Liga Stavok

A Liga Stavokot 2007-ben alapította Oleg Zsuravszkij. A vállalat több mint 1800 alkalmazottat számolhat, akik több mint 250 régióban, 80 oroszországi részlegben dolgoznak. A hangsúly továbbra is a különböző generációk sportolóinak támogatását elősegítő projekteken van. Ma az oldal a modern oroszországi fogadóipar egyik úttörője. A platform sokéves tapasztalatának köszönheti ezt a sikert, mivel sikerült megszereznie a piacon egy kiemelten előkelő helyet. Az őszinteség, az átláthatóság és a tisztesség továbbra is a vállalat és ügyfelei közötti kapcsolat középpontjában áll. Bár ez egy teljesen orosz platform, a Liga Stavok a felhasználói hűség fenntartása érdekében a feltétlen törődést és a személyre szabott megközelítési technikát helyezi előtérbe. A Liga Stavok hivatalosan is szponzorálja az orosz Premier League-et. Mi több, tudta, hogy a platform számos díjat nyert a fogadási és sport iparágban? A legrangosabbak közé tartozik a “Runet-díj”, a “Sport és Oroszország” nemzeti díj, a “Népi Bizalmi Díj”, az “Abszolút legjobb bukméker” nagydíj és a “Legjobb mobil alkalmazás díja”.

Az oldal jellemzői

A Liga Stavok világos, könnyen kezelhető felületet és modern, felhasználóbarát dizájnt biztosít a felhasználók számára. A kezdőlapon számos különálló és rendezett szekciót talál a felső panelen. Ezek között szerepelnek a napi információk, a Live, a VIP-program, a videóközvetítések és más fontos témák. Az oldal jobb felső sarkában található a bejelentkezés és a regisztráció gomb. Ezek a funkciók számos előnnyel járnak a felhasználók számára. Ide tartozik például a fogadások elhelyezése, a nyeremények kezelése, a kuponok aktiválása, a napi előrejelzések, eredmények és még sok más lehetőség.

Működési engedély

A Liga Stavok az orosz Szövetségi Adóügyi Szolgálat 6. számú nemzeti engedélye alapján működik. A PMBK LLC által kiadott akkreditáció lehetővé tette a bukméker számára, hogy online fogadókat fogadjon. Az OSR (Online Star Register) tagjaként az üzemeltető egyik fő előnye a nyeremények azonnali kifizetésének garantálása. Ma a Liga Stavok büszke arra, hogy az egyik legjobb legális interaktív fogadási oldal Oroszországban.

Liga Stavok és mobil alkalmazás

A Liga Stavok honlapja rendelkezik mobilalkalmazással, amely tökéletesen kompatibilis az Android-eszközökkel vagy bármely más operációs rendszerrel. A program telepítése csak néhány kattintást igényel. Az eszköz segítségével megtekintheti személyes számláját, fogadásokat köthet, kihasználhatja az akciók előnyeit, részt vehet online versenyeken, pénzügyi tranzakciókat végezhet. A szoftver továbbá több mint 10 000 sporteseményt, több mint 7 millió eredményt, valamint a Liga Stavok ügyfelei számára exkluzív fogadási lehetőségeket tartalmaz. Ráadásul a mobilverzió használatával semmit sem kell letöltenie ehhez.

Regisztrációs folyamat

Ahhoz, hogy aktív számlát hozzon létre a Liga Stavok-nál, mindössze annyit kell tennie, hogy pontosan követi az utasításokat. Az alábbi lépéseket nem szabad kihagynia a folyamat során:

  • Menjen a hivatalos weboldalra, és nyomja meg a “Regisztráció” gombot;
  • Írja be a bejelentkezési adatait és jelszavát a szükséges mezőkbe;
  • Adja meg e-mail címét, majd a megadott linkre kattintva érvényesítse a regisztrációt;
  • Egy másik űrlapon adja meg telefonszámát, jelszavát és bejelentkezési adatait;
  • Írja be az SMS-ben kapott kódot, és lépjen be a “Liga Stavok ügyfél-azonosítás” részbe;
  • Keresse fel a bankját, és mutassa be személyi igazolványának másolatát;

A hitelesítés után hozzáférhet a portál szolgáltatásaihoz és az összes ajánlathoz. Minden alkalommal, amikor bejelentkezik a webhelyre, a bejelentkezési adatai és jelszava lesz szükséges. A telefonos regisztrációval pedig az oldal klasszikus verziójához hasonló funkciókat használhat. Nagyon fontos, hogy a kezdőknek meg kell győződniük arról, hogy a bukméker által meghatározott feltételeket betartják. A bukméker fenntartja a jogot, hogy a felhasználói szerződés szabályait megszegő játékos számláját felfüggessze. Véletlen hiba esetén azonban a felhasználó kérheti a blokkolás feloldását.

Bónuszok és promóciók

Különböző promóciók és különleges ajánlatok várják azokat a felhasználókat, akik a Liga Stavok tagjává válnak. Az új regisztrálók akár 10 000 rubel bónuszt is kapnak, a speciális promóciós kód használatával az első befizetéskor. A Liga Stavok 500 rubeles ingyenes fogadást is ad, ha meghívja egy barátját, hogy csatlakozzon az oldalhoz. Annak érdekében, hogy a játék még jövedelmezőbb legyen, a bukméker 12,5%-os határig készpénz-visszatérítést kínál, akár nyertes, akár vesztes fogadásról van szó. Legutóbb az online fogadóiroda növelte az orosz Premier League mérkőzések maximális értékeit. Az oldal becslései szerint a nyeremény akár 50 millió rubel is lehet. A Liga Stavok rendszeresen szervez nyereményjátékokat a hűséges játékosok számára, értékes nyereményekkel. Az egyik legnépszerűbb esemény a “Get a German”. Ez pedig egy nagyszerű autó sorsolása. A díjat az a játékos kapja, aki a legtöbb pontot gyűjti.

A fogadási piac

Úgy tűnik, a Liga Stavok az egyik leggazdagabb funkciókkal rendelkező fogadási oldal. Az oldal naponta több ezer fogadási lehetőséget kínál több száz eseményre a világ minden tájáról. A sportágak széles választéka áll rendelkezésre, beleértve a labdarúgást, teniszt, jégkorongot, röplabdát, ökölvívást és az esportokat. A különleges fogadások közé tartoznak az edzői találkozók, a politika és a showbiznisz. Az “Élő” szekcióban pedig bármikor elérhető az élő fogadás. Ezen kívül több száz videostream áll rendelkezésre, amelyek segítségével nemcsak a mérkőzéseket nézheti, hanem a mérkőzés előtti fogadásait is kezelheti. Hogy segítsen Önnek a befektetésekkel kapcsolatban, egy statisztikai táblázat mutatja a fogadási árréseket, mint viszonyítási alapot.

Elérhető fizetési módok

A Liga Stavok számos különböző módszert kínál a számlája feltöltésére vagy a nyereményei kifizetésére. Általában ezek a leggyakoribb lehetőségek:

  • Visa és MasterCard bankkártyák;
  • QIWI, Paypal, RBK Money, Webmoney, Yandex money, Moneta.ru e-pénztárcák;
  • Banki átutalás.

A Liga Stavok fedezi az összes ügyfél-átutalási díjat, kivéve a mobiltelefonos tranzakciókat. Azt is meg kell jegyezni, hogy az egyenleg feltöltéséhez egy számlaszám vagy egy telefonszám is megteszi. Ezen kívül a Liga Stavok a minimális befizetési limitet 10 rubelben, illetve 1000 rubelben határozza meg, ha kifizetésről van szó. Ez utóbbi esetében a feldolgozási idő a választott fizetési módtól függően változik, és akár 3 munkanapot is igénybe vehet.

Helpdesk

A Liga Stavok ügyfélszolgálata a nap 24 órájában azonnali segítséget nyújt. Nem számít, hogy mi a kérdése, az élő csevegésen keresztül gyors választ kaphat. A rendszer lehetővé teszi, hogy PC-ről képernyőképeket küldjön. Másrészt az e-mail és a telefon a bukmékeren belül rendelkezésre álló egyéb kommunikációs eszközök. Ezenkívül pedig a GYIK rész képes megfelelő választ adni a kérdésére. Természetesen a munkatársak segítik Önt, bármilyen problémája is van a weboldallal kapcsolatban.

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán