Off Track Betting

Off Track Betting →Off Track Betting →


A lófogadás szerelmesei sokat nyerhetnek, ha befektetnek az Off Track Betting platformba, a törzsvendégek számára OTB-be. A viszonylag népszerű, amerikai székhelyű online fogadási oldal számos lehetőséget kínál, hogy minél szélesebb ügyfélkört vonzzon. Néhány pletyka ellenére, amelyek majdnem kárt okoztak, a márkának sikerült mindenféle kétséget eloszlatnia. Ma a web megduplázza erőfeszítéseit, hogy bizonyítsa valódi teljesítményét. Számos erős pont tanúsítja valódi hírnevét.

⭐ Működési engedély

Az Off Track Betting az észak-dakotai hatóságok által kiadott engedély alapján működik. A bukméker a Lien Games Racing, a New York-i, a montanai, a kaliforniai, a kentucky-i és a minnesotai fogadási és versenyzési bizottságokon keresztül is rendelkezik engedéllyel. Ez azt jelenti, hogy az oldal minden olyan államban használható, ahol az ilyen tevékenység legális. Ezenkívül az Off Track Betting HTTPS titkosítással látta el weboldalát, hogy az teljesen biztonságos legyen. Ennek a rendkívül biztonságos technikának köszönhetően a felhasználók minden személyes és pénzügyi adata biztonságban van a rosszindulatú műveletekkel szemben.

🎯 Weboldal és mobilalkalmazás

Az Off Track Betting felülete jól strukturált elrendezéssel rendelkezik, amely ideális egy lófogadási oldal számára. Összességében kiváló az gyorsasága és a rugalmas vezérlőgombok ezt csak segítik. További előnyök közé tartozik a kényelmes navigáció, a különálló szekciók és az előnyben részesített kategória könnyű elérése. Ezáltal ideális eszköz mind az újoncok, mind a tapasztalt fogadók számára.

Az okostelefonok és táblagépek tulajdonosai számára az Off Track Betting natív alkalmazásokat fejlesztett ki, hogy lehetővé tegye számukra a fogadások elhelyezését. A céljuk az Android és iOS operációs rendszerekhez való adaptálásuk volt. A megfelelő szoftver letöltéséhez egyszerűen látogasson el az alkalmazásboltba, válassza ki a weboldal oldalát, és kövesse a telepítési folyamatot a telefonon. Számos vélemény szerint az eszközök használata sokkal magával ragadóbbá teszi a játékélményt. Valójában mindkét típusú alkalmazás ugyanazt és kényelmesebb funkcionalitást ismétli, mint a fő weboldal.

Off Track Betting →Off Track Betting →

⏺️ Felhasználói regisztráció

Az Off Track Betting weboldalhoz való csatlakozásnak különböző módjai vannak, nevezetesen e-mail, facebook és Apple közösségi hálózati fiók. Előtte azonban a leendő ügyfélnek követnie kell az üzemeltető által előírt lépéseket. Az eljárás az oldal főoldalán található “Join OTB” regisztrációs gomb aktiválásával kezdődik. A kitöltendő mezőknek tartalmazniuk kell a szükséges adatokat, de ez részben a kiválasztott regisztrációs lehetőségtől függ. Elvileg ezek közé tartozik a név, a társadalombiztosítási szám, a születési dátum és a lakóhely. A profil érvényesítését követően az új felhasználó azonnal kap egy számlaszámot, valamint egy útmutatót, amely többek között tartalmazza a befizetési módszerek listáját. Az első befizetés azonnal hozzáférést biztosít az OTB portálhoz.

▶️ Bónuszok és promóciók

Az Off Track Bettinghez való csatlakozáskor minden új regisztráló az első hónapban 100 dollár üdvözlő bónuszt kap. A bukméker a jutalmat akkor írja jóvá, ha a fogadások összege elérte a 300 dollárt. Nem szükséges promóciós kód, de annak megszerzéséhez az ügyfélszolgálatnak küldött e-mail szükséges. Állami korlátozások miatt a Kaliforniában, Kentuckyban, Marylandben, Oregonban, Montanában, New Yorkban és Florida egyes részein élő játékosok sajnos nem tudják kihasználni ezt az ajánlatot. Ennek ellensúlyozására a bukméker napi 2-6%-os kedvezményt kínál a lóversenyekre. Mivel ez egy hűségprogram, a rendszeres fogadók valószínűleg nagy hasznát veszik majd. A VIP klubhoz való csatlakozáshoz legalább havi 10.000 dolláros számlabefizetés szükséges. Az ilyen befektetések lehetővé teszik a kvalifikált résztvevők számára, hogy számos jutalmazási lehetőséget és meglepő előnyöket fedezzenek fel.

Off Track Betting →Off Track Betting →

🎳 A fogadási piac

Az Off Track Betting népszerűségét az jellemzi, hogy kiterjedt az összes amerikai versenypálya és néha az Egyesült Királyságban és Írországban található pályák lefedettsége. Ez a végső előny az amerikai fogadókat egy hatalmas fogadási lehetőség és piac közepébe helyezi. Ez a lehetőség új távlatokba is elviszi őket, többek között Dubaiba. A platformon minden szórakozás a fogadások széles választékára összpontosít a telivér lóversenyek, a hámversenyek, a negyedéves lóversenyek és az agárversenyek terén. A kategóriák viszont számos lehetőségre vannak lebontva, beleértve a győzelemre, helyezésre vagy show-ra történő fogadásokat, valamint az egzakt és trifakt fogadásokat. A lóversenyek esetében az előny abban rejlik, hogy több, magasabb oddsú favoritra is lehet fogadni. Más konkurens oldalakkal összehasonlítva az árrések sokkal versenyképesebbnek tűnnek. Emellett a játékosok éleslátása magasabb nyereményt jelent.

Az élő fogadás az Off Track Betting egyik erőssége. A streaming funkciónak köszönhetően kiváló lehetőség van az agárversenyek megtekintésére. A lóversenyek esetében azonban ez az eseménytől és a helyszíntől függ. Összességében a platform a korlátokat a fogadás típusára és a futamra tett előrejelzésre alapozza. Különösen azért, mert a helyszínkorlátozások végrehajtása különös figyelmet érdemel.

💵 Elérhető fizetési módok

A pénzügyi tranzakciók jobb garantálása érdekében az Off Track Betting a legbiztonságosabb módszereket kínálja mind a befizetésekhez, mind a kifizetésekhez. Ezek közé tartoznak a következők:

  • Visa, MasterCard;
  • Green Dot fizetési kártya;
  • ACH e-pénztárca;
  • Cash, Dwolla, PayNearMe fizetési rendszerek;
  • Banki átutalás.

Az OTB által engedélyezett minimális és maximális befizetési limiteket be kell tartani. Ez általában 20 és 25 dollár között változik, a választott fizetési módtól függően. Az üzemeltető arra is felhívja a figyelmet, hogy egyes opciók esetében szolgáltatási díjakat kell fizetni. A pénzösszegek azonban azonnal befizetésre kerülnek a játékos számlájára.

☑️ Támogatási szolgáltatás

Az Off Track Betting ügyfélszolgálata két lehetőséggel áll a nehéz helyzetben lévő játékosok rendelkezésére. A támogató csapat készen áll arra, hogy világos és pontos válaszokat adjon. Az ingyenes telefonvonal a hét minden napján érhető el, viszont korlátozott nyitvatartási időben működik. Hasonlóképpen bármikor lehetőség van e-mail küldésére, korrekt válaszidővel. Egy értékelés szerint ez a két alternatíva tökéletesen megfelel az ügyfelek igényeinek.

Off Track Betting →Off Track Betting →

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán

Regisztráció Regisztráció