Fastbet

Fastbet →Fastbet →


A szerencsejáték-oldalak közül a Fastbetnek sikerült megnyernie a különböző országokból származó felhasználók nagy számát. Ahogy a neve is mutatja, az üzemeltető lehetőséget kínál arra, hogy gyorsan fogadhasson kedvenc sportjaira és kaszinójátékokat játsszon. Ez teszi a márkát olyan különlegessé és egyre népszerűbbé. Szeretné tudni, hogy a Fastbet valóban megér-e egy látogatást? Nézzük meg az összes funkcióját. A modern és felhasználóbarát design, a jól strukturált elrendezés, a tökéletesen elrendezett menügombok máris ízelítőt adnak abból, amit felfedezni szeretne.

▶️ Működési engedély

A Bethard Group Limited által üzemeltetett Fastbet a Máltai Szerencsejáték Hatóság által az MGA/B2C/312/2015 szám alatt kapott engedélyt. Ez a dokumentum lehetővé teszi a bukméker számára a legális működést. Továbbá a bukmékernek szigorúan be kell tartania a szabályozó testület által előírt előírásokat. Egyéb biztonsági intézkedések közé tartozik a legújabb titkosítási eszközök használata. A Fastbet teljes felelősséget vállal a játékosok személyes és pénzügyi adatainak megőrzéséért. Ez egy nagyon hatékony technika, amely képes a legkisebb anomáliát is felfedezni bármilyen adatközlésben.

💻 Mobil alkalmazás

A Fastbet büszkélkedhet mobil weboldalának high-tech változatával. Ezzel a rendszerrel azt is megteheti, hogy zökkenőmentesen válthat az asztali platformról a mobil platformra. Ha úton van, egyszerűen válassza a szokásos böngészőjét a játékhoz vagy fogadáshoz. Meg kell jegyezni, hogy ez az opció hozzáférést biztosít szinte az összes, a forrásoldalon programozott alapszolgáltatáshoz. Mindazonáltal tesztelje le a laptopját, hogy rendelkezik-e minden olyan képességgel, amely szükséges ahhoz, hogy valódi fogadási élményt szerezhessen. Alternatívaként telepítheti a Fastbet weboldalán elérhető alkalmazást is. Csak kattintson az oldal jobb felső sarkában lévő ikonra.

Fastbet →Fastbet →

☑️ Felhasználói regisztráció

A Fastbetnél a számla létrehozásának folyamata meglehetősen különbözik más online fogadási oldalakétól. A regisztrációhoz minden új tagnak a bankszámláját kell használnia a “Pay and Play” funkció segítségével. Kövesse gondosan a következő lépéseket:

  • Kattintson a ‘Befizetés’ fülre a Fastbet weboldal megnyitása után;
  • Állítsa be a számlájára befizetendő első összeget;
  • Válassza ki a bankját, adja meg a számlaszámát, és nyomja meg a ‘Tovább’ gombot;
  • Adja meg az összes szükséges adatot, és folytassa a regisztrációs lépéseket. A számláját akkor aktiválja, amikor eléri a befizetési szakaszt. Ezután kiválaszthatja az Ön által preferált szórakozási formát.

⭐ A bónuszról

Minden új regisztráló 100%-os bónuszt kap a Fastbet-től 10 € kezdeti befizetés esetén. Jutalomként a bukméker megduplázza a befizetés értékét, de az nem haladhatja meg a 100 eurót. A feltételek a választott játéklehetőségtől függnek. Ha sportfogadásokat fogad, akkor az 1,80-as vagy annál nagyobb oddsú fogadásoknál a teljes összeg 4-szeresét kell feltennie. A kaszinóban 20-szor kell megismételnie a játékot bármilyen típusú szórakozáskor. Ennek kihasználásához a Fastbet 60 napot ad a használatára. Másrészt, csak akkor férhet hozzá a promóciókhoz, ha az országa nem szerepel a korlátozott országok listáján.

Fastbet →Fastbet →

📩 Fogadási és szerencsejáték ajánlat

A Fastbet sportkatalógusa számos népszerű eseményt tartalmaz. Általánosságban elmondható, hogy a legtöbb piacot és fogadási lehetőséget lefedő sportágak érdeklik leginkább az ügyfeleket. Mint a legtöbb bukmékernél, itt is a labdarúgás a fő érdeklődési kör a fogadók számára, és a szekció nagy részét elfoglalja. A legtöbb liga a főcsoportban van. De mindenekelőtt ott vannak a szerencsejátékosok legnépszerűbb sportágai, köztük a kosárlabda, a jégkorong, a baseball, a tenisz, a baseball és az e-sportok. A listán lejjebb görgetve olyan kevésbé ismert sportágakat láthat, mint a gael hurling, a snooker, a futsal, a darts, a strandröplabda, de ez még nem minden. A politika, a televíziós műsorok, a szórakoztatás és a különböző különleges események tekintetében is nyitva maradnak a fogadási lehetőségek. Ha élőben szeretne fogadni, tudnia kell, hogy a Fastbet által nyújtott rengeteg információ mellett a játék közbeni fogadási lehetőség lehetővé teszi, hogy valós időben játszhasson, és áttekintést kapjon az élőben közvetített eseményekről. A legfontosabb előnyök közé tartozik a cash-out és a book-streaming funkciók mellett az egyes sportágak aktuális versenystatisztikáinak táblázata, az esélykülönbségek, az élő frissítések megtekintésére szolgáló eszköz, valamint a fogadások kiigazítására szolgáló cash-out funkció. Ha pedig egy adott sportágra szeretne összpontosítani, kattintson az “Eseménynézet” gombra a teljes információért.

A szerencsejáték-rajongók számára a teljes játékkönyvtár egy világszínvonalú kaszinóhoz hasonlít. A lobby a legmodernebb játékok széles választékát kínálja, amelyeket ideális esetben a világ legnevesebb szoftverfejlesztői biztosítanak. A Quickspin, NetEnt, iSoftbet, Yggdrasil és még sokan mások a neves fejlesztők közé tartoznak. A játékosok el lesznek kényeztetve a választékkal, amikor megnézik a nyerőgépek széles gyűjteményét, beleértve olyan jól ismert játékokat, mint a Starburst, Mega Moolah, Dr Fortuno és Megaways. Jackpot nyerőgépek és virtuális sportok egészítik ki a repertoárt. Az asztali játékok, köztük néhány pókerváltozat, az “Élő kaszinó ” szekciót alkotják. Mindezen minőségi termékekkel egyedülálló élményre számíthat, amelyet bónuszok és promóciók sokasága fokoz. Néhány játék demó módban is játszható. A kedvencekhez való hozzáadással pillanatok alatt elérheti őket.

💳 Elérhető fizetési módok

A Fastbeten csak banki átutalással, Trustlyval és Klarna-val tud fizetni. Annak ellenére, hogy a lehetőségek száma elenyésző, rendkívül megbízhatóak, legyen szó akár a számlájára történő befizetésről, akár a nyeremények kifizetéséről.

⏺️ Támogatási szolgáltatás

A Fasbet ügyfélszolgálati részlege mindent megtesz azért, hogy javítsa a fogadási élményt. Akár zűrzavarról, akár egyszerű webes kérdésekről van szó, csapatuk szakértelmére számíthat. A nap bármely szakában kétféleképpen léphet kapcsolatba a támogatással:

  • Élő chat. Bármi legyen is a kérdése, kevesebb mint 2 perc alatt választ kap;
  • E-mailben, a megadott címre küldött üzenettel, a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével.

Az Ön kényelme érdekében ez a funkció több nyelven is működik, így a felhasználók kényelmesen, a saját nyelvükön magyarázhatják ek problémájuk mértékét.

Fastbet →Fastbet →

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán

Regisztráció Regisztráció