Favbet

Favbet →Favbet →


1999 óta a Favbet, mint egy kelet-európai szerencsejáték szolgáltató, jó kondicióban van. Az évek során ez a fogadási oldal továbbra is több mint 250 000 előfizetőt szórakoztat Európából, Ázsiából, Afrikából és Latin-Amerikából. Összességében több mint ezer fogadási intézmény létezik, nem is beszélve az online műveletek sokaságáról. Jelenleg a Favbet nagyon megbízható, és még az ukrajnai, oroszországi, fehéroroszországi és kazahsztáni játékosok elismerését is elnyerte.

A Favbet ezt az óriási sikert számos kifinomult fogadási lehetőségének köszönheti, amelyek a kiváló minőségű termékek körét egészítik ki. Az elismert online játékfejlesztők találékonyságának köszönhetően a favbet.com 2001 óta sokféle szórakozási lehetőséget kínál, amelyekre fogadhat. Élvezze a hangulatot és pihenjen a high-tech játékok, sportesemények és e-sportok széles választékában anélkül, hogy bárhová is el kellene mennie.

📰 Működési engedély

A Favbet a Curaçao szervezet által kiadott nemzetközi licencet használja. Ennek a regisztrátornak a feladata a bukméker tevékenységének irányítása és felügyelete. Ez a licenc lehetővé teszi a platform számára, hogy különböző témákban fogadjon fogadásokat.

▶️ A hivatalos honlap áttekintése

A www.favbet.by.ru weboldal által a Favbet kényelmes felületen szívesen fogadja látogatóit. Az azúrkék árnyalatokban pompázó dekoráció modern és felhasználóbarát kialakításban jelenik meg. A tökéletesen strukturált főoldal külön szakaszokra van osztva. A bal oldalon egy sor könyvtár található, amelyek külömböző tornákat tartalmaznak,  úgy mint versenyeket is népszerű bajnokságokon. Ebben a részben külömböző sportágat és egyéb eseménykategóriát is talál, amelyekre fogadni lehet. Ezenkívül élvezheti az oldal legfrissebb híreit, ha feliratkozik az Instagram és a Telegram oldalaira.

A honlap közepén egy ablak csoportosítja az e-sport kategóriákat a legnépszerűbb mérkőzésekkel és fogadásokkal, élő eseményekkel, jövőbeli versenyekkel és sok más érdekes lehetőséggel. A képernyő jobb oldalán megjelenik egy játékkupon és több nyerőgép. Az egész rendszer továbbra is a kényelmes navigáción alapul.

🛡️ Fogadási ajánlat

A Favbet a felhasználók széles körét szólítja meg a fogadások széles választékával. A sport és e-sport versenyeken kívül a bukméker a szabadidős tevékenységek egész sorát készítette elő számukra, beleértve a lottójátékokat, fogadásokat a politikára vagy a showbizniszre. Mindenesetre mindenki számára lehet itt valamit találni.

A főoldalon a sporteseményekre vonatkozó fogadások széles sora található. Közel 14 sportág létezik, mivel az együtthatók az átlagos marzs 1,85-1,95 közötti különbséget jelzik. Az e-sport fogadások elsősorban a Dota 2, a League of Legend, a World of Tanks, a StarCraft 2, a Counter Strike Go, a Hearthstone és egyéb versenyeket foglalják magukba.

A játékosok egy speciális szekcióban élő módban is fogadhatnak. A Favbet minden nap közel 150 különböző eseményt kínál számukra, a lehetőséggel kezelni a fogadásaikat és nyomon követni a mérkőzések alakulását. Ezen kívül ez az oldal lehetővé teszi a közelmúltbeli események és a folyamatban lévő versenyek listáját böngészni. Meg kell jegyezni, hogy az összes bemutatott kategória esetében a fogadási lehetőségek egy becslés szerint a hét végén sokkal kedvezőbbnek tűnnek.

Favbet →Favbet →

☑️ A felhasználók regisztrációja

Ha szeretné igénybe venni a Favbet szolgáltatásait, először is regisztrálnia kell a platformon. A lépés egy szabványos űrlap kitöltéséből áll, melyen személyes adatait és adatait kell megadnia. A bukméker használati feltételeinek elfogadása a megfelelő négyzet bejelölésével érvényesíti a számla létrehozását. A regisztráció során egy promóciós kódot is meg kell adnia. Az eljárások befejeződésével együtt az első befizetésével elindíthatja a fogadásait.

Előnyök / hátrányok
 • Sportesemények nagy választéka
 • Kezdő bónusz 150 dollárig
 • A weboldal orosz nyelvre lefordítva
 • Telefonos támogatás
 • Szerencsejátékok kis választéka
 • A fogadások során az esélyek változhatnak
 • Nincsenek helyi fizetési módok

🏆 Bónuszok és promóciók

A bónusz- és promóciós ajánlatok bőkezűek a Favbetnél. Bár a bukméker nem gondolt semmilyen ösztönzőre a regisztrálásnál, ellenkezőleg, a rendszeres játékosok számára számos jutalom létezik. A “Promóciók” részben részletes információkat talál az egyes ajánlatokról, beleértve a promóció megszerzésének módjára vonatkozó utasításokat is.

A hűségprogramhoz való csatlakozás tovább növeli a felhasználók státuszát. A regisztráció után a Favbet minden egyes fogadásért extra pontokat ad, ha 1,05-nél magasabb szorzóval fogad. Ezek a pontok tárgyi javakra, például márkás kiegészítőkre, írószerekre, háztartási gépekre, utalványokra vagy márkás autókra válthatók. Ön, aki a póker, a rulett, a baccarat és más szerencsejátékok rajongója, számos bónuszban részesül, ha részt vesz a Favbet.by.ua „A nap expresszje” programjában.

A további meggyőzés érdekében a bukméker felkéri Önt, hogy aktiválja a “Kockázatmentes fogadás” lehetőséget, amely a kuponba integrálva van. A veszteség esetén a vesztes tét összegét teljes mértékben visszatérítik. Ezen kívül használja ki a Favbet által szervezett rendszeres promócióit is, nem beszélve a regisztrációs bónuszokról. Egy kis szerencsével a tombolán Önre várnak a pénznyeremények, ingyenes pörgetések és a nagy díjak.

⚽ Mobil alkalmazás

A Favbet azon kevés bukmékerek egyike, amelyeknek van Android operációs rendszerhez igazított alkalmazásuk. Az APK-fájlnak köszönhetően azonnali hozzáférést kap minden típusú fogadáshoz, élő eseményhez és kaszinóteremhez, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. A program hajlamos lefoglalni az Ön laptopja memóriájának egy részét. Mindazonáltal a funkciók és a biztonságos platform messze felülmúlja a fogadási elvárásait. Fontos megjegyzés: az alkalmazás hivatalos letöltése csak a Favbet weboldalán keresztül lehetséges. Másrészt itt vannak az alapvető lépések, amelyeket követnie kell, hogy megkönnyítsük a dolgát:

 • Konfigurálja a beállításokat az Android készülékén a “Beállítások”, “Biztonság”, majd az “Ismeretlen források” menüpontban;
 • A beállítások elvégzése után mentse el a változtatásokat;
 • A telefonja böngészőjén keresztül, a kezdőlapon lefelé görgetve böngészhet a bukméker weboldalán;
 • Válassza a ‘Letöltés’ gombot. Ha megjelenik a biztonsági figyelmeztetés, egyszerűen kattintson a megfelelő mezőre a folytatáshoz.

🤠 Ügyfélszolgálat

Bármilyen probléma, kétértelműség vagy egyéb kérdés esetén a Favbet garantálja, hogy minden látogatónak technikai támogatással segít. Az operátorok a nap 24 órájában elérhetőek, és a nap bármely szakában válaszokat adnak Önnek e-mailben, skype-on vagy élő chat-en keresztül.

🪙 Fizetési módok

A Favbet számos különböző módszert kínál a pénz befizetésére és a nyeremények kifizetésére a számlájáról. Ezek közé tartoznak:

 • MasterCard és Visa bankkártyák;
 • Neteller fizetési rendszer;
 • Skrill, Qiwi és Webmoney elektronikus pénztárcák pénztárcák;
 • A népszerű kriptovaluták Bitcoin és Wallet One.

Favbet →Favbet →

⚡ Népszerű kérdések a Favbet-tel kapcsolatban:

✅ Milyen licenccel működik a BC Favbet?

Ezt a kérdést két részre kell osztani. Először is, a favbet.com egy curacaói regisztrátor engedélye alapján nyújtja szolgáltatásait. Másodszor, a Favbet nemzeti engedélyt kapott néhány helyi piacon. Ezért a fogadásra és a szerencsejátékra az ország törvényei vonatkoznak. Így az engedélyt Oroszországban, Ukrajnában, Fehéroroszországban stb.

💵 Milyen bónuszt ad a Favbet a kezdőknek?

A Favbet weboldalon történő regisztráció után lehetősége van 2 bónuszra. Először is, jutalom az első befizetésért 130 dollár vagy ennek megfelelő összegű jutalom. Másodszor, kockázatmentesen fogadhat 20 dollárt vagy hasonló összeget helyi pénznemben. A weboldal részletes információkat tartalmaz ezen jutalmak felhasználásáról.

📱 Honnan lehet letölteni a Favbet mobilalkalmazást?

A „Favbet mobilalkalmazások” részben Androidra és iOS-re is letölthetők a programok. Az alkalmazás manuálisan telepíthető Android-eszközökön és iPhone-okon az App Store-ból. Az oldal az okostelefonra történő telepítésre vonatkozó utasításokat tartalmazza. Az alkalmazás ezután frissíthető a telefonon keresztül.

💳 Milyen fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre a Favbet-en?

A Favbet bukméker csak szabványos fizetési módokat kínál. A játékosok használhatnak kártyaátutalásokat, elektronikus pénztárcákat, fizetési rendszereket és kriptovalutát. Azokban az országokban azonban, ahol az engedélyt megszerezték, nem lehet terminálokon vagy mobilszolgáltatókon keresztül fizetni. Ez a bukmékerek hátránya.

Bónusz 150 USD

Regisztráció Regisztráció