LuckBox

Az online fogadási iparágban a LuckBox mint újonc az első a sportfogadási oldalak közül, amely magába foglalta a kriptovaluta fizetési rendszert. Ugyanakkor a portál az e-sport fogadások területén is megtisztelő helyet foglalt el, hogy így bővítse a tevékenységi körét. Ez a végeredmény a helyszín sikeres fejlesztéséhez vezetett. Ma a platform annak örül,  hogy egy olyan játékrepertoállal rendelkezik, amely gyakorlatilag a játékosok elvárásaihoz igazodik. A mindössze csak hároméves bukméker kiemelkedik a gyönyörűen kialakított, az első látásra kellemes és magával ragadó dizájnnal rendelkező kezelőfelületével. Ha aktuális információkat szeretne szerezni ezekről a tulajdonságairól, nézzük meg az oldalt fentről lefelé.

Működési engedély

A LuckBox teljes körű engedélyt kapott a Man-szigeti kormánytól a 2001-es online szerencsejáték-szabályozási törvény alapján. Hasonlóképpen a Real Time Games Holdings szerencsejáték-felügyeletétől is kapott további engedélyt. A bukmékertől megkövetelt tulajdonságok magában foglalják úgy a zökkenőmentes működést, mint a joghatósági rendszerek által előírt feltételek betartását is. Ezek a bizalmi garanciák a bukméker teljes hitelességét bizonyítják a felhasználók számára. Sajnos számos országot a korlátozások miatt kitiltottak a LuckBox platformról. Eddig még nem készült egy olyan lista, amelyen meg lenne határozva ezeknek a pontos száma, kivéve Iránt, Észak-Koreát és az Amerikai Egyesült Államokat. A döntés kizárólag az intézményen múlik a további vizsgálatokra vonatkozva.

LuckBox és a fogadási piacok

Összességében a LuckBoxnál nagyon nagy mennyiségű fogadási lehetőség létezik . Valójában egy olyan területről van szó, ahol a platform javulni látszik. A kevésbé népszerű versenyeken kívül csaknem ötven piac van itt, amelyek a nagyobb események között oszlanak el. Íme egy kis áttekintés a javasolt alternatívákról:

 • Abszolút győztes;
 • Az gyéni kártya győztes;
 • Kártyahátrányok;
 • Kerek hendikepek ;
 • Összes forduló ;
 • Hosszabbítások ;

Ezek a különböző tartományok léteznek az e-sport fogadások némelyikénél. A platform a résztvevők túlnyomó többsége által leginkább az igényelt címeket sorolja fel. Ugyanakkor gondoskodik arról, hogy minden látogatója a legfantasztikusabb élményben részesüljön. A LuckBox jelenlegi listáján olyan játékok szerepelnek, mint a CS GO, Dota 2, League of Legends, FIFA, NBA2K, Starcraft, Rocket League, Overwatch, Call of Duty, Honour of Kings és a lista még tovább is folytatható.

Mobil alkalmazás

A LuckBox rendelkezik mobilalkalmazással, amelyet az Android és iOS operációs rendszerekre indítottak el. A LuckBox News program, amely világszerte működik, lehetőséget kínál az e-sportok kedvelőinek, hogy megismerjék a többi közelgő virtuális sportmérkőzéseket, közvetlenül nézni az élő meccsek közvetítéseit a nyelvek kiválasztásával, kiszűrni a kedvenc csapatukat a játék kiválasztása szerint, és megvitatni a fogadások eredményeit, és ne feledkezzünk meg a legfrissebb hírekről sem minden eseményről.

Regisztráció a LuckBox oldalon

Ha aktív számlát szeretne a LuckBox-on nyitni, legyen teljes jogú tag, és regisztráljon ingyenesen. A kezdetben csatlakozzon az oldalhoz az URL cím beírásával. A következő lépés egy kattintás a “Regisztráció” fülre, ahol megadja az e-mail címét, és ezután egy hiteles és biztonságos jelszót. A következő lépésben ki kell választania a lakóhelye szerinti országot, azonban ezt megelőzi a bukméker általános szerződési feltételeinek és adatvédelmi szabályzatának a jóváhagyása. Miután megnyomta a “Regisztráció” gombot, és megadta a személyes adatait, hozzáférhet az oldal összes funkciójához, és fogadásokat köthet a tetszése szerint.

Bónuszok és promóciók

Minden új regisztráló jogosult a LuckBox 100%-os befizetési ajánlatára. A fogadási oldal a befizetett összeg alapján megduplázza a jutalom összegét, amelynek maximális értéke 100 $. Az extra egyenleg azonnal jóváírásra kerül, amint a játékszámlájára érkezik a pénz. Mielőtt kivehetné a nyereményét, a bónusz összegének legalább 10-szeresét kell fogadásra helyezni 1,8-nál nagyobb nyereményszorzókkal. Mivel az ajánlat csak 14 napig érvényes, a határidő elmulasztása automatikusan a bónusz és a nyeremény törlését eredményezi az Ön egyenlegéből.

Sokszorozza meg sikerének esélyeit a LuckBoxon a Combo Bet cash-back készpénz-visszatérítési lehetőség használatával. Ez az ajánlat lehetőséget ad arra, hogy a vesztes fogadások egy részét bónusz formájában visszakapja, legfeljebb 25 $ értékben. Másrészt, egy nyertes fogadással akár 1000 dollárt is nyerhet. Ahhoz, hogy kihasználja ezt az előnyt, legalább négy fogadási lehetőséget kell kombinálnia, legalább 5 $-os tétet kell elhelyeznie a LuckBox számláján, és minden egyes lehetőségre 1,2 feletti oddsszal kell fogadnia. Annak érdekében, hogy ne keveredjen teljesen össze, kérjük, figyelmesen olvassa el a bukmékerre vonatkozó feltételeket.

Fizetési módok

A LuckBox elegendő módszert mutat a pénze befizetésére és kifizetésére a számlájára. A számos szolgáltatás lehetőséget biztosít a játékosai számára a pénzük átutalására a bukmékernek és fordítva. A felhasználók pénzügyi tranzakcióik lebonyolításához általában ezeket a módszereket használják:

 • A Visa és a MasterCard bankkártyák;
 • Skrill, Safety Pay, Trustly, Yandex Money, WebMoney, CashtoCode, EPS elektronikus pénztárcák;
 • Neteller, QIWI Wallet, PaysafeCard, SafetyPay fizetési rendszerek;
 • AstroPay előfozetett kártya;
 • CryptoPay kriptovaluták, stb. ;
 • Banki átutalás.

Ügyfélszolgálat

Mivel a LuckBox még csak most kezd belépni a fogadási piacra, az ügyfélszolgálata még nem teszi lehetővé az élő chat-en vagy telefonon keresztül történő kommunikációt a felhasználóival. Eddig marad a kapcsolattartás egyetlen módja az e-mail a társalgásra a fogadóirodával. A becslések szerint a platform a közeljövőben különböző támogatási lehetőségeket fog kifejleszteni.

A jelenlegi bónusz a fogadóiroda oldalán található