iBet789

iBet789 →iBet789 →


az iBet789 Ázsia leghitelesebb online játékmárkái közé tartozik. A 2011 óta létező, nagyszabású platform a helyi piac vezető pozícióját vívta ki magának. Igazi erőssége abban rejlik, hogy egyetlen weboldalon egyesíti az összes sportfogadási és kaszinó játéklehetőséget. Bár a felhasználók többsége főként mianmari, a fogadási oldal mégis nyitott a külföldi országokból érkező fogadók számára. Megnézzük, mi bizonyítja exkluzivitását, és mi motiválja az ügyfeleket.

ℹ️ Működési engedély

az iBet789 tulajdonosa a Dragon City International Limited. Az oldal jelenleg a kambodzsai királyi kormány engedélyével működik legálisan. Emellett a Secure Socket Layer (SSL) titkosítási technológia bevezetése védi a játékosok személyes és pénzügyi adatait a csalástól. Egyéb kiegészítő funkciók nagyban hozzájárulnak a felhasználók biztonságához. Ezek közé tartozik a zárolási rendszer, valamint a költésellenőrző eszközök.

🖥️ Weboldal és mobilalkalmazás

Összességében az iBet789 egy működő weboldallal rendelkezik, a meglehetősen elavult megjelenés ellenére. Másrészt intuitív és felhasználóbarát elrendezéssel rendelkezik, amely különösen alkalmas a kezdők számára. A fontos szakaszok felső sávban való elrendezése a különböző vezérlőgombokkal együtt szinte zökkenőmentessé teszi a navigációt. A több nyelven, köztük franciául és angolul működő fogadóiroda célja, hogy pozitív játékérzetet nyújtson az ügyfeleknek. Másrészt az oldal átdolgozása kétségtelenül az internetezők tömegesebb beáramlását eredményezte volna. Az online fogadási oldal rendelkezik egy natív alkalmazással, amely az Android operációs rendszerhez van rendelve. A program letöltési algoritmusában van egy kis különbség. Ennek eredményeképpen a “.apk” fájl megszerzéséhez be kell olvasni a QR-kódot, mielőtt telepítenénk az eszközre. A sporteseményekhez és kaszinójátékokhoz való hozzáférés mellett a fogadóknak továbbra is lehetőségük lesz a fogadási előzmények megtekintésére, a nyeremények kifizetésére, az ügyfélszolgálattal való kommunikációra és sok más előnyre. Az oldal mobil verzióját jelenleg is bevezetik, és ugyanazokat a funkciókat kínálja, mint az eredeti verzió.

iBet789 →iBet789 →

©️ Felhasználói regisztráció

Az iBet 789 portálon való taggá váláshoz a játékosok regisztrációja és egy aktív fiók birtoklása szükséges. A profil aktiválása mindössze néhány percet vesz igénybe, feltéve, hogy a lépéseket helyesen követik:

  • Válassza ki a játék felületét, akár a böngészőn keresztül, akár az alkalmazáson keresztül;
  • A kiválasztás után kattintson a regisztrációs panelre;
  • Töltse ki az űrlap mezőit személyes adataival, feltüntetve a kereszt- és vezetéknevet, a bejelentkezést, majd a jelszót, a mobiltelefonszámot;
  • A “Küldés” gombra kattintva az üzemeltető automatikusan átirányítja Önt a játékosfiókjához.

A folyamat további részének folytatásához fel kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Új tagként dupla ellenőrzésre van szükség, és egy beszkennelt személyi igazolványt kell elküldeni. Ezt a dokumentumot a fiókod végleges érvényesítéséhez használjuk. Ha bármilyen eltérés van, az iBet789 további értesítésig ideiglenesen bezárja a számláját.

🎁 Bónuszok és promóciók

az iBet789 a szokásos képletet alkalmazza az új előfizetők jutalmazására. Amint megteszik az első befizetésüket, a bukméker üdvözlő bónuszt ad nekik. Az összeg maximális értéke 300 000 MMK vagy ennek megfelelő összeg külföldi valutában. Egy figyelmeztető szó: csak azok a játékosok tekinthetik meg az általános fogadási feltételeket, akiknek engedélyezték a platform használatát. Másrészt, itt van néhány érdekes promóció az iBet789-nél találhatóak közül:

  • A napi újratöltési bónusz. Új befizetéskor 10%-os bónuszt kapsz 500 000 MMK-ig. Regisztráció szükséges;
  • Havi 3%-os visszatérítés a játékaira, amely automatikusan aktiválódik a számlán a következő hónap5. napjáig. Ennek a bónusznak nincsenek speciális követelményei.

iBet789 →iBet789 →

🛂 A fogadási és játékajánlat

Globális szempontból az iBet789 az ázsiai sportfogadási és kaszinópiacra igyekszik összpontosítani tevékenységét. Ez egyértelműen megmagyarázza a kontinens számos eseményének meglétét. Mindazonáltal a létesítmény egy teljes repertoárt készített a nemzetközi versenyek és mérkőzések széles választékával. Ez a szekció több mint húsz sportágat tartalmaz, a lista élén a labdarúgás áll, amelyet a kosárlabda, a tenisz és a jégkorong követ, valamint olyan ritka sportágak, mint a téli sportok és a snooker, illetve olyan hiánypótló sportágak, mint a golf, az asztalitenisz vagy a boksz. Ennek szerves részét képezik a mianmari nemzeti bajnokság különböző ligái, nem is beszélve a főbb európai bajnokságokról. A bukméker másik célja, hogy a helyi piacon a legjobb oddsokat kínálja, amiről a “Fogadási szabályok” részben nagyon egyértelmű részleteket talál. Az élő szurkolók számára az élő közvetítés funkció hasznosnak bizonyul a jóslatok elkészítésében és kedvenc mérkőzéseik követésében. Mint más esetekben is, a regisztrált ügyfelek kivételesen előnyben részesülnek. A kaszinó szekció kevésbé tűnik kiterjedtnek, de bőven elegendő a felhasználók igényeinek kielégítésére. A kaszinót felfedezve több tucatnyi videónyerőgépet láthatunk, többségük 3D-s grafikával. Az ázsiai témák túlsúlya ellenére sok más cím is elérhető. Ezekben a napokban a játékosok minden figyelme az Asia Live technológiával működő élő kaszinó szekcióra összpontosul. Valójában állítólag ez az első olyan virtuális kaszinó, amely lehetőséget kínál rajongóinak arra, hogy valódi osztóval lépjenek kapcsolatba. Ezzel a pozíciójával egyrészt kiváló helyzetbe kerül, másrészt kiérdemli a játékosok megbecsülését. A területet különböző asztali játékok képviselik, amelyek a rulett, a blackjack és a baccarat több változatából állnak. Javasoljuk, hogy további részletekért kattintson a megfelelő részre.

🎰 Elérhető fizetési módok

az iBet789 a legbiztonságosabb módszereket biztosítja a játékosok pénzügyi tranzakcióinak egyszerűsítésére. A hagyományos lehetőségek (Visa, MasterCard, Paypal, Skrill, Neteller, banki átutalás) mellett más fizetési rendszerek is számos jelentős előnyt kínálnak. Ezek közé tartoznak a kriptovaluták (Bitcoin, Litecoin, Ethereum stb.), az M-Pitesan, WavePay, KBZ Pay, valamint az AYA Bankon, CB Bankon és KBZ Bankon keresztül történő banki átutalások. Ezek az alternatívák lehetőséget nyújtanak a kedvezményezetteknek arra, hogy nyereményeiket azonnal kiváltsák. Általánosságban elmondható, hogy a bukméker más online fogadási oldalakhoz hasonló befizetési folyamatot alkalmaz.

iBet789 →iBet789 →

*️⃣ Ügyfélszolgálat

Az iBet789 minden bajba jutott játékos segítségére azonnal az ügyfélszolgálatához irányítja őket. Telefonon, e-mailben, skype-on, élő chaten vagy Telegramban léphetnek kapcsolatba egy ügynökkel. Lehetőség van üzenet küldésére egy űrlap segítségével, a név, az e-mail cím és a kérdés tárgyának megadásával, miután a “Beszélj a menedzserrel” fülre kattintottunk. Egy tanulmány szerint a várakozási idő a választott opciótól függően néhány másodperctől 48 óráig terjed. Mint minden más bukméker, az iBet789 is rendelkezik egy GYIK szekcióval, amely nagyon hasznos mind a kezdők, mind a tapasztalt játékosok számára.

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán

Regisztráció Regisztráció