Luckia

A Luckia fogadóiroda fejlődésének rövid története

A Luckia Gaming Grouphoz tartozó Luckia bukméker a sportfogadás egyik vezető forgalmazója Spanyolországban. Latin-Amerikában is széles körben elterjedt, több mint 35 éves tapasztalattal a háta mögött, a márka 4 kaszinót és több mint 70 szerencsejáték-létesítményt birtokol többek között Spanyolországban, Kolumbiában, Chilében, Peruban és Horvátországban.

A Luckia webhely üzemeltetési engedélye

A Luckia Entertainment Limitedet Máltán jegyezték be a helyi jogszabályoknak megfelelően C 77194 szám alatt. A Máltai Szerencsejáték Hatóság által kiadott MGA/B2C/580/2018 engedély lehetővé teszi az online szolgáltatások nyújtását, és rendszeresen ellenőrzik a feltételek betartását.

Weboldal és egyéb szolgáltatások a Luckia fogadásokhoz

A Luckia honlapja tökéletesen megfelel a sportfogadók igényeinek. A design vonzó és letisztult, de mindenekelőtt a funkcionalitásával tűnik ki. Az ergonomikus menünek és a könnyen megjegyezhető színkódoknak köszönhetően nem okoz gondot a különböző részek közötti navigálás, legyen szó akár a legfrissebb sporteseményekről vagy promóciós ajánlatokról, akár a nyerőgépekhez vagy a rulett játékokhoz való hozzáférésről, akár a blog oldalról, stb.

A bal oldali oszlop a legnépszerűbb sportágakat emeli ki, és minden egyes sportágban válogatott események szerepelnek. Például kiválaszthatja a labdarúgást, és a Bundesligára kattintva megtekintheti az összes mérkőzést és fogadási típust. Használja ki az “Élő fogadások” lehetőséget is, hogy valós időben megtekinthesse az eseményeket és megtehesse fogadásait. Használja ki a különböző elemző eszközöket, például a “Statisztika” vagy az “Eredmények” alfejezeteket, annak érdekében, hogy növelje a nyerési esélyeit.

A Luckia Android és iOS rendszerekkel kompatibilis mobilalkalmazással rendelkezik.

A játékosok regisztrációja a Luckia-nál

Ahhoz, hogy fiókot hozzon létre a Luckiánál, és kihasználja a bukméker fogadási ajánlatát, menjen az oldal honlapjára, kattintson a regisztrációs lehetőségre, és töltse ki a regisztrációs űrlapot. Adja meg nevét, születési dátumát, felhasználónevét, címét és elérhetőségét. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. A Luckia ezután megkéri Önt, hogy olvassa el és fogadja el az oldal használati feltételeit. Jelölje be az érvényesítési mezőt, és küldje el a regisztrációt.

Legyen óvatos, győződjön meg arról, hogy az Ön által megadott adatok helyesek, és nem tartalmaznak duplikátumokat, hogy élvezhesse az oldal minden előnyét, beleértve az akciókat és bónuszokat is. A bukméker megkéri Önt, hogy érvényes személyazonossági igazolványt mutasson be, hogy ellenőrizze az Ön által megadott adatok hitelességét. A számlanyitástól számítva 30 nap áll rendelkezésére, hogy elküldje a szükséges dokumentumokat az online fogadóiroda ügyfélszolgálatának. Ha minden rendben van, a Luckia e-mailben értesíti Önt a fiókja érvényesítéséről (egy aktiváló linket tartalmaz).

Luckia promóciós ajánlatok

A Luckia új regisztrálói az első befizetésük után üdvözlő bónuszra jogosultak. A két szakaszban elosztva a jutalom akár 200 eurót is elérhet ingyenes fogadások formájában.

Az üdvözlő bónuszon kívül a Luckia más promóciókat is tartogat számára, ahogy halad előre az oldalon. A legnépszerűbb ajánlatok közé tartozik a Fantasy League, a francia péntek, a biztosítási játékok, a VIP klubok stb. Egyes promóciók rendszeresen ismétlődnek, ezért rendszeresen ellenőrizze az erre a célra létrehozott oldalt, hogy ne maradjon le a jó ajánlatokról.

A Luckia bukméker fogadásai és játékai

A Luckia az egyik legátfogóbb fogadóiroda az online fogadási piacon. A vállalat több mint 30 sportágban kínál játékokat, népszerű és ismeretlen sportágakban egyaránt. Mint a legtöbbször, most is a labdarúgás kínálja a legnagyobb kínálatot, a spanyol bajnokságoktól az interkontinentális versenyekig, az olyan európai tornáktól, mint az Eurocopa vagy a Bajnokok Ligája, a latin-amerikai bajnokságokig. De legyen szó teniszről, rögbiről, kosárlabdáról vagy e-sportról, a kínálat ugyanilyen széleskörű. A napi több mint 1000 fogadási eseménnyel a Luckia elegendő mértékben kielégíti a fogadók igényeit.

A kaszinó játékkínálata ugyanilyen gazdag, beleértve a nyerőgépeket, a rulettjátékokat és a kártyajátékok egész sorát.

Fizetési lehetőségek a Luckia honlapon

A Luckia számos fizetési szolgáltatást támogat, beleértve a VISA-t, Interac-ot, Paysafecard-ot valamint az olyan elektronikus pénztárcákat, mint a Skrill vagy a Neteller; és ez a lista nem teljes.

Luckia támogatási szolgáltatás

Ha a Luckia oldal használata során problémával találkozik, először próbáljon meg megoldást találni a “Gyakran Ismételt Kérdések” részben. Ha ott nem találja a megoldást, forduljon az ügyfélszolgálathoz. A Luckia tanácsadóit többféleképpen is elérheti: telefonon, e-mailben vagy chaten (a fül az oldal jobb alsó sarkában található). Az ügyfélszolgálattal és más fő szolgáltatásokkal kapcsolatos elérhetőségek a “Kapcsolat” részben találhatók.

Összefoglalva

A Luckia honlapja jól megtervezett és tökéletesen szervezett, így könnyedén fogadhat. A márka sokéves tapasztalattal rendelkezik, ismeri az értékét, és a bizalom képét közvetíti. Szakértelmét és hitelességét széles körű sportfogadási katalógusa és vonzó promóciói tükrözik. A fizetésekhez számos lehetőség közül választhat, a nemzetközi bankkártyáktól kezdve az elekttonikus pénztárcákig. Minden tranzakció biztonságosan és időben van feldolgozva. Ha bármilyen problémája van, a GYIK a leggyakrabban feltett kérdésekre ad választ.

Gyakran ismételt kérdések a Luckiáról

Hogyan zárhatom le a számlámat a Luckián?

A Luckia webhely két lehetőséget kínál a számla lezárására. Az első a fiókja ideiglenes felfüggesztése, az “önkizárási” módból kiindulva. Amint úgy dönt, hogy felfüggeszti tevékenységét az oldalon, többé nem lesz rá lehetősége. A hozzáférés visszaszerzéséhez kérvényt kell küldenie a Luckia ügyfélszolgálatának, akik válaszolnak Önnek.

A második lehetőség a számla végleges lezárása. Kérjük, lépjen kapcsolatba a támogatási csapattal, hogy ezt a választást megtehesse.

Lehet kombinált fogadásokat kötni Luckia-ra?

Ahhoz, hogy többszörös fogadást kössön a Luckián, össze kell gyűjtenie azokat a sporteseményeket, amelyekre fogadni szeretne. A halmozott fogadások elhelyezése tehát egy többszörös választással történik, amelyet a fogadószelvény tetején talál. Két sportesemény kombinálásához válassza a “kombinált” lehetőséget. Válassza a “rendszer” lehetőséget, ha három eseményről van szó.

Mit kell tennem ahhoz, hogy visszaszerezzem a pénzt a Luckia számlámról?

A Luckia profilján rendelkezésre álló pénzeszközök kifizetéséhez keresse meg a “kifizetés” mezőt. Ezután válassza ki az Önnek megfelelő fizetési módot a hitel- és betéti kártyák (Visa és Mastercard), a Paypal, a Skrill, a Neteller vagy a Trustly közül. Nem kell aggódnia, mivel minden átutalás biztonságos és gyors. A Luckia nyereményeinek kifizetése a választott módszertől függően 24 órától 3 munkanapig tart.

Lehetséges törölni a fogadásom a  Luckián?

A Luckián már elhelyezett fogadást nem lehet visszavonni semmilyen sporteseményre. Amint megtette a fogadását, és a bukméker érvényesíti azt, sajnos nem tudja törölni ezt a műveletet. Javasoljuk azonban, hogy a fogadást az engedélyezett értékre hivatkozva zárja le.

Hogyan regisztrálhatok a Luckia fogadási oldalon?

Még nem regisztrált a Luckiánál, és szeretné végre létrehozni a felhasználói fiókját? Menjen a fogadási platform főoldalára, és keresse meg a “regisztráció” részt. Amikor létrehozza fiókját, egy űrlapon meg kell adnia személyes adatait. A bukméker ezután ellenőrzi az adatait, mielőtt érvényesíti a regisztrációját.

Tényleg előnyös számomra a Luckia?

A Luckia valódi előnyökkel jár a felhasználók számára. Amint elindulnak a platformon, a tagok máris üdvözlő bónuszt kapnak. Ezen kívül vannak más nyeremények és rendszeres promóciók is, amelyeket a Luckia minden játékosa élvezhet.

Ezen kívül a Luckia felhasználóknak a sportfogadáson kívül számos szórakozási lehetőség áll rendelkezésükre. A fogadási oldal szórakozást kínál, e-sport fogadásokat, készpénzes játékokat és még sok mást. Emellett a platform mobilalkalmazása letölthető az iOS és Android felhasználók számára. De a Luckia technikai támogatása is reaktívnak bizonyul, és gyorsan reagál minden kérésre.

A jelenlegi bónusz a fogadóiroda oldalán található