Cyber.bet

Cyber.bet →Cyber.bet →


Igazi vonzalmat érez az e-sportok iránt? Akkor ne keressen tovább, a Cyber.bet tökéletes választás ugyanis. A 2018 vége felé alapított fogadóiroda hihetetlen piackínálata miatt izzik a népszerűségtől. Az, hogy erre a szolgáltatásra helyezi a hangsúlyt, azonban nem jelenti azt, hogy elhanyagolja az üzletág többi részét. Sőt, úgy tűnik, hogy a Cyber.bet számos meglepetést rejt. Megéri a kitérőket?

⏹️ Kialakítás és dizájn

Összességében a Cyber.bet egy felhasználóbarát, jól áttekinthető és tökéletesen strukturált oldalt mutat be. Mindent úgy szerveztek meg, hogy az ügyfelek gyorsan eljutnak az általuk preferált választási lehetőségekhez. A felület okos koncepciót tár elénk, a főbb játékokat és versenyeket sajátos kategóriákba rendezve jeleníti meg. A cél az, hogy a professzionalizmus jegyében még magával ragadóbb élményt nyújtson.

🆗 Engedélyezés és akkreditáció

A Cyber.bet-et indulása óta az Ice Gaming N.V. üzemelteti, és a Curaçao kormánya által kiadott engedély alapján működik. Ez a dokumentum elegendő annak bizonyítására, hogy teljesen legális és szabályozott e-sportfogadási létesítményről van szó. Ezért nem kell félnie, biztonságos közegben teheti meg a fogadásait a platformon. A megbízhatóság újabb bizonyítéka, hogy folyamatban van egy második eljárás, amely lehetővé teszi a CyBer.bet számára, hogy kiterjessze tevékenységét. A források szerint ezúttal a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyéről van szó.

A Cyber.bet garantálja a játékosok biztonságát, SSL 256 titkosítási technológiát használva. Látogasson el a weboldal adatvédelmi irányelvek részébe. Ez az oldal fontos információkat közöl ugyanis a tagjátékosok személyes és pénzügyi adatainak tárolási folyamatáról. Ugyanakkor tartalmaz egy ellenőrző rendszert is a csalások megelőzése érdekében. A Cyber.bet a felelős szerencsejáték-politikát is elfogadja a leginkább függők számára. Meg kell azonban jegyezni, hogy az oldalhoz való hozzáférés az Egyesült Királyság internetfelhasználóira korlátozódik. A fogadóiroda most az európai, ausztrál és kanadai fogadókat célozza meg.

Cyber.bet →Cyber.bet →

🖥️ Mobil alkalmazás

A Cyber.bet nem rendelkezik natív mobilalkalmazással Android és iOS eszközökre. Az üzemeltető nem közölt részleteket egy esetleges program fejlesztéséről. A weboldalát azonban kifejezetten a kis képernyős készülékekre optimalizálták. Ez igazi előny a mobiltelefon-tulajdonosok számára, hiszen így lehetőség nyílik arra, hogy útközben is fogadhassanak. Ez a lehetőség pedig lehetővé teszi, hogy a szolgáltatások teljes skáláját kihasználják, beleértve az élő fogadásokat is. A legtöbb funkció kompakt stílusban érkezik, kivéve az élő közvetítést.

✅ Felhasználói regisztráció

Ahhoz, hogy potenciális Cyber.bet fogadóvá váljon és kihasználhassa az elérhető piacok előnyeit, először regisztrálnia kell és egyéni fiókkal kell rendelkeznie. Ez nem bonyolult, csak követve a lépéseket el kell végeznie a regisztrációs folyamatot. Ami pedig abból áll, hogy a regisztrációs űrlapon kitölti a szükséges mezőket egy érvényes e-mail címmel, jelszóval, telefonszámmal és a számla pénznemével. Írja be a promóciós kódot, mielőtt megerősítené, hogy betöltötte a törvényes játékkorhatárt, és hogy elfogadta a Cyber.bet általános szerződési feltételeit és adatvédelmi szabályzatát. Ezután kattintson a “Regisztráció” gombra a regisztráció befejezéséhez.

🎁 Bónuszok és promóciók

A Cyber.bet üdvözlő ajánlatot biztosít új ügyfeleinek, amint csatlakoznak az oldalhoz. A WELCOME100 promóciós kód használatával 100%-os bónuszt kaphat akár 100 $ értékben, vagy ennek megfelelő valutaösszegig az első sportfogadási befizetésére. Másrészt a kaszinó új regisztrálói viszont 100%-os bónuszt kapnak 300 euróig, valamint 20 ingyenes pörgetést. Használja a GETMAX20 kódot, de vigyázzon, a regisztrációt követő 48 órán belül fel kell használnia. Mindegyik bónuszhoz sajátos fogadási követelmények tartoznak. Ezen kívül van egy külön oldal az újonnan érkezőknek és a hűséges előfizetőknek az ajánlatokról, beleértve az e-sport bónuszokat is. Kérjük, görgessen le a promóciók részhez a teljes lista megtekintéséhez.

Cyber.bet →Cyber.bet →

🔽 Fogadási és szerencsejáték ajánlatok

Az e-sportok elterjedtsége miatt az e-sport rajongók megrohamozzák a Cyber.bet portált. Legyen szó taktikai játékbajnokságokra való fogadásról vagy a legújabb FIFA-meccsekre való futball cyberfogadásról, minden megtalálható. A bukméker minden hónapban több mint ezer e-sport versenyt ütemez, számtalan kategóriában, többek között Counter-Strike GO, Dota2, League of Legends, Call of Duty, Rainbow Six, Starcraft II, Overwatch és Rocket League, hogy csak néhányat említsünk. Meg kell azonban jegyezni, hogy a játékok népszerűsége számos tényezőtől függ, leginkább a DLC-k teljesítményétől és az aktuális mérkőzések esélykülönbségeitől. Az “In-Play” szekcióban lehetősége nyílik arra, hogy élőben nézze a kiválasztott mérkőzéseket. A Cyber.bet rendszeresen közzéteszi a piac frissítéseit, és speciális fogadások állnak a rendelkezésére: összes nyertes, hendikep vagy összes nyertes lap. A közvetítés a Live Twicth csatornákról történik, teljes képernyős megjelenítéssel és rendkívül releváns részletekkel, a még kirobbanóbb hangulat érdekében.

Kíváncsiak leszünk arra is, hogy a Cyber.bet egy standard sportfogadással rendelkezik, amelynek középpontjában a labdarúgás áll. Egy becslés szerint közel 16 különböző sportági kategória található a katalógusban, a tenisz, a kosárlabda, a rögbi és a krikett a legnépszerűbbek közé tartozik. Az élő szurkolóknak csak annyit kell tenniük, hogy az “Élő” részre kattintva felfedezik a tartalmat, nem feledkezve meg a fogadási stratégiákról sem. A kaszinó oldalán a szerencsejáték-rajongók egy jól felszerelt játékkönyvtárra számíthatnak. Ez több mint 300 különböző kategóriákba sorolt játékot tartalmaz. A lobbyban a nyerőgépek, asztali játékok, virtuális játékok, azonnali játékok és egyéb, világhírű szolgáltatók által tervezett játékok szép gyűjteménye található. Ha szeretné, élő osztó által támogatott szórakozásban is részesülhet. Azonban be kell jelentkeznie, ha demó módban szeretne játszani.

💳 Elérhető fizetési módok

A Cyber.bet számos különböző módszert fogad el, amelyek segítségével befizethet, vagy nyereményt vehet le a számlájáról. Ez a bukméker nagy pluszpontja. Ezek a lehetőségek a következők:

  • Visa és MasterCard ;
  • Skrill és Astropay e-pénztárcák;
  • Neteller, Neosurf fizetési rendszerek;
  • Kriptovaluták Bitcoin, Tether, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, Ripple, Binance coin stb;
  • Banki átutalás.

A Cyber.bet e-sport bónuszra a fizetési módtól függetlenül jogosult vagy. Különösen azért, mert az oldal nem tartalmaz semmilyen díjat a kifizetési folyamat során. Ennél a műveletnél a minimálisan megengedett limit 20 €, de az összeg akár 5000 €-ig is felhalmozódhat, ha ez egy közvetlen terhelés.

✳️ Ügyfélszolgálat

A felhasználóknak nem kell aggódniuk a Cyber.bet ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvétel miatt. Vészhelyzet esetén az élő chat bármikor fogadja a bajba jutott játékosokat. A telefonvonalat is használhatják munkaidőben. Ha kérdése részletesebb válaszokat igényel, a legjobb, ha e-mailben küldi el kérését. Emellett a közösségi média (Facebook, Instagram…) továbbra is kiváló kommunikációs alternatívát jelent.

Cyber.bet →Cyber.bet →

Az aktuális bónusz elérhető a bukméker weboldalán

Regisztráció Regisztráció