GGbet

GGBET →GGBET →


Önök, akik a virtuális sportok rajongói, izgalmas pillanatokat élhetnek át a GGbet társaságában. A 2016 óta ez az e-sport fogadásokra specializálódott bukméker meghívja Önt, hogy próbálja ki az egyszerű fogadások, promóciók és élő események egész sorát. Mindezek mellett az oldal praktikus, funkcionális és tökéletesen strukturált, orosz, angol, portugál, svéd és kínai nyelven is elérhető. Mivel a GGbet csak bizonyos országokra korlátozódik, láthatólag mindenre gondolt. A főoldalon talál egy részt, amely tartalmazza a VPN-tükrök vagy a TOR böngésző használatára vonatkozó összes utasítást. A Cipruson bejegyzett platform ráadásul a curacaói testület által kiadott engedélynek köszönhetően legálisan tevékenykedhet.

▶️ A GGbet és fogadási ajánlatai

Bár az e-sport események szinte az egész portált elfoglalják, a GGBet-nél még mindig van lehetősége sportfogadásra is. Bár a tenisz a szekció fő része, a kedvenc futballmérkőzései megtekintéséhez is vannak linkek. A virtuális oldalon rendkívüli dizájnra számíthat. Több, mint egy tucat tevékenység áll rendelkezésére a népszerű bajnokságokon. Az összes közvetített mérkőzést streamelt videóval látják el, és manapság már a mezőny fokozatosan bővül. A legismertebbek közé tartozik a Dota 2, a Starcraft 2, a Counter Strike…, és a lista még hosszan folytatható. Másrészt a kártyajátékok és a rulett szekcióban alacsony szorzókkal fogadhat, de ez is egy próbát mindenképpen megér.

Az e-sport fogadások a GGbetnél nem bonyolultak. Egyszerűen válassza ki a játékkategóriát, becsülje meg a tétet, kattintson a szelvényre, írja be az összeget, majd nyomja meg újra a ‘fogadás’ gombot. Megjelenik egy ablak, amely megerősíti a fogadás elfogadását. Mindenekelőtt győződjön meg arról, hogy a fogadásokat helyesen-e tette meg. A GGbet mindenesetre hamarosan megoldást fontolgat a törlési folyamatra.

☑️ Milyen típusú fogadások vannak?

Ha szeretne szórakozni a GGbet platformon, négyféle fogadási lehetőség közül választhat, hogy elkezdhesse a játékokat:

 • A szokásos fogadás. Egy olyan fogadásról beszélünk, amely csak az eredmények kiválasztásán alapul. Nyeremény esetén a tét összege megszorozódik a meghatározott százalékkal;
 • Az expressz fogadás. A játékos jutalmat kap, ha egyszerre 2, vagy több mérkőzésre vonatkozó helyes előrejelzést ad;
 • Rendszerfogadás. A játék lényege, hogy minél több expressz tétet kell kombinálni ugyanolyan arányban. A nyeremények az összesített eredmények felhalmozásából származnak;
 • Feltételes fogadások. Ez egy lánc a fent említett fogadási típusokból. A játékosnak kell kifizetnie a tétek egy részét, míg a többit egy korábbi nyereményből kell kifizetnie. A cél az egymást követő veszteségek elkerülése.
Előnyök / hátrányok
 • Stílusos kialakítás, számos fogadási funkció
 • eSport rendezvények nagy választéka
 • Különféle bónuszok a játékosok számára
 • 24 órás támogatás nemzeti nyelveken
 • Sportesemények kis választéka
 • Kis számú fizetési mód
 • Nem a legnagyobb esély

⭐ Bónusz

A GGbet számos bónusszal tartja meg ügyfeleit, amelyek többsége nagyvonalú. Íme néhány a bukméker által javasolt ajánlatok közül:

 • Üdvözlő bónusz, amelyet az új tagok számlájára írnak jóvá az első befizetéskor;
 • Promóciós kód, amely az első vagy későbbi befizetéseknél használható;
 • Pénzvisszafizetési lehetőség. További részleteket megtalálhat a “klasszikus” részben;
 • Különböző promóciók, beleértve az aktív játékosok között felajánlott tombola. A versenyzőket gyakran meghívják versenyekre, ahol a legjobb csapatok mérkőznek meg egymással.

A portál rendszeresen megjeleníti a program frissítését, a nagyobb Counter Strike és DOTA 2 versenyek versenynaptárával szinkronban.

GGBET →GGBET →

✍️ Regisztrációs modulok

Ahhoz, hogy igénybe vehesse a GGbet szolgáltatásait, először létre kell hoznia a profilját. Minden új regisztrálónak meg kell felelnie a következő szabályoknak:

 • A tagság alsó korhatára 18 év. A bukméker fenntartja a jogot, hogy személyazonossági igazolást kérjen;
 • A számlanyitás és a GGbet szolgáltatásainak igénybevétele nem tolerálható, ha a játékosok a bukméker számára tiltott államban laknak. Néhány ilyen joghatóság: Ukrajna, Ausztrália, Ciprus, Franciaország, Nagy-Britannia, Olaszország, Izrael, Hollandia, Portugália, Szerbia, Spanyolország, USA, Törökország és számos más külföldi régió;
 • Megtagadás vagy jogsértés esetén a GGbet azonnal elrendelheti a számla felfüggesztését vagy akár végleges bezárását.

A GGbet fiók aktiválásához kattintson a “Regisztráció” ikonra. Csak a következő két módszer közül kell választania:

 • Egy közösségi hálózati fiókon keresztül, mint például a Facebook, a Twitter, a Google Plus, a Steam és a Yandex.ru
 • E-mailben. Egyszerűen adja meg bejelentkezési adatait, jelszavát, e-mail címét és a számla pénznemét.

📩 Fizetési módok

A GGbet-nél számos lehetősége van a befizetésekre és a nyeremények kifizetésére. Ezek között megkülönböztetünk :

 • Visa és MasterCard bankkártyákat;
 • A Qiwi elektronikus pénztárcákat;
 • IO Money, Webmoney, stb. fizetési rendszereket;
 • Gyakori kriptovalutákat;
 • Skineket (CS GO és DOTA 2).

Minden be-és kifizetést a számláján feltüntetett pénznemre váltanak át. A feldolgozási idő két naptól egy hónapig terjed, a felvenni kívánt összegtől függően. Ehhez a folyamathoz is legalább egy beszkennelt útlevélre van szükség az ellenőrzéshez.

🛟 Ügyfélszolgálat

Kétsége vagy kérdése van? Akkor bármikor igénybe veheti a GGbet ( mint Bet365 ) támogatási szolgáltatását. Egy csapat mindig készenlétben áll, hogy segítsen Önnek, és mindent megtesz a megfelelő megoldás megtalálásáért. A beszélgetés megkezdéséhez lépjen kapcsolatba az üzemeltetőkkel élő chat-en, e-mailben vagy telefonon keresztül. Ezen túlmenően minden írásbeli kérelmet a vita időpontjától számítva 15 napon belül az illetékes osztálynak kell benyújtani.

⏺️ GGbet frissítés

A GGbet továbbra is sok felhasználó számára vonzó a következő okok miatt: funkcionális oldal, számos feltöltési lehetőség, többnyelvűség és streamek. Léteznek azonban bizonyos hibák az árakkal, a kínálatok korlátozásával és az egyes területeken folytatott illegális tevékenységekkel kapcsolatban, nem beszélve arról, hogy az oldalnak nincs mobil verziója. Hogy meglátogatja-e a GGbet platformot vagy sem, az Önön múlik, de ne feledje, hogy egyetlen kattintás örökre megváltoztathatja az életmódját.

GGBET →GGBET →

*️⃣ Népszerű kérdések és válaszok a GGbet-tel kapcsolatban:

✅ Van engedélye a GGbet-nek?

A GGbet bukméker (GGbet) legálisan működik. A cég engedélyt kapott a curacaói regisztrátortól, amely lehetővé teszi számára a játékosok fogadását a gg.bet weboldalon. A világ minden tájáról érkező fogadók igénybe vehetik a portál szolgáltatásait. Ezenkívül a bukméker belépett a piacra néhány országban, ahol nem fogadják el az offshore licencet. Például Oroszországban az iroda működési engedélyt kapott az Orosz Föderáció Szövetségi Adószolgálatától. Itt érhető el a cég helyi honlapja is.

💵 Milyen regisztrációs bónusz érhető el a GGbetnél?

Az új felhasználók akár 15 000 rubel vagy ennek megfelelő összegű kezdő bónuszt kaphatnak más pénznemben. A pénz befizetésekor jóváírják, és megegyezik a feltöltési összeggel (nem magasabb, mint a maximális jutalom). Az összeget egy további számlán írják jóvá, és 30 napon belül meg kell fogadni. A részleteket a Bónuszok részben találja.

📱 A GGbet mobilalkalmazás elérhető a játékosok számára?

Az okostelefonról fogadó játékosok telepíthetik a GGbet (GGbet) mobilalkalmazását. A program letöltéséhez szükséges linkeket a weboldalon találja a láblécben. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az alkalmazás telepítése Androidra manuálisan történik, és a telepítőfájl letöltése a bukméker webhelyéről történik. Az iOS-re készült program elérhető az AppStore-ban, amely lehetővé teszi az automatikus telepítést.

💳 Milyen fizetési módok érhetők el a GGbet-en?

A felhasználók a bukméker jutaléka nélkül fizethetnek be és vehetnek fel pénzt GGbet számlájukról. E műveletek végrehajtásához használhat Visa és MasterCard kártyákon, Skrill, Giroplay és mások elektronikus pénztárcán keresztüli átutalásokat, Neteller, Neosurf fizetési rendszereket stb. Egyes országokban a banki adatokkal történő átutalások és a mobilszolgáltatói számlákon lévő pénzeszközök felhasználása is támogatott.

100 EUR bónusz

Regisztráció Regisztráció