Mostbet

A Máltán alapított, majd később Ciprus fővárosában bejegyzett Mostbet, már közel egy évtizede kiemelkedik a fogadási iparágban. Máig is az intézmény kizárólag online módban működött, ezért most sem nem rendelkezik fizikai fogadóirodákkal.

Az évek során a bukméker több mint egymillió játékost regisztrált. 800 000 a napi fogadások becsült száma a világhálón. Az ügyfelek jóléte és kényelme érdekében a teljes személyzet mintegy 150 alkalmazottból áll. Ezek feladatokkal vannak megbízva a megillető osztájaik szintjén.

Működési engedély

A Mostbet a Curaçao Gaming Commissiontól kapott engedélyt a működésére. Ez az engedély lehetővé teszi a Mostbet számára, hogy a világ bármely pontján legálisan működjön. Ezen túlmenően ez a dokumentum tanúsítja az összes szerencsejáték-piaci vezető megfelelő működését.

Weboldal és mobilalkalmazás

A Mostbet elemzése szerint egyre több felhasználó hajlamos arra, hogy az okostelefonja által tegye meg fogadásait. Jelenleg a fogadóiroda rendelkezik egy mobil verzióval, amely automatikusan elindul, amint bejelentkezik. A fő előnye az adaptív elrendezésben rejlik, mivel ez a lehetőség bármilyen képernyőfelbontással konzisztens marad.

Jelenleg a Mostbet mobilalkalmazása csak az Android operációs rendszerrel kompatibilis. Ennek az eszköznek köszönhetően a webhely klasszikus verziójához hasonló funkcióit élvezheti. Ha úgy dönt, hogy letölti a szoftvert, lépjen a “Mobil alkalmazás” részre, és kattintson a megadott gombra. Ehhez azonban szükség van a biztonsági beállítások konfigurálására. Emellett engedélyeznie kell a külső forrásból származó modulok telepítését. Bonyodalmak esetén még mindig van lehetősége a letöltési folyamat elvégzésére a hivatalos Mostbet weboldalról. A fogadók motiválása érdekében a Mostbet azt ígéri, hogy a szoftverprogramot az iOS-re is elhozza.

Fogadási ajánlatok

A sportesemények egyike a Mostbet fő jellemzőiből. Az Önnek szánt platformon a fogadóiroda egy jól felszerelt sportkatalógust készített Önnek. A sokféle sportág közé tartoznak a labdarúgás, a kosárlabda, a jégkorong, a tenisz, a baseball, a darts, az amerikai és ausztrál futball, beleértve az e-sportokat (Dota2, Counter Strike GO stb.). Az oldal bal oldalán található menüben lefelé görgetve megtalálható a sportfogadás szűrésének előnye. Egy másik funkció egy olyan oldalra vezeti el Önt, ahol az Ön országának csapatai és egyéni sportolói vesznek részt.

Ha jó fogadást keres, egyszerűen görgessen lefelé a keresősávban. Minden sporteseményhez körülbelül 200 lehetőség van, beleértve a győztest (1×2), a dupla esélyt, a hendikepet, az egyéni összesített eredményt, az eredmény + összesített eredményt. A mérkőzés oldalán nemcsak a rendelkezésre álló lehetőségek részletei állnak a rendelkezésére, hanem az összes eredményt a csoportok szerint is elrendezi. Az élő fogadásokon kívül a Mostbet arra is ösztönzi Önt, hogy mérkőzés előtti fogadásokat is tegyen. Az élő mérkőzésekre vonatkozó részben össze vannak gyűjtve a statisztikák is az online közvetítési linkekre. Másrészt egy külön ablakban interaktív grafikákat mutatnak a mérkőzés menetéről. A közönséges fogadásoktól az expressz fogadásokig haladva, egy bizonyos összeget megnövelt szorzókkal is fel lehet  fedezni.

Most pedig itt az ideje egy utat tenni a Mostbet kaszinó területére. Összességében a felület külön könyvtárakon keresztül fogadja a játékosokat. Míg a “Kaszinó” rész a kedvenc nyerőgépek regisztrálására szolgál, addig a “Kedvencek” fül a játékok világában kalauzolja el Önt. Az oldalak a következőképpen vannak felosztva:

  • Az ‘Új’ rész a letöltési sorrendben megjelenített nyerőgépeket mutatja be. A legfrissebbek lesznek a lista tetején. A ‘Slots’ kategória ezután a modelleket a funkciói és a márkájuk szerint rendezi el;
  • Az “Asztal” rész, ahol az asztali társasjátékok zajlanak és általában a rulettkerék európai, amerikai és francia változatait tartalmazza. Azonnal az oldal alatt találhatóak a póker, a blackjack és a baccarat játékok;
  • A “Lottó” részleg, ahol a kenó, a bingó és a kaparós sorsjegyek az interaktív szerencsejátékok közé tartoznak.

Bónuszok a Mostbetnél

Minden új résztvevő 50% és 150% közötti regisztrációs bónuszt kap, amikor csatlakozik a Mostbethez. Egy 10$-os vagy annál nagyobb befizetéssel maximum 300$ bónuszt nyerhet. A fogadási összeg 500 $-ral nő, ha 20 $ vagy annál nagyobb összegű egyenleggel tölti fel a számláját.

A rendszeres ajánlatok kihasználásával, amelyeket a  Mostbet kínál, értékes nyeremények várnak minden játékosra, aki eljön fogadásokat kötni. A jutalmak készpénz, kütyük vagy akár meccsjegyek formájában érkeznek. A bukméker ugyanúgy lehetőséget kínál arra is, hogy néhány kattintással hozzáférjen a különleges ajánlatokhoz. Ha ezeket szeretné kihasználni, látogasson el a promóciós ajánlatoknak szentelt oldalra, miután kiválasztotta a “Bónusz” fület. A következő lépés a “Get Bonus (szerezzen bónuszt)” gomb megnyomása. Az Ön első befizetése, ami után következik a bónuszszámlájára jóváírt összeg, visszaállítja a játékegyenleget. Szintén választhatja az átutalást is és ennek az aránynak a fenntartását egy valós rendszerben a bukméker feltételeitől függően.

Felhasználói regisztráció

Ha a Mostbet tagja szeretne lenni, kérjük, regisztráljon. Az aktív fiók létrehozása mindössze néhány percet vesz igénybe, az alábbi három mód közül választhat:

  • Telefon. Adja meg mobilszámát és adja meg a promóciós kódot;
  • E-mail. Adja meg az e-mail címet, írja be a jelszót, és erősítse meg azt. A promóciós kód megadása nem kötelező;
  • Közösségi hálózatok. A regisztráció az Ön személyes adatainak API segítségével történik.

Amint a regisztráció befejeződött, egy automatikus belépéssel teljes hozzáférést kap a bukméker összes funkciójához.

Fizetési módok

A Mostbet számos módszert kínál a számlájára történő befizetésre és pénzfelvételre. Ezek közé tartoznak:

  • Visa és MasterCard nemzetközi kártyák;
  • Perfect Money, QIWI, ecoPayz, Advcash elektronikus pénztárcák;
  • Webmoney számla;
  • A népszerű kriptovaluta Bitcoin.

A platform egy biztonságos kapcsolaton keresztül átirányítja Önt a fizetési rendszerbe. Meg kell adnia a hitelkártya adatait, beleértve a hitelkártya számát, lejárati dátumát, a tulajdonos nevét és a CVC-kódot, amíg várakozik az összeg átutalására. A hiba valószínűségének minimalizálása érdekében ajánlott mindkét tranzakcióhoz ugyanazt az eljárást alkalmazni.

Ügyfélszolgálat

A Mostbet ügyfélszolgálata támogatást nyújt az oldalon felmerülő bármilyen nehézség esetén. Az élő chat a leggyorsabb lehetőség. Az operátorok a nap 24 órájában rendelkezésre állnak, és két percen belül megoldást nyújtanak Önnek. Azonban bármikor felveheti a kapcsolatot a támogatással e-mailben vagy telefonon. A telefonszámok a “Kapcsolat” részben találhatók. Egy jó tanács: legyen diplomatikus az illetékesekkel, és a lehető legudvariasabban fogalmazza meg kéréseit. Cserébe olyan választ fog kapni, amely méltó ehhez a viselkedéshez.


Mostbet FR Mostbet Portugal Mostbet AR Mostbet RU Mostbet GR Mostbet AL Mostbet KG Mostbet HU Mostbet UA

300 EUR bónusz

Regisztráció Regisztráció