Helabet

Helabet →Helabet →


A Helabet, amelyet az egyik legrégebbi online szolgáltatónak tartják, 2019 óta felépülő folyamatban van. Az oldal jelenleg a Curaçao kormánya által kiadott 1668/JAZ számú eGaming licenc alapján működik. Ma a Betb2b.com elválaszthatatlan részét képezi, amely egy világhírű platform, amely a legnagyobb fogadóirodák felügyeletét látja el a fogadások és szerencsejátékok területén.

📝 Helabet és az általános jellemzői

A Helabet számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a látogatók számára a hozzáférést. A platform jelenleg több mint 50 nyelvet támogat. A folytatáshoz kattintson az oldal jobb felső részén található zászló ikonra. Hasonlóképpen könnyen megtalálhatja a bejelentkezési és regisztrációs gombokat is az oldal jobb és felső sarkában. Az oldal tetején található különböző linkek a kaszinó, az élő kaszinó, a sportfogadás és a bingó szekciókba vezetnek.

🖥️ Mobil alkalmazás

A Helabet bevezetett néhány Android és iOS operációs rendszerre optimalizált alkalmazást. Telepítésük azonban meglehetősen bonyolult eljárást igényel, különösen bizonyos országokban, például Kínában, Spanyolországban, Olaszországban, Lengyelországban vagy Törökországban lakó iPhone-tulajdonosok esetében. Mindazonáltal ezek az eszközök segítenek Önnek megkerülni az országa cenzori blokkjait, és így élvezheti az offline kapcsolatot, és közvetlenül hozzáférhet a streaming szekcióhoz.

Helabet →Helabet →

⭐ Bónuszok és promóciók

A Helabet bónuszok és promóciók oldala két fő kategóriára oszlik. Megkülönböztetünk :

 • Az “üdvözlő bónusz”. Az új regisztrálók 100%-os befizetési bónuszt kapnak akár 100 euró összegig. A “PROMO130” kód használatával a jutalom 130 euróval vagy ennek megfelelő összeggel nő helyi pénznemben. A fogadásnál a Helabet Önnek felkínálja az előnyt átváltani a hűségpontokat a számláján lévő pénzre, vagy elkölteni ezeket más bónuszprogramokra a tetszése szerint;
 • A “Helabet promóciók”. Sok más között itt megtalálja a nap akkumulátora, az AdvancedBet, a Sport/Live fogadószelvény csata, a 100%-os fogadási biztosítás és még sok más.

Meg kell jegyezni, hogy minden elérhető bónuszra a bukméker által előírt feltételek vonatkoznak.

📌 A felhasználók regisztrációja

Ha úgy dönt, hogy aktív számlát nyit a Helabetnél, semmi sem lehet egyszerűbb. Látogasson el a hivatalos weboldalukra, és keresse meg a regisztráció gombot a számítógép vagy a mobilkészülék képernyőjének jobb felső sarkában. Elsősorban azonban meg kell adnia egy érvényes e-mail címet és telefonszámot, miután igazolta, hogy nagykorú. Ezután már elég választani a következő 4 lehetőség közül:

 • Egy kattintással történő regisztráció ;
 • Regisztráció e-mailben ;
 • Telefonos regisztráció;
 • Regisztráció a közösségi hálózatokon és üzenetküldő szolgáltatásokon keresztül.

Az e-mail a legajánlottabb megoldás. Elék csak az országot, a pénznemet és a személyes adatokat kiválasztania. Ezenkívül nincs szükség személyazonossági igazolványra. Miután kitöltötte az űrlapot, kattintson a “Regisztráció” gombra. A rendszer automatikusan létrehozza a hozzáférési adatokat, beleértve a számlaszámot és a jelszót. A Helabet emellett lehetőséget kínál Önnek arra is, hogy névtelenül fogadjon. Ez az eljárás lehetővé teszi Önnek, hogy teljesen észrevétlenül játszhasson az oldalon, amíg úgy nem dönt, hogy megadja az adatait. A számláján bármikor megváltoztathatja az összes adatát kivéve a pénznemet. A regisztráció véglegesítése előtt feltétlenül ellenőrizze át kétszer is a megadott mezőt.

🎲 Fogadási ajánlatok és a szerencsejáték piac

A Helabet mindig lenyűgözi a fogadóit a sportágak skálájával, mint a fogadások széles választékával is. A sporteseményekre érkező fogadások közül a futballra vonatkozó fogadások foglalják a legfontosabb helyet. Csak ebben a sportágban az oldalra érkező összes fogadás több mint 80%-a érkezik. A szorzók is külön figyelmet érdemelnek. Eltekintve attól, hogy milyen típusú eseményre vár, a Helabetnél mindig a lehető legjobb megtérüléssel fogadhat. A még nagyobb kényelem érdekében a fogadások kínálata előnye, hogy testre szabhatja a fogadási menüt, vagy még jobb, ha csapatokat, ligákat vagy sportágakat ad hozzá a kedvenc fogadásaihoz. Ezen kívül itt van néhány exkluzív szolgáltatás, amelyet a Helabet kínál:

 • Fogadási tőzsde;
 • Bet Constructor;
 • Multi-LIVE ;
 • Toto 15.

Egy apró pikánsság érdekében, a Helabet annak ellenére, hogy 2017 óta felfüggesztette a pénzügyi fogadásoknak szentelt szekciót, vette a bátorságot, hogy megnyitotta a virtuális sportoknak szentelt szekciót.

Helabet →Helabet →

A Helabet minden típusú fogadást elfogad, az egyszerű fogadásoktól a kombinált fogadásokig, a rendszerfogadásoktól a láncfogadásig és így tovább. Több mint 1500 szorzó létezik (mérkőzés előtti és élő), valamint körülbelül 50 fajta fogadási lehetőség is van minden egyes mérkőzésre. Az elemzések szerint a Helabet messze meghaladja a legerősebb versenytársak kínálatát. Nem csoda, hogy egy igazi specialistává vált az ilyen típusú piacokon:

 • Ázsiai hendikep;
 • Az összes gól száma;
 • Draw no Bet;
 • Teljes pontszámítási időszak ;
 • Szögletek és büntetők.

A kaszinó oldalán a felület meglehetősen kellemes látványt nyújt. A játékmenetek interaktívnak tűnnek, és mint a tapasztalt, úgy az alkalmi játékosok számára is vonzóak. A Helabet ugyanis számukra néhány híres asztali terméket készített. Ezek a játékok biztosan sok felhasználót majd érdekelni fognak, és erre jó okuk van: a jackpotok kínálatával érkeznek, beleértve az Icy Fruits és a Hold and Win by Moon Sisters. A pókerrajongók számára a Texas Holdem egy darabig leköti a figyelmüket. Ön egy blackjack rajongó? Válassza a Blackjack Multihand és a 3D Blackjack játékokat. Mivel nem létezik egy oldal kizárólag az ilyen típusú szórakozáshoz, javasoljuk, hogy manuálisan keressen ilyen oldalt. Az asztali játékokon kívül az üzemeltető egy nagy részleggel rendelkezik, amely a nyerőgépeknek van szentelve. Valójában ez az első megjelenő oldal, miután betöltötte a kaszinó weboldalát. Összességében a nyerőgépek egyedi témákat és magával ragadó forgatókönyveket kínálnak. A háttérzene csak feldobja a játék hangulatát. Az elérhető címek között szerepelnek a Crazy Mix, a The Space Game és a Childhood Sweet Christmas Edition.

💰 Pénzügyi tranzakciók

A Helabet különböző befizetési és kifizetési módszereket kínál minden típusú tranzakcióhoz. A leggyakrabban használt lehetőségek a következők:

 • Visa és MasterCard bankkártyák;
 • Perfect Money és Piastrix elektronikus pénztárcák;
 • Kriptovaluták Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Tether stb.

Mindkét művelet esetében ezek a fizetési módok az Ön lakóhelye szerinti országtól függően változhatnak. A fogadóiroda emellett lehetővé teszi, hogy nyereményét egy egyszerű kifizetési kérelemmel azonnal kiváltsa. Egy automatikus rendszer arról gondoskodik, hogy másodperceken belül jóváírja a pénzt az Ön számlájára.

💡 Ügyfélszolgálat

Ön professzionális tanácsadókkal áll kapcsolatban, akik a nap 24 órájában, a hét 7 napján az Ön rendelkezésére állnak. A szolgáltatás a nyelvi változattól függően különböző e-mail címeket biztosít. Általánosságban érvényes, hogy az angol nyelvű ügyfélszolgálat általában 4 órán belül feldolgozza a kéréseket. Más nyelvek esetében a válaszidő 8 és 24 óra között változik. Sajnos, hiányzik itt a GYIK rész, de a többnyelvű telefonvonalat bármikor használhatja. Másrészt itt van az élő csevegés lehetősége is a kapcsolat létrehozása nélkül. Az ügyfélszolgálat összes elérhetősége a “Kapcsolattartás” szakaszban található.

Helabet →Helabet →

A jelenlegi bónusz a fogadóiroda oldalán található

Regisztráció Regisztráció