France Pari

France Pari →France Pari →


A sportfogadási piacon 2010 óta a jól ismert France Pari ismét elindítja a lóverseny fogadásnak szentelt szekciót. Ez a francia fogadóiroda, amelynek a székhelye Toulouse-ben van, döntés alatt áll az ajánlata között a lakosságnak és a szoftverének az eladása között külömböző konkurens szolgáltatóknak, amelyet a Sportn’co leányválalata fejlesztett ki. Ha jobban szeretné megérteni, hogy az oldal hogyan működik, akkor olvassa el az alábbi részleteket.

▶️ Működési engedély

A France Pari most azzal büszkélkedhet, hogy az egyik legjobb francia bukmékerek közé tartozik. Azóta a létesítmény legálisan működik az ANJ (Autorité Nationale des Jeux, tehát a Nemzeti Szerencsejáték Hatóság, korábbi nevén ARJEL) által kiadott adminisztratív engedélyeknek köszönhetően. A létesítmény 2010. június 7-én kapta meg az akkreditációját mint egy sportfogadási oldal 0015-PS-2010-06-07 számmal. Hasonlóképpen volt a szerencsejáték-szoftvere akkreditálva a 0015-PS-HOM szám alatt, majd ezután következett a 0015-PH-2011-09-15 számon bejegyzett lóversenyekre vonatkozó jóváhagyás is.

🎁 Bónuszok és promóciók

Minden új regisztráló 250 euró üdvözlő bónuszt kap a France Pari-hoz való csatlakozáskor. Ez a jutalom két részre oszlik:

 • 150 € a sportfogadásra. A vesztessége esetén a France Pari akár 100 eurót is visszaad Önnek, plusz 50 euró ingyenes fogadást, az Ön fogadásaitól függően;
 • 100 € a lóversenyekre. Az Ön tétjeinek 15%-a az első 30 napon belül vissza lesz térítve a 90 eurós bónusz értékig, plusz további 10 eurón kívül a 150 eurós befizetés esetén.

Azzal, hogy Ön a France Pari teljes jogú tagjává válik, a platformon belül napi szinten promóciók egész sora várja Önt. Mindössze annyit kell tennie, hogy belép az oldalra, és csatlakozik a “Sportfogadás” szekcióhoz. Számtalan ajánlatot talál itt ingyenes fogadásokra vagy magasabb nyereményszorzókra függően a sporthírek fejlődésétől vagy az év főbb eseményeitől, beleértve a karácsonyt, az újévet, a húsvétot vagy a Valentin-napot. Ezt követően számos exkluzív ajánlat érkezik, amelyek biztosan örömet szereznek a fogadások szerelmeseinek. A France Pari annak érdekében, hogy még nagyobb érdeklődést keltsen a látogatói körében, kihasználja a stratégiát az új promóciók listájának a kiemelésére a közösségi hálózatokon. A szolgáltató Instagram-fiókján keresztül például a hűséges játékosok hozzáférhetnek az FP Manager hűségprogramhoz, és egy sorsoláson való részvétellel ingyenes fogadásokat nyerhetnek. Javasoljuk, hogy a Facebook-, YouTube- és Twitter-oldalakat rendszeresen figyelje és ellenőrizze a legújabb ajánlatokat.

France Pari →France Pari →

✅ A fogadási ajánlatok

A France Pari sportfogadások széles választékát kínálja, és az olyan ritkán elérhető sportágakhoz is hozzáfér, mint a biatlon, a lesiklás és a snooker. Ezen kívül a teljes lista megtalálható a bukméker honlapján.

A “Cash-out” lehetőséggel a szolgáltató lehetővé teszi, hogy bármikor kivegye a tétet, és visszatéríti a fogadásra tett összeget. Ez a funkció csak a közvetített mérkőzések egy részénél érhető el, de ezt az apró hiányt kompenzálhatja a “szuper odds” ajánlatokra való fogadással. A játék célja jobb szorzzókkal fogadni a közelgő sporteseményekre vonatkozó kérdésekre. Másrészt, ha egy bizonyos érdeklődést kelt az élő fogadások iránt, akkor tudnia kell, hogy a France Pari külön létrehozta a “Multiplex” szekciót. Ha szeretné megtekinteni az összes fogadását, egyszerűen mutasson a képernyő jobb alsó sarkában lévő, bevásárlókosár alakú ablakra.

Ha már a lóversenyről beszélünk, a France Pari a szerencsejátékok specialistája. Összehasonlításban más lóverseny fogadási létesítményekhez képest a bukméker 11 különböző fogadási típusával egyedülállóan megkülönböztethető. Minden fogadási lehetőség lehetséges a nagy klasszikusok továbbfejlesztett lehetőségeinek a kizárása nélkül. Összességében az erős oldalai eleve az alábbi eseményeken alapulnak:

 • Fogadás a 2. vagy 4. outsiderre a verseny során;
 • Nyerjen 7-szer többet;
 • Játszon a futball-lottó stílusban az előrejelzések segítségével.

⭐ Regisztráció a France Pari oldalon

Néhány perc elegendő a France Pari-nál történő regisztrációhoz. Itt vannak az aktív számla létrehozásához szükséges alapvető lépések:

 • Látogasson el a France Pari hivatalos weboldalára;
 • Kattintson a “Regisztrálok” gombra a regisztrációs űrlap megnyitásához. Nagyon fontos megadni, hogy nincs szükség kódra ahhoz, hogy automatikusan megkapja a regisztrációs bónuszt;
 • Töltse ki a mezőkbe a személyes adatait, beleértve a telefonszámát is, ha probléma merülne fel. Az Ön felhasználóneve, jelszava és érvényes e-mail címe a platformon történő azonosítására szolgál. Biztonsági okokból a titkos kérdések listájából kiválasztva is ki kell töltenie egy választ;
 • Az oldal alján fogadja el a bukméker általános szerződési feltételeit, és igazolja, hogy nagykorú. Kérjük, határozza meg, hogy szeretne-e értesítést kapni az oldalon elérhető ajánlatokról;
 • Tegye meg első fogadását, miután beállította a játékkorlátokat és a maximális nyereményhatárt, amelyet automatikusan a bankszámlájára fizetünk.

Győződjön meg róla, hogy adatai valódiak, mivel azokat ellenőrizni fogják. Ez egy kulcsfontosságú lépés, amely a számla végleges érvényesítéséhez vezet. A megbízhatóság érdekében a France Pari csak egy fiókot engedélyez felhasználónként.

France Pari →France Pari →

⏺️ A France Pari és az alkalmazás

A France Pari lehetőséget kínál Önnek arra, hogy egy nagyon hatékony ergonómiájú mobilalkalmazás segítségével tegye meg fogadásait. Az iOS és az Android operációs rendszerekhez teljesen igazított program teljes hozzáférést biztosít a bukméker összes kihívásához és promóciójához okostelefonján keresztül. Természetesen ez az eszköz lehetővé teszi, hogy az összes eseményre mérkőzés előtti fogadásokat, valamint élő előrejelzéseket tegyen. További információkat talál a France Pari alkalmazás részben.

💵 Fizetési módok

A France Pari egy megfelelő megoldást szeretne Önnek ajánlani, amely lehetővé teszi, hogy pénzt fizessen be és vegyen ki a számlájáról. Számos fizetési mód közül itt vannak a bukméker által kínált általános lehetőségek:

 • Visa és MasterCard bankkártyák;
 • Skrill elektronikus pénztárca;
 • Paypal és TicketPremium fizetési rendszerek.

A 3D-biztonságos rendszer bevezetése garantálja az egyes játékosok pénzügyi műveleteinek zökkenőmentes működését. A France Pari nem számít fel díjat minden egyes tranzakcióért. A hét folyamán történő egymást követő pénzfelvételek után azonban 5%-os adót kell fizetni. Tájékoztatásul közöljük, hogy a standard formula szerint a kifizetési limit 5 000 euró egy fogadásonként, illetve 10 000 euró, ha kombinált fogadásról van szó.

☎️ Ügyfélszolgálat

A France Pari ügyfélszolgálata kétféle módon is közelebb kerülhet ügyfeleihez. Az üzemeltetőkkel a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül léphet kapcsolatba, amely minden nap 9 és 18 óra között, szombatonként pedig 11 és 18 óra között érhető el. A másik alternatíva az e-mailben történő kérés, amely naponta a hét minden napján a nap 24 órájában elérhető. Annak ellenére, hogy a platform nem rendelkezik élő chat-el, a France Pari azon kevés francia bukmékerek egyike, amely a legmagasabb elégedettséget szerezte a felhasználóitól. Valószínűleg erre a funkcióra is találnak majd megoldást.

France Pari →France Pari →

A jelenlegi bónusz a fogadóiroda oldalán található

Regisztráció Regisztráció