Marathonbet

Fedezze fel a Marathonbetet, a világ egyik legrégebbi fogadóirodáját. Az 1997-ben Ukrajnában alapított online fogadóiroda a sportfogadási piac több mint 50%-át szerezte meg, és több mint 3000 ügynökkel rendelkezik. Jelenleg a platform minden típusú online fogadást elfogad, beleértve a lóversenyeket is. Történelmileg az oldal az Egyesült Királyságban kezdte meg működését, és számos partnerrel dolgozott együtt, mint például a Liverpool, a Tottenham, a Derby County, a Fulham, a West Ham, a Dinamó Kijev. A működésével kapcsolatban kérjük, olvassa el az alábbi információkat.

Engedélyek

A Marathonbet népszerűségét számos kiadott engedély igazolja, ezek:

 • Az Alderney Szerencsejáték Ellenőrző Bizottság;
 • Az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága;
 • A Belarusz Köztársaság Adó- és Díjügyi Minisztériuma;
 • A Kazah Köztársaság Idegenforgalmi és Sportminisztériumának Turisztikai Ipari Bizottsága;
 • Antillephone N. V. (Curaçao);
 • A spanyolországi szerencsejáték-szabályozási főigazgatóság.

Regisztrációs eljárások

A Marathonbet regisztrációhoz szükséges lépések a következők:

 • Lépjen a honlapra, és kattintson a “Regisztráció” ikonra;
 • Ezután töltse ki az űrlapot személyes adataival, beleértve a teljes nevét, az országot, az irányítószámot, a címet és a telefonszámot. Kattintson a “Regisztráció” gombra, miután elfogadta a bukméker általános szerződési feltételeit;
 • Utasításokat kap a bejelentkezési adatok létrehozására. Az e-mailben található linkre kattintva megerősíti fiókja megnyitását. Az e-mail postaládájába való beküldéshez egy igazolás szükséges.

Bármilyen pénzfelvételi kérelem megköveteli profiljának ellenőrzését, útlevél másolatának elküldését és adott esetben egyéb dokumentumokat.

Fizetési módok

A Visa bankkártya a leggyakoribb módja a Marathonbetnél történő befizetésnek vagy a nyeremények kifizetésének. E két művelettípus esetében a tét minimum 6 000 FCFA. A befizetéssel ellentétben 3-5 napot vesz igénybe a pénzösszegek kifizetése. Ezenkívül a maximális kifizetési összeg nincs korlátozva. A Marathonbet ezenkívül nem számít fel jutalékot az ügyfelek semilyen tranzakciója után.

Fogadási lehetőségek

A Marathonbet fogadási lehetőségek széles skáláját kínálja számos eseményre. Ezek közé tartoznak a virtuális és pénzügyi fogadások, sportfogadások, e-sportok, klasszikus szerencsejátékok és sok más. A mérkőzés előtti fogadások átlagos árrése 2,5%. A több mint 25 sportággal a rajongók el vannak kényeztetve a választékkal, ha fogadásokról van szó. A játéktér jobb testreszabása érdekében a meccsközpont sportstatisztikákat és videóközvetítéseket jelenít meg.

Felajánlott bónuszok

Az üdvözlő bónusz nem része a Marathonbet jutalmának, de nyugodt lehet. Íme néhány érdekes ajánlat, amely sok fogadót érdekelhet:

 • Előlegek a fogadásra. Egy olyan alapról van szó, amelyet egy olyan egyenlegért adnak, amely nem teszi lehetővé az új fogadás elhelyezését. Ellenőrizze a “Fiókom” résznél, hogy milyen előlegek állnak rendelkezésre;
 • Ingyenes fogadás. Ez a rendszeres ajánlat lehetővé teszi a játékos számára, hogy nyerés esetén nettó nyereséget érjen el a tétből;
 • Toto-bónusz, amelyet azok a résztvevők kapnak, akik 4 “Pontos Gólarány” sorsolást és 3 tenisz, vagy 1×2 sorsolást nyernek. A játék akkor is érvényes, ha a döntetlenre fogad;
 • Magas szorzók a ló- és kutyaversenyekre.

Ügyfélszolgálat

Ha bármilyen nehézsége van, kérjen segítséget a Marathonbet-től. A támogatás hét különböző nyelven, köztük franciául is működik. A chaten vagy telefonon történő kapcsolatfelvétel esetén a várakozási idő nem több mint 5 perc. E-mailben küldött kérésre legkésőbb két napon belül választ kap.

BÓNUSZ A jelenlegi bónusz a fogadóiroda oldalán található meg