LeoVegas

LeoVegas →LeoVegas →


A LeoVegas, amelyet 2018-ban az “Év sportfogadási szolgáltatójának”, majd 2019-ben pedig az “Év kaszinószolgáltatójának” választottak, magasra teszi a mércét az online fogadások terén. A kanadai platformnak, amelyet 2012-ben hoztak létre, sikerült meghódítania a piac jó részét, és főként a sport- és szerencsejáték-rajongókat. A LeoVegas társaság, amely elszánta magát átlépni a technológia határait, tudja, hogyan kihasználni az alkalmat a jövőbeli fogadók elcsábítására. Minek köszönheti még a hírnevét, azon kívül, hogy kivételes játékélményt nyújt? Ezt az alábbiakban ismertetett részletekből megtudhatja.

▶️ Helyszíni előírások

A LeoVegas a Máltai Online Szerencsejáték Hatóság felügyelete alatt működik. A bukméker a cégcsoport által kiadott MGA-CRP/237-2013 számú engedéllyel rendelkezik. Az elmúlt néhány évben az oldal az 1-es és 2-es típusú játékokat kínálja. A játékosok mostantól magabiztosan megtehetik fogadásait.

📃 A weboldal jellemzői

A LeoVegas egy rendkívül ergonomikus oldalt kínál a felhasználóknak, nagyon tiszta és rendezett fogadási felülettel. A főoldalon közvetlen hozzáférhet az összes sportkategóriához és fogadási típushoz. Hogy biztosan ne maradjon le semmiről, kattintson a kedvenc csapata, sportága vagy versenye melletti kis csillagra, és adja hozzá a kedvenceihez. Ezen kívül a bukméker örömmel mutatja be mobilplatformját, amely rendkívül praktikus és jól átgondolt. A kaszinó oldalára való belépés igazolása nem igényel különleges eljárást.

LeoVegas →LeoVegas →

✅ Fogadási ajánlatok

Szenzációs szórakozást keres nagyszerű szorzókkal? Fedezze fel az online sportfogadás izgalmas világát a LeoVegasnál az esélytelenektől kezdve az újoncokon át egészen a sztárokig. Akár Ön egy focirajongó vagy az e-sportok rajongója, mindent megtalál a bukméker kínálatában, amire csak szüksége lehet. Többek között számos fogadást talál az asztaliteniszre, az ökölvívásra, a krikettre, a tollaslabdára, a kerékpározásra és a lóversenyekre. Másrészt, használja ki a lehetőséget, hogy a legnépszerűbb bajnokságokra fogadjon, beleértve az NBA-t, az NFL-t, a Bajnokok Ligáját vagy a Premier League-et.

Ha szeretne változtatni az érzésein, és több stratégiával szeretne szórakozni, a kaszinó területe tárt karokkal várja Öntt. Több mint 1500 játék áll a játékosok rendelkezésére, így legalább lesz mivel elfoglalnia magát. Próbáljon szerencsét az élő kaszinóban, és habozás nélkül fogadjon pókerre, baccaratra, rulettre,vagy nyerőgépekre. Ha a szerencse az Ön javára fordul, akkor nyerhet egy 1000 dolláros bónuszt, és ehhez 250 ingyenes pörgetést a nyerőgépeken. Ezen kívül itt van még néhány más kis csemege a LeoVegasban:

  • “Élő fogadások”. Egyszerre figyelheti fogadásait és tekintheti meg kedvenc játékát. Hogy jobban inspirálja magát, rendszeresen ellenőrizze az élő közvetítéseket;
  • “Élő közvetítés”. Ez a lehetőség a játékosok számára lehetőséget ad, hogy a legtöbb mérkőzést élőben nézzék, és percről percre kövessék az események folyamát;
  • “Élő pontszám” . Ennek a funkciónak köszönhetően semmi sem marad észrevétlen az élőben közvetített játékok fejlődésén, a legfüggőbb fogadók teljes megelégedésére.

⭐ Regisztrációs eljárások

Ha teljes mértékben ki szeretné használni a LeoVegas szolgáltatásait, kövesse az alábbi lépéseket:

  • Kattintson a “Számlanyitás” fülre;
  • Töltse ki az űrlapot e-mail címe, jelszava és telefonszáma megadásával;
  • Aktiválja fiókját az üzenetben küldött megerősítő linkre kattintva;
  • A regisztráció után hozzáférhet az összes fogadáshoz.

LeoVegas →LeoVegas →

🎁 Bónuszok és promóciók

Minden új regisztráló automatikusan üdvözlő bónuszt kap, amikor csatlakozik a LeoVegas-hoz. Akár személyi számlát is nyithat, mivel az összeg akár 300 dollár is lehet. Ha szeretné kihasználni ezt a jutalmat, egyszerűen válassza a “Sportbónusz” lehetőséget az alsó menüből. Végezze el az első befizetést, és tegyen egy legfeljebb 10 dolláros fogadást a megfelelő sportfogadásra. A 100%-os bónusz azonnal jóváírásra kerül a számlájára, a maximum 100 dollár erejéig. A nyereményekkel 7 napon belül ismét fogadni kell. A következő alkalommal, amikor fogadást tesz, további 100%-os bónuszt kap. Felhívjuk figyelmét, hogy a bukméker nem támogatja a Skrill és Neteller befizetési lehetőségeket. Ezt követően, kérjük, vegye figyelembe a fogadóirodák általános szerződési feltételeinek alkalmazását, figyelmesen olvassa el az oldalt.

A LeoVegas VIP – taggá válása előnyös eszköz a fogadók számára, mivel beleegyezik, hogy rendszeres ajánlatokat kap tőlük. Ez azt jelenti, hogy részt vesz a rendszeres havi sorsolásokon, amelyeket általában 10 szintes csoportokra osztanak. Másrészt az egyéb előnyei közé tartoznak a különleges eseményekre való meghívások, a dedikált számlavezető, a nagyszerű bónuszkódok a szórakozáshoz, a születésnapi jutalmak és még sok más.

💻 Mobil alkalmazás

A LeoVegas bemutatja a leendő játékosoknak és előfizetőknek az oldal funkcióihoz való hozzáférés kivételességét  a mobilberendezések által. Bárhonnan problémák nélkül könnyedén fogadhat és játszhat a kaszinóban.

A 2017-es “Legjobb natív alkalmazás” győzteseként a LeoVegas egy mobilalkalmazással büszkélkedhet. A szupergyors vezérlőpanel segítségével a fogadások és játékok egész világát böngészheti, nem feledkezve meg a konkrét promóciók listájáról sem. A programot az Apple Store-ból vagy a Play Store-ból töltheti le.

💵 Fizetési módok

A LeoVegas leggyakrabban az Interac, az InstaDebit és az iDebit szolgáltatásait kínálja, amelyek segítségével pénzt fizethet be vagy vehet ki számlájáról. Vannak azonban más módok is a tranzakciók lebonyolítására. A kifizetés során a feldolgozási idő a választott módszertől függően változik. A legtöbb elektronikus pénztárca feldolgozása 24 órát vesz igénybe. Ha az átutalást vagy a bankkártya használatát választja, a nyereményei 2-5 napon belül érkeznek meg.

⏺️ Ügyfélszolgálat

Érinti Önt valamelyik részlet? Összezavarodott a fogadási eredményeivel kapcsolatban? Ne aggódjon, forduljon a LeoVegas ügyfélszolgálatához. Annak érdekében, hogy minden kérésnek eleget tegyenek, egy hozzáértő csapat áll a játékosok rendelkezésére a nap 24 órájában, a hét minden napján. A tanácsadók eléréséhez e-mailben, telefonon, élő csevegésben vagy a LeoSafePlay konzultációjával léphet kapcsolatba. Nefelejtse el időről időre megnézni a GYIK oldalakot sem. Minden bizonnyal tisztázni fogja a probléma mértékét.

LeoVegas →LeoVegas →

A jelenlegi bónusz a fogadóiroda oldalán található

Regisztráció Regisztráció