Olimp

Az Olimp egy nemzetközi online szerencsejáték-szolgáltató. A 2014-ben alapított létesítmény tevékenységének nagy részét számos posztszovjet országra kiterjesztette. Jelenleg a fogadási elfogadóhelyek Oroszországban, Fehéroroszországban, Kazahsztánban, Tádzsikisztánban és még Dél-Afrikában is megtalálhatóak. A most már Curaçaón is engedélyezett bukméker több ezer aktív tagnak ad otthont. Hogy meghatározzuk valódi erősségeit, nézzük meg, mi tette az Olimpet ilyen vonzó fogadási oldallá.

Az oldal ergonómiája

Az Olimp egy abszolút praktikus és funkcionális platformot enged felfedezni látogatóinak. A 12 nyelvre lefordított hivatalos oldal kifinomult dizájnnal fogadja Önt, sötétvörös színben, enyhe fehér és szürke árnyalatokkal. A kezdőlapra vetett pillantás egy különálló szekciókból álló felső panelt tár fel, amely a rendelkezésre álló fogadási típusokat jelzi. A jobb felső sarokban a hozzáférési információk számára fenntartott ablakok jelennek meg. Közvetlenül alatta a fogadási előrejelzéseknek szentelt mezők találhatók. Az oldal bal oldalán a fogadások teljes listája és időpontjai, valamint az események élő közvetítései láthatók.

Mobil alkalmazás

Az Olimp rendelkezik egy tüköroldallal, amely hasonló funkciókkal rendelkezik, mint a fő erőforrás. Általában ez a verzió segít a fogadások elhelyezésében, a promóciókban való részvételben, a számla feltöltésében, a nyeremények kifizetésében és a kapcsolatfelvételben az ügyfélszolgálattal. A legtöbb esetben a fogadók többsége ezt a technikát használja, hogy megkerülje a fő portál technikai meghibásodásait, a szolgáltatás blokkolását, a szerver túlterheltségét és a nem szabályozott oldalak korlátozását.

A böngészőbővítmények, VPN-szolgáltatások, a TOR vagy az IP-címek megváltoztatására szolgáló speciális eszközök mellett néhány kattintással letölthet egy Android és iOS operációs rendszerekkel kompatibilis mobilalkalmazást is. A hivatal ügyelt arra, hogy a program gyakorlatilag azonos legyen a főoldalon található programmal. Ennek a szoftvernek köszönhetően a látogatók minden szolgáltatását igénybe vehetik. Egy figyelmeztetés: a változat kiválasztásakor gondosan vegye figyelembe a készülék technikai specifikációit.

Bónuszok és promóciók

Amint csatlakoznak az Olimphez, az új előfizetők 500 rubel vagy ennek megfelelő összegű üdvözlő bónuszt kapnak, pénznemtől függően. Ennek megszerzéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy követi a fogadási oldal algoritmusát, a regisztrációkor kapott promóciós kód alkalmazásával. Az eljárás megköveteli, hogy a bónusz teljes összegét legalább 1,8-as szorzóval megkockáztassa. Ezt követően a nyertes téted felét visszaállítja 1,5-re, és a bukméker átutalja a nyereményedet a játékos számládra. Ezenkívül az Olimp tízszeresére növeli a nyereményedet, ha legalább 1000 rubel értékben feltölti a számládat.

Hívd meg egy barátodat, hogy csatlakozzon az Olimphez, és mindketten 500 rubel értékű ajándékot nyerhettek. Ne felejtsd el aktiválni a promóciós kódot, hogy részesülhess ebből a bónuszból. A játékklub, amely általában a rendszeres játékosoknak szól, tartalmaz egy “Ajánlj egy barátot” című részt. A bónuszajánlatok között szerepel még az Express fogadáson megjátszott összeg 15%-ának megfelelő bónusz. További részletekért lásd a ‘Különleges ajánlat’ részt. A játékportálon található rendszeres promóciók közül a “Gyűjtsön össze egy sor nyereményt és kapjon díjat” kampány az egyik legnépszerűbb.

Regisztrációs folyamat

Az Olimp játékra való regisztráció minden felnőtt játékos számára nyitva áll. A hivatalos weboldalon vagy a mobilverzión keresztül, itt találja a regisztráció során követendő lépéseket:

 • Csatlakozzon a főoldalra, majd a regisztrációs módszer kiválasztása után lépjen a “Regisztráció” részre;
 • Adja meg személyes adatait, az útlevél sorszámát, e-mail címét, telefonszámát és a számla pénznemét;
 • Válasszon egy jelszót, egy bejelentkezési és egy ellenőrző kérdést;
 • Érvényesítse a regisztrációt az e-mailben küldött 10 számjegyű számkóddal;
 • Tegye meg első befizetését, és kezdjen el fogadni, amint aktiválták a profilját.

A másik lépés egyszerűen a mobiltelefonszám és a számla pénznemének megadása a gyors regisztrációhoz. Azonnal kap egy számkombinációt SMS-ben, amellyel azonosíthatja magát. Személyes adataira akkor lesz szükség, amikor először vesz fel pénzt a játékos számlájáról. Kérjük, vegye figyelembe, hogy regisztrációkor javasoljuk, hogy kétszer is ellenőrizze a választott pénznemet. Ha hibázik, ez a mező nem módosítható.

Fogadási és játékajánlatok

Az Olimp leginkább a demo játékkoncepciójáról ismert. Ez az opció a szerencsejátékok széles választékát foglalja magában, beleértve a kaszinó- és asztali játékokat, nyerőgépeket, pókert és különböző klasszikus kártyajátékokat. Az adrenalinszint teszteléséhez azonban nincs is izgalmasabb, mint egy valódi pénzzel indított játék.

A sporteseményeknek szentelt terület összesen 17 sportágat tartalmaz, amelyek között a játékosok rendes, expressz vagy rendszerfogadásokat tehetnek. A bukméker kínálatában olyan népszerű sportágakra lehet fogadni, mint a labdarúgás, a kosárlabda, a röplabda és a tenisz. Mivel a fogadási vonal nem túl pontos, a fogadóknak meglehetősen hagyományos eredményekkel, végösszegekkel és előnyökkel kell beérniük. Ennek ellensúlyozására a platform egy egzotikusabb szórakozásnak szentelt könyvtárat készített.

Az esport szekcióban számos híres versenyre lehet befektetni, mint például a Counter Strike GO, a Dota 2, a League of Legends, a Starcrafts és még sok más. Az Olimp a Live szekciót kizárólag a nagy virtuális versenyek közvetítésére tartotta fenn. Az ilyen típusú eseményekre történő 10%-os árréssel történő fogadással a bukméker a hosszú távú fogadások széles választékát kínálja ajándékba. Az élő fogadás egy újabb módja annak, hogy felgyorsítsd a nyerési esélyeidet. Fogadásait a mérkőzés alatt is kezelheti, és a képernyőn valós időben követheti a mérkőzés alakulását. Szabadon játszhatsz valós vagy fiktív módban.

Fizetési módok

Az Olimp számos különböző módszert kínál a befizetésre és a számláról való pénzfelvételre. A pénztárnál történő fizetésen kívül vannak :

 • Visa és MasterCard bankkártyák;
 • QIWI elektronikus pénztárca;
 • WoodPay, Yandex Money, InterKassa, WebMoney, Western Union, LiqPay, CashAlot fizetési rendszerek;
 • Banki átutalás.

Bármelyik tranzakciós módtól függetlenül, a feldolgozási idő a választott módtól függően változik. A bukméker nem szab korlátozásokat semmilyen kifizetési műveletre, de egy kis jutalékot számít fel az átutalási összeg után.

Segítségnyújtás

Ha bármilyen kérdése vagy nehézsége van, ne habozzon kapcsolatba lépni az Olimp ügyfélszolgálatával. A különösen érzékeny és hozzáértő csapat segít megtalálni az Ön igényeinek megfelelő megoldást. A tanácsadókkal háromféleképpen lehet kapcsolatba lépni:

 • Telefonon, amely a hivatalos weboldalon érhető el;
 • E-mailben;
 • Online chat, amelyet a honlap jobb alsó sarkában található piros gomb jellemez.

Ha technikai kérdése van, egyszerűbb, ha képernyőképeket készít. A világhálón rengeteg információ található a játék folyamatairól és technikai vonatkozásairól. A hozzászólások között pedig biztosan megtalálod a keresett választ.

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán