Ivibet

Az Ivibet kaszinóként és korszerű sportfogadóként is jellemzi magát. A 2022-ben indított innovatív bukméker elsősorban arra lett tervezve, hogy az online fogadások és szerencsejátékok szerelmesei számára túláradó hangulatot biztosítson. A márka ismertsége a kanadai piacon azonnal oda vezetett, hogy az ország játékosai özönlöttek a platformra. Ennek eredményeképpen az oldalnak sikerült nyomot hagynia és meggyőznie a felhasználók nagy részét. Számtalan játékos és szakértő szemében ez az egyik legélvezetesebb, leginteraktívabb és legszórakoztatóbb játékkörnyezet.

Működési engedély

Az Ivibet a Curaçao Gaming Control Board által engedélyezett. Ezzel a dokumentummal az üzemeltetőnek jogában áll teljes körűen gyakorolni tevékenységét. A weboldal a hatályos szerencsejáték-törvénynek megfelelő szabványokat és előírásokat követi. A felhasználók személyes és pénzügyi adatainak anonimitásának garantálása érdekében az Ivibet SSL titkosítást használ. Ez egy nagy teljesítményű technológia, amelyet a rosszindulatú vagy csalárd tranzakciók megakadályozására használnak. Ezenkívül a kétlépcsős profilhitelesítés szerves részét képezi a webhely védelmi rendszereinek.

Mobil alkalmazás

Az Ivibet két különálló alkalmazást fejlesztett ki kifejezetten a kaszinó és a sportfogadás számára. Mindkét program kompatibilis az Android operációs rendszerrel. Ezek a lehetőségek különösen azokat a felhasználókat célozzák meg, akik okostelefonjukon keresztül szeretnének állandó frissítéseket kapni az aktuális eseményekről. A mobil verzió viszont nem ér fel az asztali oldalhoz. Előnyei közé tartozik a felhasználóbarát kezelőfelület, a kényelmes navigáció, valamint az összes játékhoz és fogadáshoz való hozzáférés bárhonnan és bármikor mobiltelefonon keresztül.

Felhasználói regisztráció

A fiók létrehozása az Ivibet portálon legfeljebb öt percet vesz igénybe. Mindössze annyit kell tennie, hogy felkeresi a hivatalos weboldalt, és máris elkezdheti. A lépések a következők:

 • Kattintson a regisztráció gombra, vagy használja a honlapon elérhető linket;
 • Válassza ki a fizetési módot. A legtöbbször a KYC eljárásnak megfelelően képernyőfotót kell készítenie;
 • Adja meg helyesen az alapvető adatokat, beleértve a felhasználónevet, jelszót, e-mail címet, kereszt- és vezetéknevet, születési dátumot, nemet, nyelvet, számla pénznemét, telefonszámot és fizikai címet;
 • Adja meg, hogy Ön a számlatulajdonos, és erősítse meg az üzemeltető által küldött e-mailt;
 • Amint a profilját érvényesítették, tegye meg az első befizetést, és kezdjen el fogadni.

Az Ivibet a leendő fogadót egy esetleges ellenőrzésnek, mint azonosításnak vetheti alá. Igazolniuk kell nagykorúságukat.

Bónuszok és promóciók

Minden új tag üdvözlő bónuszt kap az Ivibet-től. Kétféle jutalom létezik:

 • Akár 150%-os bónusz sportfogadásra, ha a játékos többet fizetett be, mint a minimális 10$-os befizetési bónusz. Ahhoz, hogy megkapja, 5 alkalommal kell játszania, és 7 napon belül fel kell használnia az összeget;
 • 100%-os bónusz akár 150 dollárig a kaszinóban, valamint 50%-os bónusz 50 extra ingyenes pörgetéshez egyes nyerőgépeken. Az ingyenes pörgetések száma a választott opciótól függően változhat.

Az ügyfelek hűségének megőrzése érdekében az Ivibet számos rendszeres promóciót készített. Ezek közül a legérdekesebbek a pénteki újratöltési bónusz és a prediktív sportbónusz. A sport VIP program lényegesen alacsonyabb bónuszt kínál, mint a kaszinó. További részletekért kérjük, tekintse meg a promóciók részt.

A fogadási és szerencsejáték-piac

Az Ivibet egy nagyszerű oldal a többféle fogadási lehetőség miatt. A sportfogadási szekció egy sor eseményen keresztül vezet végig minket, számos különböző bajnokságot lefedve. A viszonylag versenyképes nyereményszorzók lehetőséget kínálnak a fogadások kedvelőinek, hogy maximalizálják nyerési esélyeiket. A kategóriák optimálisabb kiválasztása érdekében az Ivibet úgy döntött, hogy a sportágakat népszerűségük mértéke szerint osztályozza. A lista a labdarúgás mellett a krikettre, jégkorongra, teniszre, amerikai focira, asztaliteniszre, kosárlabdára, röplabdára, baseballra, ökölvívásra, e-sportokra és sok másra is kínál fogadásokat. Az élő fogadási szekció valódi izgalmakat kínál minden rajongónak, függetlenül a státuszától. Ez a terület nemcsak azt teszi lehetővé, hogy fogadásokat tegyenek a játékok és versenyek széles választékára, hanem azt is, hogy a mérkőzés kimenetelének meghatározásához előzetesen frissítéseket nézzenek meg. Összességében a kínálat a sportágak és versenyek széles skáláját tartalmazza a világ minden tájáról. Az Ivibet online kaszinója egyre népszerűbb a rajongók körében, köszönhetően a jól felszerelt játékkönyvtárnak. A könyvtárban található nyerőgépek többsége tematikus, a klasszikusoktól kezdve a jackpotokon át a bónuszgépekig. A Big Six kerék, a craps, a biliárd és más szórakozási lehetőségek mellett különböző asztali játékok teszik teljessé a lobby egy részét, és képviselik az élő kaszinó szekciót. Ez a terület a blackjack, a rulett, a baccarat, a póker és néhány videó póker opciót kínál. Az osztókkal a hangulat egy igazi kaszinó környezetét tükrözi. Az összes elérhető játék kiváló grafikával, hihetetlen hang- és képminőséggel rendelkezik. Ez a siker olyan neves szoftverszolgáltatók szakértelmének köszönhető, mint a Pragmatic Play és az Evolution Gaming.

Fizetési módok

Az Ivibet mindent megtesz annak érdekében, hogy a pénzügyi tranzakciók gyorsak, egyszerűek és biztonságosak legyenek. Amellett, hogy az üzemeltető többféle pénznemet is elfogad, számos különböző módszert kínál mind a feltöltésre, mind a számláról történő pénzfelvételre:

 • Visa, MasterCard, AstroPay ;
 • Paysafecard előre fizetett kártya;
 • Skrill, Sofort, Neosurf, Ezee Wallet, PayDo, Jeton Cash e-pénztárcák;
 • Neteller, Giropay, Interac fizetési rendszerek;
 • Kriptovaluták Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Ethereum, Ripple, Cardano, Tron;
 • Banki átutalás.

A bukméker a minimálisan megengedett limitet 10 dollárban határozza meg, függetlenül a végrehajtandó tranzakció típusától. Az AML-szabályok szerint a betéti tranzakcióhoz a teljes összegű pénzeszközöket fel kell tenni. Ha ez nem így van, az Ivibet fenntartja a jogot, hogy a nyeremények kifizetésekor díjat számítson fel.

Támogatási szolgáltatás

Az Ivibet kiváló támogatói pozíciót tart fenn ügyfelei számára. Nehézségek esetén a játékosok e-mailben vagy élő chaten keresztül kapcsolatba léphetnek a támogató csapattal. Ez utóbbi lehetőség a legjobb kommunikációs eszköz a rendkívüli reakcióképessége miatt. Alternatívaként a GYIK rész tartalmazza a legalapvetőbb kérdések áttekintését. Számos felhasználó véleménye szerint a szolgáltatás nagyon megbízhatónak tűnik, de némi fejlesztésre szorul.


Ivibet RU Ivibet ελλαδα Ivibet българия Ivibet BY Ivibet KG Ivibet KZ Ivibet MK Ivibet MN Ivibet HU Ivibet TJ Ivibet UA
Ivibet_logo

150 EUR bónusz

Regisztráció Regisztráció