Nesine

A 2006-ban indult, 100%-ban török Nesine online platform hírnevét a sportfogadások széles választékának köszönheti. Napjainkban Törökország egyik legjobb fogadási oldalaként büszkélkedhet. A főbb részleteket megnézve Ön is láthatja majd, hogy miért.

Nesine általában

Összességében a Nesine felülete nagyon egyszerű kialakítású, de előnye a kényelmes navigációban és funkcionalitásban rejlik. A honlapon különböző eszközök emelik ki a legérdekesebb fogadásokat a hozzájuk tartozó esélyekkel. Ezenkívül lehetővé teszik, hogy könnyen elkészíthesse előrejelzéseit. A Nesine platformon történő fogadáshoz használja a honlap tetején található menüsort. Ezenkívül a “Nesine TV” szekcióban számos esemény előzetese látható. A közelmúltban a platform egy lóversenyfogadással foglalkozó szekcióval is bővült.

Akkreditáció

A Nesine jogilag a Spor Toto, a török nemzeti lottótársaság igazgatási szervének felügyelete alatt működik. Ez egy engedély, nem pedig licenc, mivel Törökországban a szerencsejáték szigorúan tilos.

Weboldal és mobilalkalmazás

A felhasználói visszajelzések szerint a Nesine honlapja tökéletesen illeszkedik a kis képernyős eszközökhöz. Emellett az összes szolgáltatását okostelefonon vagy táblagépen keresztül is elérheti, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Másrészt a fejlesztőcsapat olyan alkalmazást tervezett, amely mind az Android, mind az iOS operációs rendszerrel kompatibilis, hogy a játékélményt még élvezetesebbé tegye. Ha telepíteni szeretné a programot, töltse le az App Store és a Google Play áruházból. A klasszikus verzióhoz hasonló funkciókkal rendelkezik, felhasználóbarát, könnyen megtanulható felülettel. Nesine külön is említi a Huawei márkához tartozó letölthető szoftvert.

Felhasználói regisztráció

Ahhoz, hogy a Nesine tagjává váljon, először is rendelkeznie kell egy aktív fiókkal. A folyamathoz a képernyő jobb felső sarkában található “Regisztrálj most” gombra kell kattintania, majd ki kell töltenie egy űrlapot a személyes adataival. Adja meg a szükséges mezőkbe a keresztnevét, vezetéknevét, TC ID-jét, születési dátumát, mobilszámát és e-mail címét. Folytassa a folyamatot a jelszó megadásával, majd erősítse meg azt újra. A következő lépés a bukméker által meghatározott feltételek elolvasása után három különálló négyzet bejelölése. Miután a regisztrációját érvényesítették, a Nesine hozzáférést biztosít minden szolgáltatásához. A következő bejelentkezéskor egyszerűen adja meg felhasználónevét és jelszavát az oldal tetején található két megadott mezőbe.

Bónuszok és promóciók

Az előfizetők számára szervezett nyereményjátékok és versenyek mellett a Nesine gyakran számos bónusszal, köztük befizetési bónuszokkal is üdvözli tagjait. Fontos, hogy kövesse az ilyen típusú jutalmak feltételeit, ha ki akarja használni az összes ajánlatot. A bukméker nemcsak számos akcióval és sorsolással, hanem számos exkluzív nyereménnyel, többek között ingyenes kuponokkal is vonzza látogatóit. A szerencse gyorsan az Ön javára fog fordulni a promóciós kód használatával. Ez lehetőséget ad  ugyanis arra, hogy számos fogadáshoz hozzáférjen, és a szabadidejében bármikor szórakozhasson. Az új Nesine-tagok egész évben “3 TL” ajándékkupont kapnak. A sorsolás során egy telefon, egy TV, egy tablet, egy autó vagy egy utazás várhat Önre, ha a szerencsés nyertesek között van. Annak érdekében, hogy ne maradjon le, javasoljuk, hogy a promóciós oldal rendszeres ellenőrzésével tartsa nyitva a szemét a legújabb lehetőségek előtt.

Fogadási ajánlat

A fogadási listán a Nesine körülbelül tíz sporteseményt jelenít meg, a legnépszerűbb sportágaktól kezdve a speciális sportágakig. Az Ön kényelme érdekében az “Élőben” címszó alatt található “In-Play” rész megkönnyíti a keresést az összes mérkőzés és sportág felsorolásával, amelyre fogadhat. Ez a technika azonnal lehetőséget ad arra, hogy gyorsan és hatékonyan kezelje a fogadásait. Ne feledje azonban, hogy ezt az előnyt csak a Nesine weboldalán történő regisztrációval tudja kihasználni.

A Nesine által támogatott sportágak között számos esemény szerepel, többek között futball, kosárlabda, tenisz, jégkorong és sok más. Minden verseny nagyon híres bajnokságokban zajlik, beleértve az UEFA Nemzetek Ligáját, az Európa-ligát és a Brazil Röplabda Szuperligát. A Nesine az élő szurkolók számára a “Watch Live” gombra kattintva elérhető részleget is nyitott, ahol megteheti a fogadásait. Az üzemeltető egy statisztikai táblázatot is megjelenít, amely segíthet a fogadások kezelésében. A fogadások kimenetelének megállapításához egyszerűen kattintson az “Élő eredmények” ikonra az összes esemény megtekintéséhez. A fogadási lehetőségek közé tartoznak a hendikep, a dupla esély, a mérkőzéseredmény, az összes gól és a különleges eseményjátékok.

Elérhető fizetési módok

A Nesine számos különböző lehetőséget kínál a számlájára történő befizetésre vagy pénzfelvételre. Ezek közé tartoznak:

  • Visa és MasterCard bankkártyák;
  • FastPay prepaid kártya;
  • Banki átutalás helyi török bankokon keresztül.

Az üzemeltető a minimális befizetési limitet 1 TRY-ban, a kifizetésnél pedig 10 TRY-ban határozza meg. A banki átutalás kivételével minden tranzakciós módszer azonnali. Ennél a tranzakciónál a feldolgozási idő 1-5 munkanap között változik. Meg kell jegyezni, hogy a Nesine nem számít fel jutalékot a befizetésekért vagy a kifizetésekért.

Ügyfélszolgálat

A Nesine ügyfélszolgálata a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető. A nap bármely szakképzett és udvarias csapat segítségére számíthat a nap bármely szakában. Ha válaszokat szeretne kapni, egyszerűen lépjen kapcsolatba egy ügynökkel e-mailben, telefonon vagy a közösségi médián keresztül. Az erre a célra szolgáló rész a honlap alján található. A platform egyelőre nem rendelkezik élő chattel.

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán