Interwetten

Az Interwetten Kaszinó, amelynek hírneve a hitelessége körül forog, különösen sikeres az online fogadások terén. A bukméker elképesztő know-how-val rendelkezik, egyenletes és lenyűgöző felületével. Annak érdekében, hogy a tevékenységei megalapozottak legyenek,  a létesítmény kizárólag csak törvényes módon kívánja végezni ezeket. Ez az oka annak, hogy miért volt számára kiadva az akkreditáció a Máltai Lottó- és Szerencsejáték Hatóság által. A márka egyre híresebbé válik, és nemzetközileg elismert szoftverfejlesztőkkel dolgozik együtt a platform fejlesztésében. Sok más mellett a NetEnt, a Microgaming, a BetSoft és a Pragmatic Play a legbefolyásosabbak közé tartoznak a bolygón.

Bónusz

A bukméker minden új ügyfele 100%-os standard bónuszt kap az Interwetten Kaszinójában legfeljebb 100 euróig. Ennek a jutalomnak megszerzéséhez egy regisztrációs folyamatra van szükség, amely után következik az első befizetés, legfeljebb 10 napon belüli. A fogadási szabályok, amelyek általában mérsékeltek, Önt arra hívják ki, hogy a befizetett összeg 30-szorosával szükséges fogadnia a nyeremény megszerzése érdekében. További részletekért kérjük, olvassa el figyelmesen a weboldal általános szerződési feltételeit.

Az üdvözlő bónuszon kívül az Interwetten kaszinó egyetlen promóciót kínál az oldalon: a hűségbónuszt. Az ajánlat az aktív számlával rendelkező játékosoknak szól, akiket maximum 400 eurós bónusz vár. Azonban rendszeresen figyelje a lehetőségeket, rendszeresen ellenőrizze a megadott részt.

Fizetési módok

Az Interwetten Casino kifinomult titkosítási technikát alkalmaz a felhasználók személyes és pénzügyi adatainak védelme érdekében. Ami a tranzakciók zökkenőmentességét illeti, az oldal különböző módokat javasol a számlára történő be- és kifizetésre, mint például a :

  • Visa, MasterCard, Diner’s Club, Maestro, Ochapay, Vpay fizetési kártyák;
  • Sofort fizetési rendszer;
  • Banki átutalás.

Fogadási ajánlat

Az Interwetten több mint 300 fantasztikus címet tartalmazó, kiterjedt játékkönyvtárral büszkélkedhet. Legfőbb előnyei a csúcstechnológiás kialakítás és az azonnali kódolási rendszer platformján alapulnak . Egy ilyen kialakítással nincs szükség arra, hogy bármilyen programot letöltsön a számítógépére.

A fő felület a “Hot Games” kategóriát jeleníti meg, és a legnépszerűbb szórakozási lehetőségeket tartalmazza. Ilyen például a Pro Roulette, az Élő rulett, a Tipsy Tourist, a King of Slots, a Mega Boy, a Gun N’ Roses és egy egész arzenálnyi játék. A “Live (Élő)” szekció számos ajánlatot tartalmaz, ahol lehetősége lesz arra, hogy közvetlenül kapcsolatba lépjen valódi krupiékkel. Ha a sportesemények rovata érdekli, nézze meg a különböző sportágakat. Valósítsa meg fogadásait kombinálással a futballra, kosárlabdára vagy teniszre. Fogadással nagyobb szorzóval nagyobbak a lehetséges nyeremények is.

Mobil alkalmazás

A felhasználók teljes elégedettségük érdekében az Interwetten mobil alkalmazással rendelkezik a következő operációs rendszerekkel: az iOS, az Android, a Windows Phone és a Windows Store. Meghibásodás esetén szkennelje be a QR-kódot a “Mobil” részben. Ez a lehetőség lehetővé teszi, hogy közvetlen kapcsolatot hozzon létre okostelefonja vagy táblagépe böngészőjén keresztül.

Ügyfélszolgálat

Szabálytalanságok esetén, vagy ha kétségei vannak az Interwetten-nel kapcsolatban, ne habozzon felhívni az oldal ügyfélszolgálatát. A kifogásolhatatlan szakértelemmel rendelkező tanácsadók a nap 24 órájában, a hét minden napján az Ön rendelkezésére állnak. Kapcsolatba léphet velük e-mailben, telefonon vagy élő chat-en keresztül. A francia nyelvű platform 10 órától 21 óráig várja látogatóit.

A jelenlegi bónusz a fogadóiroda oldalán található