GunsBet

GunsBet →GunsBet →


A GunsBet, amely mint bukméker és kaszinó  is ismert, meglehetősen hízelgő hírnévvel rendelkezik. Ez a határozottan modern oldal nemzetközileg a legjobb sportfogadóirodák között szerepel. A ma már számos országban működő oldalnak nincs mit irigyelnie a fogadóipar híres szereplőitől. A viszonylag nemrégi indítása a weboldalt a bojgón a legambiciózusabb platform csúcsára emeli. A részletek elolvasása után meg fogja érteni, hogy miért.

📃 GunsBet és a licencelés

A GunsBet a hitelességét azzal bizonyítja, hogy rendelkezik a licencel Curaçao eGaming-től. Egy világhírű szervezetről van szó a szerencsejáték ipar területén. A fogadóiroda a felelősségteljes játékpolitika mellett egy nagy teljesítményű titkosítási rendszert is alkalmaz a felhasználók személyes és pénzügyi adatainak védelme érdekében.  Ennek a tűzfalnak köszönhetően a játékosok most már biztonságban tehetik meg a fogadásait.

🤠 A GunsBet és annak a jellemzői

Az első pillantásra a GunsBet egy tökéletesen tiszta és strukturált felülettel rendelkezik. A honlapról a webhely különböző részeit érheti el a képernyő bal oldalán található menü segítségével. A felfedezés során a platform egy másik eszközt is feltár. A fogadásnak szentelt területen keresztül néhány másodperc alatt átválthatja magát a kaszinó üzemmódba. A GunsBet fogadóiroda bizonyítva így a nemzetközi dimenzióját, több mint 20 különböző nyelven működik, köztük franciául, németül, olaszul és angolul.

GunsBet →GunsBet →

🌎 Regisztrációs eljárások

Az aktív számla létrehozása a GunsBet-el néhány alapvető lépést igényel:

 • Csatlakozzon a hivatalos weboldalhoz, és írja be az URL címet ;
 • Kattintson a honlap jobb felső sarkában található “Kezdjünk hozzá” panelre;
 • Adja meg a bónuszkódját (ez választható);
 • Adja meg személyes adatait, beleértve az e-mail címet, a jelszót, a lakóhely szerinti országot és a számla pénznemét;
 • Fogadja el a fogadási oldal általános szerződési feltételeit és az adatvédelmi irányelveit, majd erősítse meg a nagykorúságát;
 • Nyomja meg a képernyő közepén található “Regisztráció most” gombot.

A legközelebbi csatlakozásánál az e-mail címe és jelszava szolgál majd a bejelentkezéshez. A GunsBet csak egyetlen egyedülálló számlát engedélyez egy felhasználó számára. Bármilyen szabálysértés a játékoskönyvtára felfüggesztését vagy akár a végleges törlését eredményezi.

⭐ Bónuszok és promóciók

Minden újonan regisztrált jutalmul 100 € üdvözlő bónuszt kap 100 ingyenes pörgetés mellett. Ez a bónusz megegyezik az első befizetés összegével, és megduplázza a játékos számláján lévő összeget. Ha szeretné ezt igénybe venni, használja a “Bonus100” promóciós kódot a regisztrációkor vagy az első fogadásánál. A fogadási intézmény által megkövetelt feltételeknek megfelelően fizessen be legalább 20, vagy több eurót a számlájára ahhoz, hogy jogosult legyen az üdvözlő bónuszra. A bónuszösszeggel 40-szer kell fogadnia amíg a nyereményei kifizetésére sor kerülhet. Az ingyenes pörgetések el vannak osztva 20-ra, amelyeket az első befizetést követő 5 napon belül lehet alkalmazni. Az egyetlen hátránya, hogy a sportfogadásra nincs regisztrációs bónusz, de ez valószínűleg a közeljövőben változni fog. Azonban figyelje az ajánlatokat, amelyeket kínál a bukméker, és rendszeresen ellenőrizze a promóciós oldalt.

⚙️ Fogadási ajánlatok

A GunsBet fogadóiroda katalógusában körülbelül húsz sportesemény szerepel. A sportágaknak több kategóriája is létezik, a legnépszerűbbektől a kevésbé kiváltságosakig. Ez a lista versenyeket tartalmaz a labdarúgásban, jégkorongban, teniszben, strandröplabdában, krikettben, MMA-ban, futsalban, dartsban, golfban valamint számos külömböző versenyben. További előnye a “Live” szekció, amely lehetővé teszi Önnek élőben figyelni a mérkőzéseket számos fogadási lehetőséggel. Hasonlóképpen egy interaktív terület meghívja Önt kezelni a fogadásait az aktuális mérkőzésekre és a közelgő versenyekre. A készpénzkifizetési lehetőség hiánya ellenére a GunsBet rendelkezik egy praktikus műszerfallal, amely mutatja az egyes mérkőzések összes játékstatisztikáját. Egy jó tanács: használja ki ezeket az adatokat, még mielőtt elkötelezné magát az előrejelzései  mellett. Másrészt a platform az e-sport események széles választékához irányítja Önt. El lesz kényeztetve a részvétellel a legfontosabb versenyeken és a leghíresebb játékokban, mint például a Dota 2, League of Legends, Rocket League, Counter Strike GO, Overwatch vagy a Rainbow Six.

Ami a szerencsejátékokat illeti, a GunsBet online kaszinó Önt biztos nem fogja meglepni a gazdag játékkönyvtárával. Az összesen 3000 játékból Önre várnak a nyerőgépek, blackjack, videópóker, baccarat, rulett és számos más játékkal. Most itt az ideje egy kis környezetváltozásra és egy látogatásra az élő kaszinóban. Ha inkább közvetlenül egy valódi krupiéval szeretne kapcsolatba lépni, akkor pontosan a megfelelő helyen jár. A hangulat még varázslatosabb lesz a rendszeres ingyenes pörgetések és bónuszok hozzáadásával.

GunsBet →GunsBet →

▶️ Mobil alkalmazás

A GunsBet még nem rendelkezik mobilalkalmazással, de hatékony mobilverzión keresztül hozzáférést biztosít minden szolgáltatásához. Legyen Ön bárhol és a nap bármely szakaszában, megteheti a fogadásait az okostelefonján vagy a táblagépén keresztül. Az eszköz nem csak hogy minden kényelmet biztosít, amit csak kívánhat, hanem átveszi a webhely teljes verziójának funkcionalitását is.

💵 Fizetési módok

A játékosok különböző módszereket használhatnak a GunsBet-nél történő befizetésre és pénzfelvételre. Ezek közé tartoznak:

 • Visa és MasterCard bankkártyák;
 • Skrill és QIWI elektronikus pénztárcák;
 • Neteller, ecoPayz, Sofort, Trustly, Yandex Money, iDEAL, iDebit, Neosurf, Zimpler, Payvision, stb. fizetési rendszerek;
 • Népszerű kriptopénzek Bitcoin, Dogecoin, Ripple, stb. ;
 • Banki átutalás.

Javasoljuk, hogy ellenőrizze, mely tranzakciós módszerek engedélyezettek az Ön országában, legyen szó akár a befizetésről, vagy a kifizetésről. Ezenkívül a feldolgozási idő a választott módszertől függően változik. Az elektronikus pénztárcán keresztül történő átutalás időtartama legfeljebb 10 perc. Ha a banki átutalás mellett dönt, az körülbelül 48 órát vesz igénybe.

🆗 Ügyfélszolgálat

A GunsBet 3 módot kínál a támogatással való kapcsolatfelvételre, ha bármilyen kérdése is van: e-mail, telefon és élő chat. A tanácsadók különös gondot fordítanak ügyfeleikre, és a nap 24 órájában elérhetőek, minden kérésre a megfelelő választ adva.

GunsBet →GunsBet →

A jelenlegi bónusz a fogadóiroda oldalán található

Regisztráció Regisztráció