Fonbet

A Fonbet, egy orosz eredetű sportfogadási vállalat, gyorsan vezető bukmékerként van jelen. Nemcsak az egyik legrégebbi fogadási oldal, de a felhasználók száma és a hálózat elérhetősége alapján még mindig az egyik legnagyobbnak minősül. Az 1994-ben az illusztris Anatolij Maszulszkij által alapított cég 2002 óta több mint 1000 fiókot hozott létre Oroszország-szerte.

Az angol, német és természetesen orosz nyelven elérhető platformnak sikerült megnyernie a játékosok hatalmas tömegét egész Európából. A web azonban mindenekelőtt figyelemre méltó funkcióinak, valamint kivételes ajánlatainak köszönheti hírnevét. Büszke arra is, hogy számos sportegyesület hivatalos szponzora, köztük az orosz labdarúgó válogatott, a Kontinentális Hoki Liga és a Bajnokok Ligája. Nem szabad figyelmen kívül hagynunk a legnevesebb szoftverszolgáltatókkal való együttműködést sem, mint például a NetEnt, Microgaming, Pragmatic Play, Playson és Novomatic, akiknek hihetetlen dizájnját köszönheti.

Működési engedély

Az ESSA regisztrált tagjaként a Fonbet az Antillephone N.V. által Curaçaón kiadott engedéllyel rendelkezik. A fogadásszervezésre vonatkozó külön engedély mellett a létesítmény rendelkezik az online kaszinók üzemeltetésére érvényes 000030-16367 számú akkreditációval is. Mivel az oldal a bolgár Win Bet Online vállalat tulajdonában van, minden tevékenysége az Állami Szerencsejáték Bizottság ellenőrzése alatt marad.

A Fonbet rövid áttekintése

Összességében a Fonbet felületét sötét színű design jellemzi. Ezek az árnyalatok magas szintű szolgáltatásról árulkodnak, amelyet egy folyamatosan frissülő hírfolyamban mutatnak be. Az oldalnak van egy nagy szekciója nagyon hasznos kérdésekkel és válaszokkal, amelyeket csak angol és bolgár nyelvre fordítottak le. Emellett az euró és a bolgár lev az egyetlen közös valuta, amelyet a számlavezetéshez használnak.

Másrészt a Fonbet platformja nagyon felhasználóbarát. A legtöbb országban, például Ukrajnában, Portugáliában, Hollandiában és Lettországban azonban leggyakrabban a szolgáltatás blokkolásával kell szembenézni. Most egy rendszeresen frissített linknek köszönhetően a játékosok a világ minden tájáról bármikor közvetlen hozzáférést kapnak a játékplatformhoz. Mostantól csak két kattintás kell a probléma megkerülésére. Amennyiben a csatlakozáskor hibaüzenet jelenik meg, VPN-szolgáltatásokat és más feloldási módszereket is igénybe vehet.

Weboldal és mobilalkalmazás

A Fonbet a nap bármely szakában, helytől függetlenül lehetőséget biztosít a felhasználóknak a játékra vagy a fogadásra. Az oldal kifejlesztett egy kis képernyős eszközökre optimalizált mobilverziót. A funkciók megegyeznek az oldal klasszikus verziójával. Az üzemeltető Android és iOS operációs rendszerekre is rendelkezik mobilalkalmazással. Egy elemzés szerint a program messze meghaladja a mobilverzió képességeit. Természetesen a Fonbet összes szolgáltatásához hozzáférhet okostelefonján keresztül, beleértve a régebbi mobil modelleket is.

Felhasználói regisztráció

Szeretne a Fonbet tagja lenni? Semmi sem lehet egyszerűbb. Egyszerűen lépjen be a hivatalos weboldalra, és kattintson a “Regisztráció” gombra. Amint megjelenik az űrlap, töltse ki a szükséges mezőket a teljes nevével, telefonszámával és promóciós kódjával. A telefonszámodra küldött titkosított üzenet megerősíti az összes adatodat. Ezt követi majd a CUPIS-ban történő azonosítás. Ennek a szervezetnek a fő célja a webhely és az ügyfelek közötti pénzforgalom ellenőrzése, emellett garantálja a felhasználók számára a pénzeszközök kifizetését, függetlenül a létesítmény pénzügyi helyzetétől.

A bónuszokról és promóciókról

Minden új regisztráló 100%-os üdvözlő bónuszt kap 300 BGN (bolgár lev) értékben a promóciós kód használatával a Fonbethez való csatlakozáskor. Javasoljuk, hogy először jelentkezzen be a hivatalos weboldalra, hogy a személyes fiókján keresztül elérhető bónuszokat aktiválhassa, kiválasztva a “Promo ” részben elérhető speciális kódot. Ami a fogadási követelményeket illeti, a Fonbet 20 dobást igényel egy maximum 10 BGN összegű alapon. Az ajánlat a regisztráció napjától számított 30 napig marad elérhető. Felhívjuk figyelmét, hogy az oldal nem támogatja a Skrill fizetési móddal történő befizetéseket. Egyéb üdvözlő bónuszok a következők:

  • Az Egypt Quest bónusz. Az EQ150 promóciós kód kiválasztásával 150%-os jutalomban részesülsz, de legfeljebb 1.500 BGN értékben a nyerőgépeken. A fogadási követelmények érvényesek;
  • Happy Hour. A Fonbet minden nap egy bizonyos időpontban különleges, befizetés nélküli ajánlatot ad. A játék célja közel 1000 pörgetés teljesítése a nyerőgépeken, a bónusz összege pedig teljes mértékben a játékkategóriától és a játékos által választott fogadási lehetőségtől függ.

Ha szeretnéd élvezni a napi bónuszt, használd a D2019 promóciós kódot. Általában van egy oldal, amely részletes utasításokat tartalmaz az ajánlat felhasználásáról. Mivel a Fonbet általában időszakos promóciókat indít értékes nyereményekkel, tartsa nyitva a szemét. Egy kis szerencsével a korán kelők többek közöttjelentős pénzösszeget vagy ingyenes pörgetéseketnyerhetnek. Ezen kívül még mindig vannak lehetőségek az innovatív kaszinó szórakozásra, különösen a heti versenyek, mint például a Heti utazás vagy a rulett versenyek.

Fogadási és szerencsejáték kínálat

A Fonbet felülete jól strukturált játéktárat mutat be. A “kaszinó” rész különböző könyvtárakra van felosztva, amelyek viszont a megfelelő kategóriákra vannak osztva. A játékok nagyon változatosak, a nyerőgépektől a videópókerig, a társasjátékoktól az asztali játékokig, beleértve a rulett és a blackjack számos változatát, a baccarat, a póker, a kenó és más kártyajátékok számos változatát. “Élő” üzemmódban az oldal valós idejű látványt nyújt a sorsolásról, és lehetőség van az osztóval való közvetlen kommunikációra is. Egy másik szekció, a ‘Napi cseppek és nyeremények’ a Pragmatic Play játékszolgáltató által kifejlesztett nyerőgépeket tartalmazza. Jutalmak várnak rád, ha részt veszel a nagy versenyeken és a napi nyereményjátékokon.

A sportfogadásnak szentelt szekcióban az Oroszországban és a világ minden táján zajló események szerepelnek. Összesen 34 sportág van, amelyek közül a fogadóknak lehetőségük lesz a futballra, jégkorongra, teniszre, kosárlabdára, téli sportokra, sakkra és még sok másra tippelni. Ezen kívül a Fonbet külön oldalt szentelt a mérkőzés előtti és élő fogadások elfogadására magasabb oddsokkal, nem beszélve az e-sport versenyekre történő fogadásokról. A virtuális sportokat, amelyek többnyire lóversenyeken, kutyaversenyeken és más eseményeken alapulnak, non-stop közvetítik.

Fizetési módok

Az összes pénzügyi tranzakció megkönnyítése érdekében a Fonbet különböző megoldásokat kínál a befizetésekhez és a pénzfelvételhez a számláról. Ezek között megkülönböztetünk :

  • Visa és MasterCard bankkártyák;
  • Paysafecard előre fizetett jegyet;
  • Skrill, QIWI, Trustly e-pénztárcák;
  • Neteller, AstroPay, GiroPay, Eps, Klarna, Moneta, Nordea, WebMoney fizetési rendszerek.

Támogatási szolgáltatás

A Fonbet ügyfélszolgálata a nap 24 órájában elérhető. Kapcsolatba léphet egy képviselővel e-mailben, vagy a telefonvonalon keresztül az oldalon feltüntetett számokon keresztül, vagy közvetlenül a hivatalos weboldalon található chaten keresztül.

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán