Codere

Codere →Codere →


A spanyolországi online fogadási szolgáltatók közül a Codere a legjobb. A márka egy átfogó sportfogadást és egy sokoldalú kaszinót kombinál, mindkettő promóciós ajánlatok széles választékával. A több mint hatéves tapasztalattal rendelkező vállalat globális szinten növekszik. Ma már számos országban vannak fiókjai, amelyek több ezer ügyfelet szolgálnak ki. A hangsúly a Codere alapvető képességeinek továbbfejlesztésén van, a hűséges előfizetők és a jövőbeli tagok teljes megelégedésére.

📰 A felület általános áttekintése

A Codere honlapjára vetett pillantás egy fül alapú struktúrát tár fel. Az oldal különböző részei közötti navigáláshoz egyszerűen használja a felső szalag mentén található füleket. A legtöbb modul megtalálása, beleértve a kaszinójátékokat és a sportkategóriákat is, gyakorlatilag könnyedén megoldható. Innen még mindig lehetőség van a Codere legérdekesebb promócióinak megtekintésére, a legnépszerűbbektől a legfrissebbekig. A képernyő alsó része részletesebb információkat nyújt a bukméker különböző szekcióiról, beleértve a játékok listáját és a fogadási szolgáltatást, valamint az oldal egyéb megkülönböztető jellemzőit. Az oldal alján a felelősségteljes szerencsejátékkal kapcsolatos releváns részletek találhatók, ami nagyon hasznos a függőségi problémákkal küzdő játékosok számára.

▶️ Működési engedély

A Codere tulajdonosa a Codere Online, egy spanyolországi joghatóság által szabályozott fogadóiroda. Az oldal legálisan működik a “Dirección General de Ordenación del Juego” engedélye alapján. Ez egy spanyol kormányzati ügynökség, amely az online szerencsejátékokért felelős. Ma a Codere olyan fogadási szövetségek támogatását élvezi, mint a JugarBien és a Juego Seguro España. Mint már említettük, a portál száz százalékban betartja a felelős szerencsejáték-politikát.

Codere →Codere →

🛡️ Mobil alkalmazás

A mobiltelefon-tulajdonosok támogatása érdekében a Codere integrált egy mobilalkalmazást, amely kompatibilis az összes szabványos operációs rendszerrel. A program Android telefonra történő telepítéséhez egyszerűen használja a felhasználó letöltési linkjét. Másrészt, ha iOS készülékkel rendelkezik, akkor az App Store-ban keresheti a szoftvert. Ez az eszköz számos előnyhöz vezet, többek között a fogadások és fogadási jegyek ellenőrzéséhez, kedvenc bónuszainak nyomon követéséhez, a játék közbeni mérkőzések vizuális megjelenítéséhez, valamint a kaszinó lobby legtöbb játékához való hozzáféréshez.

☑️ Felhasználói regisztráció

Mielőtt kihasználhatná a Codere szolgáltatásait, számlát kell nyitnia és regisztrálnia kell a platformon. A folyamat mindössze néhány percet vesz igénybe. Itt vannak a sikeres regisztrációhoz szükséges lépések:

 • Menjen a honlapra, és írja be az oldal URL-címét;
 • Kattintson a képernyő jobb felső sarkában található “Regisztráció” gombra;
 • Amikor megjelenik az űrlap, töltse ki az összes szükséges mezőt. Ezek lényegében az Ön személyes adatait, elérhetőségi és hozzáférési adatait tartalmazzák;
 • Olvassa el és fogadja el a Codere felhasználási feltételeit és adatvédelmi szabályzatát a megadott négyzet bejelölésével, megerősítésként;
 • Azonnal adja meg a promóciós kódot a felhasználói adatmezőben, ha van ilyen;
 • Végül érvényesítse fiókját a “Regisztráció befejezése” gombra kattintva.

Codere →Codere →

🏆 Bónuszok és promóciók

Az új tagok meggyőzése érdekében a Codere 200 eurós üdvözlő bónuszt biztosít számukra. Aktiválásához nincs szükség kódra, de az ajánlat három részét egyenként kell kiváltania és érvényesítenie. Egy első, egy második és egy harmadik befizetési bónusz alkotja a teljes jutalmat, mindegyik minimum 10 € befizetés esetén. Bár az igénylés egyszerű, a teljes bónuszhoz minden követelménynek meg kell felelnie. Ezenkívül a fogadási követelmények azt írják elő, hogy a játékot 1,50-es vagy annál magasabb odds mellett kell újrajátszani. A Codere 60 napot ad mindhárom bónusz felhasználására. A megszerzett ingyenes fogadások a kézhezvételtől számított 30 nap elteltével járnak le. Javasoljuk, hogy a félreértések elkerülése érdekében figyelmesen olvassa el a feltételeket. Másrészt jogosult egy kaszinó üdvözlő bónuszra is. Új tagként 100%-os bónuszt kaphat, maximum 200 euró erejéig. Itt a bónusz teljes értékének 35-szörösét kell megtennie. Ezen kívül a Codere számos érdekes promóciót kínál, többek között megnövelt nyereményszorzókat és Acca bónuszokat. Ha többet szeretne megtudni ezekről, kérjük, tekintse meg a “Promóciók” részt.

Egy partnerprogram bevezetése jövedelmezőbb módja a pénzkeresésnek. Ön jutalékot kap a Codere-től, ha sikerül új ügyfeleket ajánlania a kaszinónak. Ezen kívül részesedést kap az ezen partnerek által generált nyereségből is.

Előnyök / hátrányok
 • Mérkőzések nagy választéka fogadni
 • Élő játékok elérhetősége a kaszinóban
 • A támogatás éjjel-nappal elérhető
 • Mobil alkalmazás fogadáshoz
 • A fogadóiroda csak 4 országban működik
 • Az oldal nincs lefordítva angolra
 • Társasjátékok kis választéka

⚽ A fogadási és szerencsejáték piac

A Codere gazdag katalógussal rendelkezik, végtelen számú sportfogadással. A labdarúgás, a kosárlabda, a tenisz és a küzdősportok a legnépszerűbb lehetőségek közé tartoznak. Asztalitenisz, harcművészetek, autóverseny, lóverseny, röplabda, jégkorong, rögbi és sok más sportág egészíti ki a repertoárt. Nézze meg a teljes listát, fedezze fel az összes eseményt, amelyre fogadhat, és megtalálja az Önhöz illő ajánlatokat. A platform a fogadási lehetőségek széles skáláját tárja fel több tucat sportág és bajnokság tekintetében, amelyek csapatfogadásokból, totálokból, valamint a speciális és egyéni fogadások figyelemre méltó választékából állnak. Egy fül lehetővé teszi a legfrissebb eredmények és frissített mérkőzésstatisztikák gyors megtekintését, de a részletek nem állnak meg itt. Ezenkívül a Codere felső menüsorán keresztül hozzáférhet az élő fogadási szekcióhoz. A terület minden lényeges funkciót tartalmaz a jobb élmény érdekében. Mivel az e-sport folyamatosan növekszik, mostantól egy külön szekciót találsz ennek a kategóriának szentelve. Egyelőre a legnépszerűbb e-sportokra, mint például a Counter-Strike GO, a Dota, a FIFA és az NBA2k, továbbra is lehet fogadni. A Codere azonban úgy döntött, hogy több videojátékra is bevezet versenyképes versenyeket.

Ami a szerencsejátékokat illeti, úgy tűnik, a Codere kaszinója felülmúlja az elvárásokat. A játékkönyvtár tele van szórakozással, az online nyerőgépek nagy gyűjteményével. Az Age of the Gods, a Book of Kings, a Buffalo Blitz és sok más választék a rajongók körében a legnépszerűbb témák közé tartozik. A dizájn elegáns és intuitív felületről árulkodik, amely gördülékenyebb keresési élményt kínál. Az élő kaszinó szekció egy plusz elemet ad a létrehozott hangulathoz, amely egy valódi kaszinóhoz méltó megjelenést tükröz. A játékok kis aránya ellenére itt lehetőség nyílik arra, hogy élő osztó előtt mutassa be játéktudását. Összesen kevesebb, mint tíz játék van, melyeket leginkább a rulettváltozatok uralnak. Külön említést érdemel a Coderista Rulett, ahol a promóciók más típusú kaszinójátékokra is alkalmazhatók. Mindenesetre ne felejtsük el, hogy a Codere ezt a csodálatos kialakítást a legnevesebb szoftverszolgáltatók, nevezetesen a Playtech, a Microgaming és az MGA tudásának köszönheti.

🪙 Fizetési módok

A Codere többféle módszert biztosít, hogy megkönnyítse a pénzügyi tranzakciókat. Ezek közé tartoznak a következők:

 • Visa és MasterCard;
 • Paysafecard előre fizetett jegy;
 • Skrill, Paypal, Halcash e-pénztárcák;
 • Neteller fizetési rendszer;
 • Banki átutalás.

A Codere egy rövid útmutatót kínál, amely segít eligazodni, bármilyen típusú tranzakciót is szeretne végrehajtani. Emellett részletes és naprakész listát talál az egyes fizetési módoknál megengedett minimális limitekről.

📋 Helpdesk

Segítő kézre van szüksége nehézségek esetén? A Codere mindent megtesz, hogy segítsen Önnek. Az ügyfélszolgálaton e-mailben, telefonon vagy olyan közösségi hálózatokon keresztül, mint a Facebook, Instagram és Twitter bármikor kapcsolatba léphet az egyik tanácsadóval. Vészhelyzet esetén javasoljuk, hogy válassza az élő chatet. A szolgáltatás a nap 24 órájában elérhető, és pillanatok alatt megoldja a problémáját.

Codere →Codere →

⚡ Népszerű kérdések a Codere-ről:

✅ Milyen licencekkel rendelkezik a Codere?

A Codere bukméker legálisan nyújtja szolgáltatásait Spanyolországban, Mexikóban, Panamában és Kolumbiában. Itt olyan nemzeti tartományú weboldalak indultak, amelyek csak a megadott országok állampolgárait vagy az ott legálisan tartózkodó személyeket fogadják. Mivel a portálok a helyi anyakönyvvezetők által kiadott engedélyek alapján működnek, a külföldiek regisztrációja tilos.

💵 Milyen kezdő bónusz érhető el a Codere-en?

Minden újonc, miután regisztrált a Codere weboldalán, 50 eurót vagy annak megfelelő helyi valutát kaphat az első befizetéskor. A bónuszt egy speciális számlán írják jóvá, és 30 napon belül meg kell fogadni. További részletek a fogadásról és a jutalmak felhasználásáról a bukméker honlapján találhatók.

📱 Létezik Codere alkalmazás mobileszközökhöz?

Igen van. A felhasználók a hivatalos Google és Apple piactereken találhatnak hivatkozásokat alkalmazások letöltéséhez. Így a program telepítése automatikusan megtörténik. Vegye figyelembe, hogy a Codere bukméker olyan alkalmazást kínál, amely alkalmas fogadásra. A szerencsejátékhoz legközelebb telefonra optimalizált webhelyet kell használnia.

💳 Milyen fizetési módokat támogat a Codere?

A Codere weboldalán a felhasználók az összes népszerű szolgáltatást igénybe vehetik pénz befizetésére és felvételére. Ide tartoznak: banki átutalás, feltöltőkártyás kártyák, fizetési rendszerkártyák, elektronikus pénztárcák és fizetési rendszerek. Az összes szolgáltatás száma eléri a 20-at. A fizetési limitekről és időzítésekről részletesen tájékozódhat a játékos személyes fiókjában.

Bónusz akár 50 euróig az első befizetéskor

Regisztráció Regisztráció