Leon Bets

A Leon Bets 2007-ben jelent meg az orosz fogadási piacon. Azóta az üzemeltető egyre nagyobb lendületet vett az iparágban, és 2011-ben vált legálissá. Most már online fogadásokat is elfogadhat, és több mint 300 bukméker fiókkal rendelkezik Oroszországban.  A jó hírneve még ma is a szponzori tevékenységeiből fakad a legismertebb sportszövetségeknél, köztük a KHL, a VFV, az RFB, és az SBR. A pontosabb áttekintés érdekében nézzük meg közelebbről a részleteket.

A működési engedély

A Leon Bets a Szövetségi Adóhivatal által kiadott 20. számú engedélyen kívül a Curaçao kormánya által kiadott 8048/JAZ2016-028 számú engedélyt is megkapta.

A weboldal jellemzői

A Leon Bets hivatalos honlapja a leon.ru domainen található. A felület orosz nyelvű kialakítású, mivel a portál teljes mértékben az oroszországi és a Független Államok Konföderációjának (FÁK) országaiból származó játékokra összpontosít. Ennek ellenére a fogadóiroda angol nyelven működik.

Az egész portál strukturált elrendezésű. A honlap nem különösebben vonzó, kivéve egy táblát az aktuális Leon Bets promócióval. Míg a bal oldalon a fogadható sportkategóriák listája látható, a középső részen az élő eseményekről szóló banner látható, alatta pedig a közelgő mérkőzésekről szóló értesítések. A lábléc részleteket és utasításokat tartalmazó szakaszokat tartalmaz, különösen a kezdők számára szánt utasításokat. A “Szabályok” rész a bukméker integritásával kapcsolatos fontos megjegyzéseket tartalmaz, legyen szó szimbólumokról, különböző fogadási típusokról vagy általános szabályokról. A “Dokumentumok” részben a Leon Bets hivatalos engedélyének másolatát találja a megbízhatóságának bizonyítékaként.

Csatlakozás a fogadóirodához

A fogadásokhoz nem lehet hozzáférni anélkül, hogy a Leon Bets-nél számlát hozna létre. Első lépésként kattintson a képernyő jobb felső sarkában található gombra. Csak a többi lépést kell követnie a szükséges mezők kitöltésével:

  • A fiókadatoknak tartalmazniuk kell az Ön e-mail címét, telefonszámát és jelszavát;
  • A személyes adatok számára fenntartott területére a teljes nevét, születési dátumát és lakóhelyét kell megadnia;
  • A jelölőnégyzet bejelölésével erősítse meg, hogy elfogadja az adatvédelmi irányelveket és szabályokat. Ezután kattintson a “Regisztráció” gombra, miután beírta a captcha-t. Az SMS-ben küldött kód megszerzése legfeljebb 5 percet vesz igénybe. Ezzel aktiválja a profilját és befejezi a regisztrációs folyamatot. Amint az azonosítás megtörtént, a platform összes funkciójához hozzáférhet.

A számla pénznemét az alapértelmezett lehetőség szerint a leggyakrabban rubelben mutatja a Leon Bets-nél. Ezenkívül azt tanácsoljuk, hogy a regisztráció során adjon meg egy bónuszkódot a nyeremények amerikai dollárra történő átváltásához.

Elérhető fizetési módok

A Leon Bets egy szabványos rendszert alkalmaz a játékosok számára a számlájukra történő befizetésre és pénzfelvételre. Itt van néhány mód, ahogyan kényelmesen lehetséges befizetni:

  • Visa, MasterCard és MIR bankkártyák;
  • QIWI elektronikus pénztárca;
  • Yandex Money, WebMoney fizetési rendszerek;
  • Mobil üzletek Beeline, Megafon, MTS, Tele2;
  • Online banki szolgáltatások Sberbank Online és Alfa-Click.

A fogadási piacon hatályos törvény értelmében minden tranzakciót a CUPIS-on keresztül kell végrehajtani, függetlenül a választott fizetési módtól. Bizonyos esetekben bejelentkezéssel és jelszóval történő engedélyezésre van szükség.

Az összeg kifizetéséhez a számlatulajdonos nevét tartalmazó kérelem szükséges. A feltételek be nem tartása automatikusan a kifizetés megtagadásához vezet. A bukméker nem számít fel jutalékot a nyeremények után, kivéve a fizetési szolgáltatást, amely díjat von le. Ezen kívül a szekcióban naprakész listát talál a feldolgozási időkről, az átutalási limitekről és a kifizetési lehetőségek részleteiről.

Bónuszok és promóciók

A Leon Bets igazán erős oldala elsősorban a bónuszprogramjában rejlik. A csatlakozás után minden új regisztráló üdvözlő bónuszt kap. Az alap megegyezik az első befizetésük összegével, de nem haladja meg a 20.000 rubelt. A tisztázás érdekében, a játékosnak bizonyos számú pontot vagy “leont” kell összegyűjtenie, amelyet általában minden típusú fogadásért kap. A pénzösszegek akkor kerülnek jóváírásra a játékszámlára, ha a leonok száma meghaladja a befizetett összeg 25-szörösét. A résztvevők motiválása érdekében a bukméker felajánlja, hogy az összegyűjtött pontokat figyelemre méltó nyereményekre válthatják.

Mobil verzió és alkalmazás

A Leon Bets által biztosított szoftvernek köszönhetően a mobileszközök tulajdonosai bárhonnan megtehetik a fogadásokat. Az oldal mobil verziója automatikusan működik, ha okostelefonon keresztül jelentkezik be. Ezenkívül letölthet mobilalkalmazásokat, amelyek kompatibilisek az Android és az iOS operációs rendszerekkel. Ha szeretné folytatni,  kattintson a “Mobilalkalmazás” részben található linkre. Először azonban bizonyos biztonsági beállításokat kell módosítania, amelyek lehetővé teszik a külső forrásból származó fájlok telepítését. Ez a program más műveleteken kívül lehetővé teszi, hogy fogadásokat tegyen, pénzügyi tranzakciókat hajtson végre, vagy csatlakozzon a támogatói csapathoz. Ezen túlmenően a háttér módosítása egy további előny, amely megkülönbözteti az eszköz funkcióit a főoldal funkcióitól.

A fogadások és szorzók típusai

A Leon Bets fogadási kínálata több mint 20 sportesemény-kategóriát fed le, beleértve a hagyományos sportágakot és az e-sportokat is. A versenyek talán nem tűnnek túl népszerűeknek, de meglepően az amatőrök tömegét szórakoztatják. Így szabadon választhat, hogy futballra, teniszre, floorballra, baseballra, rögbire, motorsportra, krikettre és sok más sportágra fogadjon-e. A szorzók értéke teljes mértékben a mérkőzés hírnevétől függenek.

Az “Élő” szekcióban számos szolgáltatás biztosítja a játékok fenntarthatóságának rendszeres ellenőrzését. Az oldal egyik előnye, hogy az oddsok gyorsan frissülnek a színkódolással: zöld a növekedést, a piros a csökkenést jelenti. Ezen kívül van egy mérkőzésközpont, amely a statisztikai számításokat, versenytáblázatokat és a közelgő események naptárát integrálja. Az oldalak azonnal betöltődnek, és minden típusú fogadást elfogadnak: közönséges, expressz és rendszeresek.

A Leon Bets kaszinó

A sportfogadási szekcióval ellentétben a Leon Bets sokszorosítja a szekcióit az online kaszinó platformján. Az összes szerencsejátéka külön könyvtárakba van csoportosítva, hogy említsük csak meg a “Net Ent”, a “Betsoft” és a “TV-játékokat”. Itt a nap 24 órájában non-stop őrült pillanatok vannak a baccaraton, a blackjacken és a pókeren, a rulett fajtákon, a crapsen és különböző játékgépeken. Ezenkívül a bukméker lehetőséget kínál arra, hogy közvetlenül a krupiékkel játsszon. Összességében az erőssége az ablakrendszerben és az információkezelési technikájában rejlik.

Ügyfélszolgálat

Első lépésként a Leon Bets ügyfélszolgálatával való kapcsolatfelvételhez rendszeres felhasználói regisztrációra van szüksége. Ennek a folyamatnak a befejeződése után lehetősége van elkezdeni a vitát e-mailben, a visszajelző űrlapon vagy az online csevegésen keresztül. Jelenleg csak a telefonhívás nem támogatott.

A jelenlegi bónusz a fogadóiroda oldalán található