felhasználói regisztráció

Szeretne a Parimatch tagjává válni? Hozzon döntést a regisztrációról. A fiók létrehozása nem bonyolult. Emlékeztetőül szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy az üzemeltető kétféle verziót jelenít meg a weboldalán, ami kétféle folyamatot feltételez. Ezúttal egy kicsit jobban koncentráljunk arra, hogyan lehet regisztrálni az új, egyszerűbb és gyorsabb verzióra. Először is kattintson a főoldal jobb felső sarkában található “Csatlakozás most” gombra. Folytassa a mobilszám, a születési dátum, a számla pénzneme és a jelszó megadásával. Mielőtt a “Join now” gombra kattintva befejezné a folyamatot, olvassa el és fogadja el a Parimatch általános szerződési feltételeit és adatvédelmi szabályzatát. Ha sikeresen befejezte a folyamatot, a bukméker hozzáférést biztosít Önnek minden szolgáltatásához.

⭐ Bónuszok és promóciók

A Parimatch nagylelkű az új ügyfeleivel szemben. A platformhoz való csatlakozása 150%-os üdvözlő bónuszt ér, amit azonnal meg is kap, az első befizetés alkalmával. Az összeg nem haladhatja meg viszont az 1500 eurót, vagy annak megfelelő összeget a számla pénznemétől függően. Ahhoz, hogy megkapja, aktiválnia kell, majd legalább 5 euróval kell fel kell töltenie a számláját. A bónusz összeg felhasználásával pedig már neki is futhat a fogadásoknak. A bukméker által meghatározott szabályok szerint ez az ajánlat kizárólag olyan felhasználóknak szól, akik még soha nem fizettek be a Parimatchnál. Ezen kívül számos más típusú promóció is vár Önre, ha növelni szeretné a nyerési esélyeit. A jutalmak a heti promócióktól kezdve, mint például a hétfői és pénteki feltöltés, a speciális promóciókig, egészen a Telegram bónuszig terjednek. Az élő kaszinóban még 5% cashbacket is kaphat, mindenesetre a Parimatch ajánlatai nagyon változatosnak tűnnek. Ahhoz, hogy kihasználhassa őket, ne feledje el megadni a kiválasztott bónusz típusának megfelelő promóciós kódot. Egy másik módja a bevételének növelésének a partnerprogramon keresztül történhet. Ha érdekli a projekt, kattintson a “Partnerprogram” fülre, és olvassa el nagyon figyelmesen az utasításokat.

Parimatch →Parimatch →

🎲 Fogadási és szerencsejáték ajánlat

A Parimatch sportesemények repertoárját kínálja, amelyekre fogadásokat köthet. A kategóriák kiválasztása, az események sorrendje és a lefedettség mélysége mind fontos. A lista ábécé sorrendben jelenik meg, és a legnépszerűbb sportágakkal kezdődik. A jégkorong, a tenisz, a röplabda, a kosárlabda és a kézilabda mind szerepel a listában, de a katalógus legnagyobb részét a labdarúgás vonala foglalja el. Kevésbé gyakoriak az olyan ritka sportágak, mint a krikett, a rögbi, az amerikai futball, a snooker, a futsal és a floorball. Ezen kívül a Parimatch lehetőséget kínál szokatlan eseményekre, például politikára, kultúrára és szórakozásra való fogadásra is. A cybersport egyre népszerűbb helyettesítője a valódi sportoknak. A “Top Odds” létrehozásával a Parimatch minden idők legversenyképesebb oddsválasztékával büszkélkedhet. Az élő fogadási szekció előnye, hogy a közelgő és folyamatban lévő mérkőzésekre is tippelhet. A legjobb az egészben, hogy az élő közvetítés funkció lehetővé teszi, hogy a fogadások ellenőrzése közben végignézze a mérkőzés alakulását is. Csak keresse fel ezt a részt, ha többet szeretne tudni.

A Parimatch Casino klasszikus verziója még mindig a legfejlettebb, sok játékos szerint. Az oldal mindezt a sikert a világ legelismertebb szolgáltatóinak köszönheti. A játékkönyvtárban a nyerőgépek széles választéka található, több ezer lehetőség közül lehet ugyanis választani is. Mivel az üzemeltető igyekszik bővíteni a gyűjteményét, a klasszikusokat és a leginnovatívabb címeket egyaránt megtalálja. Ha pedig nyer a progresszív jackpot gépeken, a nyeremény elérheti a milliós nagyságrendet, és pillanatok alatt felforgathatja az életét. Az asztali játékokra sem lehet panasz, ahol a baccarat, a rulett és a blackjack számos változatával elkényeztetik a játékosokat, nem beszélve a sic bo, az Oasis póker, a karibi póker és a Texas Hold’em játékról. A videópóker több mint 30 különböző lehetőséget mutat be. Nyugodtabb hangulatra vágyik? Használja az “Egyéb játékok” szűrőt, és fedezze fel a lehetőségek keverékét: virtuális sportok, kenó, kaparós sorsjegyek és még sok más. A legtöbb szórakozáshoz a “demo” módban kevesebb kockázattal játszhat. Az újonnan érkezőknek ráadásul a Parimatch akár 3 000 €, valamint 300 freespin üdvözlő ajándékkal gratulál.

💵 Elérhető fizetési módok

A Parimatch a legnépszerűbb fizetési módokat alkalmazza, hogy megfeleljen a jövőbeli játékosok elvárásainak. Ezek közé tartoznak a következők:

  • Visa és MasterCard bankkártyák;
  • QIWI e-pénztárca;
  • Neteller, Perfect Money, WebMoney fizetési rendszerek;
  • Bitcoin kriptovaluta;
  • Banki átutalás.

Általában a befizetési tranzakciók azonnaliak. Másrészt a kifizetés nagyban függ a választott módszertől. Az átutalási idő 15 perctől 3 napig terjedhet. További információért nézze meg a módszerek listáját, a hozzájuk tartozó feldolgozási időkkel. A lista tartalmazza a minimális és maximálisan megengedett limitekre vonatkozó információkat is. Meg kell jegyezni, hogy a Parimatch a rendelkezésre álló lehetőségek túlnyomó többségét a FÁK vagy a volt Szovjetunió Független Államok Közössége piacának tartja fenn.

🤠 Ügyféltámogatás

A hozzáértő ügyfélszolgálat tükrözi egy bukméker minőségét, és a Parimatch ebben a tekintetben következetes marad. Ha segítségre van szüksége, vagy kérdéseket szeretne feltenni, van egy csapat, amely megoldást nyújt. Annak ellenére, hogy a legtöbbször ez egy kis időt vesz igénybe, a válaszokat a lehető leghamarabb megkapja. A Parimatch a következő alternatívákat kínálja az ügyintézőkkel való kapcsolatfelvételre:

  • Élő chat, amely a nap 24 órájában, a hét 7 napján működik. Használja az asztali és mobil platformon elérhető linket. Problémája néhány másodperc alatt megoldódik;
  • E-mail. Küldjön üzenetet az oldalon megadott címre;
  • Telefonos vonal. Telefonáljon a megjelenített számokon keresztül.

Parimatch →Parimatch →

📜 Gyakran ismételt kérdések a Parimatch-szal kapcsolatban:

✅ Milyen licenceket kapott a Parimatch?

A Parimatch (Pari-Match) bukméker számos licencet használ: nemzetközi és helyi. Az első esetben a curacaói regisztrátor engedélyt kapott a fogadások fogadására az oldalon keresztül. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy szolgáltatásokat nyújtsunk a felhasználóknak a világ minden tájáról. A második esetben - Ukrajnában, Oroszországban, Fehéroroszországban és más országokban. Vannak itt szárazföldi irodák és nemzeti domainek webhelyei.

💵 Van bónusz a Parimatch kezdőknek?

Sajnos a bukméker átmenetileg felfüggesztette a regisztrációs bónuszt. 2021-ig a jutalom legfeljebb 100 dollár volt, vagy ennek megfelelő összeg más pénznemben. A Parimatch felhasználók más jutalmakat is igénybe vehetnek a bukmékertől. A "Promóciók" oldalon érhetők el.

📱 Hogyan kell telepíteni a Parimatch mobilalkalmazást?

A felhasználók letölthetik a Parimatch mobilalkalmazást közvetlenül a webhelyről vagy az AppStore és a Google Play piacról. Az Android készülékek esetében azonban egy helyi cég alkalmazása az orosz piacra irányul. A Google piacon nincs nemzetközi program a bukmékertől. Ezért az alkalmazást manuálisan kell telepítenie, az iroda webhelyén található utasítások szerint.

💳 Milyen fizetési módokat támogat a Parimatch?

A Parimatch bukméker együttműködik az összes népszerű fizetési szolgáltatással. Az átutalások bankkártyákon (P2P), banki átutalásokon, e-pénztárcákon, kriptovaluta pénztárcákon, mobilszámlákon és önkiszolgáló terminálokon keresztül történhetnek. További információ a fizetési módokról a játékos személyes fiókjában található.

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán

Regisztráció Regisztráció