Loot.bet

A Loot.bet, amelyet kizárólag a Livrestram Gaming e-sport fogadási platformjaként fejlesztettek ki, 2016-ban volt bemutatva. Ön akár a tapasztalt játékosok közé tartozik, vagy akár csak a kezdők közé, üdvözöljük Önt az e-sportok világában! Nem sok mindent kérünk Öntől, csak hogy alkalmazkodjon a játék algoritmusához, és teret engedni az intuitív elmének.

A minimalista oldal mögött a praktikus funkciók és a kellemes design kombinációja rejtőzik. Bár még nem létezik mobil alkalmazás, a Loot.bet mobil verziója ideális kényelmet biztosít ahhoz, hogy élvezze a platformon elérhető összes szolgáltatást. Ha egy kiváló ajánlatot keres, annak eszközei egy karnyújtásnyira vannak, kezdve egy nagylelkű jutalommal, ha minden alkalommal sikerrel jár. De előbb nézzük meg közelebbről ezt a fogadóirodát minden részletében.

Működési engedély

Annak érdekében, hogy a Loot.bet bizonyítsa hitelességét a felhasználók számára, a Curaçao szigetéről rendelkezik engedéllyel. Mára az oldal zöld utat kapott a helyi hatóságtól, és szabályozó bukmékerként működik. Szilárd bizonyítékok tanúskodnak az oldal rendkívüli megbízhatóságáról, és amely jelentős védelmet nyújt minden ügyfelének. A teljes bizalom érdekében a Loot.bet bevezette a PCI DSS-t, egy rendkívül biztonságos titkosítási rendszert, amely által az ügyfelei személyes és pénzügyi adatai anonimek maradnak. Az egyetlen hátrány, hogy az Egyesült Államok, Hollandia, Franciaország, Fehéroroszország, az Egyesült Királyság, Belize és Ciprus továbbra is korlátozások alá tartoznak, és nem élvezhetik ezt az előnyt.

Fogadási ajánlatok

A Loot.bet gondoskodik arról, hogy a fogadások széles választékával szokatlan élményekben legyen része. Ha egyszer már belerohant a játék hangulatába, már semmi nem akadályozhatja meg a számos e-sport események közül a kedvenc játékai játszásában. Ezek közé tartoznak a Counter Strike GO, Dota 2, League of Legends, Overwatch, HeartStone, Starcraft, FIFA, Vain Glory és még egy egész végtelen lista. Másrészt tovább is lehetősége van előrejelzéseket tenni az offline sportágakra, beleértve például a labdarúgásra, kosárlabdára, kézilabdára, baseballra, röplabdára, teniszre és jégkorongra. Annak érdekében, hogy ne nyomja le a fáradtság, a Loot.bet néhány innovatív fogadási eszközt, mint például a “Molotov-gyilkosság” vagy a “megöl egy gránát”,  is beépítette a felületbe. Bármilyenek is legyenek a játéklehetőségei, maximalizálja a siker esélyét a kitartó játszással.

Loot.bet: bónuszok és promóciók

Az ügyfelek vonzása érdekében a Loot.bet nagyon vonzó bónuszt kínál. Minden új regisztráló 100%-os üdvözlő bónuszt kap, egészen 100 euróig az első befizetésnél. Ha szeretné kihasználni ezt a jutalmat, használja a LOOT promóciós kódot a regisztrációnál. Létezik még sok más ajánlat, amelyek hasonlóak ehhez a bónuszkategóriához. Az első fogadásánál kihasználhatja a hitelkártyáját bitcoinban vagy skinben.

A bukméker minden héten értékes bónuszokat ad a legsikeresebb játékosainak. Alapvetően a három legjobb játékos kapja ajándékba a Dota 2 online harci arénában a legjobb felszerelést. Mivel egy e-sport platformról van szó, a Loot.bet a játék előtti fogadásokat, valamint az élő e-sport fogadásokat is felkínálja tagjainak. Kompenzációként a weboldal különböző fogadási lehetőségeket tervez bevezetni a szorzókra, bónuszokra és élő közvetítésekre.

Regisztrációs eljárások

A regisztrálás a Loot.bet weboldalon nem tart tovább 15 percnél, és csak néhány személyes adat megadására van szükség. Mindössze annyit kell tennie, hogy megadja nevét, nemét és születési dátumát, és emellett ne felejtse el megadni az e-mail címét és a jelszavát. Ezek fognak szolgálni mint az Ön bejelentkezési adatai, amikor legközelebb szeretne csatlakozni az oldalhoz. Kérjük, adja meg azt is, hogy szeretne-e bónusz értesítéseket kapni az adminisztrátoroktól.

A Loot.bet feltételei szerint a játékosnak legalább 18 évesnek kell lennie. Továbbá a portál csak egy fiókot engedélyez minden felhasználó számára. Szabálysértés esetén a Loot.bet fenntartja a jogot, hogy törölje az Ön profilját a könyvtárból.

Fizetési feltételek

A Loot.bet arra törekszik, hogy szolgáltatását nemzetközi szinten újrafogalmazza. Ezért a bukméker számos lehetőséget kínál a felhasználók számára, hogy pénzt fizessenek be vagy vegyenek ki a számlájukról. A leggyakrabban használt fizetési módok a következők:

  • Visa és MasterCard bankkártyák;
  • Diners Club betéti és hitelkártyák;
  • Skrill elektronikus pénztárca;
  • Neteller, QIWI, Sofort, Trustly, iDEAL, Yandex, Moneta.ru, ePay, Przelewy, Nordea, Poli fizetési rendszerek;
  • Népszerű kriptovaluták Bitcoin, Litecoin, stb. ;

A bukméker által szabályozott feltételeknek megfelelően minden kifizetés rendkívül alapos eljárást igényel. A feltételek be nem tartása a nyeremények teljes törlését eredményezi. Fontos megjegyezni, hogy az oldal nem támogat minden külföldi pénznemben történő fizetési módot. Ezért azt javasoljuk, hogy használja azt a feldolgozási pénznemet, amely közvetlenül az átváltási kalkulátor mellett látható.

Ügyfélszolgálat

A kétértelműség esetében, ha kétségei vannak, vagy ha bármilyen kérdése van a Loot.bet-tel kapcsolatban, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal. Egy hozzáértő csapat mindent megtesz annak érdekében, hogy az Ön igényeihez igazodó megoldást kínáljon. Az üzemeltetőkkel bármikor felveheti a kapcsolatot telefonon, e-mailben vagy élő chat-en keresztül.

A jelenlegi bónusz a fogadóiroda oldalán található