Ladbrokes

A Ladbrokes sport, amely az Egyesült Királyságban volt alapítva és 2014 óta működik Belgiumban is, egyfajta áthaladási pontot jelent. A fő előnyei közé tartozik a vonzó kezelőfelület és a fogadható események hatalmas választéka. A bukméker legálisan működik a Gibraltári Szerencsejáték Bizottság által kiadott engedélynek köszönhetően. Ez egyik a lehetőségekből a játékosok számára, hogy élvezzék a felelős szerencsejáték-politika előnyeit, és biztonságos tranzakciókat hajtsanak végre. A fogadások széleskörű ajánlata ma is ennek a bukmékernek az igazi erőssége, ami az új résztvevőket is meg fogja győzni. Mi több, a Ladbrokes az egyik figyelemre méltó szorzókkal rendelkező fogadási oldal.

Ma ez a platform az egyik legnagyobb referencával rendelkezik az online fogadási piacon. Meg kell jegyezni, hogy mint a  PMU partnere a Ladbrokes is rendelkezik egy lóversenyekkel foglalkozó területtel. Ezen kívül az online kaszinónak van egy másik érve is, amely arra ösztönzi Önt, hogy Ön egy rendszeres fogadóvá váljon. De mindenekelőtt érdemes megemlíteni néhány lényeges pontot, amely Önt megsegíti ahhoz, hogy elindulhasson.

A fogadási ajánlatokról

A fogadási ajánlatok nélkül a felhasználók nem fognak érdeklődni a bukméker iránt. Ez egy nagyon fontos részlet, amely lehetővé teszi Önnek, hogy hosszú távon játsszon. A Ladbrokes felületén ingyenesen hozzáférhet az Ön által kiválasztott összes sportághoz. Olyan népszerű sportágakra fogadhat, mint a futball, rögbi, kosárlabda vagy tenisz. De más rendezvényeknek is átadhatja magát, mint például a darts, az asztalitenisz és snooker. Másrészt a fogadások a virtuális sportokra Önt egy jó ideig izgalomban tartják. Az egyértelműség kedvéért, minden esemény számos fogadási alternatívából áll össze. Ezen kívül, ha szerencsét próbál a szokásos sportágakban, kiváló nyereményeket szerezhet. Az Ön érdekében van résen maradni, és az első adandó alkalommal belevágni. A sporton kívül többféle fogadás is létezik a politikára, különböző különleges eseményekre és sok más témára.

Ami a Ladbrokes kaszinót illeti, ellenállhatatlan platformja nem hagyja Önt közömbösen. A legújabb szerencsejátékokkal teli repertoárral nehéz jobb helyet találni. A látogatás során hozzáférhet a nyerőgépekhez, online ruletthez, baccarathoz, blackjackhez, videópókerhez és számos más szórakozási lehetőséghez. Röviden, mindene megvan, amire szüksége van ahhoz, hogy kiengedje a gőzt.

A fogadások típusai

A Ladbrokes-nál történő fogadás bizonyos fokú ügyességet igényel, amikor először elhelyezi és érvényesíti fogadásait. De a valóságban ez kevésbé tűnik bonyolultnak, amikor megérti ezt a mechanizmust.

Az egyszerű fogadás

Ahogy a neve is mutatja, a játéknak csak egy fogadása van. Ha el akarja kezdeni,  válassza ki a kedvenc sportágát, majd kattintson a kívánt fogadási lehetőségre. Írja be a tétet a képernyő jobb felső részén található megfelelő mezőbe, majd kattintson a gombra, hogy ezt érvényesítse. Az eredmény megismeréséhez meg kell várnia az eredmények megjelenését.

A kombinált fogadás

Az egyszeri fogadástól eltérően a művelet több sporteseményre vonatkozik. A kombinált fogadás létrehozása abból áll, hogy legalább két fogadást választ ki két különböző versenyre. Válassza ki a tétet, és tegye meg fogadását. Legyen óvatos, nincs joga hibázni, ha nyerni szeretne.

Egy gyors pillantás az élő fogadásokra

Ez az egyike a kedvenc funkcióiból a Ladbrokes fogadóinál. Kifejezetten az élőben fogadni kívánó játékosoknak egyidejűleg képet is kell kapniuk a játékról. A mérkőzés során a szorzók valós időben módosulnak a bemutatott látványnak megfelelően.

A fogadóirodánál a fogadások széles választéka várja az új és a tapasztalt játékosokat egyaránt. A kínálat természetesen magába foglalja a nagy teniszbajnokságokat, számos labdarúgó-bajnokságot és egy egész sor sportágat. Ugyanakkor a Ladbrokes meghívja Önt, hogy különböző mérkőzéseket nézzen streaming-en keresztül. A televíziós partnereknek köszönhetően a bukméker fenntartja magának a jogot a világ legnézettebb versenyeinek közvetítésére, beleértve az NBA és az amerikai kosárlabdaliga versenyeit is.

Mobil alkalmazás

Más bukmékerekhez képest a Ladbrokes még nem rendelkezik mobilalkalmazással, de a megoldás már készülőben van. A mobilverzió kifejlesztése azonnal sok felhasználó regisztrációját eredményezte az oldalon. Bárhol is tartózkodik, ez a szinte teljes program segít Önnek abban, hogy mobileszközén keresztül szabadon megtehesse fogadásait. Hasonlóképpen ez az eszköz pontosan megismétli az eredeti verzióban található funkciókat.

A fiók létrehozása és a regisztráció

Ha úgy dönt, hogy csatlakozik a Ladbrokes-hez, néhány perc alatt saját számlája lesz. Mindössze annyit kell tennie, hogy kitölti a regisztrációs űrlapot  és megvalósítja az első befizetését. A dokumentumot a honlap tetején látható “Regisztráció” fülre kattintva találja meg. Fontos megjegyzés, az adatok a bukméker számára elengedhetetlenek. Kérjük, ügyeljen arra, hogy az eljárás során helyesen töltse ki a szükséges adatokat. Ha hibát követ el, fiókját felfüggeszthetik vagy akár véglegesen törölhetik.

Ügyfélszolgálat

A Ladbrokes társaság  mindent megtesz, hogy segítséget nyújtson az ügyfelei számára. Az ügyfélszolgálati csapat igyekszik támogatni  Önt, és a helyzettől függően a megfelelő válaszokat megadni. Legyen szó a felhasználási feltételekkel kapcsolatos kérdésről, a számlanyitás során felmerülő problémáról vagy bármilyen más kérdésről, a támogatásra mindig számíthat. Az operátorok elérhetők e-mailben, telefonon vagy élő csevegésen keresztül. A GYIK-ben a problémáival kapcsolatos megjegyzések valószínűleg a helyes útra vezetik Önt.

Elérhető fizetési módok

Számos módszer létezik a  Ladbrokes-nál, amelyeket használhat a befizetéshez vagy a pénze kifizetéséhez a számlájáról:

  • MasterCard, Visa, Maestro, Bancontact bankkártyák;
  • Skrill, Paypal, Neteller, Sofort elektronikus pénztárcák;
  • Paysafecard előre fizetett kártya;
  • Banki átutalás

A pénzfelvételhez a bankszámla érvényesítésén kívül a profiljának igazolása is szükséges a személyi igazolvány bemutatásával. Ez utóbbi művelethez meg kell adnia :

  • Egy fényképes igazolvány;
  • Lakcímigazolás;
  • Kellően kitöltött jóváhagyó nyomtatvány;
  • A fizetési mód mindkét oldalának másolata.

BÓNUSZ A jelenlegi bónusz a fogadóiroda oldalán található