Palmerbet

Palmerbet →Palmerbet →


A Palmerbet, amely évtizedek óta híres sydney-i versenyeiről ismert, gyorsan belevágott az online fogadási üzletágba. A 2013-as megjelenése lehetővé tette, hogy két éven belül szárnyaljon. Hírnevét azonnal egy kiterjedt reklámkampányra építette, amely az ausztrál tartomány környező területeit célozta meg. Napjainkban a legújabb és legizgalmasabb bukmékernek tartják, ami nem is meglepő, hiszen mindent megtett annak érdekében, hogy ilyen pozíciót érjen el. Ezt szem előtt tartva nézzük meg, hogy valóban megéri-e befektetni abba, amit kínál a platform az magyar fogadóknak, és megbeszéljük azt is, hogy miért olyan különleges a konkurens társaihoz képest.

▶️ Működési engedély

A Palmerbet az NSW és az OLGR jóváhagyásának köszönhetően nemzeti engedélyt kapott. Ezzel egyidejűleg megállapodás született az üzemeltető és az online fogadóoldal pénzügyi garanciavállalójává kinevezett NSW-i bukméker Co-op között. Ezenkívül a Palmerbet elfogadta a platformon belül a felelős szerencsejáték-politika bevezetését, hogy elkerülje az ellenőrzésen kívüli helyzeteket. Ez alapvető szerepet játszik abban, hogy a webet a szabályozók által előírt magatartási kódexek szigorú betartására ösztönözze. A Palmerbet vezetésében egy helyi raider áll az élen, ezt a becsületbeli pontot nem felejtjük el megemlíteni. Ez az új létesítmény legfőbb előnye. Ezen kívül 18 év alatti játékosok nem használhatják a Palmerbet platformját, különösen, ha Magyarországon laknak.

💻 Mobil alkalmazás

Ha számítógépéről vagy mobiltelefonjáról szeretne szórakozni, a Palmerbet szívesen hozzáférést biztosít minden szolgáltatásához. Mindössze annyit kell tennie, hogy letölti az operációs rendszerével kompatibilis mobilalkalmazást, legyen az Apple vagy Android. Általánosságban elmondható, hogy az elrendezés egyszerű a szemnek, és a felület nagyon gördülékeny. Ha pedig nincs szüksége a szoftver telepítésére, a Palmerbetnek van egy kis képernyőkre optimalizált mobil weboldala is. Ami ráadásul ugyanazzal a funkcionalitással rendelkezik, mint az alkalmazás, bár némi betöltési késleltetéssel.

Palmerbet →Palmerbet →

📃 Új tagok regisztrációja

A Palmerbet klubhoz való csatlakozáshoz regisztráljon és hozzon létre egy aktív fiókot. A regisztrációs folyamat elvileg csak néhány percet vesz igénybe. Kövesse a lépéseket, és kövesse helyesen a bukméker utasításait:

  • Írja be az oldal URL-címét, majd nyomja meg a “Regisztráció” gombot;
  • Töltse ki a regisztrációs űrlap kötelező mezőit. Ezeknek tartalmazniuk kell a személyes adatait, beleértve a kereszt- és vezetéknevet, a nemet, a telefonszámot, a születési dátumot, a postai címet és a jelszó kétszeri beírását;
  • Jelölje be, hogy szeretne-e értesítést kapni a Palmerbet promócióiról a jelölőnégyzet bejelölésével;
  • Válassza ki a befizetési limitet. Olvassa el figyelmesen az ehhez a részlethez csatolt feltételeket;
  • Kattintson a “Fiók létrehozása” gombra a folyamat befejezéséhez, és már kész is van.

Ezt követően elvégezheti első befizetését a Palmerbetnél a szokásos fizetési módjával, amiből számos választási lehetőség van. Amint készen áll, máris elkezdhet fogadni. A menügombok segítségével a választásai automatikusan átkerülnek egy fogadószelvényre, ahol azonnal le is zárhatod a fogadásokat.

✅ Bónuszok és promóciók

A 2019. május 26-án hatályba lépett törvény értelmében, amelyet a Nemzeti Szerencsejáték Keretrendszer adott ki, az ausztrál terület kénytelen visszavonni a Palmerbet bónuszokat. Eddig Ausztráliára vonatkoztak a legszigorúbb szabályok a fogadási piacokat illetően. A hatóságok most minden bónusz ajánlatot betiltanak, beleértve a regisztrációs bónuszt és a lóversenyekre vonatkozó promóciós kódot is. Ez kemény és elkeserítő csapás a fogadók számára, mivel ez egy jelentős előny volt, amely lehetőséget adott a bankrolljuk javítására. Mindazonáltal a Palmerbet ezt a hibát azzal kompenzálta, hogy egy sor nagyon érdekes promóciót kínál. Ezek egyike a “First past the post”, egy nagyon izgalmas ajánlat a lóversenyekre. Ezekből még mindig számos ajánlat van a hét közepén és a hétvégén, szóval maradjon velünk, ha elsőként szeretné kihasználni az előnyeit.

Palmerbet →Palmerbet →

📈 A fogadási piacról

A Palmerbet fogadási kínálata nagyrészt kétféle piac körül forog. Ez magyarázza az oldal népszerűségét és a fogadók hatalmas beáramlását.

Az egyik rész az ausztrál és nemzetközi versenyekre összpontosít, beleértve az igazolt hazai futóversenyeket is. A teljes kínálat a legfontosabb ausztrál és új-zélandi telivér- és agárversenyeket foglalja magában. Az előrejelzések egész héten nyitva állnak. A hazai lóversenyek mellett az ügyfelek a tengerentúli piacok széles skálájára is találhatnak fogadásokat. Ezek Hongkongra, az Egyesült Királyságra, Dél-Afrikára és Franciaországra terjednek ki. A rajongók különösen örömmel fedezik fel az egzotikus fogadások létezését, szinte el is vannak kényeztetve a választékkal: quinella, exacta, trifecta, double daily és quaddie. Ráadásul a Palmerbet megtalálta a csodamegoldást, amivel megkerülhetik a nyertes játékosok túllicitálását, de természetesen egy feltétellel: teljes jogú taggá kell válniuk. A fogadó azonban addig nem tud fogadásokat kötni, amíg a licitált összegnél kisebb osztalékkal rendelkezik. Ez hátrányt jelent a jövőbeli jóslataikra nézve. A fő előny az ausztráliai agárversenyek promócióinak gyakori közzététele.

Bár bizonyos túlsúlyban van ez a fajta szabadidős tevékenység, a Palmerbet soha nem gondolt arra, hogy elhanyagolja a sportos oldalát. Figyelemre méltó katalógusa van az eseményeknek, a hozzájuk tartozó lehetőségekkel, és a repertoár folyamatosan bővül. A lista élén a népszerű piacok állnak, az ausztrál labdarúgásra történő fogadásokkal. A többi sportág közé tartozik a kosárlabda, a baseball, a boksz, a jégkorong, a tenisz, a golf, a krikett, a kerékpározás vagy az autósport, beleértve az olyan ritka sportágak versenyeit is, mint a szörf és a darts. A szórakozás tehát szerves részét képezi a weboldalnak. Az élő fogadások egyetlen hátránya, hogy más online fogadási oldalakkal ellentétben nincs click-to-call technológia.

💰 Fizetési módszerek

Egy elemzés szerint a Palmerbet megbízható és biztonságos márka, ha a pénzügyi tranzakciókról van szó. A legtöbbször a felhasználók hagyományos módszerekkel fizetnek be vagy vesznek ki pénzt a számlájukról. Ezek közé tartozik a Visa és MasterCard, a Paypal e-pénztárca vagy a Bpay fizetési rendszer és természetesen a banki átutalás. Érdemes megemlíteni, hogy Magyarországon nincs olyan jogszabály, amely elvetné a kriptovaluták használatát. A befizetések feldolgozása a választott befizetési módtól függően néhány perctől 72 óráig terjedhet. Az online bankján keresztül közvetlen terhelést is végezhet. A befizetéstől számítva körülbelül 24 órát vesz igénybe, amíg a pénzösszeg megérkezik a számlájára. Az üzemeltető a minimum limitet 10 dollárban határozza meg, illetve 5 dollárban, ha kifizetésről van szó. Az átutalási idő kifizetésnél körülbelül 48 óra.

⏺️ Támogatási szolgáltatás

A Palmerbet nem hagyja magára ügyfeleit, ha bármilyen problémával találkoznak az oldalon. Bármilyen jellegű is legyen a kérésed, az ügyfélszolgálati csapat mindent megtesz, hogy segítsen neked. A kommunikáció biztosítása érdekében a platform telefonon, e-mailben és szükség esetén a postai címen keresztül nyújtja szolgáltatásait. További információkért kérjük, tekintse meg a “Súgóközpont” részt. Úgy tűnik, a Palmerbet nem rendelkezik élő chat funkcióval.

Palmerbet →Palmerbet →

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán

Regisztráció Regisztráció