HPIBet

HPIBet →HPIBet →


A Horseplayer Interactive, vagy röviden HPIBet egy tapasztalt, kizárólag lóversenyekre specializálódott oldal. Sőt mi több, ez az egyik legrégebbi lófogadási platform Kanadában. A fogadási piacok több mint 450 versenypályára, valamint számos szárazföldi helyszínre terjednek ki világszerte. Történelmileg a HPIBet eredete pedig az 1800-as évekre nyúlik vissza. 1976-ban a William Hendrie által elnökölt anyavállalat, a Woodbine Entertainment Group került be a kanadai lóverseny világába. A platform 1997-től napjainkig végig képes volt telefonon keresztül is fogadásokat kínálni, köszönhetően a kiváló technológiának. Ezen kívül a honlapnak van egy négycsatornás televíziós szolgáltatása is, a HPItv, amely teljes egészében a lóversenyeknek van szentelve. Az események élő közvetítése viszont csak egy kis része a fő jellemzőinek. A pontos infókért inkább nézzük meg közelebbről.

▶️ A honlap általános bemutatása

Összességében a HPIBet platformja egy felhasználóbarát és könnyen kezelhető oldal. A weboldal a különböző részei közötti kényelmesebb navigáció érdekében megkülönböztető színeket használnak. Az oldalon a lóversenyek, a zsokék, az élő közvetítés több pályára, a figyelmeztetések és az edzőkeresés lapjai találhatók. A felület egyszerű megjelenése és érzése minden játékos számára magával ragadóbb fogadási élményt nyújt. A keresési idő lerövidítése érdekében a keresősáv egyetlen kattintással vagy néhány kulcsszóval közvetlenül számos funkcióhoz elnavigálhat, beleértve a statisztikákat és a nyerési százalékokat. Emellett a játékosok teljesen testreszabható dizájnt is élvezhetnek majd.

📃 Működési engedély

Története és hírneve alapján a HPIBet volt az első legális online lófogadási oldal Kanadában. Az oldal az Ontario Gaming Commission (AGCO) és a Canadian Pari-Mutuel Agency (CPMA) által engedélyezett. Ma a helyszín korlátozás nélküli nemzeti működési engedéllyel rendelkezik. A felhasználók biztonsága miatt nem kell aggódni, mivel az oldal felülete SSL titkosítással van ellátva, amely egy nagy teljesítményű rendszer, amelyet a fogadók személyes és pénzügyi adatainak védelmére használnak.

HPIBet →HPIBet →

✅ Regisztrációs folyamat

A HPIBet profil létrehozásához néhány alapvető információra van szükség, amivel megerősítheti a személyazonosságát. Emellett meg kell adnia a nevét, a jelenlegi címét, a születési dátumát és e-mail címét, ami az aktiválási link elküldéséhez elengedhetetlen. A regisztráció befejezése után pedig a HPIBet hozzáférést biztosít az összes lóversenyfogadáshoz. Ezen kívül számos javaslat található a posztokra, valószínűségekre, intervallumokra, poolméretekre és sok másra, az ilyen típusú fogadásokkal kapcsolatos lehetőségre vonatkozóan. Viszont, csak a 18. életévüket betöltött játékosok használhatják az oldalt. A platform folyamatosan tájékoztatja majd  a lovakról és a versenyekről, amelyekre fogadhat. További információkért kérjük, olvassa el a feltételek és kikötések oldalt.

💻 Mobil alkalmazás

A HPIBet egy Android és iOS appra optimalizált mobilalkalmazást kínál, amellyel könnyedén fogadhat. Akár útközben, akár bárhol tartózkodik, a platform minden szolgáltatásához hozzáférést biztosít okostelefonján vagy táblagépén keresztül. Ezeket a funkciókat azonban más módon is élvezheti. Ha szeretne tájékozott maradni, egyszerűen állítson be riasztásokat a mobiltelefonján. Ez a technika lehetővé teszi, hogy meghatározza a fogadások kimenetelét, a teljes nyereményt vagy a különböző statisztikákat a startról és a futamok eredményéről vagy a lóról, amelyre fogadást kötött, hogy csak néhányat említsünk.

🎁 Bónuszok és promóciók

Új számlatulajdonosként a HPIBet-től 2 $ ingyenes fogadást kap a játékok indításához. Ezután 30 nap áll rendelkezésére, ha legalább 100 $-t tesz fel. Miután elkezdett fogadni, a játékos számlájára 3-5 napon belül újabb 100 $ kerül jóváírásra. Ha fel kívánja szabadítani a nyereményét, akkor ezt a bónuszt tétek elhelyezésével kell felhasználnia. Ezen kívül van néhány fantasztikus promóció is, amelyekkel növelheti a nyerési esélyeit. Használja ki ezeket, de ne felejtse el ellenőrizni a feltételeket. Másrészt, tartsa nyitva a szemét az időszakos ajánlatok előtt az akciók szekcióban. Ezek közül a hűségprogram lehetőséget kínál Önnek arra, hogy számos jutalmat és különleges ajánlatot élvezzen. A HPIBet a pontgyűjtésből származó bónuszok mellett többek között ingyenjegyeket oszt ki bizonyos versenyekre, valamint meghívásokat exkluzív eseményekre.

HPIBet →HPIBet →

⭐ Fogadási ajánlatok

Bár a HPIBet csak egyféle sportágat kínál, többféle fogadási lehetőséggel szólítja meg ügyfeleit. Általánosságban elmondható, hogy az alapvető fogadások a nyereményekre, a helyezésekre és a teljesítményre vonatkozó előrejelzéseket tartalmaznak. A következőkben felsoroljuk azokat a lehetőségeket, amelyek a felhasználók többsége körében a legnépszerűbbek:

  • A nyerő fogadás, a legegyszerűbbnek tekinthető. Mindig akkor nyer, ha a lova az első a versenyben;
  • A Place Bet, amely olyan eseményre érvényes, ahol a kedvenc lova az első vagy második helyen végez;
  • A Show Fogadás, a fentiekhez hasonlóan, de a harmadik helyet is beleértve;

A bonyolultabb fogadások közé tartozik a ‘Multi-race’, ‘Daily double’, ‘Grand slam’, ‘exactor’, ‘Superfecta’, ‘Super hi-5’ és még sok más. A legtöbbjük kockázatosabbnak tűnik, de nagyobb kifizetésekhez vezethet. A HPIBet a platformját “Live Streaming” funkcióval is ellátta, ami az oldal egyik erőssége. A világ minden tájáról élő közvetítéseket találhat ezenkívül a versenyekről. Ráadásul a tagság első hónapjában 4 versenyt ingyenesen meg is nézhet.

💵 Elérhető fizetési módok

A HPIBet-nél a pénz befizetésének és kivonásának módszerei kissé elégtelennek tűnnek, de ne aggódjon. Számláját feltöltheti bankkártyákkal, például UKash Visa és MasterCard, Paysafecard és UKash Online bankkártyákkal. A nyereménye kifizetéséhez rendelkeznie kell egy bankszámlával, amelyre a weboldalon keresztül átutalhatja a pénzt.

A kifizetési idő néhány munkanap. Ehhez a művelethez előzetesen ellenőriznie kell személyazonosságát. Ezenkívül a versenypályán történő pénzfelvételhez érvényes, kormány által kiállított fényképes személyazonosító igazolvány (jogosítvány vagy útlevél) szükséges. Ehhez a dokumentumhoz viszont csatolni kell az aláírt hitelesítési nyilatkozatot. A HPIBet általában 1000 dollárban szabja meg a maximális kifizetési limitet, de legalább 24 órával korábban értesítenie kell a szolgáltatót, ha ennél nagyobb összeget kíván kifizetni. Ezenkívül az elmúlt két hónap tranzakcióinak naplója is a rendelkezésére áll. További előnye, hogy bizonyos paraméterektől függően visszatérítést kap.

⏺️ Ügyfélszolgálat

A HPIBet számos kommunikációs csatornán keresztül nyújt támogatást minden ügyfelének:

  • Élő chat, amely a nap 24 órájában elérhető, a képernyő alján látható. Ez a leggyorsabb lehetőség az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvételre;
  • Telefonon, az oldalon feltüntetett számok segítségével, meglehetősen gyors válaszadási idővel;
  • E-mail. A tanácsadók 24 órán belül választ adnak Önnek;

A HPIBet továbbra is lehetőséget biztosít arra, hogy a “Kapcsolat” fülre kattintva feltegye kérdését, hozzászólását vagy véleményét. Általában 24 órán belül kap választ ezen az úton. Hogy több időt takarítson meg, a GYIK oldal segít megtalálni számos, az Önt foglalkoztató kérdést. Így, minden bizonnyal megtalálja a megfelelő megoldást anélkül, hogy a chaten keresztül kellene segítséget kérnie.

HPIBet →HPIBet →

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán

Regisztráció Regisztráció