Melbet

A Melbet fogadóiroda fejlődésének rövid története

Melbet a Tukia Ltd. vállalathoz tartozik. A 2012-ben indított fogadóiroda tökéletesen megfelel a globális online fogadási piac szabványainak és követelményeinek. Eredetileg az oroszoknak és ukránoknak szánták, de mára a világ minden sarkában jelen van, beleértve számos afrikai országot is, mint például Ghána, Dél-Afrika, Szenegál, Tunézia stb.

Licenc a Melbet oldal használatához

A Melbet a Curaçao-i hivatalnál van bejegyezve, amely a szerencsejáték-ipar elismert engedélyező szerve, és ahol számos jól ismert bukméker van bejegyezve. A Melbet engedélyszáma 5536/JAZ.

Weboldal és egyéb szolgáltatások a Melbet fogadásokhoz

A Melbet honlapja felhasználóbarát elrendezésű. Mivel a márka a világ minden tájáról érkező játékosokat célozza meg, a platformot számos nyelvre lefordították. A használhatóság szempontjából éppen megfelelő, mint a betöltési idő, úgy az oldal általános felépítése tekintetében. A felső menü kiemeli az összes fontos szekciót: promóciók, sportfogadás, élő fogadás, e-sportok, kaszinó stb.

Az oldal minden része könnyen használható, legyen szó akár a rendelkezésre álló játékok listájának megtekintéséről, a fogadószelvény kitöltéséről vagy a fizetésről. Mindazonáltal van mit javítani az olvashatóságon, különösen az élőfogadás szekcióban.

A Melbetnek van egy mobilalkalmazása, amely vizuálisan és gördülékenységét tekintve sokkal kellemesebb, mint a weboldal. A Melbet mobilalkalmazás ugyanezeket a funkciókat tartalmazza egy letisztult dizájnban. Az Android vagy iOS telepítőfájlt közvetlenül a weboldalról töltheti le. Emellett a weboldal mobil verziója is elérhető a más operációs rendszereket használók számára.

A játékosok regisztrációja a Melbetnél

A Melbet a lehető legegyszerűbbé és leggyorsabbá tette a játékosok regisztrációját. A bukméker három különböző módszert kínál: e-mailben, telefonszámon vagy az “Egy kattintás” lehetőség által. Válassza ki az Önnek megfelelő lehetőséget, majd kövesse az utasításokat. A folyamat mindössze néhány percet vesz igénybe. Ne felejtse el kiválasztani a bónusz típusát, amelyet szeretne kapni, és adja meg a promóciós kódot, ha van.

Melbet promóciós ajánlatok

A Melbet promóciós ajánlatai az online fogadások világában szerzett hosszú tapasztalatukról tanúskodnak. Először is, amikor először csatlakozik az oldalhoz, üdvözlő bónuszra jogosult. Két lehetőség van:

  • 30 euró értékű ingyenes fogadás az első 10 eurós befizetésére.
  • Az első befizetés 100%-os bónusza (maximum 100 euróig).

Ha már bekapcsolódik a játékba, mindenféle promóciókat talál a gyűjtőszelvényektől a VIP cashbackig, a 100 fogadás bónuszon át sok más kivételes ajánlatig!

Fogadások és játékok a Melbet fogadóirodánál

A Melbet a fogadási lehetőségek széles skáláját kínálja. Minden nap több mint 1000 esemény vár Önre az oldalon, ahol pénzt nyerhet. Az olyan népszerű sportágak, mint a futball, a baseball, a tenisz, a kerékpározás vagy a rögbi természetesen a program részét képezik, és ez a lista még nem teljes. A jól felszerelt sportfogadás mellett a márka számos fogadási lehetőséget is támogat, mint a mérkőzés előtt, úgy élőben: egyéni vagy kombinált fogadások, halmozók, rendszerfogadások, fogadások a mérkőzés alatti tényekre (szabálytalanságok, szögletek, lapok…) stb.

A sportfogadás mellett számos e-sportfogadásra is lehetősége van fogadni a jelenleg népszerű videojátékokra, valamint mindenféle tévéműsorra. Figyelembe kell venni az online kaszinó szekció jelenlétét is, amelynek játékkönyvtára minden népszerű szórakozást tartalmaz: rulett játékok, nyerőgépek, élő nyerőgépek, lottó, baccarat stb. Ne habozzon felfedezni az alfejezeteket, sok meglepetést fog találni.

Fizetési lehetőségek a Melbet honlapján

A Melbet a fizetési módok széles skáláját fogadja el, és minden tranzakció teljesen biztonságos. A betéti tranzakciók feldolgozása azonnali, és nem követel díjat fizetni. A számlájára jóváírhat:

  • Klasszikus bankkártyák által: Visa, Mastercard vagy Maestro
  • Előfizetett kártyák által : Astropay vagy Paysafecard
  • Online fizetési szolgáltatások által: Neteller, Quiwi, Skrill, Yandex Money..
  • Kriptovaluták által
  • Mobilpénz által azegyes országokban

Mindezek a fizetési módok rendelkezésre állnak a kifizetési műveleteknél is. A feldolgozási idő gyors, és Önt nem terheli semmilyen díj. Az elfogadott fizetési szolgáltatások frissített listáját láthassa a Fizetések oldalon.

Melbet támogatási szolgáltatás

A Melbet ügyfélszolgálata a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető. Az ügynököket elérheti telefonon, élő chat-en vagy e-mailben, illetve az online kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül. A különböző osztályok elérhetőségei a “Kapcsolat” oldalon találhatók.

Összefoglalva

A Melbet egy jó alternatíva összehasonlítva a népszerű  hatalmas online fogadákkal. Sportfogadása tökéletesen megfelel a játékosok elvárásainak, legyen szó akár a sportágak sokszínűségéről, az események számáról vagy a fogadási lehetőségekről. Kiváló szorzókat fog élvezni. Ehhez járulnak még a vonzó promóciós ajánlatok is, amelyek megerősítik a bukméker tapasztalatait. A fizetési oldalon a pénzátutalás egyszerű, gyors és biztonságos. A cég különösen érdekes a kriptovalutákkal való fogadások szempontjából. Végül, de nem utolsósorban, számíthat a jó minőségű ügyfélszolgálatra, amely elkötelezett az iránt, hogy a lehető leghamarabb teljesítse a kérdéseit.

Gyakran ismételt kérdések a Melbetről

🔒 A Melbet fogadási platform törvényes és biztonságos?
Természetesen a Melbet megkapta az engedélyt a Curaçao-i hivataltól. Ezért a vállalat szolgáltatásai tökéletesen legálisak a globális online fogadási és szerencsejáték-piacon. Ráadásul az oldal kifinomult tűzfalakat (firewall) használ, amelyek egyszerűen lehetetlenné teszik a ügyfelei adatainak ellopását. A Melbet egy tapasztalt bukméker, és a felhasználók évek óta tartó elégedettsége igazolja megbízhatóságát.

🔑 Nem emlékszem a felhasználónevemre és/vagy jelszavamra. Hogyan kaphatom vissza?
Elfelejtette jelszavát? Nincs ok a pánikra. Van egy nagyon egyszerű módszer a megújítására. Menjen a Melbet weboldalára, kattintson a “Bejelentkezés” lehetőségre, majd kattintson az “Elfelejtette jelszavát?” gombra. A bukméker átirányítja Önt a jelszó helyreállítási oldalra. Ezután két lehetőség közül kell választania: jelszavának visszaállítása e-mailben vagy telefonszámon. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb módszert, adja át a captchán, és végül kattincson a “Jelszó létrehozása” gombra.

⚽ Lehetséges élő fogadásokat kötni a Melbetnél?
Igen, ez teljes mértékben lehetséges. A Melbet az élő fogadások széles választékát kínálja az “Élő fogadások” szekcióban. Az oldal kínálatának csúcspontja a multi-live funkció, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre akár nyolc különböző sportág eseményeit is követhesse és fogadhasson rájuk. A letiltás funkcióval bármikor csatlakozhat a játékhoz, vagy kiléphet belőle, amikor csak akar. A Melbet Casino valódi élő krupiékkal ellátott asztalokat, valamint élő nyerőgépes játékokat is kínál.

📱 Hogyan fogadhatok a Melbetre mobilról?
Az Android és iOS eszközök felhasználói könnyedén letölthetik a Melbet alkalmazást, amely kompatibilis a táblagépükkel vagy okostelefonjukkal a hivatalos weboldalról. Az alkalmazás nagyon kevés helyet foglal a merevlemezen, és könnyen kezelhető. Egy másik megoldás a fogadásra az Ön mobileszközeiről történő fogadás az oldal mobil verziójának használata bármely böngészőn keresztül. Végül a Melbet lehetőséget biztosít telefonos fogadásra is (minimális tét: 4 euró).

🏆 Én e-sport rajongó vagyok. A Melbet kínál erre a szakterületre szakosodott szekciót?
A válasz igen! A Melbet egyike azoknak a bukmékereknek, amelyek már nagyon korán integrálták az e-sportokat a fogadási katalógusukba. A bukméker folyamatosan figyelemmel kíséri a trendeket, és a jelenleg népszerű videojátékokra kínál fogadásokat. Az oldal élő szekciója naponta számos játékot kínál ennek az ágazatnak szentelve.

💸 Mennyi időbe telik a Melbetnél a kifizetés?
Míg a betétek azonnal kiegyenlítésre kerülnek, addig a kifizetések átlagosan 5-15 percen belül elérhetőek a kérést követően. A feldolgozási idő az Ön által használt fizetési módtól függően lehet gyorsabb vagy hosszabb.


melbet FR melbet Portugal melbet AR melbet RU melbet ελλαδα melbet AL melbet AM melbet Azerbaycan melbet българия melbet BY melbet فارسی melbet GE melbet KG melbet KZ melbet MK melbet MN Melbet HU melbet RS melbet TJ Melbet UA

Bónusz 100 EUR/USD

Regisztráció Regisztráció