MegaPari

MegaPari →MegaPari →


A 2019-ben alapított MegaPari arra törekszik, hogy a legjobb bukmékerek közé kerüljön. Azonnal a Curaçao eGaming Authority által kiadott sportfogadási engedély birtokosa lett. Ez az engedély feljogosította arra, hogy fogadjon fogadókat a világ minden tájáról. Ma az oldal számos különböző nyelven működik, többek között francia, angol, német, spanyol, olasz, orosz, portugál, héber, finn, kínai, japán és több mint ötven más dialektusban. De hogy felfedezze valódi hírnevét, csatlakozzon a platformhoz most.

⏹️ Jellemzők

Tökéletesen strukturált és könnyen kezelhető, a MegaPari oldal azonnal vonzó. Figyelemre méltó ergonómiájának köszönhetően pillanatok alatt elérheti az összes elérhető szekciót. Ha a játék közbeni fogadások rajongója vagy, irány a kezdőlap központi oszlopa. Ebben a szekcióban a különböző fogadási piacokkal, az összes fontosabb élő mérkőzés előrehaladásával és az oddsok típusaival kapcsolatos releváns részleteket talál. Lejjebb számos könyvtárat találsz, amelyekben a következő mérkőzésekről, a napi akkumulátorról és az oldal legfontosabb oldalaira mutató linkekről (statisztikák, eredmények stb.) találsz információkat. A bal oldalon további linkek találhatók a sportágak teljes listájához, a jobb oldalon pedig a fogadószelvényt számos egyéb, a fontosabb mérkőzésekhez vezető szekcióval. Ugyanez a szórólap tartalmazza néhány promóciós ajánlat részleteit is. Rengeteg a látnivaló, és a beáramló frissítések ellenére eddig nem észleltük a torlódás jeleit.

🖥️ Megapari mobilon

A Megapari még nem fejlesztett letölthető alkalmazást. A mobilverzió bevezetése azonban lehetőséget nyújt a felhasználóknak arra, hogy mobiltelefonon keresztül, bármilyen helyről fogadhassanak. Valójában a programot úgy alakították ki, hogy minden típusú okostelefonhoz vagy táblagéphez illeszkedjen. A portál eléréséhez egyszerűen írja be az oldal nevét a készülék keresőjébe. Alternatívaként menjen az alábbi menüpontra, és kattintson a < Mobil verzió < menüpontra a < Hasznos linkek > menüben.

MegaPari →MegaPari →

🆗 Felhasználói regisztráció

Szeretne Megapari taggá válni? Semmi túl bonyolult. A bukméker két gyors megoldást kínál a játékosszámla megnyitására. Először is, kattints a honlap legelején, a piros dobozban található ‘Regisztráció’ részre. Az első regisztrációs módszer a telefonos profil létrehozását jelenti. Először válassza ki a számlája pénznemét, majd adjon meg egy érvényes telefonszámot, amelyre egy megerősítő kódot küldünk. A regisztráció megerősítésével Ön szisztematikusan jóváhagyja a fogadási oldal feltételeit, miközben igazolja, hogy nagykorú. A második folyamat e-mailben történik. Ebben az esetben adja meg személyes adatait, megadva teljes nevét, lakóhelye szerinti országát, pénznemét, telefonszámát és e-mail címét. Ezután adjon meg egy biztonságos jelszót, amely az e-mail címéhez és a telefonszámához kapcsolódik. A regisztrációt a “Regisztráció” gomb megnyomásával véglegesíti, és elfogadja a MegaPari általános szerződési feltételeit.

🎁 Bónuszok és promóciók

A MegaPari számos jutalmat kínál felhasználóinak, kezdve az üdvözlő bónusszal. Minden új tag 100%-os bónuszt kap az első befizetésére, amely 100 euróra korlátozódik. a bónusz aktiválásához mindössze 1 euróra van szükséged. Ezen kívül itt van néhány érdekes promóció a bukmékernél találhatóak közül:

  • 50%-os bónusz 100 €-ig, minden szombaton éjféltől 23.59-ig minden minimum 30 € befizetés esetén. Ez a bónusz kizárólag a labdarúgó-mérkőzésekre történő fogadásokra vonatkozik;
  • “Heti cashback. A MegaPari minden héten visszaadja a vesztes fogadások teljes összegének 3%-át, 20 egymást követő fogadás sikertelensége esetén;
  • A nap kombinált fogadása “. Az oddsok 10%-kal megemelkednek, ha sikerül megnyernie egy kombinált fogadást a bukméker által javasolt eseményválasztékra.

A MegaPari egész évben arra törekszik, hogy végtelen számú jutalommal tartsa hűséges ügyfeleit. Ezeket gyakran jackpotok, nyereményalapok vagy befizetés nélküli ingyenes fogadások formájában ítélik oda.

✅ A fogadási és szerencsejáték kínálat

A MegaPari sportfelülete rendkívüli katalógussal büszkélkedhet. Közel ezer eseményre lehet fogadni a nap bármely szakában, megszakítás nélkül. Összességében a bukméker közel 30 sportágat fed le. Az olyan hagyományos sportágakra való fogadás mellett, mint a labdarúgás, az asztalitenisz, a jégkorong, a krikett és az olimpiai játékok, ritka versenyekre is meg lehet tippelni. A kevésbé népszerűek közé tartozik a birkózás, az ausztrál foci, a gael foci, a bowling és a hurling. Most a szerencsejáték-ipar egy teljesen új fogadási lehetőséggel bővítette a repertoárt. További információkért látogasson el a fogadási piacok részlegre. Az élő fogadások a bukmékerek egyik legfontosabb szolgáltatása. Nemcsak a mérkőzés előtt fogadhat, hanem a mérkőzés alatt is figyelemmel kísérheti fogadásait. A szerencsejátékok rajongói számára a MegaPari külön területet tart fenn gazdag játékkönyvtárral. A repertoárban megtalálható néhány klasszikus asztali játék, köztük a póker és a baccarat, valamint a rulett és a blackjack számos változata. Meglepetésről meglepetésre felfedezheti a “Mega Games”, a portál egyik legegyedibb szekcióját. Itt az összes szórakozási lehetőség különböző kategóriákba van sorolva, így mindenki számára van valami: a nyerőgépektől kezdve a kockajátékokon, kockajátékokon, lottójátékokon és virtuális sportokon át a különböző versenyekig, játékműsorokig és még sok másig. További előnye, hogy az oldal a legtöbb játékon demo módban ad gyakorló üléseket, éppen elég ideig, hogy megszokja a mechanizmust.

MegaPari →MegaPari →

🔽 Fizetési lehetőségek

A Megapari különböző befizetési és kifizetési lehetőségeket kínál a pénzügyi mozgások kezeléséhez. Vannak:

  • Visa és MasterCard bankkártyák;
  • Skrill, Jeton Wallet, Pay4Fun és Perfect Money e-pénztárcák;
  • Neteller és ecoPayz fizetési rendszerek;
  • Kriptovaluták Bitcoin, Zcash, Dash stb;
  • Banki átutalások.

A bukméker rendszeresen közzéteszi az egyes módszerekkel kapcsolatos utasításokat. A minimális befizetési limitet 1 euróban határozza meg. Bármilyen típusú tranzakcióról legyen is szó, a feldolgozási és átutalási idő a választott fizetési rendszertől függ.

💳 Támogatási szolgáltatás

A Megapari ügyfélszolgálata mindig rendelkezésre áll, hogy segítsen bármilyen, az oldalon felmerülő problémával kapcsolatban. A tanácsadók segítségét telefonon, e-mailben vagy élő csevegésben kérheti. Az utóbbi lehetőséghez egyszerűen kattintson az oldal alján található “Megahelp” gombra, hogy azonnal kapcsolatba léphessen egy ügynökkel. Ha többet szeretne megtudni, a teljes részleteket továbbra is az ‘Információk’ fül alatt találja.

MegaPari →MegaPari →

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán

Regisztráció Regisztráció