Melbet

A Melbet fogadóiroda fejlődésének rövid története

Melbet a Tukia Ltd. vállalathoz tartozik. A 2012-ben indított fogadóiroda tökéletesen megfelel a globális online fogadási piac szabványainak és követelményeinek. Eredetileg az oroszoknak és ukránoknak szánták, de mára a világ minden sarkában jelen van, beleértve számos afrikai országot is, mint például Ghána, Dél-Afrika, Szenegál, Tunézia stb.

Licenc a Melbet oldal használatához

A Melbet a Curaçao-i hivatalnál van bejegyezve, amely a szerencsejáték-ipar elismert engedélyező szerve, és ahol számos jól ismert bukméker van bejegyezve. A Melbet engedélyszáma 5536/JAZ.

Weboldal és egyéb szolgáltatások a Melbet fogadásokhoz

A Melbet honlapja felhasználóbarát elrendezésű. Mivel a márka a világ minden tájáról érkező játékosokat célozza meg, a platformot számos nyelvre lefordították. A használhatóság szempontjából éppen megfelelő, mint a betöltési idő, úgy az oldal általános felépítése tekintetében. A felső menü kiemeli az összes fontos szekciót: promóciók, sportfogadás, élő fogadás, e-sportok, kaszinó stb.

Az oldal minden része könnyen használható, legyen szó akár a rendelkezésre álló játékok listájának megtekintéséről, a fogadószelvény kitöltéséről vagy a fizetésről. Mindazonáltal van mit javítani az olvashatóságon, különösen az élőfogadás szekcióban.

A Melbetnek van egy mobilalkalmazása, amely vizuálisan és gördülékenységét tekintve sokkal kellemesebb, mint a weboldal. A Melbet mobilalkalmazás ugyanezeket a funkciókat tartalmazza egy letisztult dizájnban. Az Android vagy iOS telepítőfájlt közvetlenül a weboldalról töltheti le. Emellett a weboldal mobil verziója is elérhető a más operációs rendszereket használók számára.

A játékosok regisztrációja a Melbetnél

A Melbet a lehető legegyszerűbbé és leggyorsabbá tette a játékosok regisztrációját. A bukméker három különböző módszert kínál: e-mailben, telefonszámon vagy az “Egy kattintás” lehetőség által. Válassza ki az Önnek megfelelő lehetőséget, majd kövesse az utasításokat. A folyamat mindössze néhány percet vesz igénybe. Ne felejtse el kiválasztani a bónusz típusát, amelyet szeretne kapni, és adja meg a promóciós kódot, ha van.

Melbet promóciós ajánlatok

A Melbet promóciós ajánlatai az online fogadások világában szerzett hosszú tapasztalatukról tanúskodnak. Először is, amikor először csatlakozik az oldalhoz, üdvözlő bónuszra jogosult. Két lehetőség van:

  • 30 euró értékű ingyenes fogadás az első 10 eurós befizetésére.
  • Az első befizetés 100%-os bónusza (maximum 100 euróig).

Ha már bekapcsolódik a játékba, mindenféle promóciókat talál a gyűjtőszelvényektől a VIP cashbackig, a 100 fogadás bónuszon át sok más kivételes ajánlatig!

Fogadások és játékok a Melbet fogadóirodánál

A Melbet a fogadási lehetőségek széles skáláját kínálja. Minden nap több mint 1000 esemény vár Önre az oldalon, ahol pénzt nyerhet. Az olyan népszerű sportágak, mint a futball, a baseball, a tenisz, a kerékpározás vagy a rögbi természetesen a program részét képezik, és ez a lista még nem teljes. A jól felszerelt sportfogadás mellett a márka számos fogadási lehetőséget is támogat, mint a mérkőzés előtt, úgy élőben: egyéni vagy kombinált fogadások, halmozók, rendszerfogadások, fogadások a mérkőzés alatti tényekre (szabálytalanságok, szögletek, lapok…) stb.

A sportfogadás mellett számos e-sportfogadásra is lehetősége van fogadni a jelenleg népszerű videojátékokra, valamint mindenféle tévéműsorra. Figyelembe kell venni az online kaszinó szekció jelenlétét is, amelynek játékkönyvtára minden népszerű szórakozást tartalmaz: rulett játékok, nyerőgépek, élő nyerőgépek, lottó, baccarat stb. Ne habozzon felfedezni az alfejezeteket, sok meglepetést fog találni.

Fizetési lehetőségek a Melbet honlapján

A Melbet a fizetési módok széles skáláját fogadja el, és minden tranzakció teljesen biztonságos. A betéti tranzakciók feldolgozása azonnali, és nem követel díjat fizetni. A számlájára jóváírhat:

  • Klasszikus bankkártyák által: Visa, Mastercard vagy Maestro
  • Előfizetett kártyák által : Astropay vagy Paysafecard
  • Online fizetési szolgáltatások által: Neteller, Quiwi, Skrill, Yandex Money..
  • Kriptovaluták által
  • Mobilpénz által azegyes országokban

Mindezek a fizetési módok rendelkezésre állnak a kifizetési műveleteknél is. A feldolgozási idő gyors, és Önt nem terheli semmilyen díj. Az elfogadott fizetési szolgáltatások frissített listáját láthassa a Fizetések oldalon.

Melbet támogatási szolgáltatás

A Melbet ügyfélszolgálata a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető. Az ügynököket elérheti telefonon, élő chat-en vagy e-mailben, illetve az online kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül. A különböző osztályok elérhetőségei a “Kapcsolat” oldalon találhatók.

Összefoglalva

A Melbet egy jó alternatíva összehasonlítva a népszerű  hatalmas online fogadákkal. Sportfogadása tökéletesen megfelel a játékosok elvárásainak, legyen szó akár a sportágak sokszínűségéről, az események számáról vagy a fogadási lehetőségekről. Kiváló szorzókat fog élvezni. Ehhez járulnak még a vonzó promóciós ajánlatok is, amelyek megerősítik a bukméker tapasztalatait. A fizetési oldalon a pénzátutalás egyszerű, gyors és biztonságos. A cég különösen érdekes a kriptovalutákkal való fogadások szempontjából. Végül, de nem utolsósorban, számíthat a jó minőségű ügyfélszolgálatra, amely elkötelezett az iránt, hogy a lehető leghamarabb teljesítse a kérdéseit.

Gyakran ismételt kérdések a Melbetről

🔒 A Melbet fogadási platform törvényes és biztonságos?
Természetesen a Melbet megkapta az engedélyt a Curaçao-i hivataltól. Ezért a vállalat szolgáltatásai tökéletesen legálisak a globális online fogadási és szerencsejáték-piacon. Ráadásul az oldal kifinomult tűzfalakat (firewall) használ, amelyek egyszerűen lehetetlenné teszik a ügyfelei adatainak ellopását. A Melbet egy tapasztalt bukméker, és a felhasználók évek óta tartó elégedettsége igazolja megbízhatóságát.

🔑 Nem emlékszem a felhasználónevemre és/vagy jelszavamra. Hogyan kaphatom vissza?
Elfelejtette jelszavát? Nincs ok a pánikra. Van egy nagyon egyszerű módszer a megújítására. Menjen a Melbet weboldalára, kattintson a “Bejelentkezés” lehetőségre, majd kattintson az “Elfelejtette jelszavát?” gombra. A bukméker átirányítja Önt a jelszó helyreállítási oldalra. Ezután két lehetőség közül kell választania: jelszavának visszaállítása e-mailben vagy telefonszámon. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb módszert, adja át a captchán, és végül kattincson a “Jelszó létrehozása” gombra.

⚽ Lehetséges élő fogadásokat kötni a Melbetnél?
Igen, ez teljes mértékben lehetséges. A Melbet az élő fogadások széles választékát kínálja az “Élő fogadások” szekcióban. Az oldal kínálatának csúcspontja a multi-live funkció, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre akár nyolc különböző sportág eseményeit is követhesse és fogadhasson rájuk. A letiltás funkcióval bármikor csatlakozhat a játékhoz, vagy kiléphet belőle, amikor csak akar. A Melbet Casino valódi élő krupiékkal ellátott asztalokat, valamint élő nyerőgépes játékokat is kínál.

📱 Hogyan fogadhatok a Melbetre mobilról?
Az Android és iOS eszközök felhasználói könnyedén letölthetik a Melbet alkalmazást, amely kompatibilis a táblagépükkel vagy okostelefonjukkal a hivatalos weboldalról. Az alkalmazás nagyon kevés helyet foglal a merevlemezen, és könnyen kezelhető. Egy másik megoldás a fogadásra az Ön mobileszközeiről történő fogadás az oldal mobil verziójának használata bármely böngészőn keresztül. Végül a Melbet lehetőséget biztosít telefonos fogadásra is (minimális tét: 4 euró).

🏆 Én e-sport rajongó vagyok. A Melbet kínál erre a szakterületre szakosodott szekciót?
A válasz igen! A Melbet egyike azoknak a bukmékereknek, amelyek már nagyon korán integrálták az e-sportokat a fogadási katalógusukba. A bukméker folyamatosan figyelemmel kíséri a trendeket, és a jelenleg népszerű videojátékokra kínál fogadásokat. Az oldal élő szekciója naponta számos játékot kínál ennek az ágazatnak szentelve.

💸 Mennyi időbe telik a Melbetnél a kifizetés?
Míg a betétek azonnal kiegyenlítésre kerülnek, addig a kifizetések átlagosan 5-15 percen belül elérhetőek a kérést követően. A feldolgozási idő az Ön által használt fizetési módtól függően lehet gyorsabb vagy hosszabb.

BONUS PRIME Bónusz 100 EUR/USD A Melbet jó alternatíva a népszerű online fogadási óriásokhoz képest. A Melbet Sportsbook tökéletesen megfelel a játékosok elvárásainak, legyen szó a sportágak sokszínűségéről, a sok kfelkínált eseményről vagy a fogadási lehetőségekről.