Merrybet

Merrybet →Merrybet →


A 2013-ban alapított Merrybet Nigéria egyik legnépszerűbb online fogadási platformjává nőtte ki magát. A fogadóiroda angol nyelven elérhető oldala a kaszinó területe miatt, de mindenekelőtt a sportágak széles választékának köszönhetően gyönyörködteti a látogatókat, különös tekintettel a labdarúgásra. Számos előnyének köszönhetően, és néhány kisebb hibája ellenére a bukméker számos felhasználót megnyert magának.

▶️ A Merrybet áttekintése

A Merrybet az ügyfelei jólétéért való aggodalomból egy felhasználóbarát platformot készített, amely könnyen kezelhető. A praktikus navigációnak köszönhetően szabadon hozzáférhet az oldal különböző funkcióihoz is. Ehhez jön még a sokkal gyorsabb betöltési sebesség, akár a fogadások elhelyezéséhez, akár az egyik oldalról a másikra való átmenethez.

Az oldal főoldalán első pillantásra az összes sportesemény kronologikusan, népszerűségük szerint jelenik meg. Az oldal elrendezése nagyon áttekinthető, így könnyen megtalálhatók a mérkőzések. A Merrybet arra is ügyelt, hogy olyan színpalettát használjon, amely tökéletesen megfelel a felhasználó vizuális képességeinek.

📃 Működési engedély

Mivel a Merrybet továbbra is a Merrybet Gold Ltd. felügyelete alatt áll, a Lagos State Lotteries Board által kiadott engedély alapján működik. A platform SSL titkosítási rendszert használ, hogy garantálja a játékosok személyes és pénzügyi adatainak teljes biztonságát. Ennek eredményeképpen semmilyen információ nem kerülheti el az oldal szabályozóinak éberségét.

Merrybet →Merrybet →

💻 A mobilalkalmazásról

A Merrybet honlapja rendelkezik egy minden típusú mobiltelefonra optimalizált mobilverzióval. A klasszikus asztali verzióhoz képest gyakorlatilag nincs különbség. Ez a program hozzáférést biztosít minden funkciójához, köszönhetően a magasan képzett grafikai stílusnak. A kezdőlap jobb felső sarkában található “Mobil” fülre kattintva különböző részleteket talál az okostelefonos és táblagépes, Lite Mobile és PC-s verziókkal kapcsolatban az oldal látogatásához.

✅ Felhasználói regisztráció

A Merrybetnél a fiók létrehozása egyszerű és egyszerű, nem vesz igénybe több mint öt percet. A regisztrációhoz mindössze annyi szükséges, hogy legalább 18 éves legyen, rendelkezzen e-mail címmel és érvényes bankszámlával. Mindössze a következő lépéseket kell elvégeznie:

 • Kattintson a honlap jobb felső sarkában található “Regisztráció” gombra;
 • Töltse ki az űrlap kötelező mezőit, majd nyomja meg a “Regisztráció” gombot. Azonnal megkapja az e-mail címére küldött ellenőrző linket. Ez a folyamat aktiválja a fiókját;
 • Miután bejelentkezett, a Merrybet oldalán elérhető összes sportpiacot ki tudja használni.

🎁 Bónuszok és promóciók

A Merrybetnél nincsenek külön bónuszok, de ne aggódjon. Ennek pótlására a platform kétféle ajánlatot kínál:

 • Promóciós kódok használata. 5% készpénzvisszatérítést kap, feltéve, hogy teljesíti a fogadási követelményeket. Felhívjuk azonban a figyelmét, hogy ezek a kódok csak 24 órán keresztül érvényesek. Mivel ez egy alkalmi ajánlat, azt tanácsoljuk, hogy előre tartsa nyitva a szemét;
 • Az ajánlói bónusz. Jutalomban részesülsz, ha egy barátodat ajánlod a Merrybet platformjára. Az oldal az adott játékos vesztes tétjeinek 50%-ának megfelelő bónuszban részesíti Önt. Az összeg nőni fog, ha sikerül minél több résztvevőt meggyőznöd.

⭐ Fogadási és sport ajánlat

A Merrybet jól felszerelt sportkatalógussal rendelkezik. Az eseményekhez kiterjedt piacok tartoznak, viszonylag konzisztens oddsmarzsokkal. A lista több mint 25 sportágat tartalmaz, köztük a legnépszerűbb sportágakat, mint a futball, kosárlabda, baseball, amerikai futball, tenisz, ökölvívás, motorsport, MMA, rögbi és kevésbé ismert sportágakat, mint a vízilabda, futsal és snooker. Mint már említettük, a platform a virtuális sportágak hatalmas választékával is kitűnik, amelyeket külön könyvtárakba sorolva találunk. A fogadásokhoz elérhető versenyek nagyon változatosnak tűnnek, köztük számos Counter Strike, League of Legends és FIFA verseny. A sportfogadáson kívül a Merrybet lehetőséget kínál arra is, hogy politikára, zenére és bizonyos szórakozási módokra fogadjon. Az “Élő” szekció, ahol a folyamatban lévő mérkőzéseket nézheti, három kategóriában érhető el. Ezek a ‘Multi Live’, a ‘Single Live’ és a ‘Live Calendar’. Felkérjük, hogy nézze meg az egyes könyvtárakat, hogy jobban megértse a működésüket. Az ‘Élő közvetítés’ terület a mérkőzések egy kis kisebb részét közvetíti, de lehetővé teszi, hogy a folyamatban lévő eseményeket nézze és egyidejűleg kezelje fogadásait.

A Merrybetnek van egy külön online kaszinó felülete is, az úgynevezett ‘1×2 játékok’. Itt a nyerőgépek, a videópóker és a kenó különböző fajtáihoz férhet hozzá. A blackjackhez és a bingóhoz kapcsolódó szórakozási típusok nem részei a játéktárnak. Ha lottórajongó vagy, látogass el a ‘Lucky Six’ szekcióba. A ‘Globális fogadás’ fülön lóversenyekre, agárversenyekre, teveversenyekre és még szuperautókra is lehet fogadni. Ugyanebben a szekcióban virtuális futballmérkőzésekre is találsz fogadásokat.

Merrybet →Merrybet →

💵 Elérhető fizetési módok

A Merrybet számos különböző módot kínál a számla feltöltésére vagy a nyeremények kifizetésére. Itt vannak a leggyakrabban használt lehetőségek, mind Nigérián belül, mind azon kívül:

 • Visa és MasterCard fizetési kártyák;
 • Paystack előre fizetett kártya;
 • Skrill, Astropay, Webpay, GlobalPay e-pénztárcák;
 • Quickteller, Webmoney, Perfect money, Pay direct, GT Collections fizetési rendszerek;
 • Bitcoin kriptovaluta;
 • Banki átutalások.

Összességében a banki átutalások a nigériai felhasználók által preferált fizetési lehetőség. Hasonlóképpen, a mobiltelefon-tulajdonosok számára a mobiltelefonos átutalások a legkényelmesebb módszer. A banki tranzakció végrehajtásakor a választott fizetési módtól függően további információkat kap. A legtöbb opció leírja a megengedett maximális és minimális befizetési limiteket. Ezenkívül a Merrybet a kifizetési tranzakciót ₦1,000 és ₦500,000 között határozza meg. Mindenekelőtt ügyeljen arra, hogy gondosan olvassa el az egyes opciókkal kapcsolatos részleteket, mielőtt bármilyen tranzakciót végrehajtana.

⏺️ Segítségnyújtás

Bármilyen nehézség esetén, vagy ha kérdése van, a Merrybet ügyfélszolgálata a nap 24 órájában támogatást nyújt. Ha azonnali választ szeretne kapni, élő csevegésen keresztül kapcsolatba léphet egy ügynökkel. Az e-mailes megkeresés hosszabb időt vesz igénybe. A megfelelő ikonokat a képernyő jobb alsó sarkában találja. A kapcsolattartó központot telefonon is elérheti, vagy WhatsApp üzenetet küldhet nekik. A keresés lerövidítése érdekében javasoljuk, hogy nézze meg a GYIK részt. Az ott található kérdések és válaszok között biztosan talál megoldást az igényeire.

Merrybet →Merrybet →

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán

Regisztráció Regisztráció