Meridianbet

A MeridianBet egy nemzetközi vállalat, amely nemrégiben, 2017 óta, az online tevékenységét Belgiumra is kiterjesztette. Az országnak van néhány fiókja, ahol lehetősége lesz fogadásokat kötni. A Mybestodds BVBA cég által működtetett bukméker a sportfogadás területén jeleskedik. A belga szerencsejáték-bizottság által kiadott FA + 126 361 számú engedély alapján működik. A francia nyelven elérhető és az angol felületek által inspirált híres platform kiemelkedik a versenytársai közül, és felelősségteljes szerencsejáték-politikát követ.

A fogadások ajánlata

A Meridianbet hírnevét számtalan élő sportesemény alapozza meg a szorzók fejlődésével valós időben. A különböző sportágak versenyein kívül számos más esemény is várja a platform látogatóit. Általában a játékosokat nagyon érdekli a futball, a kosárlabda és a tenisz. Sok fogadás van a fő bajnokságokra és a hivatalos versenyekre. Minél fontosabb a mérkőzés, annál többet fog nyerni. Másrészt részt vehet kevésbé népszerű versenyeken is. Az egzotikus fogadásokat kereső látogatóknak síugrás, snooker, szörfözés, de még a politikára is kínálnak előrejelzéseket. Sőt, lesz itt egy részleg az olimpiai játékoknak, a motorsportoknak, valamint a 13 és 15 csapatos rögbinek is. A Meridianbet statisztikai táblázatokat és a mérkőzések legfrissebb eredményeit is megjeleníti, hogy a játékosok könnyebben tudjanak választani.

Ha Ön a fantasy játékok rajongója, van egy terület, amelyet az e-sport eseményeknek szenteltek. Ne habozzon, vágjon bele a virtuális sportfogadásba is, például a League of Legends vagy a Starcraft játékokba.

A kaszinó részleg a játékok széles skáláját kínálja, beleértve számos nyerőgépet, asztali játékot, jackpotot és videópókert. Az ilyen típusú szórakozásra vonatkozóan kérjük, olvassa el a Meridianbet weboldalán említett feltételeket.

Bónuszok és promóciók

A Meridianbet az egyike a legjobb online fogadási oldalak közül tekintettel az összegyűjtött bónuszok és promóciók számára. Minden új regisztráló 100%-os bónuszt kap, amelynek maximális összege 300 €. Mindazonáltal a 10 eurós minimális befizetés sokkal elérhetőbbé teszi ezt az ajánlatot. Ezen kívül élvezze a vonzó promócióinak a felfedezését, mint például a pénzvisszatérítési bónusz, a 150%-os akkumulációs bónusz, az 50%-os cashback az e-sportokra, és még sok más izgalmas ajánlat.

A regisztrálás

A folytatáshoz mindössze annyit kell tennie, hogy kitölti az űrlapot, megadva személyes adatait, számlaadatait és valódi személyazonossági adatait. Mindenekelőtt a címtárának tartalmaznia kell egy érvényes e-mail címet. Kattintson a “Regisztráció” gombra a folyamat befejezéséhez.

A regisztrációs folyamat második lépése megköveteli, hogy ellenőrizze az e-mail címét, majd kattintson az első linkre a profil aktiválásához. Egy második betű az Ön azonosítószámának feltüntetésével megerősíti a fiókja aktiválását.

Fizetési módok

A Meridianbet különböző szolgáltatásokon keresztül kínál Önnek befizetési és befektetési lehetőséget. Megkülönböztetünk :

  • Bancontact, Paysafecard, ING fizetési kártyák;
  • A fizetési rendszer Hipay, Paypal, Belfius, Neteller;
  • A Sofort átutalási rendszer, az iDeal;
  • Skrill elektronikus pénztárca.

Kérjük, figyelmesen olvassa el az ehhez a szakaszhoz csatolt feltételeket.

Mobil alkalmazás

Az okostelefonok és táblagépek tulajdonosai fogadásaik elhelyezéséhez a Meridianbet mobil verziójára is támaszkodhatnak. Az eszköz valódi kapacitást mutat, mivel átveszi a jelenlegi webhely funkcióit. A bukméker mobilalkalmazásokat is biztosít a játékosok számára, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak az Android és iPhone készülékekhez. A mobil verzióhoz hasonlóan ezek a programok is ugyanolyan kényelmet nyújtanak a használatuk során.

Ügyfélszolgálat

Bár a Meridianbet még nem rendelkezik chat-szolgáltatással, vagy telefonhívással a szükség esetén, így az e-mail marad egyelőre az egyetlen kommunikációs eszköz.

BÓNUSZ A jelenlegi bónusz a fogadóiroda oldalán található