Odibets

Az Odibets 2018-ban lépett be az online fogadási szektorba. A szigorú adótörvények ellenére a létesítmény erősen megalapozta magát, és sikerült meghódítania a piac nagy részét. Mára rendkívül népszerűvé vált, a platform a 7. leglátogatottabb weboldallal büszkélkedhet Kenyában. Sajnos az Odibets jelenleg nem kínál hozzáférést a kaszinójátékokhoz, ami a legnagyobb hibája. A közeljövőben kétségtelenül megoldást találnak rá, az ügyfelek teljes megelégedésére.

Működési engedély

Az Odibets által végzett valamennyi tevékenységet a Kareco Holdings Limited irányítja. A bukméker legálisan működik, és jelenleg a BCLB (Betting Control and Licensing Board) által kiadott nemzeti engedély alapján működik. Ez a szerv felelős az oldal minden tevékenységének ellenőrzéséért. A felelős szerencsejáték-politika elfogadása mellett az Odibets a megbízhatóság garanciájaként egy olyan rendszert hozott létre, amely meghatározza a befizetési limiteket és hozzáférést biztosít a számlatörténethez. Így Ön részletesen és zökkenőmentesen nyomon követheti tranzakcióinak és fogadási tevékenységeinek alakulását.

A platform jellemzői

Az Odibets képes közvetlen hozzáférést nyújtani minden szolgáltatásához számos funkció segítségével. A felső menüsorban található piros gombra kattintva hozzáférhet a folyamatban lévő mérkőzések listájához. Ami a fogadási algoritmust illeti, csak annyi a dolga, hogy kiválassza a kedvenc oddsait, és elindítsa a jóslatait. További előnyök közé tartozik a Streaming szekcióhoz való további hozzáférés és a kiváló minőségű streamek. Mi több, az “ODI TV” funkcióval egyszerre nézhet sporteseményeket és tehet fogadásokat. Emlékeztetőül, az Odibets a ‘Streaming’ oldalt a regisztrált tagok számára tartotta fenn.

Mobil alkalmazás

Az Odibets egy rendkívül praktikus mobilalkalmazást kínál a fogadások okostelefonon történő elhelyezéséhez. Az eszköz nem csak alacsony csomagfogyasztással rendelkezik, de nagyon kevés helyet is foglal a mobiltelefonján. A letöltés előtt konfigurálnia kell a készülékét, és engedélyeznie kell a program külső forrásból történő telepítését. Ehhez lépjen a < Beállítások > Biztonság > részbe, görgessen le az “Ismeretlen források” ablaktáblához, kattintson az “ODIapp”, majd a “Telepítés most” gombra. Az egész folyamat automatikusan lefut.

Felhasználói regisztráció

A regisztrációs folyamat nem tart tovább harminc másodpercnél, ha a weboldalon történő regisztrációt választja. Először írja be az URL-címet, kattintson a “Join Now” gombra, és adja meg telefonszámát. A következő lépés egy biztonságos jelszó kiválasztása és a “Fiók létrehozása” gomb megnyomása. Azonnal kap egy PIN-kódot, amelyet a megadott mezőbe írhat be a fiók aktiválásához. A kriptogramot szabadon megváltoztathatja, de mindenképpen kövesse az utasításokat.

Ha SMS-ben szeretne fiókot létrehozni, az “ODI” kódot kell elküldenie a “29680” számra. A megerősítő üzenet megérkezése után a leendő játékos megadja az Odibets jelszavát, amely viszont értesíti őt néhány elérhető bónuszról. A következő bejelentkezéskor használja a hozzáférési adatait.

Bónuszok és promóciók

Az Odibets számos bónusszal jutalmazza minden ügyfelét. Először is, az új tagok számára 30 KES üdvözlő bónusz jár. Ezenkívül itt van néhány érdekes ajánlat, amelyet a portálon talál:

  • “Cashback az első befizetéskor. Az Odibets minden nap visszatéríti az első befizetés teljes összegét, függetlenül attól, hogy Ön rendszeres játékos vagy új tag. Ez az ajánlat a 49 KES feletti tétekre vonatkozik;
  • odibets “csomagajánlat”. Kezdve egy 7 MB-os csomaggal és 7 ingyenes szöveges üzenettel a regisztráció után, részesüljön egy 2 GB-os csomagból, a napi nyereménysorsoláson való részvétellel. Az adatok felhasználása 48 órán keresztül érvényes;
  • “Cashback a vesztes fogadások után. Veszteség esetén a bukméker visszatéríti az eredeti tét 50%-át, maximum 200 KES erejéig:
  • “ODI League-Virtuel”. Ez egy 20 KES összegű ingyenes bónusz befizetés nélkül virtuális sportfogadásra, különös tekintettel az angol Premier League mérkőzésekre.

A fogadási piac

Az Odibets felületén tett látogatás során a sportfogadási katalógusban található piacok széles választéka tárul elénk. Több mint 500 napi eseményt találunk, amelyek rendszeresen frissülnek és élőben kerülnek közvetítésre. Az oldal a mérkőzéseket esemény, bajnokság és kupa szerint osztályozza, és számos nagy teljesítményű opciót ad hozzá. Ennek eredményeképpen a játékosok könnyedén megtehetik fogadásaikat bármilyen sportágra. A legnépszerűbb események közé tartozik a futball, az ökölvívás, a jégkorong, a kosárlabda, a rögbi, a krikett és az amerikai futball. A hasonló oldalakkal összehasonlítva az oddsok versenyképesnek bizonyulnak, kedvezőbb árrést kínálnak a játékosoknak és a legtöbb nagy versenyen.

Elérhető fizetési módok

Az Odibetsnél az M-Pesa az egyetlen lehetőség a számlájára történő befizetésre vagy pénzfelvételre. Ez egy kifejezetten Kenyában kifejlesztett mobilfizetési szolgáltatás. Ennek eredményeként a fogadóknak rendelkezniük kell egy kenyai kóddal és egy jelszóval ellátott számmal. A bukméker nem támogatja a digitális fizetési rendszereket vagy a kriptovalutákat a befizetésekhez. Kizárólag banki átutalások állnak rendelkezésre a kifizetésekhez. Ehhez a művelethez a bukméker két alternatívát kínál:

  • SMS-ben küldje el a kifizetés összegét a fenti számra; vagy
  • Görgessen lefelé a “Kifizetés” ikonra, adja meg a kivenni kívánt összeget, és kattintson a “Kifizetés kérése” gombra. Az összeg azonnal átutalásra kerül az Ön M-Pesa számlájára.

Ügyfélszolgálat

Az Odibets ügyfélszolgálata a nap 24 órájában, a hét minden napján segítséget nyújt. Számíthatsz egy érzékeny és hozzáértő csapatra, akik még akkor is visszahívnak, ha megszakad a kapcsolat. Ha kapcsolatba szeretne lépni valamelyik tanácsadónkkal, itt találja a rendelkezésre álló kommunikációs eszközöket:

  • Élő chat ;
  • Telefon, az oldalon feltüntetett telefonszámon;
  • E-mail;
  • Közösségi hálózatok (Facebook, Twitter vagy Instagram).

Felkérjük továbbá, hogy tekintse meg a GYIK részt. Biztos, hogy megtalálja a megfelelő választ a kérdésére.

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán